Det är drygt en vecka kvar till Jägersros stora travfest Hugo Åbergs Memorial. Nu har ytterligare två hästar tillkommit till startlistan.

Den 29 juli avgörs Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Förstapriset är en miljon kronor. Nu är startfältet fyllt till åtta tiondelar.

Det sedan Ed You och Oasis Bi tackat jag till invitationen att vara med i superloppet.

– Ytterligare två väldigt bra hästar som jag är glad att ha kunna knyta till oss, säger sportchefen Mats Ahlkvist på Jägersros hemsida.

Startlistan till Hugo Åbergs ska vara komplett och lottas i samband med banans tävlingar i morgon, tisdag. Till dess ska de två sista platserna fyllas ut för att få fältet fulltaligt.

Klara för Hugo Åbergs är:

Commander Crowe
Ed You
Magic Tonight
Oasis Bi
Orecchietti
Mosaique Face
Truculent
Un Mec d’Héripré

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Solberg vill tillbaka i augusti

Solberg vill tillbaka i augusti

Norges ledande kusk Tom Erik Solberg skadades i en olycka i Bergen i början av juli. I mitten av augusti hoppas han nu kunna återvända till sulkyn.

Den norske toppkusken och tränaren Tom Erik Solberg var den 5 juli inblandad i en olycka på Bergen Travpark vilken fick en otrevlig utgång.

Kusken ådrog sig frakturer på handleden, nyckelbenet och flera revben. En längre konvalescens förutspåddes för Solberg. Men inom en månad hoppas han ha kunnat återvända till tävlingssulkyn.

– Det går framåt men jag har brutit fyra revben och det gör så pass ont att jag har avskrivit alla sommarplaner. Men nyckelbenet och handleden blir stadigt bättre och det är på rätt väg. Revbenen är så sett det minsta problemet även om det är det som gör mest ont, säger han till tgn.no.

Klosterskogens tävlingar den 14 augusti är datumet som Tom Erik Solberg nu satt för trolig dag att göra tävlingscomeback.

– I samråd med läkarna ser det ut som ett realistiskt mål.

Läs även: Norske toppkusken skadad i olycka 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Årjäng
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Årjäng

Måndag: V4-tips till Årjäng

Omgången: Årjängstravet inleder den nya travveckan med lunchtrav och en rätt så kul V4-omgång. Spiken finner vi i den andra avdelningen där jag inte finner någon vettig anledning att gardera favoriten Prince di Poggio som på pappret har en perfekt uppgift här. Vi provar ett system baserat på a-hästarna som grundspel med en liten mångkupong i förhoppning att jag träffat rätt i alla de tre första avdelningarna. Det plus en rak dubbel och det kan bli fullträff. I dag i Årjäng är det strålande fint sommarväder.

Spiken:
11 Prince di Poggio (V4-2)

LD-Spiken:
1 Seven Cru (LD-2)

V4 – Systemförslag:

Kupong 1:

V4-1: 1,3,9 (5-8)
V4-2: 11 Prince di Poggio (14-7)
V4-3: 1,2,4,5,11 (7-9)
V4-4: 1,4,5,9,11 (2-3)

3x1x5x5 = 75 rader x 5 = 750 kr

Kupong 2:

V4-1: 3 Summer Flirt (1-9)
V4-2: 11 Prince di Poggio (14-7)
V4-3: 1 Seven Cru (4-5)
V4-4: 1,4,5,11 (9-2)

1x1x1x4 = 4 rader x 20 = 160 kr

Totalt: 910 kr

LD – Spelförslag:

LD-1: 11 Prince di Poggio
LD-2: 1 Seven Cru

1 rad x 1000 kr

V4-1

Rank: A: 3-1-9. B: 5-8-6-2. C: 4-7-11-10-12.

Spetsanalys: Summer Flirt och Broadways Finest lär duellera om ledningen, fördel den förstnämnda i kraft av spår längre in.

Loppanalys: 3 Summer Flirt blir förstavalet här då hon har en på pappret väldigt bra uppgift. Näst senast, i årsdebuten, spetsade hon, stack undan och höll sedan säkert ifrån sig motståndet på ett trevligt vis. Senast var hon fast bakom hästar. Hästen är riktigt kvick i benen första biten och ska ha bra chans att hålla ledningen och därmed var en bra bit på väg mot segern.

1 Culp Fiction är en högkapabel sort i grunden men som inte riktigt kunnat leva upp till det utan att för den sakens skull varit dålig. På sistone har det blivit en del galopper men det handlar inte direkt om någon osäker variant. Det känns som lite uppåtform på den här fronten och löser det sig från innerspåret så borde hon vara med och kriga.

9 Alva Garbo är kanske bästa hästen i loppet och hon övertygade rejält vid två raka segrar i våras. Nu har hon pausat lite och dessutom bytt miljö, vilket antyder att formen kanske måste slipas på något. Varken läge eller distans är en fördel men på det hästen visat är hon given att strecka.

Bakom finns några kantbollar värda att bevaka. 5 Brodaways Finest duger i det här gänget och kan öppna väldigt fort, skulle hon komma förbi tipsettan kan det bära hela vägen. 8 Kalashnikova Moss har riktigt fin form. Senast blev hon fast med krafter sparade på Bjerke. Läget är tråkigt men med överpace kan han avsluta fort.

V4-2

Rank: A: 11. B: 14-7-6-9-10-1-3-8-13-2-15-12-5-4.

Spetsanalys: Barbie’s Boy, Pieceinthepuzzle och Helios Futura är alla snabba ut. Plus för springspåren. Helios Futura i front?

Loppanalys: 11 Prince di Poggio har sett väldigt fin ut på senaste tiden och är tveklöst hästen att slå här. Vid segern näst senast vann han enkelt från dödens och han var minst lika fin som tvåa senast bakom vasse Open Range då han avslutade 1.14 sista 1100 och avslutade vackert till andrapriset. Det lyser form om den rejäle Varenne-sonen och jag tror han sveper runt det här fältet. Lämpligt singelstreck.

Bakom vår tipsetta finns det en uppsjö av potentiella motbud. 14 Bear Beta är rejäl, vilket han visade vid sitt senaste besök på Årjäng då han avgjorde efter en stark slutrepa. Därefter har han hållit bra i dödens och galopperat bort sig i Norge. Rundar många.

7 Helios Futura är bra för klassen och hade varit riktigt het om Prince di Poggio inte varit med. Han är snabb ut och är trolig ledare här. Lär spåra länge då. Motbud i kamp om spets är 6 Pieceinthepuzzle som visar fin form för dagen. Blir kanske än lurigare från vinnarhålet? 9 World of Golf gör det bra varje gång och gillar distansen. 10 Sir Chic är oftast med där framme och får nu Thomas Dalborg upp, vilket är intressant.

V4-3

Rank: A: 1-4-5-11-2. B: 7-9-10-3-6-12.

Spetsanalys: Seven Cru är riktigt snabb ut och jag tror ingen tar en längd på honom.

Loppanalys: 1 Seven Cru blir mitt självklara tips här. Det till trots att treåringen inte ännu vunnit på sina sex starter. Senast var han ute mot riktigt tufft motstånd på Jarlsberg, körde hårt om täten men höll väldigt bra som tvåa mot betydligt mer meriterat motstånd. Hästen har visat hög startsnabbhet och från innerspåret tror jag övriga får svårt att snuva honom på täten. Och därmed ligger vägen öppen för seger.

4 Glenlivet är också tre år och gjorde årsdebut på väldigt mersmakande vis senast. Då tappade han mängder på en startgalopp men återkom starkt och varit inte förfärligt långt från vinnaren i mål. Den insatsen lovar gott för framtiden och med det loppet i kroppen är han ett hett bud nu.

5 Kenwitj gjorde också ett strålande lopp efter galopp senast. Hästen tappade mycket mark men avslutade väldigt fint vilket gav ytterligare understöd till den sedan tidigare redan dokumenterade formen. Känns som ett mycket tidigt streck.

11 Emporio Cafe följde upp segern på Momarken men en klart stabil insats senast här på Årjäng. Då levererade han en väldigt bra avslutning och tog på vinnaren över upploppet. Fuxen är stark till slut och syns allt som oftast i främre träffen, sannolikt så även här.

2 Stella Rhode får vara med i a-rankningen också även om formen möjligen inte varit absolut på topp på sistone. Hästen har grundkapacitet som räcker och blixtrar till emellanåt. Perfekt läge och Goop i vagnen är tillräckliga faktorer för att plita ned ett streck till.

V4-4

Rank: 5-1-4-11-9. B: 2-3-10-6-7-12-14. C: 8-15-13.

Spetsanalys: Amalia K. lär prova att hålla upp men jag är osäker om det lyckas. Arwen Jaam är snabb ur volten och är min spetsfavorit men släpp till Tycko Star är kanske lika bra?

Loppanalays: 5 Tycko Star tycker jag är utgångshästen här. Goop-travaren har ryckt upp sig på sistone och visat fina takter som borde duga långt i den här omgivningen. Hästen tog en säker seger näst senast, låt vara inte i allt för tuff omgivning. Gången efter höll han väldigt starkt som tvåa efter att ha jobbat i tredjespår hela sista varvet. Det är inte alls otänkbart att han kommer till ledningen tidigt här och känns då som en mycket god vinnarkandidat.

1 Amalia K. jagar ännu första segern och den kan komma här. Hon har bara blivit bättre och bättre och spurtade väldigt bra senast ute i banan. Gissningsvis lär man försöka hålla upp täten här och lyckas det måste det vara bra chans. Även från andra positioner räknas hon givetvis tidigt.

4 Fonrouqe Zon tog en säker seger förra sommaren men galopperade bort sig med varvet kvar då han begick årsdebut i maj. Det är ingen oäven sort för den här klassen och står han på benen nu tror jag vi kan räkna med att han är med och slåss om segern.

11 Lacrimosa är hetast av tilläggshästarna. Hon gjorde flera bra prestationer i fjol men i årets båda starter ha det blivit oturliga galopper.  Hon är kvick ut och kan nog direkt leta sig ner i lämpligt slagläge. Är det dags att hålla sig i trav hela vägen nu kommer hon säkert kunna leverera en giftig slutkläm.

9 Cocheta gör det bra mest varje gång och kommer med fin form. Med rätt klaff på loppet kan hon mycket väl vara med och överraska och hon rensar väldigt bra, vi streckar även henne.

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Årjäng: "Förutsättningarna helt perfekta"
Nästa nyhet
V4 Årjäng: ”Förutsättningarna helt perfekta”

V4 Årjäng: ”Förutsättningarna helt perfekta”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Hon var bra senast på Lindeberg och eftersom hon inte hade startat på ett tag innan det valde jag att släppa. Jag tycker att hon fullföljde bra och nu ser förutsättningarna helt perfekta ut. Kommer vi till ledningen så kör jag där och jag tror att de andra får svårt att ta en längd på henne. Sen får man väl se vad det kostar men jag känner mig inte slagen på förhand. Motståndet känns inte värre än senast. Skor runt om, helstängt och jänkarbike, säger Jimmi Ehlers om Summer Flirt (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Årjäng. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Culp Fiction – Hon håller bra form för dagen, men det gäller att hon sköter sig. Jag vet inte hur snabbt hon kan öppna från start, men vi hoppas på spets eller rygg ledaren. Hon ska sköta sig i första hand, gör hon det är hon med långt fram. Inga ändringar, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

3 Summer Flirt – Hon var bra senast på Lindeberg och eftersom hon inte hade startat på ett tag innan det valde jag att släppa. Jag tycker att hon fullföljde bra och nu ser förutsättningarna helt perfekta ut. Kommer vi till ledningen så kör jag där och jag tror att de andra får svårt att ta en längd på henne. Sen får man väl se vad det kostar men jag känner mig inte slagen på förhand. Motståndet känns inte värre än senast. Skor runt om, helstängt och jänkarbike, säger Jimmi Ehlers.

5 Broadways Finest – Hon känns bra för dagen, och det ska vara vettig platschans. Men lite klaff under vägen kan hon också vinna ett sådant här lopp. Inga ändringar, säger Dag Terje Kisen.

9 Alva Garbo – Hon var jag ganska nöjd med senast efter kortare uppehåll och hon fortsätter att träna okej. Vi har behandlat henne också så formen borde vara på gång. Jag vill varna för att hon kanske inte ännu acklimatiserat sig till den nya miljön men är allt bara som vanligt är hon säkert med där framme. Skor runt om och halvstängt huvudlag, säger Kristian Lindberg.

11 Vivid Starlet – Hon har inte startat på länge och jag vet inte riktigt vart hon står för dagen. Hon känns väl normal i jobben men jag kör ett snällt upplägg och sen får man se. Jag är mest nöjd om vi får en slant. Barfota runt om, säger Fredrik Berg.

Lopp 2, V4-2

1 Quarell – Hon känns väldigt fin i träning inför den här starten, men hon har inte startat på länge och då hon inte är vässad inför detta får jag ändå ligga lågt. Hon bör få fint lopp härifrån, men jag tror inte hon räcker till seger redan i dag och det är en bra placering i första hand som gäller. Hon har tagit ledningen från innerspår tidigare, men då var det bara tre hästar på start och jag är tveksam till om vi kan hålla ut dom i dag. Barfota fram som vanligt, sedan blir det urryckare för första gången i dag, säger Jakob Croon.

5 Barbie’s Boy – Han ställs mot lite för tufft motstånd i dag och jag siktar in mig på ett snällt lopp och en hygglig slant, på sin höjd kan det vara en platschans, säger Carl Johan Jepson.

8 Global Power – Han var duktig som tvåa senast och kommer i fint slag. Han trivs bäst när han får ligga på rulle så vi smyger med och hoppas på turen. Med lite flax kanske han kan vara ett platsbud. Barfota runt om, säger Fredrik Berg i stallet.

11 Prince di Poggio – Han gör det jättebra i varje start och att han inte rådde på favoriten senast var inte så konstigt. Jag kan faktiskt inte klaga på någonting och denna distans verkar han gilla. Utan strul på vägen är han säkert med där framme igen. Barfota fram, säger Sophie Ställberg.

Lopp 3, V4-3

1 Seven Cru – Han kan öppna väldigt snabbt från start och jag är ganska säker på att ingen tar en längd på honom, och väl i ledningen tror jag på bra segerchans. Inga ändringar, säger Dag Terje Kisen.

2 Stella Rhode – Hon hamnade i en trött rygg senast och drogs bakåt, och det är inte mycket att säga om. Jag tycker hon känns rätt bra för dagen, men jag vill ändå se att hon rycker upp sig och visar bättring innan man kan tro allt för mycket på henne. Barfota bak som vanligt, säger Anton Sverre.

4 Glenlivet – Han gick 14,5 sista rundan efter galopp senast i comebacken och hade vunnit det loppet utan galopp, och med det loppet i kroppen ska han vara ännu bättre än senast. Jag tror han går under 1.15 över aktuell distans, och sköter han sig bara måste det vara bra segerchans. Skor runt om som vanligt, sedan sätter vi på honom lite stänknät i dag för att hjälpa honom. Det är en bra häst det här, säger Bengt Oltorp.

5 Kenwitj – Han gick bra efter galopp senast, och det var det bästa lopp hästen gjort hittills. I dag är det dock tuffare emot, och det är väl platschans om han sköter sig. Han är inte helt enkel, och måste sköta sig i första hand, säger Carl Johan Jepson.

9 Royalty – Han var jättebra vid segern senast och kunde avgöra trots en tung löpning. Det här är en speciell herre som ofta springer och spänner sig i loppen så galopprisken finns alltid där. Felfri duger han gott och väl och visst tror jag väl en del på honom idag också. Skor runt om, säger Sophie Ställberg.

11 Emporio Cafe – Han avslutade bra senast och jag tycker väl egentligen att han gör det varje gång. Vi drog dock ett skitläge igen och härifrån måste jag hoppas på att de gasar på rejält där framme. Jag tror rätt mycket på honom men vi måste ha lite tur på vägen. Barfota runt om, säger Stellan Lundqvist.

Lopp 4, V4-4

2 Joe Frazier – Han gjorde det bra senast som fyra och jag var nöjd med honom, jag tycker det är en bra häst det här. Han är dock opolerad och behöver mer rutin, och det kan bli tufft att vinna i dag mot äldre hästar. Han bör dock gå i väg från start och jag hoppas och tror vi är med bland dom tre-fyra främsta. Skor runt om i dag, säger Tom Horpestad.

3 Arwen Jaam – Hon gnider på ganska bra tycker jag, hon fick dödens i Arvika senast och gick 15,3 och det gjorde hon bra. Får hon ett fint lopp är hon inte borta här, även om det inte handlar om någon stjärna. Hon hade krafter kvar som fyra i Åmål näst senast. Barfota runt om samt helstängt huvudlag som vanligt, säger Jonas Moberg.

4 Fonrouque Zon – Han var inte som bäst i sitt senaste framträdande och fick pausa från tävlandet ett tag. Han jobbar på fint och kommer väl förberedd men kanske kan det fattas lite. Det här dock en fin häst i grunden som säkerligen kan hävda sig bra ändå. Barfota bak, säger Magnus Jakobsson.

5 Tycko Star – Han har ryckt upp sig på slutet och det är kul, jag tyckte han var duktig senast som tvåa i Lindesberg och han fick bara stryk av en smygkörd konkurrent. Det är stallets bästa chans på V4-spelet i dag. Barfota fram som vanligt, säger Anton Sverre.

11 Lacrimosa – Hon tränar starkt men galopperade senast och jag tror det var för att hon fick ett stänk på sig. Vi kommer sätta på henne en stänkmask nu och travar hon hela vägen behöver detta inte vara helt kört. Det finns hög kapacitet i henne. Skor runt om, säger Kristian Lindberg.

12 Ingi Nalan – Han är inte riktigt färdig ännu, han är lite tung i kroppen och har inte rätta speeden ännu. Vi måste ha maxflyt om vi ska kunna vinna, och jag är nöjd om vi kan vara med och slåss om en plats. Han känns bra för dagen, men jag ligger lite halvlågt i dag. Barfota bak som vanligt, säger Rickard Svanstedt.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Untersteiners uppvisning!
Nästa nyhet
Untersteiners uppvisning!

Untersteiners uppvisning!

Untersteiner, Untersteiner. En oförglömlig söndag för Peter Untersteiner slutade med stor seger för Neona Princess i Stochampionatet med sonen Johan i sulkyn.

Söndagen den 20 juli är säkert ett datum som familjen Untersteiner sent ska glömma. Efter att Peter Untersteiner vunnit i stort sett ”allt” under dagen på Axevalla kröntes det hela med en fullträff även i helgens clou Stochampionatet.

Far och son efter triumf. Foto: Martin Langels, ALN

Peter hade tre hästar till start i finalen, två av dem galopperade men den tredje försvarade stalläran i denna årets största uppgift för de fyraåriga stona.

Johan Untersteiner fick förtroendet bakom Neona Princess och han skötte sina kort perfekt bakom den fina Gigant Neo-dottern. Efter fjärdeplatser i såväl Oaks, Breeders Crown och Drottning Silvias Pokal kom här den stora segern för hästen. Det blev ledningen från start till mål.

– Det går bra nu. Jag visste att jag var tvungen att chansa från start och det gällde verkligen att få en katapultstart. När vi väl satt i ledningen kändes det väldigt bra. Hon kändes stark hela vägen och jag förstod att vi skulle ha en pollett kvar till slut. Och den kom när jag ryckte tussarna en bit in på upploppet och det behövdes för Backfire kom väldigt fort till slut, sa Johan Untersteiner i segerintervjun och fortsatte:

– Det här är den största segern som jag tagit, jag har aldrig vunnit ett lopp med en miljon i förstapris förut. Men det är pappa som gjort allt jobbet, jag har bara stått för det sista finliret i loppet, det kändes väldigt stort det här.

Många glada miner i vinnarcirkeln Foto: Martin Langels, ALN

Neona Princess vann alltså loppet redan i starten. Johan Untersteiner laddade för fullt då bilen släppte fältet och kom förbi favoriten D’One från början och gled till ledningen. De första 500 meterna avverkades efter 11,8 men när tusenmeterspålen passerades visade klockorna på inte snabbare än 15,6. Ledaren hade fått dämpa kraftigt en bit vilket blev avgörande för loppet.

Peter Ingves var den som anade faran och avancerade fram Untersteiner-tränade For Approval mot dödens efter 900 men hästen föll över i galopp kort senare. Därmed fick Lotuscherie åter finna sig i den otacksamma positionen.

Det dock bara en bit. Snart kom Jörgen Sjunnesson fram med Fly The World och avlöste utvändigt om ledaren. Men Neona Princess hade gott om krafter kvar och började driva upp farten igen då fältet gick in över sista bortre långsidan.

600 kvar föll även Fly The World över i galoppsynden och försvann ur loppet. Örjan Kihlström letade ut D’One i andraspår, bakom Lotuscherie, men förblev fastlåst.

Untersteiner och Takter tackar för god match. Foto: Martin Langels, ALN

I stället var det Drottningpokalsvinnaren Backfire som var den som skulle bjuda ledarinnan på en dans. Johnny Takter sände iväg stoet via fjärdespår ur sista sväng. Johan Untersteiner, medveten om Axevallas långa upplopp, jagade på sin styrning för att begära de sista krafterna in i mål.

Och det lyckades. Backfire avslutade frenetiskt men dubbelmiljonärskan kunde aldrig komma i farlig närhet av Neona Princess som höll farten fint sista biten och vann säkert. Formkusken Johan Untersteiner kastade körspöet i spontan segergest efter målgång. Förstapriset på en miljon kronor bärgades på segertiden 1.13,7a över 2640 meter.

Tomas Malmqvist hade som tränare en stor dag i skuggan av vinnaren. Backfire var toppfin som tvåa och längst ut i banan spurtade Donna di Quattro strålande för Björn Goop och knep tredjepriset.

D’One fick fritt över upploppet på innerspår och avslutade bra till fjärdeplatsen.

Vinnartränaren Peter Untersteiner hade en superdag på Axevalla. Han tog sex segrar under dagen, varav fem inom V75-spelet. Men hans egen uppsittning i Stochampionatet Nissan Broline hade ingen bra dag, galopperade tidigt i loppet och upprepade det i sista kurvan.

Segerdefilering inför den stora publiken. Foto: Martin Langels, ALN

– Nissan Broline kändes tyvärr inte lika bra för dagen, hon brukar inte galoppera och det var något som störde henne. Men jag har sagt att mina hästar varit jämngoda och Neona Princess kämpar alltid och gör sitt bästa när det verkligen gäller. Jag vill också rikta ett stort beröm till hennes skötare Erik Höglund, den här hästen är ett riktigt psykfall men hans lugn har hjälpt henne väldigt mycket, sa dagens stora segerherre Peter Untersteiner.

Västerbomagnifique höll fint efter att ha provat i spåren sista halvvarvet och slutade femma. Lotuscherie knep sista pengaplaceringen och var sexa i mål.

Rätt V75-rad:

2 Eketorpets Tess – Peter Untersteiner 4,21
4 Rigatoni – Örjan Kihlström 9,34
3 Perfect Cash – Peter Untersteiner 1,91
2 Digital Frame – Per Lennartsson 2,23
4 Snabba Cash – Peter Untersteiner 6,35
2 M.T. Harmony – Peter Untersteiner 3,72
4 Neona Princess – Johan Untersteiner 6,29

7 rätt: 3083 kr (2942 system)
6 rätt: 55 kr
5 rätt: jackpot

Omsättning: 31 339 514 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Reven d'Amour slog till i Mikkeli

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson