Kadett C.D. gjorde årets första start – och såg lysande ut. Robert Berghs stjärna tog en uppvisningsseger på Dannero.

2011 års Europaderbysegrare Kadett C.D. gjorde under påskaftonen sin första start för året. Efter en mindre lyckad sejour i Frankrike i vinter kunde sjuåringen åter kliva in i vinnarcirkeln.

Kadett C.D., som gjorde första starten på nästan fyra månader, hade stor uppvisning i ett snabblopp på Dannero.

Robert Bergh pressade sig till täten ur första sväng och inledde halvvarvet på 11,0 för att saktat ned till 14 blankt på kilometern.

Över sista bortre blev det ånyo rejäl fart på tillställningen och nästan som på given signal gjorde Kadett C.D. ett ryck vid ingången av sista sväng. Favoriten fick direkt flera längder till godo och övriga fältet gjorde sig icke besvär.

Över upploppet brisade Kadett C.D. undan på riktigt lätta fötter och vann till slut överlägset. Det på skarpa segertiden 1.12,6a över 2140 meter, till synes med gott om krafter kvar.

– Vi hade lite förväntningar på honom i Frankrike i vinter men hästen fick problem med magen och vi fick ta hem honom igen. Men nu är hästen bra igen och om vi ska vara med i Elitloppet så måste vi ju visa upp oss lite, sa Robert Bergh i segerintervjun.

Segern var värd 20 000 kronor.

Bell spurtade in som tvåa medan Lord Rocket knep tredjepriset. Båda på behörigt avstånd.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Guld för Pascia’ Lest i Prix de l’Atlantique

Guld för Pascia’ Lest i Prix de l’Atlantique

Det blev italiensk triumf i franska storloppet Prix de l’Atlantique på Enghien. Pasica’ Lest plockade ned favoriten Univers de Pan efter en fräsig upploppsduell.

Några av de allra främsta fransoserna visade upp sig på Parisbanan Enghien under påskaftonen. Det för att göra upp om ett förstapris på 90 000 euro i Grupp 1-loppet Prix de l’Atlantique.

Men segraren kom från Italien. Femårige Pascia’ Lest , tränad av Thierry Duvaldestin, fick en storseger efter flera starka insatser.

Critérium de Vitesse-vinnaren Univers de Pan var spelad till storfavorit i loppet och hästen snabbstartade för Philippe Daugeard och tog hand om ledningen.

Enrico Bellei bakom Pascia’ Lest tog dock direkt ett offensivt initiativ och styrde fram för att överta. Univers de Pan svarade omedelbart för att gå ut i andraspår och med dryga varvet kvar återta taktpinnen.

Fjolårsvinnaren Timoko placerades som trea på innerspår och de första 1150 meterna avverkade på 12,3.

Ledande Univers de Pan vred upp tempot ordentligt ut över sista bortre långsidan och bara Pascia’ Lest förmådde följa genom sista sväng.

In över Enghiens dryga upplopp vred Bellei ut sin springare och kom upp utvändigt om den ledande favoriten. De båda kombattanterna utkämpade en häftig duell hela rakan ned men kort före mål fick italienaren övertaget och kunde vinna säkert.

Den tidigare italienske Derbyvinnaren och fjolårets segrare i Fyraåringseliten under Elitloppssöndagen, fick en efterlängtad stortriumf då han tog hem loppet på vinnartiden 1.11,3a över 2150 meter. Det var en slipning av Jag de Bellouets löpningsrekord från 2005 med en tiondel.

Univers de Pan fick således nöja sig med andrapriset.

Sverige representerades av Caballion som kördes av Anthony Barrier. Fuxen stod för en stark prestation men fick inget med sig av priskakan. Caballion som initialt låg placerad som sista häst invändigt letade sig ut då fältet luckrades upp och avslutade mycket bra, om än i inte i helt klockren aktion och var trea i mål men diskades på grund av orent trav.

I stället var det Tiégo d’Etang som fick tredjeplatsen efter en mestadels invändig resa.

Timoko förmådde inte följa när tempot drogs upp och slutade fyra.

Galopp i starten blev det för Roxane Griff och med ett knappt varv kvar för Aisle Stand.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lördag: V64-tips till Gävle
Nästa nyhet
Lördag: V64-tips till Gävle

Lördag: V64-tips till Gävle

Omgången: En rolig omgång med fina lopp både spel- och sportmässigt. Fjolårsdrottningen D’One är struken i dagens huvudlopp men loppet håller ändå väldigt hög klass. Vi kan räkna med fin bana och valfri balans, vilket kommer bädda för snabba tider. Jag väljer att spika i V64-5 och tror att det är spets och slut på den snabba Gävlebanan.

Spiken:
2 Cast Bolt i avd 5 har bra chans att leda loppet från start till mål.

En av två utgångarna:
I avd 3
är det fin chans att nr 9 Vardofjäll Åsnar eller 14 Pliggfaksen spurtar ner allt till slut samt i avd 6 nr 2 Sally Hill som även hon har en bra chans att vara starkast till slut.

Överstreckade:
Avd 2 nr 2 Truman Zet fick allt kört i halsen senast och borde få svårt att räcka nu.
Avd 3 nr 7 Snyggfaks löper på skapligt men är ingen stjärna.
Avd 4 nr 14 Blue Martini Ås gör sin första start i Sverige. Tillägg med springband kan dock vara lite lurigt och det är lätt att komma bort.

V64-system 1:
Endast utdelning vid 6 rätt
1: 1,7 (res 4,10)
2: 1,3,5,6,8,9,10 (res 2,4)
3: 9,14 (res 13,8)
4: 1,2,3,7,10,13,14,15 (res 9,5)
5: 2 Cast Bolt (res 3,11)
6: 1,2,3,6,10 (res 7,4)
2 x 7 x 2 x 8 x 1 x 5 = 1120 rader

V64-system 2:

Endast utdelning vid 6 rätt
1: 1,7 (res 4,10)
2: 1,3,5,6,8,9,10 (res 2,4)
3: 1,4,6,7,8,10,13 (res 15,12)
4: 1,2,3,7,10,13,14,15 (res 9,5)
5: 2 Cast Bolt (res 3,11)
6: 2 Sally Hill (res 1,3)
2 x 7 x 7 x 8 x 1 x 1 = 784 rader

Dagens Dubbel:
1:  2 Cast Bolt
2:  2 Sally Hill
Insats = 1000 kr

V64-1:
Ranking: A: 1-7 B: 4-10-2-3-9 C: 5-11-8-6

Spetsanalys: Steel Strong har mest startat med autostart, men har testat på volt ett par gånger och känslan är att det inte blir någon snabbstart.  Charles Boko och Persos Express kan båda öppna hyggligt men feelingen är att Charles Boko tar ledning med kraft av innerspåret.

Loppanalys: 1 Charles Boko är en kapabel häst men levererar inte alltid. Senast återkom 5-åringen efter lite vila och vann ett punkt 21-lopp från dödens. Olle Alsén hade inför senaste starten lagt om träningen vilket hästen uppenbarligen svarade bra på. Senaste loppet var inte blodigt alls, men intrycket var desto bättre. Med endast tre hästar på start tror jag på tidig spets och sedan är det hästen att slå.

7 I Am Dynamite placerades tidigt i ledningen senast. Camilla Collander fick bestämma tempot som hon ville, och ökade sedan under slutvarvet och vann enkelt.  Näst senast blev det dödens på en så bra häst som Random Shot och han utmanade denne ända in i mål. Tre av hästens fyra segrar är tagna över den aktuella distansen. Det borde bli svårt att hitta till spets denna gång, men skulle Camilla hitta de rätta ryggarna under slutvarvet blir ekipaget svårt att stå emot.

4 Mr Miles är van tuffare motstånd och har varit ute i V75 två av de tre senaste starterna. Han har fin form och hittar Fredrik Pedersen de rätta ryggarna biter spurten bra.

10 Clouds Above har gjort ett lopp efter lång frånvaro och då slog det inga gnistor om honom. Måste gått framåt med loppet för att räcka, men det räknar jag med. Farlig med klaff.

2 Steel Strong är en finsk gäst som är svår att sätt in i sammanhanget. Har tidigare vunnit över 3140 meter och kommer med toppform och ska räknas.

3 Persos Express har gjort två lopp efter vila. Näst senast blev allt fel och senast passade han inte på banan. Kanske kan hitta rygg på en troligt ledande Charles Boko.

V64-2:
Ranking: A: 5-6-9-10 B: 1-8-3-2 C: 4-7

Spetsanalys: Västerbo Carrera inledningsvis men sedan är frågan hur kusken tänker?

Loppanalys: 5 Eastar Rapida har gjort två lopp i år och båda insatserna har varit riktigt starka. I årsdebuten blev det tidig ledning och sedan var det lugna gatan och han vann enkelt. Senast blev han tvingad att öppna under 11 första 500 meterna, men höll ändå farten bra till tredjepriset. Spåret kan bli en fälla, men hittar bara Lars-Göran Söderberg ut borde det vara bra chans att ekipaget är starkast till slut.

6 Malin Sisu gjorde årsdebut senast och gavs ett snällt lopp. Jag tyckte avslutningen var klart positiv och räknas tidigt om hon tagit loppet på rätt sätt.

9 Linnea Sisu gör nu tredje starten för i år. Hästen har körts snällt i årets två starter och hon har sett fin ut. Går säkert fram med varje lopp i kroppen och räknas tidigt med klaff.

10 Cheermeuptoo är en fin häst som Oscarsson har höga förhoppningar på i framtiden.  Hästen är redan ganska bra och levererar oftast bra prestationer. Näst senast fick han rygg ledaren och avslutade bra när luckan kom. Senast var det tuffa hästar emot, men hästen var ändå sämre än vanligt. Oscarsson har inte hittat något fel på hästen och förväntar sig en förbättrad insats den här gången. Har springspår på 20-fållan och kan hamna bra till direkt och räknas tidigt.

1 Västerbo Carrera var bra i debuten, men blev struken efter det. Senast galopperade han och formen är därför svårbedömd. Garanterad en bra resa och ses med chans.

3 Iron Smile har varit godkänd utan att imponera. Johan upp idag känns intressant.

2 Truman Zet fick allt kört i halsen vid debutsegern och måste vara förbättrad för att segerstrida igen.

V64-3:
Ranking: A: 14-9 B: 13-8-4-10-7-1-6-15-12-5 C: 11-3-2

Spetsanalys: Balderina N.O. spetsar inledningsvis och borde köras där över korta häcken.

Loppanalys: Fördel ston, 1640 meter och voltstart. Det brukar betyda stor fördel för starthästarna. I just det här loppet tror jag dock att två tilläggshästar är för bra och väljer att köra utgång på dem. Den första är 14 Pliggfaksen som är fältets klart bästa häst. Senast var han ute mot tuffa hästar och gjorde det bra. Näst senaste reparerade han en startgalopp på bästa sätt. Hästen måste tas försiktigt från start för att inte galoppera, men skulle det lösa sig för Hans Brunlöf trots bakspåret tror jag att han lägger detta gäng på rygg.

Skulle det bli trafikproblem för Pliggfaksen tror jag att 9 Vardofjäll Åsnar visar sig starkast till slut. Senast blev det fel och hästen galopperade när Magnus skulle styra på i fjärdespår. Sjuåringen har gått bra för Magnus varje gång och de vann tillsammans för tre starter sedan på ett smått överlägset sett. Hästen är snabb i benen och tål att göra grovjobb.

Bakom dessa två utgångar är det vidöppet och jag garderar på friskt.

Värd att nämna är 13 Järvsö Elviz som oftast gör bra lopp men galopperat en del på slutet. Bakspår på tillägg är aldrig lätt och ekipaget måste ha tur för att kunna segerstrida. Skulle hästen kunna lifta med fint under slutvarvet ska han räknas tidigt.

8 Nebbenes Jahn har bra fart men kan inte göra något själv i loppen. Är ganska snabb ut ur volten och hittar förmodligen ett hyfsat slagläge direkt och ska då räknas tidigt.

4 Svall Clara står bra till i loppet i och med att det är fördel ston. Hästen är snabb och skulle hon ha en bra dag blir det inte helt lätt att plocka 20 på henne.

V64-4:
Ranking: A: 2-3-7 B: 10-13-14-15-1 C: 9-5-6-8-11-12

Spetsanalys: Symfoni Cup är snabb ut men ska köras i ryggar. Lindys Chorus Line öppnade hyggligt senast från samma spår. Tenzing från springspår kan förmodligen öppna snabbt. Lindys Chorus Line eller Tenzing i spets efter 500 meter, fördel förstnämnde.

Loppanalys: 2 Lindys Chorus Line vann ett billigt lopp senast, men på ett väldigt fint sätt. Hon tog hand om ledningen och vann sedan enkelt via 14,5/1000 med krafter sparade. Skulle hon hitta till ledningen är det hästen att slå.

3 Augusta gjorde senast debut i regi Kjell Brandt och såg väldigt fin ut. Borde gå framåt med lopp i kroppen och räknas tidigt.

Årsdebuterande 7 Tenzing är loppets bästa häst och var bra i alla fyra starter förra året. Kan vara ”klar”, men dagsformen är svårbedömt direkt i årsdebuten.

10 Leia Way kommer till start med absolut toppform. På minussidan finns att hästen endast tagit en av sina sju segrar över den aktuella distansen och att hon inte segrat på 32 starter. Räknas ändå tidigt.

En annan häst som inte har stuckit nosen först på väldigt länge är 13 Jacques Brel. Han har inte segrat på 35 starter vilket inte brukar båda gott. Hästen har gjort fyra starter efter vila och kommer mer och mer. Jag hoppas att han bryter losersviten denna gång.

14 Blue Martini Ås är ett oskrivet kort och det går bara att spekulera. Roger Walmann låter nöjd med hästen även om han inte förväntar sig något stordåd. Svårbedömd men kommer med på systemet.

15 Walk To Remember hänger med bra men vinner inte ihjäl sig. Kan vinna om den kommer till.

1 Symfoni Cup har ett perfekt utgångsläge då han ska ha snälla lopp. Jag tror att han sitter i rygg på ledaren och är farlig med lucka.

V64-5:
Ranking: A: 2 B: 3-11-5-7-14-15-1-13-6-12 C: 4-9-8-10

Spetsanalys: Cast Bolt är snabb ut och borde spetsa. Utmanar gör Miss Ozzymede.

Loppanalys: 2 Cast Bolt gjorde årsdebut senast och vilken debut det var! Sören Eriksson placerade honom i ledningen och drog sedan i ett jämnt tempo hela vägen. Över upploppet fanns det bara en häst och han vann överlägset. Hästen verkar ha utvecklats och jag tror inte att han är sämre med loppet i kroppen. Nu luktar det spets och slut lång väg och jag väljer att spika på allt! Bakom min spik är det vidöppet.

Värsta motbudet är 3 Miss Ozzymede. Senast var hon ute mot tuffa hästar och hängde med bra. Näst sist svarade hon för ett riktigt bra lopp då hon enkelt plockade ner Nikita Star från lednigen. Förmodligen smiter hon ner i rygg på Cast Bolt och kan absolut utmana med perfekt lucka in på upploppet, men jag tror att den sistnämnde är för bra.

En annan som är värd nämna är 11 Titus Rocket som gjort två lopp efter vila. Senast galopperade han under avancemang men såg i det läget fin ut. Hästen har aldrig vunnit lopp vilket inte är ett bra tecken, även om jag inte tror att det är någon icke-vinnare.

V64-6:
Ranking: A: 2 B: 1-3-10-6 C: 7-4-9-11-12

Spetsanalys: Mellby Briolett utmanas av I Am Unique.

Loppanalys: Med favoriten D’One struken blir det ett helt annat lopp. Jag tycker ändå att det är lite synd att den ströks då jag redan innan trodde på en annan häst.

Det är 2 Sally Hill som har gjort två lopp efter vila. Hon har haft framspår bakom bilen tre gånger tidigare och galopperat alla tre gångerna. Det blir alltså förmodligen ingen snabbstart, men hon ligger i alla fall i andraspår direkt. I årsdebuten ryckte Tomas Pettersson skorna för första gången, men gav hästen ett snällt lopp. I senaste starten åkte skorna av igen, men då körde han lite mera offensivt. Han attackerade 850 kvar men fick dåliga ryggar, och 400 kvar styrde han på själv i fjärdespår. Trots de dåliga ryggarna och vida spåren avslutade hästen underkant 10 sista 800 meterna och det var med full fart över mål. Intrycket var helt enormt och med dokumenterad form och förhoppningsvis barfota igen tror vi att dem andra får något att bita i. Hittar Tomas de rätta ryggarna tror vi bara att det smäller till slut! Utgång.

1 Mellby Briolett gjorde årsdebut senast, men galopperade då omotiverat 750 kvar. Johan tyckte dock att hästen kändes fin och nu borde hon sitta i spets och får hon bestämma kan hon mycket väl hålla undan.

3 Katja Celeber galopperade även hon omotiverat senast i samma lopp som Mellby Briolett. Räknas felfri. 

10 Cupcake U.S. som var ute mot tuffa hingstar senast och avslutade bra bakom Rolex Bigi, Radieux och Nimbus C.D.. Endast ston nu och räknas med klaff på loppet.

Sista strecket går till 6 I Am Unique som gör årsdebut och formen är svårbedömd. Skulle Pasi Aikio ladda från start kan det bli spets och där ska hästen räknas tidigt. Farlig med klaff även med rygglopp.

Spelredaktör: Pontus Chorell

 

 


 

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Magisk Magic Tonight - vann på 1.09,5!
Nästa nyhet
Magisk Magic Tonight – vann på 1.09,5!

Magisk Magic Tonight – vann på 1.09,5!

Magic Tonight. Det är namnet på en av landets hetaste hästar för dagen. Femåringen chockade trav-Sverige då han vann Prins Carl Philips Jubileumspokal – på 1.09,5!

Det var onekligen en magisk eftermiddag på Färjestadstravet. Roger Walmann-tränade femåringen Magic Tonight slog sig rakt in i Elitloppsdiskussionerna när han genom en oförglömlig uppvisning segrade på fantastiska 1.09,5a över 1640 meter på Färjestad. Noteringen är ett nytt svensk rekord.

– Det är en fantastisk häst att köra, det kändes mest som om han var ute och joggade i dag, han vann väldigt enkelt. Man har ju hoppats att han ska blomma ut i år och det tycker jag han visade nu. Hästen visade att han platsar i Elitloppet om ägarna och Roger vill vara med där, berömde Johan Untersteiner.

Andover Hall-amerikanen Magic Tonight var snabbast även från början. För Johan Untersteiner stack hästen till ledningen direkt då bilen lämnade fältet.

Första 500 meterna avverkades efter rykande 07,8 men ledaren saktade inte ned på tempot. Kilometerpasseringen klockades till 09,8 och Magic Tonight tycktes inte ha någon avsikt att släppa någon nära inpå.

In i sista sväng felade Lindys Jersey Boy i dödens och ledaren passade på att rycka undan. Endast favoritspelade Nothing But Class kunde hänga på från ryggen.

In på upploppet vred Peter Untersteiner på Nothing But Class i andraspår men kunde aldrig komma riktigt i närkamp med Magic Tonight – som sträckte på sig och gick ifrån med kraftfulla steg över mållinjen.

Segertiden stannade alltså vid mäktiga 1.09,5a över 1640 meter. En notering som alltså inte bara är nytt banrekord utan även ett nytt svenskt rekord för utländska hästar. Det gamla rekordet var två tiondelar långsammare och sattes av L’Amiral Mauzun vid segern i Hugo Åbergs 2008.

– Att han går 09,5 är väl lite överraskande men inte att vi skulle vinna loppet. Jag tror inte det blir Elitloppet, det har inte varit vår avsikt och jag tror det är ett år för tidigt, men efter den här prestationen får vi väl i alla fall snacka lite om det, sa tränaren Roger Walmann i vinnarcrikeln.

Nothing But Class slutade således tvåa, det på likaledes fantastiska 09,6. Mr Chicago slutade trea för Rocket Zet som avslutade stortartat efter galopp i starten, båda på 10,6.

El Mago Pellini galopperade bort sina chanser redan innan bilen lämnade startfältet.

***

Folke Hjalmarssons Minneslopp för de femåriga stona gick till Youana, körd av Peter Untersteiner och tränad av Åbys Catharina Johansson.

Fjolårets Breeders-vinnare blixtrade till täten direkt och hade sedan full kontroll över händelserna. Förstapriset på 100 000 kronor bärgades genom seger på 1.13,2a över 2140 meter. Det före Stylish Hanover och System Performance.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Imponerade av Charrua Forlan
Nästa nyhet
Imponerade av Charrua Forlan

Imponerade av Charrua Forlan

Hans-Owe Sundberg tycks ha ett nytt stjärnämne i Charrua Forlan. Fyraåringen tog en imponerande seger mot meriterat motstånd.

Ett namnstarkt fyraåringslopp var eftermiddagens clou vid Sundbyholms tävlingar under långfredagen. Loppet fick se en smått överlägsen segrare i Charrua Forlan och Hans-Owe Sundberg som följde upp skrällsegern i Breeders Crown senast men en riktigt fin performance.

Up Front Larry-sonen var snabbast ut och gick till täten per omgående och öppnade första halvvarvet på 12,9 och kunde dämpa till 16,5 på kilometern.

Loppets favorit var årsdebuterande Rolling Stones men denne hamnade sist i åttahästarsfältet och sladdade någon längd bakom kön för Örjan Kihlström. I vad som blev tredje ytter låg Peter Haughton-vinnaren Aperfectyankee som gjorde andra starten för året.

Men ingen av dessa skulle ha med segerdiskussionen att göra. För det visade sig bara finnas en häst på banan: ur sista sväng stack Charrua Forlan undan med några längder och försvann ifrån till mycket enkel seger över upploppet.

Klockorna stannade på 1.14,5a över 2140 meter och belöningen var 60 000 kronor.

– Det är en jättefin häst, verkligen. Jag satsade framåt direkt och sedan fick vi fuska bort loppet men det är inget att be om ursäkt för; han var ju bara bäst. Vi är bara med i Breeders Crown av årgångsloppen och det är ju lite synd, men det finns mycket pengar att hämta ändå. Hästen har utvecklats i år, sa Sundberg i segerintervjun.

Dewey Luvs Britt slutade tvåa medan bronsmedaljen hängdes kring Vikens Mans hals.

Årgångstoppen Rolling Stones tycktes aldrig komma in i loppet. Kihlström provade via tredjespår sista halvvarvet men hästen var inte helt fläckfri i aktionen och kunde inte förbättra sig. Rolling Stones gick i mål som sexa.

Aperfectyankee avslutade godkänt sista biten och slutade fyra.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Färjestad

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson