Den 46:e upplagan av Stochampionatet är denna veckas givna höjdare i trav-Sverige. Startlistan är nu helt spikad med kuskar på hästarna.

Årets Stochampionats-meeting på Axevalla begynner på fredag och fortgår i tre dagar. Det kulminerar i huvudlöpningen Stochampionatet som går av stapeln på söndag eftermiddag.

En miljon kronor väntar i segerpremier för vinnaren.

Uttagningarna till loppet kördes i fredags och nu är startlistan också komplett med kuskar.

Peter Untersteiner var den store mannen i försöken då han kvalade in tre hästar till final. Själv väljer han att köra Nissan Broline. Grabben Johan får förtroendet bakom Neona Princess, medan Peter Ingves tar hand om For Approval.

Så här ser startlistan ut:

2640 auto

1 D’One – Örjan Kihlström
2 Lotuscherie – Erik Adielsson
3 Rouquine – Torbjörn Jansson
4 Neona Princess – Johan Untersteiner
5 Fly The World – Jörgen Sjunnesson
6 Magic Number – Per Linderoth
7 Västerbomagnifique – Kajsa Frick
8 Donna di Quattro – Björn Goop
9 Stelina – Kenneth Haugstad
10 Nissan Broline – Peter Untersteiner
11 For Approval – Peter Ingves
12 Backfire – Johnny Takter

Senaste vinnarna:

2013: Blended Scotch – Per Linderoth 1.13,2
2012: Drillbit Ås – Åke Svanstedt 1.15,7
2011: Tamla Celeber – Örjan Kihlström 1.15,2
2010: Viola Silas – Fredrik Persson 1.15,9
2009: Calamara Donna – Örjan Kihlström 1.15,9

Läs även: Så blev finalfältet i Stochampionatet

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Joke Face till start i Mikkeli

Joke Face till start i Mikkeli

Den svenska dominansen är stor då finska storloppet St: Michel-Ajo avgörs på söndag. Startlistan är nu definitiv till den pålitliga fartfesten.

När St: Michel-Ajo avgörs på vindsnabba banan i Mikkeli brukar det allt som oftast gå undan värre. Löpningsrekordet innehas fortfarande av Varenne som vann loppet på magiska 1.09,3 redan 2002.

Åtta hästar har lockats till start i årets upplaga. Fem av dem är svensktränade. Från innerspår börjar Joke Face som här gör andra starten efter sin comeback. Det blir Adrian Kolgjini som kör den forne Derbyvinnaren.

Monster Drive, She Loves You F.I, Elitloppsfinalisten Reven d’Amour och Beer Summit är övriga svenskar.

Från Italien kommer Prussia, som innan deltagande i Elitloppet, ju vann Prix Etain Royal och var trea i Finlandia-Ajo i våras. Hemmalaget representeras av Super Frido som närmast kommer från superskräll i Suur-Hollola samt Surprise Lord.

Det är 70 000 euro i förstapris.

1609 auto

1 Joke Face – Adrian Kolgjini
2 Monster Drive – Jorma Kontio
3 Prussia – Pietro Gubellini
4 Surprise Lord – Iikka Nurmonen
5 She Loves You FI – Seppo Markkula
6 Super Frido – Markku Nieminen
7 Reven d’Amour – Mika Forss
8 Beer Summit – Ulf Ohlsson

Senaste vinnarna:

2013: Owen’s Club – Pietro Gubellini 1.10,1
2012: Maxwell Mayday – Ari Moilanen 1.10,7
2011: Rapide Lebel – Eric Raffin 1.09,4
2010: Amour Ami – Mika Forss 1.09,9
2009: Premiere Steed – Jean-Michel Bazire 1.09,6

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Solvato i Guld - över stayerdistans
Nästa nyhet
Solvato i Guld – över stayerdistans

Solvato i Guld – över stayerdistans

Axevalla är nästa anhalt för V75. I Gulddivisionen, även betitlad Axevallalöpning får publiken se Solvato prova lång distans för första gången.

Det är Stochampionats-helgen som står för dörren på Axevalla med traditionsenligt tävlande fredag till söndag. På lördagen avgörs V75 där Axevallalöpning blir dagens höjdare.

Olympiatravsvinnaren Solvato provar här åter lyckan. Det blir första gången över lång distans för den USA-födde femåringen. Det blir dessutom Peter Ingves som ersätter avstängde Veijo Heiskanen i sulkyn.

Mot sig får han bland andra On Track Piraten i sin första start sedan Jämtlands Stora Pris, Elitloppshästen Digital Ink och Porthos Amok.

2640 auto

1 Kaffir Face – Lutfi Kolgjini
2 Solvato – Peter Ingves
3 On Track Piraten – Erik Adielsson
4 Haraldinho – Per Lennartsson
5 Digital Ink – Örjan Kihlström
6 Manalapan – Torbjörn Jansson
7 Porthos Amok – Björn Goop
8 Putte Topline – Robert Bergh

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Lindesberg
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Lindesberg

Måndag: V64-tips till Lindesberg

Omgången:
Lindesberg står som värd för måndagens V64-omgång, och då jag känner mycket för mina två spikar i omgången ser jag fram emot kvällen. Värt att ta med sig från Lindesberg är att doseringen i sista sväng inte är den bästa, och även om upploppet är relativt långt är den fördel spetshästen. Det brukar vara svårt för köhästarna att ta någonting till slut.

Förutsättningarna i Lindesberg den här måndagen är hyggliga, knappt 20 grader varmt och enligt de sista rapporterna ska vi kunna undvika nederbörd, även om det är mulet och hänger i luften.

Bästa spiken:
3 On Track Piraya (V64-6)

Kompletterande spiken:
5 Bar Plombier (V64-5)

V64-förslag:
V64-1: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 (7-5)
V64-2: 3,4,5,9,10,12,13,14 (15-1)
V64-3: 2,3,5,7 (4-8 )
V64-4: 1,3,6,7,8 (9-12)
V64-5: 5 Bar Plombier (4-7)
V64-6: 3 On Track Piraya (1-6)
12 x 8 x 4 x 5 x 1 x 1 = 1920 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag:
DD-1: 5 Bar Plombier
DD-2: 3 On Track Piraya
1 rad x 1000 kronor.

Analys Lindesberg V64-1:

Ranking: A: 7-5-6-4. B: 3-11-1-2-12-10-9-8. C: -.

Spetsanalysen:
4 Calypso Blue Chip kan öppna väldigt raskt och missar normalt inte ledningen, men trots att hon gick i mål med sparat senast och det handlar om kort distans tror jag Daniel Olsson söker rygg med henne. Calypso Blue Chip är snäppet vassare med en rygglöpning, och hon brukar vika ned sig sista biten om hon körs i spets. 5 Leia Way kan även den öppna kvickt och Petri Araksinen lär tidigt ställa frågan om att få överta, vilket jag också tror att han får göra.

Loppanalysen:
Ett väldigt öppet lopp inleder kvällens V64-omgång, favoriten 7 Sandra Volo svarade för ett vasst upplopp senast och visade uppåtform, och det är inget snack om att hon är bästa hästen i det här sällskapet. Hon vann fem lopp på elva starter i fjol och är van tuffare konkurrens än detta. Jag tycker dock det är klar risk för utvändigt ledaren för hennes del i kväll, och som favorit tycker jag hon känns sårbar därifrån. Hon tippas i loppet på sin kapacitet, men jag tycker garderingen är given.

5 Leia Way vann inte ett enda lopp på 24 starter i fjol, men har höjt sig flera klasser till den här säsongen och har tagit tre segrar på 16 försök och jag tycker hon håller väldigt fin form för dagen. Hon gav sig visserligen från spets senast, men mötte tuff konkurrens den gången. Både för fyra starter sedan och för tre starter sedan vann hon i bra stil från spets, och då jag håller henne som spetsfavorit i loppet anser jag att hon ska räknas tidigt. Hon leder länge.

6 Ready Steady Go finns det en hel del kunnande i, och hon börjar också närma sig toppformen och blir allt bättre. De två senaste starterna har varit ett klart fall framåt, och snart sitter hon där. Given.

Håller även upp 4 Calypso Blue Chip i A-gruppen. Hon är väldigt rask från start och tar hand om ledningen inledningsvis, sedan tror jag dock att Daniel Olsson väljer att släppa med henne då hon gång på gång visat sig gå bäst i ryggar. Hon gick i mål med sparat senast och såg fin ut, och får hon chansen till slut kan hon avsluta raskt.

Normalt räcker min kvartett till A-grupp långt och för de som vill komma ”billigare” undan låser man på dessa fyra. Jag tycker dock att loppet är öppet och ingen känns direkt chanslös på förhand, jag streckar därför samtliga tolv ekipage i loppet och jobbar skräll.

3 Tennis trivs normalt bättre över lite längre distanser, men som lite väl bortglömd känns hon kul här. Hon gick väldigt bra för Thomas Dalborg vid seger näst senast och emellanåt blixtrar hon till och svarar för riktigt fina insatser. 11 Remember Laser gjorde comeback efter långt uppehåll senast i Årjäng och gick i mål med sparat, jag tyckte det var en positiv comeback och med det loppet i kroppen lär hon vara ännu bättre till detta. Hon är grundkapabel och ska inte nonchaleras.

1 Caddie Geisha vinner väldigt sällan och återkommer dessutom efter uppehåll, men rapporteras träna positivt och bör få fint lopp härifrån. 2 Neo’s Victory kan öppna bra och ska få fin resa med dessa förutsättningar, och 12 In Serenity är stark och kommer gå fort till slut.

Som sagt, jag tycker loppet känns öppet och jag streckar samtliga.

Analys Lindesberg V64-2:

Ranking: A: 14-4-12-13. B: 9-3-5-10. C: 15-1-8-6-11-7-2.

Spetsanalysen:
3 W.S.Malte och 5 Tams Vinnie om ledningen inledningsvis, men bägge lär släppa till 4 Villmer om denne kliver i väg felfri från start.

Loppanalysen:
Återigen ett ganska öppet lopp, där jag behöver åtta streck för att känna mig någorlunda trygg. Favorit ser 4 Villmer ut att bli och sköter sig denne är det bra chans på tidig ledning och seger, han gör sin andra start i regi Thomas Dalborg och Dalborg lät väldigt nöjd med honom inför debuten senast. Han har dock visat att han inte är helt enkel, och även om han tappade en sko senast och galoppen berodde på det vill jag se honom kliva i väg felfri från fjärdespår i volt innan jag lämnar honom ensam på kupongen.

Jag går också emot favoriten i tipset, och väljer att tippa Jörgen Westholms 14 Eldvin. Denne återkommer efter långt uppehåll och lär behöva lopp i kroppen innan han är på topp, men jag är ruskigt svag för den här hästen och sköter han sig tycker jag det ska vara vettig chans att han rundar det här gänget på ren klass redan nu. Att Oskar J Andersson kör ser jag inte som något minus, då han känner hästen.

Duon 12 Lome Hero och 13 Anneros Karl rankas också i A-gruppen. Lome Hero är van ganska tuffa konkurrenter och har gått bra för Björn Goop tidigare, och Anneros Karl är lite ojämn i sina prestationer men kan mycket i ljusa stunder.

9 Troll Viktor tycke jag såg ut som en vinnare senast, men när Magnus Jakobsson ryckte huvan stannade han till i stället och det gav motsatt effekt. Han gick dock bra som tvåa och är kvick i benen och hävdar sig väl i klassen.

3 W.S.Malte och 5 Tams Vinnie tycker jag är en kul skrällduo på startvolten, bägge kan öppna kvickt och bör hamna vettigt på det och sedan är dom kapabla nog att hålla undan för de tuffare hästarna på tillägg. W.S.Malte vinner väldigt sällan, men var jättefin vid seger för tre starter sedan och en liknande insats räcker långt här. Tams Vinnie var klart bra efter smygresa och seger på Solvalla tidigare i år, och hävdar sig väl. Repris?

Streck också för 10 Troll Sindy som jag tycker gått bra på svensk mark tidigare och som det är bra rapporter på inför detta. Har inte startat på svensk mark sedan slutat på fjolåret, men gör inte bort sig.

Analys Lindesberg V64-3:

Ranking: A: 3-7-5-2. B: 4-8-1-9. C: 10-6-12.

Spetsanalysen:
2 Valnes Doris kan öppna bra och spetsar inledningsvis, men Björn Goop lär vara offensiv med 3 Easy Hall och bra chans att ekipaget tidigt får överta taktpinnen. Easy Hall kan vara lite dum i volten, och att det handlar om autostart i dag är ett klart plus.

Loppanalysen:
Björn Goop blir jättefavorit tillsammans med 3 Easy Hall och visst finns risken/chansen att han tidigt placerar henne i tät här och sedan rinner undan till slut, och visst har stoet bra kunnande för klassen. Jag tycker dock att hon blir på tok för stor favorit, och garderingen är därför given. Hon åkte på en lättare spark i hagen efter senast och har därför varit ifrån ett tag, och då hon är stor och rejäl av sig kan hon behöva det här loppet i kroppen innan hon är på topp.

7 Plead Guilty vill jag varna för, han har fått lopp i kroppen efter långt uppehåll och ska med den genomköraren i kroppen gå framåt till detta och jag tycker den här hästen är bra. Han gick väldigt bra med två segrar på två starter i fjol och har bara comebacken senast satt sig rätt blir han spännande här.

5 Star Smasher har gjort två bra lopp på slutet, näst senast blev han hämmad av en omstart men höll bra som tvåa och senast avslutade han bra via 13,5 sista 500. Han sitter där när som helst, och med någorlunda klaff under vägen kan det vara dags nu.

Streckar också 2 Valnes Doris som jag tror spetsar och släpper till Easy Hall här, och därmed bör få fint lopp. Är inte lika bra som tidigare nämnda trion, men kan få med rätt smyglopp.

Analys Lindesberg V64-4:

Ranking: A: 7-1-8. B: 6-3-9-12-13-11. C: 2-10-14-5.

Spetsanalysen:
1 Dream Run lär Jorma Kontio försöka hålla ut de övriga med från innerspår, och han kan öppna rätt bra. Springspårets 6 William W. och 7 Daredevil N.L. är dock bägge kvicka. Öppen spetsstrid.

Loppanalysen:
7 Daredevil N.L. är sedan en tid tillbaka i regi Diederik Melink och det låter väldigt bra på honom inför den här starten, han har inte startat på ett tag men tränare Meilink låter påtagligt nöjd med honom och då han är grundkapabel och väl förberedd till detta ska det vara vettig chans direkt. Han riskerar dock att kunna hamna lite på vingel härifrån, och därför nöjer jag mig med att tippa honom. Skulle körsven Magnus Jakobsson nå tät med honom, är loppet troligtvis över.

Duon 1 Dream Run och 6 William W. är dock bägge kvicka från start, och skulle Jorma Kontio lyckas hålla ut konkurrenterna med Dream Run lär han också köra fyraåringen i tät och då är det hästen att slå. Stallformen hos Timo Nurmos är visserligen ett frågetecken, men Dream Run var duktig senast via 12,5 sista 800 från femte par utvändigt och när han gick i ledningen för fyra starter sedan på Solvalla vann han överlägset i mycket bra stil.

William W. var kanske lite sämre senast, men har gått väldigt bra i starterna före det och är faktiskt inte alls så tokig. Kan Lennartsson pricka från springspår bör det oavsett bli bra löpning för ekipaget här, och då duger dom.

Håller även upp skrällen 8 Walkyria Race i A-gruppen, och vill lyfta ett varningens finger för henne här. Hon vann lätt näst senast via 11,5 sista 800 och senast gick hon i mål med krafter sparade och såg fin ut. Kihlström upp den här gången och hon ska kunna få fint smyglopp härifrån. Kul skräll som har toppform.

3 Odyssee d’Inverne streckas också, hon gjorde det bra vid enkel seger senast och är bra för klassen så hon duger igen.

Analys Lindesberg V64-5:

Ranking: A: 5. B: 4-7-11-3-8-9. C: 12-6-1-10.

Spetsanalysen:
3 Pampas S.I.R. tror jag tar hand om ledningen inledningsvis, men jag har bra känsla för att 5 Bar Plombier körs offensivt och i ett tidigt skede av loppet får överta taktpinnen. Bar Plombier har lärt sig att öppna allt bättre, och jag tror han tar sig förbi 4 Mellby Amiral direkt från start och det tror jag blir loppavgörande.

Loppanalysen:
Jag tror att 5 Bar Plombier och Per Lennartsson tar en längd på 4 Mellby Amiral från start och det tror jag blir loppavgörande, Bar Plombier har lärt sig att öppna allt bättre och han bör i tidigt skede av loppet få överta taktpinnen från 3 Pampas S.I.R. och väl i ledningen tror jag inte att någon når Bar Plombier. Han sprang nytt rekord senast på V75 utan att vara som bäst, och gången innan det tog han tidigt över ledningen och vann sedan lätt via 12,5 sista rundan. Jag har pratat med tränare Eric Martinsson inför den här starten som tror på en förbättrad insats den här gången, och Per Lennartsson upp tycker jag känns bra då han gått bra för Per tidigare. Omgångens kompletterande spik.

4 Mellby Amiral höll farten starkt utvändigt ledaren senast och blir allt bättre, och han står på tur för seger. Jag tror dock som sagt att Bar Plombier tar sig förbi Mellby Amiral från start och därmed avgör loppet redan där. För de som letar gardering ligger dock Mellby Amiral närmast till hands, då han är bra.

För de som letar skräll vill jag nämna eventuellt första ghost på 11 H.R.On Line.

Analys Lindesberg V64-6:

Ranking: A: 3. B: 1-6-8-9-4-12. C: 2-10-11-7-5.

Spetsanalysen:
4 Lancing Face kan öppna bra från start och spetsar inledningsvis, men jag tror inte att Rauno Pöllänen svarar när Goop i tidigt skede ställer frågan med 3 On Track Piraya.

Loppanalysen:
Björn Goop blir favorit i V64-avslutningen med 3 On Track Piraya och jag tycker det är motiverat, jag brukar inte gilla att spika favorit i avslutningen då det rensar dåligt, men jag tycker On Track Piraya är kvällens bästa spikförslag och lämnar honom ensam på kupongen.

On Track Piraya återkommer efter kortare uppehåll, det ser jag dock bara som en fördel för honom då han brukar löpa som bäst direkt efter en kortare paus och då jag dessutom läser tidig ledning på honom blir han mycket svårslagen. Han står bra inne i det här loppet, och jag håller honom högt. Han har i ett sådant här lopp bra segerchans även om han skulle få svar i spetsstriden.

För de som letar gardering tycker jag 1 Jens Patrik ligger närmast till hands, stallformen hos Nurmos är som jag tidigare nämnt lite svårbedömd men Jens Patrik har levererar bra insatser på slutet och även om han inte är kvick nog från start för att hålla ut dom bör han få fint lopp härifrån.

Spelredaktör: Christoffer Wickman.

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fire to the Rain gav Reijo storsegern
Nästa nyhet
Fire to the Rain gav Reijo storsegern

Fire to the Rain gav Reijo storsegern

Reijo Liljendahl och Ulf Ohlsson hade ett nytt lyckat samarbete då man med Fire to the Rain tog en storseger i Ulf Thoresens Minneslopp.

Norska Jarlsberg har klarat av en strålande tävlingshelg vilken kulminerade i Ulf Thoresens Minneslopp för de treåriga hästarna.

Reijo Liljendahl-tränade amrisen Fire to the Rain fick här sin revansch på finske Jontte Boy från förlusten i Treåringseliten under Elitloppshelgen.

Tuomas Korvenoja anförde fältet med sin Jontte Boy. Ulf Ohlsson smög försiktigt fram som första häst i andraspår med Fire to the Rain. Tempot hölls högt av ledaren: 10,1 första 500 var till 12,2 på varvet.

När duon gick in i sista sväng blev Fire to the Rain riktigt närgången i dödens och en bit in över upploppet fick Jontte Boy motvilligt sträcka vapen. Den riktigt läckre vinnaren klockades till 1.12,5a över 2100 meter. Förtjänsten blev en halv miljon norska kronor.

Yankee Glide-sonen Fire to the Rain har därmedgjort fem starter för Liljendahl, dessa har resulterat i två segrar och två andrapris.

*

Tidigare under söndagen gjorde några riktigt vassa fyra- och femåringar upp i Anders Jahres Pokallopp. Här tog B.B.S. Sugarlight ytterligare en fin seger. Denna gång kördes han av Johan Untersteiner som kunde överta täten mitt i första sväng då Quid Pro Quo olyckligt galopperade bort sig.

Support Justice klev snart fram i dödens och det var dessa två som utkämpade en ordentlig batalj hela vägen hem. Support Justice satte rejäl press på ledaren över sista bortre och såg ut att ha fått ett lite grepp när man vred ur sista sväng.

Men B.B.S. Sugarlight ville inte ge sig, utan kontrade tillbaka över upploppet och höll slutligen undan för grymme Support Justice.

Vinnaren noterade 1.11,6a över 2100 meter och erhöll 200 000 norska kronor.

Stelton klev in som trea, Thai Broadway fyra och Quid Pro Quo femma efter galoppen.

*

Ulf Thoresens Minneslopps stoavdelning gick till Svante Båth och Erik Adielsson som fixade segern med Explosive Matter-dottern Spit For Spat. Det på 1.15,3a över 2100 meter.

Redan på fredagen avgjordes Jarlsberg Grand Prix för fyraåringarna. Här segrade Papagayo E. och Vidar Hop i finalen på 1.11,0a över 1609. Det är Jan Kristain Waaler som tränar.

Björn Goop tog hem stoavdelningen på lördagen. Segervapnet var Claudia B.R. som noterades för 1.12,2a över engelska milen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Räknar med en bra insats"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson