Det blev ett galoppmisslyckande då Elitloppsvinnaren Nahar gjorde årsdebut på Bergsåker under söndagen.

Fjolårets Elitloppsvinnare Nahar gjorde intressant årsdebut vid Bergsåkers tävlingar på söndagen. Men stjärnan lämnade mycket i övrigt att önska i denna sin första start sedan början av oktober.

Nahar, som vanligt körd av Robert Bergh, hade fyrtio meters tillägg och hamnade förklarigt längst bak från början. Det medan Diamond of Ace och Leif Witasp anförde fältet i friskt tempo.

Ledaren passerade första varvet på 15,4 och fortsatte i samma fart. Det med Linus Ru i ryggen, dessa båda flera längder för ”klungan”.

1300 meter kvar började Nahar stöta ut i andraspår och när fältet gick in över sista bortre tog nioåringen fart och började röra sig snabbt fram. Men strax före 500 meter kvar slog Nahar över i galopp och försvann ur fältet. Den niofaldiga miljonären diskades.

Ledande Diamond of Ace stod dock för en fin insats och släppte aldrig någon nära inpå sig, utan gick ifrån över upploppet och vann mycket lätt. Det på 1.15,4 över 3140 meter. En seger som betalade 35 000 kronor i förstapris.

– Han kändes rullig sista tusen när vi skulle gå på i spåren och det är ju inte bra såklart. Men han har fått mycket tung träning och jag vet inte om det kanske sitter i ännu. Vi får klura lite på det här i veckan, sa Robert Bergh efter Nahars lopp i TV12.

Nahar kommer troligen ut i ”Sista chansen” på Romme nästa söndag, hästen är anmäld till loppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Bergsåker

Söndag: V64-tips till Bergsåker

Omgången:
Mycket intressant omgång i Sundsvall och på Bergsåker den här söndagen, två mycket prisvärda singelstreck och dessutom Jackpot. Vill det sig väl, kan det bli en söndag att minnas.

Förutsättningarna i Sundsvall är i nuläget lovande, men enligt SMHI finns det risk för regn lagom till start av V64-1 och det kan ställa till det i de avslutande V64-loppen. Men, normalt sätt ska banan hålla bra och kunna presenteras i bra skick hela dagen.

Prisvärda spiken 1:
2 Panic Button (V64-6)

Prisvärda spiken 2:
3 Highland Q.Sister (V64-4)

Bästa låset:
3 Diamond of Ace (V64-5) & 7 Nahar (V64-5)

V64-förslag:
V64-1: 1,2,3,4,5 (1-3)
V64-2: 1,4,5,6,7,9,10,12 (11-2)
V64-3: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (3-9)
V64-4: 3 Highland Q.Sister (2-15)
V64-5: 3,7 (8-1)
V64-6: 2 Panic Button (11-12)
5 x 8 x 10 x 1 x 2 x 1 = 800 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
DD-1: 7 Nahar
DD-2: 2 Panic Button
1 rad x 600 kronor.

Spelförslag 2:
DD-1: 3 Diamond of Ace
DD-2: 2 Panic Button
1 rad x 400 kronor.

Analys V64-1:

Ranking: A: 1. B: 3-4-5-2. C: -.

Spetsanalysen:
Mitt tips bygger på att 1 Bandit Hornline är snabb nog för att försvara sitt innerspår.

Loppanalysen:
Ett försök till Norrlands Grand Prix inleder V64-omgången och bara fem hästar kommer till start, trots det har vi ett bra lopp att se fram emot då flera av dessa travare under fjolåret visade att dom tillhör kulltoppen, eller i varje fall strax under.

Tipset i loppet väljer jag att ge till Robert Bergh och 1 Bandit Hornline, och det gör jag för att jag tror Bergh har goda möjligheter att försvara innerspåret med Bandit Hornline och i ledningen ska han slås anser jag. Det handlar visserligen om årsdebut här och han möter några tuffa konkurrenter som har lopp i kroppen, men stallet låter klart nöjda med Bandit Hornline inför den här uppgiften och han kommer väl förberedd. Jag tror Bandit Hornline kan få en fin säsong, nu när han fått en vinterträning hos Bergh. Intressant.

3 Cool Keeper svarade för flera topplopp som treåring ifjol och insatsen i årsdebuten senast som tvåa på Solvalla gav mersmak, och även han går nog mot en stark säsong. Han flög fram till slut senast och lär knappast vara sämre med det loppet i kroppen. Viss risk för dödens här då Leif ska prova rejält från start idag, men han är så pass tuff att han kan greja det ändå.

4 Poochai gillar jag, och det har jag alltid gjort. Han var dock överraskade svag i årsdebuten senast, även om det blev en rätt tuff löpning för honom då så tyckte jag att han gav sig lite väl enkelt över upploppet, och jag har större krav än så på honom. Han lär säkert vara vassare med det loppet i kroppen, får Adielsson upp den här gången, och i slutet av fjolåret blev det lite proppen ur för honom och han fick äntligen börja visa vad han kan.

5 Google Håleryd har varit igång hela vintern och är väl den i det här sällskapet som har bäst form för dagen, och jag tycker att den här tuffingen blir bättre och bättre för varje lopp. Han var med i samma lopp som Cool Keeper senast på Solvalla och galopperade då till slut med krafter kvar, och han duger bra i det här sällskapet. Google Håleryd har kretsen kring hyllat länge, och han har bra inställning till sitt jobb.

2 Magic By Mail vann visserligen säkert senast och såg fin ut, men det är betydligt tuffare emot för honom den här gången och normalt är han lite för kort i rocken. Det är dock ”billigt” att helgardera den inledande V64-avdelningen och jag vill inte lämna någon utanför, utan streckar samtliga. Dock klar fördel Bandit Hornline då jag som sagt tror han är kvick nog för att hålla ut dom från start.

Analys V64-2:

Ranking: A: 4-10-9. B: 6-12-5-7-1. C: 11-2-3-8.

Spetsanalysen:
5 Top Shot och 6 Argelato kan bägge öppna kvickt och gör upp om ledningen, och jag håller 6 Argelato som knapp favorit dessa emellan.

Loppanalysen:
4 Above All Ås blir favorit tillsammans med Per Linderoth, och jag tycker det är motiverat och jag väljer att ge honom tipset. Han fick ett tufft slutvarv i tredjespår senast och höll bra som tvåa och jag hade 11,5 sista 600 på honom den gången. Viss risk för dödens här och därför garderas han, men han har löpt bra på slutet och står lite på tur för seger. Han vinner dock inte ihjäl sig.

10 Quick On the Draw gör årsdebut här och vissa frågetecken för formen finns givetvis, men jag tycker utan tvekan att hon är den häst i sällskapet som visat prov på bäst kunnande och fungerar hon bara ska det vara vettig segerchans trots årsdebut. Bakspår för hennes del behöver inte vara hel fel då hon kan hålla sig lugn i ryggar och därmed ökar chansen att hon håller sig på benen, och då kan det bli åka av. Hon är svår, men det finns väldigt mycket fart i henne för klassen.

9 Royal Summer platsar också i A-gruppen, han var sämre senast men hade varit ifrån ett tag inför det loppet och enligt tränare Henrik Svensson behövde han den genomköraren då han inte hade gått några snabbare jobb inför senast. Bör normalt vara vassare med lopp i kroppen, och då duger han bra här. Var väldigt fin vid överlägsen vid seger på Gävle i början av 2014, då han slog en sådan pass bra häst som Confectioner, även om denne dock börjat leverera först efter den starten.

Den här A-gruppen är normalt stark, och ska räcka långt i det här loppet. Men, Above All Ås riskerar dödens och vinner sällan, Quick On the Draw är allt annat än enkel, och Royal Summer var lite väl svag i minicomebacken senast för min smak och jag väljer därför att gardera vidare.

5 Top Shot och 6 Argelato kan bägge öppna snabbt och ska ses med goda möjligheter att hitta sargen här, och då ska dom inte nonchaleras. 12 Asara galopperade bort sig tidigt senast, men höll starkt i starten innan det och hon är inte så tokig den här tjejen. Hon var lovande som tvååring men stannade upp lite i utvecklingen när hon åkte på en skada, men kunnandet finns utan tvekan för att vinna ett sådant här lopp. Kan få bra ryggar att gå i under slutrundan, och då biter spurten bra över Bergsåkers långa upplopp.

Streck också för lägesgynnade 1 Miss Speed som var positiv senast och som rensar friskt, samt för 7 Final Match som har kunnandet i sig och den paus han haft inför detta kan vara precis det han behövde för att hitta sig själv igen. Fungerade inte riktigt i de senaste starterna.

Analys V64-3:

Ranking: A: 3-9. B: 1-10-8-5-7-2-4-6. C: -.

Spetsanalysen:
3 Närbyjänta med bra chans på tidig ledning.

Loppanalysen:
3 Närbyjänta blir klar favorit i det här kallblodsloppet, och då jag läser tidig ledning på henne är hon hästen att slå i loppet och det kan vara så enkelt att hon bara vinner det här loppet. Hon vann hela sex lopp ijfol och har bra inställning till sitt jobb, och motståndet den här gången dessutom lämpligt. Men, jag tyckte inte att hon varit lika bra i sina starter i år som vi kunde se henne under fjolåret, och därför vågar jag inte lita på henne här som klar favorit. Garderas.

Jag väljer att hålla upp 9 Nordvanja i A-gruppen, denne var väldigt svag senast och frågetecken kring henne finns därför. Men, tränare Gunnar Melander låter nöjd med henne för dagen och i grund och botten tycker jag hon är bäst i det här gänget. Hon står kanske 20 meter för dåligt till den här gången, men hon är normalt stark och tuff och räds inte att göra jobbet på egen hand i loppet och hon är dessutom van tuff konkurrens. Ska normalt duga väldigt gott.

1 Mitt Hjärtas Lilja avslutade bra senast efter lite strul under vägen via 24,5 sista 600, och får hon chansen till slut här så duger hon mycket bra. Inte helt enkel som häst, men det finns fart i henne.

10 Mofaksan står som Nordvanja kanske 20 meter fel här, men det är samtidigt ganska få hästar att runda och då hon kan öppna väldigt bra från start räknar jag med att hon tuggar in mycket av tillägget direkt och då duger hon bra här. Är snabb i benen.

8 Trippa Undan blir man inte riktigt klok på, hon är väldigt ojämn i sina prestationer och hon är därför svår att räkna på. Insatsen vid seger senast var dock klart positiv, och fortsätter hon på den inslagna linjen går ingen säker här. Jag har trott på henne tidigare i tuffare sällskap än detta.

Jag tycker faktiskt att loppet är öppet bakom den ändå motiverade favoriten Närbyjänta, och jag väljer att strecka samtliga tio ekipage i loppet och har inget emot skräll.

Analys V64-4:

Ranking: A: 3. B: 2-15-10-14-8-9. C: 1-13-11-5-6-4.

Spetsanalysen:
3 Highland Q.Sister efter en bit.

Loppanalysen:
3 Highland Q.Sister tycker jag känns intressant i det här loppet, hon ska ses med bra chans på tidig ledning och i den positionen är jag faktiskt helt inne på att hon blir svår att plocka ned. Hon har fått lopp i kroppen efter uppehåll, och hon är inte alls så tokig den här.

Vid seger i mitten på januari var hon fullständigt överlägsen, och jag tyckte också att hon höll farten bra i comebacken senast som trea från utvändigt ledaren. I mitten på november ijfol mötte hon favoriten 2 Verbalisee och höll då farten starkt som tvåa bakom den från utvändigt om denne, och då jag tror det blir omvända roller den här gången med Highland Q.Sister i spets och Verbalisee på utsidan, så har jag bra känsla för att hon och Bo Eklöf grejar detta. Verbalisee återkommer dessutom efter uppehåll och även om man låter nöjda med henne för dagen blir det inte lätt för henne att rubba Highland Q.Sister. Prisvärd spik.

Analys V64-5:

Ranking: A: 7-3. B: 9-1-2. C: 5-6.

Spetsanalysen:
3 Diamond of Ace

Loppanalysen:
7 Nahar hade ett succéfyllt fjolår med bland annat seger i Elitloppet och Robert Berghs stjärna gör givetvis en mycket spännande årsdebut, och visst ska han normalt ses med toppchans att vinna ett sådant här lopp. Robert Bergh hade knappast plockat ut honom om han inte var väl förberedd, och rapporterna från stall Bergh går i dur. Aktuell distans passar honom bra då han är stark och tuff, och visst blir han svårslagen.

Jag vill dock dubbla lapped med 3 Diamond of Ace och inte alls omöjligt att denne kan ge jättefavoriten en match, det är i varje fall vad jag vill tro. Det är lite för få hästar med i loppet för att chansen skulle vara riktigt god, hade det varit fler hästar med i loppet och på så vis fler ”trötta” konkurrenter för Nahar att runda hade jag haft bra känsla för att Witasps skulle kunna greja det, nu är det väl mer en chansning. Men, jag tycker att det rent spelmässigt är värt att ta den chansen.

Diamond of Ace bör tidigt placeras i ledningen här, och han visade toppform senast då han svarade för ett mycket bra lopp som tvåa efter galopp och jag hade 1.12 sista rundan på honom. Kommer inte Bergh och Nahar per omgående, är jag helt inne på att Witasp med tanke på toppformen hos Diamond of Ace vill prova honom i ledningen och då han säkert springer en bit under 1.15 över aktuell distans idag måste Nahar vara riktigt bra direkt för att rå på den. Jobba nu, Witasp!

Analys V64-6:

Ranking: A: 2. B: 11-12-14-9-13-15-8-3. C: 1-10-6-5-7.

Spetsanalysen:
Tipset bygger på att Peter M Andersson tidigt placerar 2 Panic Button i front.

Loppanalysen:
2 Panic Button står perfekt inne i loppet på pengarna och jag tycker de aktuella förutsättningarna verkligen talar för honom idag, och då han är konstigt lite streckad tvekar jag inte det minsta när jag tar chansen och lämnar honom ensam på kupongen. Jag läser tidig ledning på honom, och därifrån kommer konkurrenterna få svettigt att plocka ned honom. Han var visserligen sjuk senast och därför inte som bäst, och det finns en liten chans/risk att det fattas något till han är på topp, men spelvärdet hos honom gör att jag inte kan låta bli. Han har gått bra efter kortare uppehåll tidigare, och löper han bara på topp kan jag inte se att någon ska plocka 20 meter tillägg på honom. Jobba nu, Peter!

Värst emot tycker jag 11 Che Boko är, denne har gjort två riktigt bra lopp efter uppehåll och bör dessutom bli bättre och bättre för varje lopp. Visar det sig sista biten att det fattas lite hos Panic Button efter uppehåll, blir nog Che Boko tuff att stå emot över Bergsåkers långa upplopp.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Överlägsen Solvato till Olympiatravet
Nästa nyhet
Överlägsen Solvato till Olympiatravet

Överlägsen Solvato till Olympiatravet

Olympiatravet har fått en hemmahäst i finalfältet. Solvato var strålande fin när han i överlägsen stil vann det tredje uttagningsloppet är V75 avgjordes på Sundbyholm.

Veijo Heiskanens USA-import Solvato har hela tiden omgärdats av ett mycket gott rykte men inte riktigt kunna leva upp till det. Men kanske var det nu som det verkligen lossnade för femåringen.

Solvato var förkrossande fin när han hemförde det tredje försöket till Olympiatravet och lär nu bli att räkna med i finalen på hemmaplan om två veckor.

– Hästen är jättebra och var bättre från start i dag och kändes rappare i benen. Nu är vi med i Olympiatravet på hemmaplan och det är det roligaste av allt, det ska bli spännande det här, sa Veijo Heiskanen i segerintervjun.

Fokus på förhand låg såklart på årsdebuterande Formula One som var stor favorit i loppet. Men när startbilen lämnade fältet rullade hästen över i galopp. Formula One ställde sig dock snart men tappade såklart värdefull mark.

Till täten gick Kash’s Cantab som inledde första halvvarvet efter 09,0. Solvato klev resolut fram utvändigt och övertog täten strax senare. Kilometern passerades efter 11,5 och Veijo fortsatte att hålla tempot rejält uppdrivet i täten.

Formula One, med Örjan Kihlström vid tömmarna, klev fram som första häst utvändigt men kunde aldrig riktigt komma ledaren nära.

Genom sista sväng stack Solvato undan med någon längd – och ledningen drygades bara ut. Redan in över upploppet var loppet avgjort och den femårige Donato Hanover-sonen sprintade ifrån till överlägsen seger på sköna segertiden 1.11,3a över 2140 meter. Förstapriset var 150 000 kronor.

Formula One kämpade på bra från dödens men fick kort före mål överge den andra finalbiljetten som i stället gick till Stig H-tränade Kash’s Cantab som för Erik Adielsson letat sig loss och spurtade till sig andrapriset.

Till Olympiatravet kommer även finske kanonen Brad de Veluwe komma. Tränaren Tuomas Korvenoja har tackat ja till det wild card som Åbytravet delat ut.

***

V75-1) Helsäker seger av Stig H Johansson-tränade Claes Boko som favoritvann i Silverdivisionen. Det sedan Erik Adielsson hållit upp ledningen från innerspåret och sedan haft full kontroll hela vägen hem.

Claes Boko vann på 1.15,0a över 2640 meter. På förhand värsta motbudet Narold Vox galopperade kort efter start.

V75-2) En strålande vinner presenterade Åke Lindblom i Klass 1-försöket. Han höll upp ledningen med Kebnekajse som sedan höll tempot ordentligt uppe. 09,0 första 500 blev 10,5 på varvet men Kebnekajse hade mer att ge.

Ur sista sväng stack femåringen undan och vann till slut smått överlägset medan Åke Lindblom unnade sig en segergest. Och det inte undra på – segertiden stannade vid häftiga 1.11,3a över 1640 meter. Galopp i starten blev det för Harvey Tornado.

V75-4) Lärlingsloppet gick till Svante Båth-tränade Bearhawaii som kördes till seger av Jimmy H Andersson.

I täten drog Mynta Broline i hårt tempo och orkade inte hela vägen hem. Bearhawaii kom fort fram utvändigt in mot sista sväng, övertog in på upploppet och höll undan för Super Photogenic säkert på 1.12,7a över 2140.

V75-5) Enkel spetsviktoria i Diamantstoet. Det för Conrads Elsa, tränad och körd av Magnus Jakobsson. Det femåriga stoet tog ledningen medan flera konkurrenter felade i starten. Efter 16,5 på första varvet stod det klart att ledarinnan skulle bli svårpasserad. Conrads Elsa höll ifrån säkert sista biten och vann på 1.15,0 över 2140.

V75-6) Björn Goop såg ut att ha segern i hamn med Castor Boko i ledningen men när denne plötsligt galopperade med 400 meter kvar ändrades förutsättningarna.

Kenneth Haugstad kom fram i tredjespår med KLM Buymethemoon som övertog greppet. Bakom skuggade Sandra Volo som närmade sig hela upploppet ned men KLM Buymethemoon räddades av mållinjen och höll undan. Anders Lundström Wolden tränar vinnaren som noterade 1.12,1a över 1640 meter.

V75-7) Stenhård slutstrid i den avslutande Klass 2. Obesegrade stjärnskottet Maverick Man med Erik Adielsson i vagnen ledde och fick Archangel Am utvändigt om sig efter halva distansen.

Maverick Man pressades genom sista sväng, men sträckte på sig över upploppet och försvarade ut mot Archangel Am med minsta möjliga marginal. Stora insatser av båda hästarna och Svante Båth-tränade Maverick Man tog femte segern i femte starten på 1.15,1a över 2640 meter.

Rätt V75-rad:

1 Claes Boko – Erik Adielsson 2,54
1 Kebnekajse – Åke Lindblom 10,42
6 Solvato – Veijo Heiskanen 8,10
3 Bearhawaii – Jimmy H Andersson 4,08
2 Conrads Elsa – Magnus Jakobsson 6,58
5 KLM Buymethemoon – Kenneth Haugstad 22,76
5 Maverick Man – Erik Adielsson 2,88

7 rätt: 434 223 kr (107,7 system)
6 rätt: 1346 kr
5 rätt: 84 kr

Omsättning: 90 975 767 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Caballion trea på Vincennes
Nästa nyhet
Caballion trea på Vincennes

Caballion trea på Vincennes

Det blev en tredjeplats med krafter sparade i mål då Caballion gjorde debut hos sin nya tränare Franck Leblanc på fredagskvällen.

Svenske Caballion dök upp i Grupp 3-löpningen Prix Jamin som avgjordes på Vincennes under fredagen. Det var hästense första start i regi Franck Leblanc. I sulky satt toppdrivern Franck Nivard i långloppet över 3525 meter.

En bit in på det andra varvet bytte Caballion ut dödens, som han gått i dittills, mot ledningen. Strax senare släppte svensken täten igen till favoriten Une Fille d’Amour som behöll täten efter en liten stafettkörning.

Utvändigt kom Vagabondu Mag fram och det var denne som utmanade ledaren över upploppet men Une Fille d’Amour höll undan säkert till segern för David Thomain. Tränar gör Cyril Raimbaud.

Caballion blev således fast i vinnarhålet med vad som såg ut att vara gott om krafter i behåll och lade beslag på tredjeplatsen.

Vinnaren noterades för 1.15,8 över 3525 meter och tjänade för den bedriften 51 750 euro.

Även Örbäckens Cruella tävlade på Vincennes under kvällen. Stoet, körd av sin tränare Claes Svensson knep en tredjeplats i Frankrikedebuten och travade 14,9 över 2875 meter. Vann gjorde Olivia di Casei på 1.15,1 över 2850. Förstapriset var 22 500 euro.

Se Caballions lopp här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Påkomna med dopning - avstängda 5 år
Nästa nyhet
Påkomna med dopning – avstängda 5 år

Påkomna med dopning – avstängda 5 år

Två travtränare i USA har avstängts i hela fem år. Det sedan de upptäckts ha injicerat travhästar med ottillåtna medel under resan till tävlingarna.

The New Jersey Racing Commission (NJRC) har stängt av de båda travtränarna Alvin och Marvin Callahan under en period av fem år. Dessutom stängs en stallanställd av på ett års tid, skriver harnessracing.com.

Detta sedan det uppdagats att de medvetet dopat minst två travhästar. Det var Meadowlands säkerhetschef Brian Cote som själv mer eller mindre tog de tre männen på bar gärning den 1 mars.

Cote följde efter dem i en hästtransport med tre hästar och såg dem avvika från vägen och in på en rastplats. Därefter såg han dem gå in i transporten för att snart komma ut igen och efterlämna sig en påse i en papperskorg. I påsen fann Cote använda sprutor.

Alvin och Marvin Callahan har erkänt att de medvetet injicerat två av de tre hästarna i transportern med otillåtna substanser. Alla hästarna ströks också från sina lopp senare samma dag.

NJRC har nu stängt av de båda travtränarna under fem år från och med den 1 mars i år. Meadowlands starke man Jeff Gural har även, i enlighet med NJRC:s regler, gett dem tillträdesförbud på banan.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sebastian K. är redo - "Kan inte kännas bättre"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson