Det är ett halvår sedan Prix d’Amérique och ett halvår till nästa. Maharajah har börjat uppladdningen mot en sista vinter i Paris.

Den 26 januari skrev Maharajah för evigt in sig i historieböckerna då han, äntligen, fick vinna sitt livslånga mål Prix d’Amérique.

Det är också den senaste gången vi sett nioåringen på tävlingsbanan. En reaktion i en gammal skada stoppade honom att försvara titeln i Olympiatravet som det var tänkt och efter det har han ägnat sig åt avelsarbetet.

Men sedan några veckor är Maharajah igång och tränar så smått igen. Först på vattenbandet, numera även i lättare joggingturer.

Någon planerad comeback finns såklart ännu inte uttalad, men tränaren Stefan Hultman har sedan länge den långsiktiga planen klar: en sista batalj i Paris i vinter och förhoppningsvis en möjlighet att försvara årets seger i Prix d’Amérique.

– Nu får han träna på och så får vi se. Det är ju hela tiden hästen själv som bestämmer och det gäller för mig att vara lyhörd och förnuftig och se hans signaler. Så länge han själv vill träna och tävla så får han göra det, jag är helt övertygad om att han har mycket kvar att hämta på tävlingsbanan. Det skulle ju vara otroligt häftigt att komma till Prix d’Amérique en sista gång med honom, nu jobbar vi på för ”sista tangon i Paris”, för hans del, säger Hultman på travkompaniet.se.

Maharajah har totalt 31 segrar på sina 58 starter. På kontot finns knappt 23,5 miljoner kronor, hästen är därmed den sjunde vinstrikaste svenskfödda genom tiderna. Maharajah har deltagit i Prix d’Amérique de senaste fyra åren, förutom årets seger har han slutat tvåa (2011) och fyra (2012). Åldersgränsen för tävlande i Frankrike går vid till och med tio år.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Mantorp

Tisdag: V4-tips till Mantorp

Omgången: Många svårtippade lopp denna lunchomgång och en hel del grubblandet har det blivit om hur systemet ska byggas upp. Dock tvekade jag aldrig på spiken när jag såg startlistan utan jag tror att 4 Star Gwen är bästa hästen i den andra avdelningen. Kan vinna på många sätt och singlas på allt. Sen målar jag på rätt bra med strecken i de övriga tre avdelningarna.

Spiken:
4 Star Gwen (V4-2)

Dragen:
11 Hot Chip (V4-1)

6 Memory of Queen (V4-3)

V4-förslaget
V4-1: 2,3,4,5,6,7,9,11 (res 10-12)
V4-2: 4 Star Gwen (res 2-12)
V4-3: 1,5,6,7,9,10,14,15 (res 2-11)
V4-4: 1,2,8,11,14 (res 7-4)

8x1x8x5 = 320 rader

640 kronor

Dubbelförslaget
4 – 6,14 x 500

1000 kronor

 

V4-1

RANKING A: 11-2-9. B: 4-3-7-6-5 C: 10-12-1

Spetsanalys:
Många ekipage testar startbilen för första gången men Jeppas Opera har öppnat bra i båda karriärens starter. Kan säkert spetsa även bakom bilen men i förhandsintervjun varnar Ralf Karlstedt för att han vill att hästen ska köras bakifrån. Frågan är om det finns så många alternativ med Tango Lavec struken.

Loppanalys:
Treåringslopp i den lägsta klassen och svårtippat då den alltjämt kan gömma sig en och annan blivande juvel i startfältet.

11 Hot Chip galopperade i debuten men har sedan stått för tre bra prestationer utan att få sätta nosen först. Pine Chip-sonen har löpt fina tider men snart kommer det klaffa stämma fullt ut och jag har lite feeling att han kan fälla samtliga denna gång.

2 Jeppas Opera vann direkt från ledningen i debuten men var inte alls lika bra gången efter. Enligt tränare Karlstedt kan det ha berott på att hon druckit dåligt men stoet har perfekt läge nu och oavsett om det blir ledningen eller ej är man med i segerdiskussionerna.

9 Fableux B.R. var klart bra i debuten på Åby i höstas men fick inte alls till det i Tyskland i de efterföljande starterna. Veijo Heiskanens adept återkommer nu efter lång vila men känslan är att hästen duger långt i klassen.

4 Rihanna Sun var fullt godkänd från ett dåligt läge på Eskilstuna och orkade sedan inte fullfölja efter tidig galopp på Vaggeryd.

3 Symphonic Melody låter tränare Per K Eriksson uppåt på och det verkar som att hästen inte fått det att lossna riktigt.

Ytterligare tre markeringar kompletterar den  inledande avdelningen. 7 Prahna får ett streck efter intrycket hon gav som tvåa på Solvalla 17/6. 6 Lucky Nellie var bra i debuten men var sedan ute i E3-kval. Låg streckprocent och kan vara en skräll. 5 Cab Hornline har viss kapacitet men är inte helt säker på benen..

V4-2

RANKING A: 4. B: 2-12-11-1-9-5-3-8. C: 10-6.

Spetsanalys:
Både Sunny Sensation och Hamras Pirat kan öppna snabbt och det bör stå mellan dessa i första skedet av loppet. Star Gwen kommer också vara med där framme direkt och det är inte omöjligt att man får överta täten.

Loppanalys:
Uttagningslopp till Dam-SM där jag utan prut spikar 4 Star Gwen. Valacken känns både formstarkast och bäst i fältet och har äntligen fått ett vettigt utgångsläge efter att han haft 12-6-10-7-11 i de fem senaste starterna. Han är oöm för positioner och kan i princip vinna på vilket sätt som helst och det är bara för Rebecka Dahlén att hålla i sig. Värsta motbudet på förhand har dessutom dragit uselt startspår och jag tycker Star Gwen känns klart intressantast.

2 Hamras Pirat avlutade bra i både försök och final på Lindesberg efter invändiga resor och känns som ett tidigt streck om man väljer att gardera vidare. Christel Berntsson lär inte vila på hanen från start och kanske är man det ekipage som är snabbast ur startgroparna.

12 Livacious Lindy var inte så bra på Vaggeryd men visade återigen uppåtform på Mantorp. Stoet har fältets mest rutinerade kusk men känns bortlottad och härifrån krävs det tur.

11 Löjtens Q.C. var positiv senast och är en ganska duglig häst i grunden.

V4-3

RANKING A: 6-14 B: 9-1-7-10-5-15-2-11 C: 13-4-8-12

Spetsanalys:
Memory Of Queen öppnade bra på Färjestad 16/3 utan travet flöt perfekt och spetsade ännu enklare 19/5. Saknar riktiga utmanare första biten och får rösten!

Loppanalys:
Spårtrappelopp över 2640 meter stängt vid 100 000 kronor och detta ser inte så lättlöst ut på förhand.

6 Memory Of Queen kan en hel del när han håller sig på benen och som det såg ut senast felade han bort en framskjuten placering. Aspirant på täten och därifrån kan han bli svårtuggad för de övriga konkurrenterna.

14 Action Stations har inte vunnit på länge men är inte så tokig i grunden och var fullt godkänd som fyra senast. Civil Action-sonen har en seger över den aktuella distansen och kommer man bara till från sitt byngliga läge är man i allra högsta grad med i matchen.

9 Swansea Zet kommer med dagsfärsk form efter en seger från ledningen som följdes upp med en femteplats som kunde vara något hack bättre utan strul på vägen. Mer stark än snabb och bör trivas över 2640 meter.

1 Balder Hornline återkom i början av juni efter uppehåll och har gått bra i samtliga tre starter efter det. Det blev galopp med lite segerchans i den första men revanschen kom direkt då han vann från rygg ledaren på Mantorp. Duger gott om man inte blir fast vid sargen.

7 Calvados Anee återkommer efter långt tävlingsuppehåll men visade kvaliteter förra året som gör honom segeraktuell här trots att formen kan vara diffus.

10 Carmen Ås har inte haft något jätteflyt med löpningarna på sistone och kan vara en susare om det klaffar.

Streck också för 5 Chevalier Du Nord och 15 Lajos Bellan.

V4-4

RANKING A: 1-11 B: 2-14-8-7-4-10-13-15 C: 5-9-6-3

Spetsanalys:
Ett par startsnabba på framvolten och jag blickar mot innersta spåren efter de bästa spetskandidaterna. Både No Credit Broline och Countess Marke lär jaga taktpinnen på ”kör”, tippar att Haugstad vinner duellen.

Loppanalys:
Ett stolopp avslutar streckspelet och många om budet även här.

1 No Credit Broline var mycket bra vid segern på Örebro för tre starter sedan och kommer i riktigt bra slag. Donato Hanover-dottern har lottats till perfekt utgångsläge och skulle Kenneth Haugstad lyckas hålla upp ledningen från innerspåret är mycket vunnet.

11 Felicia V.E. återkom efter långt tävlingsuppehåll senast och kom undan med den äran. Hon stod för en rejäl avslutning i spåren och det var dessutom första starten i Peter Untersteiners regi. Halmstadtränarens hästar går alltjämt som tåget och hittar man bara ut från innerspåret på tillägg rundar man många.

2 Countess Marke gjorde det fullt godkänt i spåren senast och visade att formen fortsätter vara intakt. Fyraåringen står bra inne på startvolten och kommer sitta bra på det direkt då hon kan öppna snabbt.

14 Jennie Lovecroft har kanske gjort sina bästa lopp i ledningen men är inte helt oäven bakifrån heller. Sex segrar förra året vittnar att detta är en duglig häst.

8 Meghann Dane stod för en toppinsats på Färjestad och var bara slagen av en alltför duktig Kemas Winnie.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Mantorp: "Bra chans från ledningen"
Nästa nyhet
V4 Mantorp: ”Bra chans från ledningen”

V4 Mantorp: ”Bra chans från ledningen”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Hon svarade för ett bra lopp senast, hon fick luckan sent och fick inte riktigt upp farten. I dag blev utgångsläget bra och hon är rätt snabb från start, och håller vi upp ledningen tror jag på bra segerchans. Skor runt om som vanligt, säger Kenneth Haugstad om No Credit Broline i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Mantorp. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 Jeppas Opera – Hon var väldigt bra i tävlingsdebuten och ledde då runt om. Sen var hon sämre på Solvalla men, och vi befarade först att hon var sjuk, men jag tror hon hade druckit dåligt. Hon fick pusta en aning efter det men jobbar bra och vi tar nya tag nu. Läget blev bra och hon kommer säkerligen att kunna öppna snabbt även bakom startbil. Nu har det dock blivit ledningen två gånger och egentligen skulle jag helst vilja se henne bakifrån. Vi kör med skor runt om igen och jag vill helst se att hon fungerar okej igen, säger Ralf Karlstedt.

3 Symphonic Melody – Hon galopperade senast utan att jag har någon bra anledning till varför. Jag tycker att hon har mer att visa och bedömer att hon kan trava en 16-17-tid. Sen hur långt det räcker i detta gäng är svårbedömt men helt borta är hon inte. Skor runt om, säger Per K Eriksson.

5 Cab Hornline – Han skötte sig äntligen senast och gick bra efter en ganska tung löpning. Han har egentligen gjort fina lopp hela tiden, även om det kommit ett par felsteg, och den här hästen är inte så tokig i grunden. Nu kommer vi lätta honom ytterligare, då han gått väldigt tungt belastad, och travar han felfritt hela vägen kan han sluta långt framme. Skor runt om, säger Jimmi Ehlers.

9 Fabuleux B.R.- Han känns bra inför den här starten, det kanske fattas ett banjobb innan han är på topp men jag räknar med 85 procent form och jag blir besviken om han inte gör ett bra lopp. Det handlar om en stark och rejäl häst som jag tror kommer bli bra framöver, men det är lite upp till bevis i dag då det strulat hela våren. Barfota bak för första gången i dag och är han så bra som jag tror är det vettig segerchans redan nu, säger Veijo Heiskanen.

10 Taste of Marke – Hon har gjort det hyggligt hittills, men i dag är det pengar som gäller för hennes del. Jag tror inte hon räcker till härifrån. Skor runt om som vanligt, säger Mikael Selin.

12 Vicky Lu Simoni – Hon har bara strulat hittills men har en hel del fart i sig. Det verkar som att hon är stänkrädd så vi får ligga lågt och hoppas på bättring. Normalt sett tror jag inte att hon är sämre än någon annan men läget gör det hela svårbedömt. Skor runt om, säger Jimmi Ehlers.

Lopp 2, V4-2

1 Sunny Sensation – Hon saknade nog lopp i kroppen senast men var ändå bra som tvåa och ställs inför intressanta förutsättningar nu. Hon kan öppna bra men jag har respekt för Star Gwen som vore en bra rygg att gå i. Jag tycker att hon kan vara ett platsbud om det klaffar på vägen. Barfota runt om, säger Stefan P Pettersson.

2 Hamras Pirat – Han var fullt godkänd senast efter lite vila och han ska vara uppåt i form. Jag tycker det ser bra ut på förhand, om vi lyckas ta oss förbi Sunny Sensation. Taktiken är helt och hållet upp till Christel och hon avgör om hon ska svara eller släppa till favoriten, men tanken är i varje fall att ta oss förbi Sunny Sensation och hitta sargen. Skor runt om som senast, säger Mikael Selin.

4 Star Gwen – Han känns som han ska efter senast och jag tycker inte det finns några mörka moln på himmelen, han fick snällt lopp senast och avslutade bra efter sen lucka och kunde inte bli bättre än tvåa den gången. I dag går han ned lite i klass och jag tror på vettig segerchans, och då hästen kan öppna rätt bra får nog Rebecca prova framåt i dag. Skor runt om som senast, tanken är att vi ska rycka skorna i en eventuell final, säger Jesper Hedqvist.

9 Fore Candy – Han känns bra inför den här starten och pappa är nöjd med honom, och Marie kör också bra. Han är speedig om han får lucka. Barfota fram som vanligt, säger Emelie Knutsson.

12 Livacious Lindy – Hon kom helt fel på det senast och med facit i hand skulle vi aldrig släppt ledningen. Jag trodde väl att Flemmings häst skulle vara en bra rygg men hon kom bort helt och hållet med en hel del sparat. Nu har vi dåligt läge och är beroende av tempo på loppet. Barfota bak, säger Per K Eriksson.

Lopp 3, V4-3

1 Balder Hornline – Han har gjort fina insatser på slutet och kommer med riktigt bra form. Det har kanske varit i enklare gäng än vad han möter nu men jag är nöjd med hur han känns för dagen. Autostart är dock inte hans bästa gren då han spänst sig mycket för bakom bilen och det kommer inte gå att ladda. Vi får ta det lugnt första biten och då riskerar vi ju såklart att bli fast. Distansen känns annars som en plus och löser det sig bara tycker jag att han borde ha lite chans. Skor runt om, säger Ralf Karlstedt.

6 Memory of Queen – Han slog sig på ett knä senast och galopperade, och han är behandlad efter det loppet. Han tränar bra inför detta och vad jag läst mig till är han en av de startsnabbaste med framspår, och ledningen skulle vara optimalt. Får han ledningen kan det räcka till vinst, han är kapabel bara det klaffar lite för honom. Skor runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som vanligt, säger Camilla Strandäng.

9 Swansea Zet – Han öppnade bra och spetsade senast, men sedan kom det en och tryckte på och Rebecca var tvungen att släppa. Den framför galopperade sedan i slutsvängen och min häst tappade lite där, men spurtade sedan bra upploppet ned. I dag ska han för första gången hos oss testas i en jänkarvagn, och då det inte var det tuffaste loppet som körts tycker jag att han ska räknas. Utgångsläget är dock lite chansartat, vi kommer ta rygg på Karlstedt och sedan måste det lösa sig. Barfota runt om som vanligt, säger Jesper Hedqvist.

15 Lajos Bellan – Han avslutade bra senast i vida spår och kommer säkert vara bättre med det loppet i kroppen. Han var fin i sista jobbet men han måste köras i ryggar in i det längsta för att han överhuvudtaget ska ta i sista biten. Vi har dåligt läge, och behöver tur, men vi rycker skorna så får vi se, säger Jörgen Axén.

Lopp 4, V4-4

1 No Credit Broline – Hon svarade för ett bra lopp senast, hon fick luckan sent och fick inte riktigt upp farten. I dag blev utgångsläget bra och hon är rätt snabb från start, och håller vi upp ledningen tror jag på bra segerchans. Skor runt om som vanligt, säger Kenneth Haugstad.

2 Countess Marke – Hon har gjort det bra varje gång på slutet och hon håller fin form. Eventuellt ska hon testas barfota bak för första gången i dag, och jag tycker hon ska räknas bland dom tre främsta, säger Mikael Selin.

8 Meghann Dane – Hon har gjort det bra på slutet och allting är fortsatt väl med henne, det var några bra emot i dag men hon är rätt bra själv också. Vi behöver tur från det här utgångsläget, men har vi det är hon med långt fram. Jag ryggar nog Haugstad från start och lyckas han hålla spets och jag rygg på honom chansar jag och sitter kvar, blir Kenneth av med ledningen får jag ändra taktik. Skor runt om som vanligt, säger Lars D Carlson.

10 Nose Cone – Hon inledde karriären fint men sedan har det nästan bara strulat och jag vet inte alls vart hon står för dagen. Nu har hon dessutom inte startat på länge och sett till förutsättningarna ligger jag lågt. Skor runt om, säger Ralf Karlstedt.

11 Felicia V.E. – Hon svarade för ett bra lopp i första starten för oss senast, och vi var nöjda med henne. Förhoppningsvis ska hon gå framåt med senaste loppet i kroppen, och vi tycker det känns så i träning. Hon har en tendens att bli lite het, men sköter hon sig räcker hon fint här. Eventuellt plockar vi bort den fasta huvan på henne om hon håller sig lugn i värmningen, och sedan blir det barfota runt om i dag, säger Frank Nilsson.

13 Lajos Cella – Hon kändes taggad i måndags när jag körde henne men trivs egentligen allra bäst när hon har fritt rakt fram så därför är ju detta fel lopp åt henne. Ledningen eller dödens är henne melodi och vi ligger lågt denna gång. Barfota runt om, säger Jörgen Axén.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sex klara - Commander Crowe till Hugo Åbergs
Nästa nyhet
Sex klara – Commander Crowe till Hugo Åbergs

Sex klara – Commander Crowe till Hugo Åbergs

Sex av tio hästar är nu klara för Hugo Åbergs Memorial om två veckor. De två senaste årens vinnare Commander Crowe kommer för att försvara sin titel.

Den 29 juli körs Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Ett lopp som har alla förutsättningar för att bli årets bästa. Om en vecka ska startlistan vara spikad och i nuläget är sex av de tio hästarna klara.

Det senaste tillskottet är Commander Crowe som ju vunnit loppet de två senaste åren, bekräftas på Jägersros hemsida. Det här bli i så fall hästens femte raka start i Hugo Åbergs. Elvaåringen har gjort tre starter i år, senast var han tvåa i Kymi Grand Prix.

Klar för loppet genom segern i Årjängs Stora Sprinterlopp blev även Magic Tonight, som aviserar start även på Jägersro.

Två rockader har gjorts från Lutfi Kolgjini och Stefan Hultman. De fick två tidiga inbjudningar med Raja Mirchi respektive Panne de Moteur men väljer i stället att skicka Mosaique Face och Orecchietti som fullgoda ersättare.

Sedan tidigare är hemmahästen Truculent samt Fabrice Souloy-tränade fransosen Un Mec d’Héripré klara för loppet.

Jägersros sportchef Mats Ahlqvist har nu alltså en vecka på sig för att fylla upp de resterande fyra platserna.

– Jag tycker till att börja med att jag lyckats få klart med sex kanonhästar. För dagen tittar jag på några italienska hästar med Mack Grace Sm i spetsen. Vi har vår egen Joke Face till start i helgen och skulle han göra en bra prestation är givetvis även han aktuell. Men dessa är långtifrån ensamma då det för tillfället finns otroligt många fina hästar som man mer än gärna bjuder in, säger han på Jägersros hemsida.

Är inte Elitloppsvinnaren Timoko aktuell?

– Eftersom kretsen kring hästen vill ha betalt flygresan till Malmö så är det inte aktuellt. Men skulle man ändra sig och vilja komma landvägen är han mer än välkommen.

Två som avböjt start i Hugo Åbergs är de båda norrmännen B.B.S. Sugarlight och Support Justice, samt Olympiatravsvinnaren Solvato som väljer annat matchade.

Klara för Hugo Åbergs är:

Commander Crowe
Magic Tonight
Mosaique Face
Orecchietti
Truculent
Un Mec d’Héripré

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tekno Odin mot Gylden Balder i NM
Nästa nyhet
Tekno Odin mot Gylden Balder i NM

Tekno Odin mot Gylden Balder i NM

Norges bästa, äldre, kallblod gör upp i ett prestigefylld race på lördag. På Sörlandet avgörs nämligen Norskt Mästerskap.

Det är en kvarts miljon norska kronor i förstapris plus äran att få kalla sig norsk mästare som står på spel när årets NM för kallblod avgörs på Sörlandets travbana.

Tekno Odin är titelförsvarare men har ju inte riktigt visat sig från sin allra bästa sida på sistone: i Elitkampen på Solvalla galopperade han som slagen och i Alm Svartens Äreslopp under OGP-dagen blev han bland de sista. Gissningsvis är han extra revanschsugen till på lördag därmed.

Bland motståndet finner vi Gylden Balder (som vann Alm Svartens Äreslopp), samt både de norska och svenska Derbyvinnarna från i fjol: Timian Scott och Hellin Faxen.

2609 auto

1 Vestpol Faxen – Vidar Tjomsland
2 Briskeby Rauen – Olav Mikkelborg
3 Särpefanten –Ole Johan Östre
4 Timian Scott – Svein Ove Wassberg
5 Hellin Faxen – Jan Roar Mjölneröd
6 Tekno Odin – Öystein Tjomsland
7 Rokne Eld – Kristine Kvasnes
8 Bork Odin – Rune Wiig
9 Neslands Loke – Åsbjörn Tengsareid
10 Norheim Järv – Lars Anvar Kolle
11 Gylen Balder – Kai Johansen
12 Fetter’n T.G. – Geir Vegard Gundersen

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Startfältet i Stochampionatet komplett

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson