Halmstads Peter Untersteiner hade en makalös säsong ifjol, och inledningen på 2014 har gått i samma spår och Untersteiner är just nu Sveriges största tränare med 151 hästar på träningslistan. Den här tisdagen lastar Peter några av dom med sikte på Skara och Axevalla, för kvällens tävlingar.

Med i hästbussen finns fem hästar, varav två av dessa gör debut för Peter. Travnet.se slog en signal till Peter under tisdagseftermiddagen, för att reda ut eventuella frågetecken. Först ut är nyförvärvet 1 M.T.Invader (V64-1).
– Han gör debut för mig idag och det ska bli intressant att börja tävla med honom, han har känts fin i träning en längre tid inför detta. Han har blivit valack sedan han kom till mig och jag tycker det slagit väl ut, och jag tror han gör en bra insats direkt. Han är givetvis svårbedömd även för mig så här i första starten, men träningen är i varje fall positiv och han har jobbat 1.22 full väg som snabbast inför detta och det löste han på bra vis. Jag har inte öppnat något med honom i jobb, därför har jag ingen uppfattning om vart vi kan hamna från innerspår. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn då det här loppet ändå är ett led i utvecklingen för honom.

M.T.Invader kommer närmast från Åke Svanstedt, och i loppet efter får vi se ytterligare ett nyförvärv för Peter. Det handlar om stoet 2 Nissan Broline (V64-2) som anslöt till Peter under fjolåret från Per Lennartsson. Nissan Broline har inte startat sedan slutet på juni ijfol, men Peter låter nöjd.
– Hon tränar också fint och det ska bli intressant att se henne också, och precis som M.T.Invader har hon jobbat 1.22 full väg som snabbast inför detta och hon löste det på bra vis. Det här är också ett led i utvecklingen för henne och hon kommer därför tävla med öppet huvudlag och vanlig vagn, men träningen är positiv och jag tror på en bra insats direkt. Det blir barfota fram som hon tävlat tidigare och inte heller här har jag någon direkt uppfattning om hur snabbt hon kan öppna, men vad jag förstått har hon inte varit någon raket i tidigare regi.

En som inte är ny i stallet är 4 Homer Kemp (V64-3), denne anslöt till Peter från Åke Svanstedt i slutet på fjolåret och har hunnit med 13 starter hos Peter och det har slutat med två segrar. Bägge dessa segrar är tagna på just Axevalla, en slump?
– Jag tror helt enkelt att motståndet varit lämpligt de gånger han tävlat på Axevalla och vunnit, svårare än så tror jag inte att det är men visst verkar han trivas på Axevalla. Han går bra hela tiden den här och är jämn och säker och han springer sina 14-15-tider varje gång. Det är lite tuffare emot idag, men min huvudtanke är att köra i ledningen för de gånger han vunnit är det där han har gått, meddelar Peter och undrar vem som är tuffast emot.
– Jasså, Sensei? Ja, den är bra men det är ju årsdebut för honom. Jag kör i varje fall i ledningen, det är min tanke, och sedan får vi se hur långt det räcker. Han kommer att tävla precis som han brukar, och jag ändrar inte på någonting.

Efter att Peter får starta kvällen med att köra i de tre inledande V64-avdelningarna, får han sedan pusta ut ett lopp innan det är dags igen. 3 M.T.Harmony (V64-5) vill Peter också till ledningen med.
– Han går bra varje gång och föll med flaggan i topp senast, och jag tror att han kommer gå bra igen för ingenting tyder på annat. Även här är huvudplanen att köra i ledningen, och jag tror vi leder loppet länge. Hon har gått i spets en gång tidigare över full väg, och vann då överlägset i Stochampionatets Consolation ifjol. Även hon tävlar med sin ordinarie balans och utrustning, och jag ändrar inte på något.

Sist ut i Untersteiners kvintett den här tisdagen är 3 Nagini (V64-6), femåringen kommer även han närmast från Åke Svanstedt och gjorde debut för Peter i Kalmar för knappt en månad sedan. Den gången var dock Peter inte helt nöjd med honom.
– Han fungerade inte helt hundra i årsdebuten och debuten för mig senast, men han tävlade med skor runt om då och jag tror han kommer fungera betydligt bättre och vara mer smidigare barfota runt om och så kommer han tävla ikväll. Det ska bli intressant att se honom utan skor, och jag både tror och hoppas att det ska fungera bra och på papperet tycker jag det ser lämpligt ut. Min målsättning är att hitta spets, och jag kommer prova rejält från start. Vanlig vagn, precis som senast.

Har du någon känsla för vilken i din kvintett som är bästa segerchansen ikväll, Peter?
– Nej, det brukar bara bli fel om jag säger någon. Vi kommer med fina hästar rakt igenom ikväll, och jag hoppas att jag kan sätta dit någon av dom i varje fall, säger Peter Untersteiner avslutningsvis.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Rättvik

Tisdag: V4-tips till Rättvik

Omgången: Det är Rättvikstravet som gäller denna tisdagslunch och en relativt ordinär omgång. V4:an ser aningen favoritbetonad ut på förhand och Jörgen Westholms pansarvagn Time Machine (V4-2) visar upp sig igen. Jag spikar den på en flerkupong utan tvekan och kompletterar även med ett singelstreck i avslutningen.

Spikarna: 2 Time Machine (V4-2) & 4 Roadscanner (V4-4)

V4-förslaget (x20)
V4-1: 2,3,6,8,10 (res 5-9)
V4-2: 2 Time Machine (res 7-9)
V4-3: 1,2,5,6,10 (res 11-4)
V4-4: 4 Roadscanner (res 3-10)

5x1x5x1 = 25 rader

1000 kronor

Dubbelförslaget
2-10 x 800

800 kronor 

V4-1

RANKING A: 2-6-8 B: 10-3-5-9-14-1-4 C: 7-12-11-13

Spetsanalys:
1 Torup är en av två på startvolten och kan säkert hålla ledningen om Åke Sundberg får runt hingsten felfritt. 2 W.A.Mozart är den andra där framme och Per Nordlund vill säkerligen överta. Fördel den sistnämnda!

Loppanalys:
Kallblodslopp med tre volter inleder och på start står intressante 2 W.A.Mozart. Fyraåringen galopperade dubbelt senast men höll ihop det hela vägen gången innan det och vann då säkert. Järvsöfaks-sonen är dock inte helt att lita på och ska garderas.

6 Trönö Elda blev störd till galopp 850 meter från mål senast men ställde sig snabbt och hann fram till segern kort före mål. Det var stoets första start för året och med den fina insatsen bokförd på kontot bör hon vara redo att höja insatsen.

Varning för 8 Illern håller toppform för dagen och snart kommer få det stämma fullt ut. Valacken har avslutat bra två gånger på raken och vann starten innan det.

10 Järvsö Moa kommer med dunkel form efter att inte ha startat sedan i oktober månad. Stoet har dock avgjort flertalet lopp på sin fina styrka och hon känns ändå inte helt golvad.

3 Trolldona kom aldrig riktigt in i matchen från tillägg på korta häcken senast men såg heller inte som bäst ut. Sjuåringen är bättre än vad hon visat vid årets fem starter och får ett av strecken.

V4-2

RANKING A: 2 B: 7-9-5-3-1-11-10-8 C: 12-4

Spetsanalys:
2 Time Machine tar sig till front tidigt på ett eller annat sätt.

Loppanalys:
2 Time Machine
härjade fritt på rikstoton i fjol och stod för en handfull riktigt mersmakande insatser. Hingsten gjorde årsdebut senast och gav ett lysande intryck när han knäckte samtliga efter ett lopp utvändigt om ledaren. Nu har Jörgen Westholms travare perfekt utgångsläge mot överkomligt motstånd och det här känns som en straffspark oavsett hur det blir kört. Spik!

Derbyfinalisten 7 Lovelock är som bekant ingen tokig utmanare och har nu fått ett lopp i kroppen. Han liksom Time Machine står klockrent inne på pengarna men jag tror Olle Goop får rikta in sig på andrapriset.

Utöver dessa två får också formtoppade duon 9 Zic Zac Life och 5 Increase Broline ett omnämnande. Båda besitter fartresurser för att slåss om platserna bakom mitt singelstreck.

V4-3

RANKING A: 10-2 B: 1-5-6-11-4-8 C: 9-3-7

Spetsanalys:
2 Restless Legs har bra läge och kan öppna men jag tror Erik Lindegren kan få svårt att värja sig mot några som kommer utifrån. Bland annat 6 Action Launcher där Gävlekollegan Olle Alsén brukar ladda rejält första biten.

Loppanalys:
Sprinterlopp där jag tycker utgången är oviss. Favorit blir 2 Restless Legs som har stått för två rejäla insatser på sista och stred hela vägen till mål på Solvalla senast efter en löpning utvändigt om ledaren. Hennes två triumfer i karriären har tagits över kort distans och Credit Winner-dottern har perfekt utgångsläge denna gång. Hon möter hingstar och valacker vilket blir tuffare och jag tycker hon är lite väl hårt betrodd.

10 Eastwind Cooper vann spårade runt om på Solvalla i början av mars och spurtade bra till femteplatsen senast. Femåringen är en bra avslutare och skulle det klaffa på vägen kan han fälla samtliga sista biten. Tippas och får utgöra en halva i den raka lunchdubbeln!

1 Pinocchio’s Lie är inte alls så tokig de dagar han fungerar fullt ut och från innerspåret ska han inte nonchaleras helt.

5 S.O.S.Futurliner var duktig vid segern på Rättvik och båda hästens triumfer är tagna på hemmabanan.

6 Action Launcher trivs allra bäst i spets och skulle Olle Alsén hitta dit är ekipaget inte helt golvade.

V4-4

RANKING A: 4 B: 3-10-1-13-15-2-6-5-7 C: 9-11-14-12

Spetsanalys:
Tror att 4 Roadscanner körs till täten i ett tidigt skede av loppet.

Loppanalys:
Lång distans i avslutningen och förhandsfavoriten 4 Roadscanner var duktig vid spetsviktorian senast. Femåringen är av helt rätt sort och skulle Jorma Kontio, som kör för första gången, lyckas lotsa ekipaget till ledningen är mycket vunnet. Distansen är ett plus och Stefan Arvidssons adept får tipsnicken.

3 Ganador har gjort två starter på svensk mark och höll starkt från utvändigt ledaren senast. Valacken har styrka som sitt främsta vapen och måste ses som en tidig utmanare om segern men jag tror han får svårt att rubba Roadscanner om denne för bestämam i ledningen.

Bakom dessa två tycker jag det såg halvtunt ut och de bästa har dessutom 20 meter att plocka in. 10 Causton är förvisso en duglig travare men fick det inte alls att stämma tidigare i år och återkommer nu efter uppehåll. Home Alone-sonen har stångats med betydligt tuffare hästar än vad han möter nu och han får ses som tredjehäst i loppet.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Rättvik: "Då tror jag han leder länge"
Nästa nyhet
V4 Rättvik: ”Då tror jag han leder länge”

V4 Rättvik: ”Då tror jag han leder länge”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han var duktig vid segern senast och höll ganska enkelt undan från ledningen via 14,5/1000. Jag tycker han tagit det loppet på rätt sätt och har en intressant uppgift på pappret igen. Distansen tror jag är en fördel och håller han bara ihop det tror jag han leder länge. Skor runt om, säger Stefan Arvidsson om Roadscanner i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Rättvik. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 W.A. Mozart – Han ville inte alls vara med senast och galopperade dubbelt. Han har alltjämt vissa osäkra tendenser men felfri finns det också fin fart i honom. Vi har försprång till de bättre konkurrenterna på tillägg och kommer vi till ledning får jag försöka dra vad som går där framme för att inte bjuda in dem i matchen. Skor runt om, säger Per Nordlund.

6 Trönö Elda – Hon var riktigt bra vid seger senast och det var överraskande för mig, hon hade bara tränat i backen inför den starten och inte gått snabbare än 1.35 full väg och jag trodde inte hon skulle vara så bra direkt. Allting känns fortsatt väl med henne efter det loppet, men idag står vi dubbla tillägg och jag tror det blir svårt att upprepa vinsten från senast. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Tommy Eriksson.

8 Illern – Han spurtade bra senast när luckan kom i slutsvängen och håller bra form för dagen. Den här hästen går alltid hela vägen vilket kan behövas nu när motståndet blev ganska tufft. Han står lite tufft inne men kommer säkert inte att göra bort sig. Skor runt om, säger Petra Edqvist.

10 Järvsö Moa – Hon har varit ifrån länge inför detta och jag vet inte riktigt vart jag har henne, men jag tror det är en bit kvar till toppformen. Hon har mest gått tung träning i vinter med lite snabbare intervaller närmare den här starten, och hon känns fin. Man ska aldrig räkna bort henne då hon sällan gör en dålig insats och hon är bra när det fungerar för henne, men jag tror som sagt det är en bit till formen är på topp. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Åsa Holmberg.

14 Todd Tabac – Hästen kan en del i sina ljusa stunder och är något av en ständig outsider. Vi har ändrat en del i balansen så får vi se om han fungerar. Det är skor runt om, säger Leif Witasp.

Lopp 2, V4-2

2 Time Machine – Han var grymt bra i comebacken senast, vi trodde kanske på förhand att han skulle behöva något lopp i kroppen men han värmde lysande och Jörgen körde därefter. Han kommer tävla med skor runt om, öppet huvudlag, samt jänkarvagn precis som senast och det är toppchans. Bra utgångsläge, och han är snabb ut, säger Patrik Fernlund.

5 Increase Broline – Han gjorde det bra senast vid segern och jag har inget att klaga på inför detta heller. Loppet blev dock väldigt tufft och han möter flertalet dugliga konkurrenter. Han gör alltid så gott han kan och kan säkert greja en fin slant. Vi kommer köra med bakskor den här gången vilket jag tror ska vara en förbättring, säger Jenny Eriksson.

7 Lovelock – Han svarade för ett bra lopp i comebacken senast och han fick stryk av en häst som helt enkelt var för bra för dagen, det är inte mycket att säga om men vi var väldigt nöjda med insatsen. Han är kapabel den här hästen, han har ju varit med i Derbyfinalen, och jag hoppas att han får visa vad han kan framöver. Det har varit mycket strul med honom, han kastrerades under fjolåret och det fick vi göra om fyra gånger, men comebacken senast var positiv och jag både tror och hoppas att han fortsätter på den inslagna linjen. Han känns fin i träning. Inga ändringar i balans eller utrustning, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

9 Zic Zac Life – Han håller bra form men det ser ut att vara ett par hästar med i listan som är lite för bra för dagen. Han får ses som en outsider. Denna gång blir det skor bak, säger Leif Witasp.

10 Debora Sund – Hon har inte fått det att fungera på ett tag, hon har tränat bra hela tiden men det stämmer inte i loppen för henne. Idag fick hon tråkigt utgångsläge och det är risk för att de på framspår är för bra för henne, så vi är nöjda om hon kan vara trea-fyra här även om vi vet att kunnandet finns i henne. Hon är svårbedömd då hon lätt stressar upp sig i loppen. Barfota runt om samt norskt huvudlag, vilket är optimalt för henne, säger Pär Pergenius i Daniel Redéns stall.

11 L.K. – Han behöver mer lopp i kroppen innan formen sitter där och från det här läget får vi ligga lite lågt om chanserna. Inga ändringar är planerade, säger Leif Witasp.

Lopp 3, V4-3

1 Pinocchio’s Lie – Han fick aldrig chansen på V75 senast men kändes jättefin enligt Jörgen, han testades utan skor senast och det blir samma igen och han ska absolut räknas. Han är inte snabb nog för att försvara sitt innerspår, men han bör få fint lopp härifrån. Det är vettig segerchans. Jänkarvagn och öppet huvudlag som vanligt, säger Patrik Fernlund.

2 Restless Legs – Hon gjorde ett riktigt bra lopp på Solvalla senast och höll starkt hela vägen trots ett lopp i dödens. Jag tycker att hon radat upp bra insatser och dessa förutsättningar ser intressanta ut. Utgångsläget är perfekt och hon är ganska rask iväg. Förvisso möter hon grabbarna nu men jag skulle inte bli förvånad om hon dök upp där framme. Vi kommer nog ändra till helstängt eller norskt huvudlag för att stänga in henne aning, säger Erik Lindegren.

4 Butch Super Tex – Han gjorde ett bra lopp senast som tvåa men möter tuffare hästar nu. Jag tycker att han känns fin på alla sätt och jag kommer försöka ge honom ett så snällt lopp som möjligt. Det blir nog svårt att vinna men trea-fyra kan han nog vara. Barfota runt om och sen kommer vi testa norskt- istället för helstängt huvudlag, säger Joakim Elfving.

9 Barbora Bob – Hon håller bra form för dagen, jag tyckte hon kändes fin efter galopp senast. Det här är dock den typ av häst som behöver sitt lopp, jag kommer därför att köra snällt med henne och låta henne gå till slut, säger Jan-Olov Åberg.

10 Eastwind Cooper – Han mötte tuffa hästar senast men nu ser det vettigare ut. Formen är bra och han ska räknas tidigt i detta lopp. Han tävlar med skor runt om, säger Ari-Pekka Pakkanen.

Lopp 4, V4-4

1 Flight Instrument – Hon agerade trögt senast men vi har förväntningar att hon ska vara någog alertare denna gång. Hon får smyga med för en platsplacering. Att vinna blir svårt. Hon tävlar barfota fram, säger Leif Witasp.

2 Ajlexes Cubano – Han har faktiskt lite smygform hästen och jag tycker han är i bra ordning för dagen, han är kanske inte så märkvärdig till häst men jag är nöjd med honom just nu. Han ska först och främst sköta sig från start, gör han det så blir jag inte överraskad om han är med en bit fram. Han måste tävla med skor runt om idag och det är väl ett litet minus, men jag tror inte att det ska påverka honom speciellt mycket och jag tycker heller inte att banan på Rättvik är någon barfotabana heller. Halvstängt huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Tomas Pettersson.

3 Ganador – Han är bra i ordning och ska ses med vettig chans. Han är lite osäker första stegen men sedan går det att köra på honom. Han kommer att tävla barfota fram för första gången, säger Ari-Pekka Pakkanen.

4 Roadscanner – Han var duktig vid segern senast och höll ganska enkelt undan från ledningen via 14,5/1000. Jag tycker han tagit det loppet på rätt sätt och har en intressant uppgift på pappret igen. Distansen tror jag är en fördel och håller han bara ihop det tror jag han leder länge. Skor runt om, säger Stefan Arvidsson.

10 Causton – Han är behandlad och vi har tränat på. Han var fin i kvalet och felfri ska han räknas med chans. Han känns som vanligt fin i jobben men har en del hyss för sig. Skor runt om, säger Li Hanné.

14 Caesar Bring – Han visar inte så mycket och det är bara att ligga lågt om chanserna. Han får smyga med för en slant. Det är inga ändringar på honom, säger Leif Witasp.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Solvalla ger chansen att kvala till Elitloppet
Nästa nyhet
Solvalla ger chansen att kvala till Elitloppet

Solvalla ger chansen att kvala till Elitloppet

Sugen på att vara med i Elitloppet? Nu kan man även kvala in till superloppet sista söndagen i maj. Två kommande Gulddivisionen ska även verka som kvalificeringslopp till Elitloppet.

Solvalla presenterar under måndagen spännande nyheter inför Elitloppet som ligger mindre än sex veckor framåt i tiden.

Två segrare i Gulddivisionen i maj kommer bli direktkvalificerade till start i Elitloppet.

– Vi vill ha en pulshöjare redan innan Elitloppet och det här blir självklart en extra krydda. Nu ges det två tillfällen att tävla sig till ett Elitloppsdeltagande och jag tror att intresset för de här loppen kommer att vara enormt, säger Solvallas vd Jens Petter Stenseth i ett pressmeddelande.

De två loppen som nu förvandlas till kvallopp för Elitloppet är försöket på Örebrotravet den 3 maj och finalen på Gävletravet, tillika HKH Prins Daniels lopp, den 17 maj. Båda loppen ska avgöra över Elitloppsdistansen 1609 meter.

Övriga platser tillsätts som vanligt genom inbjudningar. Totalt sexton hästar deltar i Elitloppet som avgörs den 25 maj på Solvalla. Förstapriset i finalen är i år 2,5 miljoner kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Raja Mirchi klar för Olympiatravet
Nästa nyhet
Raja Mirchi klar för Olympiatravet

Raja Mirchi klar för Olympiatravet

Det är nu klart att Raja Mirchi kommer vara med i Olympiatravets final. Lutfi Kolgjini har tackat jag till Åbys wild card.

Startfältet till Olympiatravet är till nio tiondelar spikat. Raja Mirchi har på måndagen tilldelats det tredje wild cardet från Åbytravet, skriver man i ett pressmeddelande.

Raja Mirchi deltog i det första uttagningsloppet men slutade där trea efter en galopp. Nu får fjolårets Elitloppsfemma ändå en av de tio platserna.

– Raja Mirchi är en fantastiskt fin häst som visade toppform efter sin inledande galopp i den förra starten. Tillsammans med sin tränare och kusk Lutfi Kolgjini har vi ett ekipage som aldrig ger sig och i mina ögon är Raja Mirchi en häst som kommer att slåss om segern, säger Åbys sportchef Jon Walter Pedersen i pressmeddelandet.

Vem som tar den sista platsen i Olympiatravet blir klart efter ”Sista Chansen” på Romme på söndag. Den häst som vinner det loppet har möjligheten att delta i loppet.

Olympiatravet körs på Åby den 26 april. Förstapriset är 1,5 miljon kronor.

De här hästarna är klara:

Sanity
Harry Haythrow
Noras Bean 
Mr Picolit
Solvato
Kash’s Cantab
Yarrah Boko (wild card)
Brad de Veluwe (wild card)
Raja Mirchi (wild card)

Läs även: Digital Ink och Nahar tar ”Sista Chansen”

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fem nya V75-omgångar under 2014

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson