Från och med nästa onsdag genomför ATG förändringar vad det gäller V86 Xpress. Bland annat flyttas första start fram – med fem minuter.

– Onsdag Xpress har fått höga betyg från TV-publiken, men låga betyg från banpubliken. Då ska vi självklart behålla det bra och förändra det dåliga, säger Svensk Travsports biträdande sportchef Per Wetterholm i ett pressmeddelande.

Förändringarna, som genomförs från och med kommande V86-omgång den 9 april, betyder rent konkret:

Starttiden för första V86-avdelningen tidigareläggs fem minuter, klockan 19.00. Två minuter extra tid läggs före starten av Dagens Dubbel.

V5 försvinner helt som spelform under Onsdag Xpress. V65 körs enbart på Solvalla, medan V4 enbart ska avverkas på den andra banan, det vill säga Bergsåker, Jägersro eller Åby.

Dessutom kommer jackpotgränsen att höjas från nuvarande 10 till 15 kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Örebro

Torsdag: V4-tips till Örebro

Omgången: Örebros lunchomgång bjuder på en sportsligt trevlig omgång men spelmässigt ser det aningen enklare ut idag. Streckspelet ramas in av två stora favoriter som i princip bara tävlar mot sig själva i form av Almar och Regent Zet. Flerkupong blir lösningen idag och Magnus Jakobsson blir dagens stöttepelare då ävens hans styrning Lina Liv singlas på dubbeln.

Spikarna: 3 Almar (V4-1) & 6 Regent Zet (V4-4)

LD-spiken: 6 Lina Liv (LD-2)

V4-förslaget (x15)
V4-1: 3 Almar (res 1-2)
V4-2: 2,5,7,8,9 (res 10-4)
V4-3: 1,3,4,5,6,9 (res 8-11)
V4-4: 6 Regent Zet (res 8-1)

1x5x6x1 = 30 rader

900 kronor

Dubbelförslaget
2,8,9 – 6 x 300

900 kronor

 

V4-1

RANKING A: 3 B: 1-6-2-12-5-4-7 C: 8-10-9-11

Spetsanalys:
3 Almar övertar tidigt.

Loppanalys:
3 Almar får tipset i ett detta medeldistanslopp och det var faktiskt inte mycket att tveka på. Det här är en rejäl herre som imponerade ett par gånger förra året. Bland annat när han, trots en inledande galopp, plockade ner Alec Hornline från dödens på 7/11. Sexåringen har jobbat bra enligt tränare Jakobsson, har vettigt utgångsläge och kan få överta täten tidigt. Därifrån bör det vara spel mot ett mål och då de värsta motbuden dessutom lottats till chansartade utgångslägen väljer jag att spika.

1 Quite Windy har jag jagat ett tag och hade normalt sett varit med på lappen om det inte varit för startspåret där han riskerar att hamna i maskin. Valacken har verkligen formen i zenit men får finna sig i att vara först utanför systemet.

 

V4-2

RANKING A: 2-9-8 B: 5-7-10-4-1-11-3-6 C: –

 Spetsanalys:
2 Nikita Star nästan slickade vingen första biten senast och jag har svårt att se någon ta en längd på henne.

Loppanalys:
Sprinterlopp med låg klass och halvöppet om ni frågar mig. 2 Nikita Star ångade på i front senast, och såg ett tag ut att hålla undan, men fick till slut nöja sig med andraplatsen bakom Miss Ozzymede. Tap In-dottern har lottats till perfekta förutsättningar och från täten håller hon normalt nosen först länge även denna gång.

I nyss nämnda lopp med Nikita Star galopperade 9 Almens Bara Bäst bort chanserna redan från start. Stoet har dock stått för riktigt plusbetonade insatser innan det och vid segern på Solvalla körde Cay Mäkinen fram utvändigt ledaren på sista bortre för att sedan glida ifrån konkurrenterna.

8 Rely On Me avslutade bra senast men fick tas upp något i slutsvängen, och hade nog varit närmare den undflyende vinnaren i mål. Bricka åtta drar ner chanserna men helt omöjligt är det ändå inte.

5 Southwind Raptor spårade runt om på Eskilstuna 11/3 och gav ett bra intryck den gången. I ledningen tror jag det är upptaget denna gång men med vettig resa dyker han säkert upp där framme.

7 Midnight Fantasy fick inte chansen senast och såg fin ut med krafter kvar i rygg på ledaren. Kommer från ett stall i form och måste med på systemet.

 

V4-3

RANKING A: 6-9-4 B: 1-3-5-8-11-2 C: 10-12-7

Spetsanalys:
Många startsnabba bakom bilen men 1 Sandy Streamline kan öppna bra. 4 Passway Ans vill nog försöka överta per omgående och även 5 Rutger Gigant lät prova. Körning att vänta.

Loppanalys:
Ett riktigt bra lopp stängt strax under halvmiljonen och flera hästar som håller V75-klass. Med risk att herrarna Goop och Kontio kör mot varandra första halvvarvet så kastar jag iväg tipset till 6 Lina Liv som riskerar att bli aningen bortglömd. Stoet stångades på V75 förra året och har nu fått lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll. Formkusken Magnus Jakobsson sitter upp första gången och ekipaget känns som ett roligt dubbeldrag!

Även 9 Mind Your Face måste ses som ett allvarligt hot om segern. Han gjorde comeback efter vila senast men passade inte alls på banan då enligt Lars Friberg. Är bara formen någorlunda tål att han att kliva runt samtliga om han håller sig på benen.

4 Passway Ans har väl egentligen bara plumpat en gång sedan han kom till Sverige och känns som en allround travare. För en gångs skull slipper han dessutom både bakspår och tillägg och han kommer hamna i den främre träffen per omgående. Tidigt streck!

1 Sandy Streamline har denna utrustats för att ladda järnet från innerspåret och Björn Goop har ledningen i sikte. Stoet senaste insats lämnade dock en hel del att önska men hon var inte helt kry då och nya tag nu.

3 Nocturnal blev frånsprungen i en 08-avslutning på Åby 23/1 och nu sist hamnade Christel Berntsson fel på det från start. Åttaåringen har nu äntligen fått ett vettigt utgångsläge, är bättre än raden och kan överraska.

5 Rutger Gigant vann tre lopp förra året och duger normalt i sällskapet.

 

V4-4

RANKING A: 6 B: 5-8-1-10-4-2-3 C: 12-7-11-9

Spetsanalys:
5 Xena Tim tar kommandot när bilen släpper fältet men 6 Regent Zet lär ställa frågan rejält i andra skedet.

Loppanalys:
6 Regent Zet hade avgjort slutstriden mot Saveur senast när galoppen snöpligt kom kort före mål. Femåringen är inte helt enkel, vilket han visade senast, men felfri tycker jag att han saknar motsvarighet i loppet. Här luktar det tidig ledning och därifrån finns det ingen som når honom förutsatt att han travar hela vägen. Toppchans – men det verkar sitta i skallen på den här herren och mitt hopp står till att han travar hela vägen. Spik nummer två!

5 Xena Tim kommer med två raka triumfer i bagaget och ledde runt om senast. Kanske är det hon som spetsar initialt för att sedan släppta till favoriten. Från vinnarhålet är hon åtminstone en het kandidat på silverpengen.

8 Angelina Vacation stod för en bra slutrepa i spåren på Gävle och stoet borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Minusläget vägs till viss del upp av att Jorma Kontio sitter upp men ekipaget ses väl bara med chans vid favoritfall.

1 Odenna Q.C. stod för ett par plusbetonade insatser förra året men kommer men dunkel form och stoet ska normalt inte kunna rubba Regent Zet.

10 Pied Dore fortsätter hålla formen och kommer sluta långt framme på sin jämnhet.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Örebro: "Har alldeles för lite pengar på sig"
Nästa nyhet
V4 Örebro: ”Har alldeles för lite pengar på sig”

V4 Örebro: ”Har alldeles för lite pengar på sig”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han fick det inte att fungera senast, men svarade trots det för en väldigt bra insats och han föll med flaggan i topp. Efter senast har han bara tränat lugnt hemma i sanden, och allting verkar bra med honom. Hemma är han travsäker, stabil och lugn men i lopp har han lätt för att stressa upp sig. Precis som senast kommer han tävla barfota runt om samt med helstängt huvudlag, och står han bara på benen måste det vara toppchans. Jag säger inte att det är en häst för Gulddivisionen, men han har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet och det är nästan löjligt att han bara har 98.000 kronor på sig. Han har haft problem med halsen tidigare, men blivit klart bättre sedan vi opererade honom i vintras. Jänkarvagn som senast, säger Pär Pergenius i stallet om Regent Zet (V4-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Örebrotravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Quite Windy – Han gör bra prestationer varje gång och jag är väldigt nöjd med honom. Kanske blev det aningen för tätt på given men senast men han gjorde mig ändå inte besviken. Spåret nu är inte bra då jag kan lova att han inte håller ledningen vilket gör oss utlämnade. Löser det sig är han säkert med där framme men Magnus Jakobssons häst blir väl svårslagen. Tanken är att köra barfota runt om, säger Maria Törnqvist.

2 Mårten Marje – Han var jättebra vid segern på Romme och ska hålla samma form nu. På Färjestad kom han liksom aldrig in handlingarna men gjorde inte bort sig och känns allmänt uppåt efter det. Läget är bra men jag tror aldrig han gått i ledningen men kan öppna. Jag trycker nog av från start men Magnus häst lär väl komma tidigt och den tänker jag inte bråka med. En bra platschans tycker jag väl att han och jag har vissa funderingar på att rycka skorna för första gången, säger Paw Mahony.

3 Almar – Han har jobbat 1.19 full väg inför denna comeback och känns fin på alla sätt. Det här är en duglig häst som dock inte är helt att lita på. Visst kan det saknas lite till den rätta formen men jag måste ändå tro på vettig chans. Han kan öppna bra och från det här läget finns det inget annat än att satsa mot täten. På förhand ser det här ut som en bra ut om han bara håller sig på benen. Barfota runt om, säger Magnus Jakobsson.

4 Countess V. – Hon var med i ett rörigt lopp senast och det blev körning flera gånger, det blev inget bra lopp för henne och med tanke på det gick hon anständigt till slut. Hon känns bra för dagen och är stark, men vi hamnade på fel sida om Almar och därmed tror jag också det blir svårt att vinna. Jag hoppas vi kommer ned någonstans, men i första hand är det pengar som gäller. Barfota fram, helstängt huvudlag samt vanlig vagn som senast, säger Juhani Partanen.

5 Explosive Zon – Han hade infektion i kroppen när han startade senast och klappade igenom rejäl. Han fick vila ett tag men jobbar återigen bra och ska vara fit for fight. Det fanns ett par bra hästar med i fältet men min kommer inte göra bort sig. Barfota fram, säger Sören Ohlzon.

6 Fall Star Tooma – Det är en bra häst i grunden men det har tagit emot. Han fick ett snällt lopp i årsdebuten senast och var godkänd och bör vara vassare nu. Han känns uppåt i jobben och nu blir det jänkarvagn för första gången. Åter barfota runt om, säger Henrik Larsson.

8 French Call – Hon har lottats till tråkigt utgångsläge och då det samtidigt blev tufft emot så tror jag hon får svårt att vinna, hon får sikta in sig på en hygglig slant i första hand. Hon kommer eventuellt tävla barfota runt om för första gången i karriären och det kan säkert göra sitt, men det blir ändå svårt för henne att räcka hela vägen. Öppet huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Bengt R Karlsson.

12 Key to Surprise – Han känns bra för dagen och vi är nöjda med honom, han kommer säkert göra ett bra lopp. Utgångsläget blev dock iskallt och härifrån får han svårt att vinna, och vi är nöjda om han grejar en hygglig slant. Samma balans och utrustning som senast, säger Anton Sverre i stallet.

Lopp 2, V4-2

2 Nikita Star – Hon har bra form för dagen och lottades till bra utgångsläge över en för henne passande distans, jag tycker det ser bra ut på förhand och det känns som vettig segerchans. Hon är rejält startsnabb och dom ska vara snabba om dom ska rubba henne i spetsstriden, och jag tycker det är ett bra spetsbud. Öppet huvudlag och vanlig vagn som vanligt, däremot lutar det åt barfota runt om för första gången, säger Håkan Wallberg.

5 Southwind Raptor – Han känns bra för dagen och jag tycker det ser bra ut på förhand, han borde ha en god vinstmöjlighet i det här loppet och jag är optimistisk. Han är travsäker, rätt hygglig från start, och vi lottades till vettigt spår över en distans som ska passa honom bra. Motståndet skrämmer inte och jag tycker det ser gynnsamt ut. Barfota fram och vanlig vagn som vanligt, däremot ändrar jag från halvstängt till helstängt huvudlag och det var så han tävlade hela tiden hos Åke, säger Fredrik Söderberg.

7 Midnight Fantasy – Hon har visserligen lottats till spår lite väl långt ut bakom bilen, men kommer vi bara till är hon säkert med och slåss om det och hon är min bästa segerchans på lunchen idag. Hon har bra form och jag väntar mig en bra insats. Skor runt om, murphybländare samt vanlig vagn som vanligt, säger Juhani Partanen.

8 Rely on Me – Han har utvecklats lite i år och blir bättre och bättre, men utgångsläget blev inget vidare och han får nog svårt att räcka hela vägen härifrån. Han nöter på bra hela tiden och jag blir väl inte direkt förvånad om han vinner, men på förhand känns det tufft att han ska räcka hela vägen härifrån. Samma balans och utrustning som senast, säger Anton Sverre i stallet.

10 Juliette Amok – Hon har bra form för dagen och var riktigt hygglig senast, och jag är nöjd med henne för dagen. Hon blev lite lätt till slut senast och kusken kunde därför inte köra på henne för fullt sista biten. Bakspår blev inte vad vi önskade, och därmed får vi i första hand sikta in oss på en hygglig slant. Skor runt om, öppet huvudlag samt vanlig vagn som vanligt, säger Bengt R Karlsson.

11 Estreet Zon – Han känns fin i jobben och jag tycker inte han ska underskattas här. Tyvärr drog vi ett dåligt utgångsläge och härifrån krävs det tur. Annars är han i fin författning och en skaplig peng finns i sikte. Skor runt om, säger Sören Ohlzon.

Lopp 3, V4-3

1 Sandy Streamline – Hon var dålig senast men stod med lite feber efter det loppet, hon har sedan tränat på ordentligt efter det och hon ser fin ut och allting verkar som det ska. Hon är lite hårt anmäld idag, men jag väntar mig en bra insats och jag tycker hon ska ses med platschans på det fina utgångsläget och det här är en häst som trivs vid sargen. Björn Goop upp gör väl inte saken sämre. Barfota runt om samt helstängt huvudlag som vanligt, sedan får hon tävla i vanlig vagn idag, vi har provat jänkarvagn någon gång tidigare men den blir det inte idag, säger Håkan Wallberg.

2 Finn Knight – Han känns bra för dagen och ska tävla barfota runt om idag, det var ett tag sedan han tävlade så. Jag räknar med en bra insats och han ska räknas bland dom tre främsta. Förutom barfotabalansen ändrar vi inte på något, säger Mattias Djuse.

4 Passway Ans – Han verkar i fin form. Han gick nytt rekord senast och allt ser bra ut efteråt. Han är stark och även speedig och klarar alla distanser bra. Utan strul ska han kunna vara med i striden och vi ändrar inte på något, säger Sophie Ställberg.

6 Lina Liv – Hon återkom efter paus senast och gjorde ett fullt godkänt lopp. Hon borde vara bättre med det loppet i kroppen och det här är en bra häst som stod för mersmakande insatser varje gång förra året. Dessutom mötte hon alltid tuffa hästar och jag tycker hon ska ses med chans. De flesta tror nog att hon ska gå på rulle och speeda till slut men hon tål att göra det själv i spåren också. Det är några bra emot nu också och mest respekt har jag för den som Daniel Olsson kör. Utgångsläget tycker jag däremot är lite halvtaskigt och ett litet frågetecken finns väl hur hon hamnar till. Hon går dock från alla positioner och jag tror till och med hon kan hävda sig bra från dödens. Skor runt om, säger Anders Odelros.

9 Mind Your Face – Han hade jobbat väldigt starkt inför kvalet näst senast och jag var därför inte alls överraskad att han gick så bra då, han travade 13,5 sista rundan skitlätt och det här är en bra häst. Senast tävlade han dock barfota runt om och det blev helt fel, jag kände det redan i värmningen då banan var sorgligt dålig men jag hade kört fast i huvudet att han skulle tävla barfota så det fick bli så. Han är så mycket bättre utan skor, men fungerade inte alls på den balansen på banan senast. Han kan absolut vinna ett sådant här lopp bara han sköter sig, men bakspår och att han ska tävla med skor runt om med sulor idag är klara minus för hans del och man blir ändå lite osäker då han uppträder som han gör i lopp. Hemma i träning har han varit jättefin hela tiden och bollar med en sådan som Stylish Hanover i jobb, men jag vill se att han fungerar innan jag sticker ut hackan även om jag vet kunnandet i honom. Öppet huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Lars Friberg.

11 Stil – Han var vild senast och gjorde bort sig med galopp, han blev alldeles tokig efter omstarten och det var konstigt beteende från hans sida. Efter det verkar allting bra med honom, och jag tror faktiskt att han ska vara ännu lite bättre idag då han hade pausat kort inför senast. Han gör säkert ett bra lopp, men jag är nöjd om han spurtar till sig en bra placering och det blir svårt för honom att vinna. Det slet på hovarna senast och han kommer därför tävla med skor runt om idag, han har tjänat nästan alla sina pengar med skor men är något bättre barfota. Norskt huvudlag och vanlig vagn som vanligt, säger Hans Karlsson.

Lopp 4, V4-4

1 Odenna Q.C. – Hon har varit borta från tävlingsbanan sedan i höstas men har tränat på rejält i vinter. Jag har bara tränat henne hemma på gården och hon saknar nog ett par skarpare jobb innanför västen. Vi får helt enkelt starta igång henne och jag har svårt att se henne räcka till seger direkt. Skor runt om, säger Markus B Svedberg.

2 Matterhorn – Han var åtminstone godkänd senast och bör ha gått framåt med den genomköraren i kroppen. Han tränar i alla fall helt ok och det blir barfota fram igen, säger Pekka Korpi.

5 Xena Tim – Hon var jättefin från ledningen senast och vann lätt, efter det loppet är allting fortsatt väl med henne och hade det inte varit för Regent Zet hade jag trott på väldigt bra segerchans. Redéns är bra, men vi gör ett försök och jag kör henne gärna i ledningen även idag. Inga ändringar i balans eller utrustning, säger Mattias Djuse.

6 Regent Zet – Han fick det inte att fungera senast, men svarade trots det för en väldigt bra insats och han föll med flaggan i topp. Efter senast har han bara tränat lugnt hemma i sanden, och allting verkar bra med honom. Hemma är han travsäker, stabil och lugn men i lopp har han lätt för att stressa upp sig. Precis som senast kommer han tävla barfota runt om samt med helstängt huvudlag, och står han bara på benen måste det vara toppchans. Jag säger inte att det är en häst för Gulddivisionen, men han har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet och det är nästan löjligt att han bara har 98.000 kronor på sig. Han har haft problem med halsen tidigare, men blivit klart bättre sedan vi opererade honom i vintras. Jänkarvagn som senast, säger Pär Pergenius i stallet.

8 Angelina Vacation – Nu blir det barfota fram på henne och hon blir då lite rappare i steget. Läget är dock för dåligt och även om jag räknar med en bättre insats denna gång så ser uppgiften för tuff ut, säger Ari-Pekka Pakkanen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Danska stjärnan akut till djursjukhus
Nästa nyhet
Danska stjärnan akut till djursjukhus

Danska stjärnan akut till djursjukhus

Svåra magproblem har tvingat den danske stjärntravaren Classic Grand Cru att akut läggas in på djursjukhus.

Steen Juul-tränade Classic Grand Cru är en av Danmarks allra vassaste hästar de senaste åren och slutade bland annat trea i Elitloppets final 2012.

I söndags tävlade han på banan i Odense och slutade då tvåa efter O’grady. Men efter hemkomsten har elvaåringen drabbats av magproblem och under onsdagen blev smärtorna så akuta för hästen att man blivit tvungen att ta Classic Grand Cru till Höjgårds Hästsjukhus på Fyn.

– Classic Grand Cru var dålig när han kom hem i söndags och sedan dess har problemen bara blivit värre, säger Camilla Juul, som är dotter till Steen Juul, till travoggalop.dk.

Exakt vad som orsakar stjärtravarens problem är inte helt klarlagt. Men veterinärer har under onsdagen kunnat fastställa att hästens tarmar ligger där de som ska. Classic Grand Cru är emellertid uttorkad då han inte kunnat tillgodogöra sig vätska tillräckligt de senaste dagarna.

– Det har ännu inte varit nödvändigt att öppna hästen för att operera och det hoppas vi att han kan få undgå. Nu väntar vi bara och hoppas medan veterinärerna försöker återställa vätskebalansen. Vi kan bara vänta och se, säger Camilla Juul.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Efter åtta år - Tommy Strandqvist tillbaka
Nästa nyhet
Efter åtta år – Tommy Strandqvist tillbaka

Efter åtta år – Tommy Strandqvist tillbaka

2006 slutade Tommy Strandqvist som proffstränare och fortsatte som amatör på blygsam nivå. Men nu är 66-åringen tillbaka igen som A-tränare.

För åtta år sedan slutade Jägersrotränaren Tommy Strandqvist som proffs. Tränaren som bland annat tog fram stjärnan Rival Damkaer har därefter haft ett mindre amatörstall.

Men nu är han tillbaka som proffs igen. Det efter att ha fått ett mycket lockande erbjudande.

– Jag har fått ett erbjudande om att ta hand om och köra in unghästar på Silvåkra Gård och det kunde jag inte tacka nej till. Ålder är bara en siffra och jag är frisk och tycker om att arbeta, säger Tommy till Jägersros hemsida.

Silvåkra Gård är beläget utanför Ängelholm. Här finns ett 35-tal ettåringar redo att köras in. Det kommer bli Strandqvists huvudsakliga uppgift.

– På Silvåkra finns det runt 35 ettåringar som ska köras in. Det tar jag fatt i nu. Sedan är det upp till ägarna var man vill placera ut sina hästar. Vill man vara kvar hos mig är det förstås okej, men konceptet är att när den här kullen är inkörd, så är det dags att ta emot nästa. Jag ska alltså inte vara privattränare för Silvåkra och jag kommer att ha några äldre hästar själv också.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Statistikanalys: V86 Xpress

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson