Nu är Rapide Lebel redo för comeback på allvar. Under tisdagsmorgonen travade han 1.12,5 i ett kvallopp på Grosbois.

Den franske storloppskanonen och Elitloppstvåan från 2011, Rapide Lebel har varit ifrån tävlandet sedan december 2012. Det sedan han skadats svårare i ett hovben efter en start.

Men nu är han på stark väg tillbaka. Under tisdagsmorgonen deltog nioåringen i ett kvallopp arrangerat på träningscentrat Grosbois utanför Paris.

Med Eric Raffin i sulkyn glänste valacken i ett kvallopp med totalt fyra hästar deltagande. Rapide Lebel avslutade riktigt fort sista biten och travade 2000 meter med autostart efter 1.12,5.

Enligt franska Paris-Turf såg stjärnan lika fin ut som innan hans skada som hållit honom borta från tävling i mer än två år.

Om allt faller väl ut efter kvalloppet väntar troligen en mjukstart på den nederländska banan Wolvega den 3 april. Tränaren Sebastién Guarato har varit i kontakt med banan som har lovat att ställa upp med ett extrainsatt lopp för den franska stridsvagnen.

Läs även: Tillbaka på banan – Rapide Lebel i kvallopp

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Efter olyckan – nu stämmer man banan

Efter olyckan – nu stämmer man banan

Den tragiska olyckan på Harrah’s Philadelphia i november där kusken Anthony Coletta skadades svårt har nu fått ett rättsligt efterspel. Colettas familj har lämnat in en stämningsansökan mot banan.

En omfattande olycka med flera inblandade ekipage inträffade på den amerikanska travbanan Harrah’s Philadelphia den 17 november förra året.

Svårast drabbades den 31-årige kusken Anthony Coletta vars tillstånd länge bedömdes som kritiskt. Fortfarande har han lång väg tillbaka och prognosen att han ska kunna bli helt återställd är obefintlig.

Nu har Colettas familj lämnat in en stämningsansökan mot Harrah’s Philadelphia, rapporterar harnessracingupdate.com.

Anledningen till stämningen är att man anser att man innan olyckan vetat om att banan var i dåligt skick och farlig att köra på, särskilt just där olyckan inträffat, men att banans ledning ska ha bortsett från det faktumet.

Flera kuskar ska efteråt ha uttalat sig om man påpekat banans svagheter men att banans ledning negligerat deras önskemål.

För den drabbade kusken Anthony Coletta väntar en lång tid innan han kan lämna sjukhuset. Och i vilket tillstånd han då gör det är ännu ovisst. För närvarande befinner han sig på rehabilitering och kan komma att göra det uppemot fyra månader till.

– Anthony tar små, små steg varje dag och rör sig i rätt riktning. Han har en lång väg att gå men allt ser i alla fall ut att gå åt rätt håll. Prognosen var från början mycket dålig. Men han är en verkligt stark kille och kämpar varje dag. Vi hoppas han ska bli bättre men enligt läkarna har han inga möjligheter att bli fullständigt återställd, säger Colettas far Fred till harnessracingupdate.com.

Nu har Harrah’s Philadelphia tillfälligt ställt in alla tävlingar. Det sedan man blivit avstängda av Philadelphia Harness Comission efter det att man misslyckats med att komma med uppgifter om banans beskaffenhet.

Någon exakt summa pengar gällande stämningsansökan är ännu inte uttalad.

Läs även: Kritiskt för kusk efter olycka i USA

Läs även: Insamling för svårt skadad kusk

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Uppfödningslöpning med i Premiechansningen
Nästa nyhet
Uppfödningslöpning med i Premiechansningen

Uppfödningslöpning med i Premiechansningen

Nu kan även vinnaren av Svensk Uppfödningslöpning komma att vinna dubbla prissumman. Det sedan 350 hästar anmälts till Premiechansningen.

Antalet hästägare som vill avstå premieloppspengar i utbyte mot att erhålla dubbla prispengarna i ett antal stora årgångslopp ökar i strid ström.

På måndagen anmäldes den 350:e hästen till Premiechansningen. Det innebär att även årets upplaga av Svensk Uppfödningslöpning för tvååringarna är med.

Sedan tidigare innefattades Premiechansningen av Kriteriet och Oaks 2015, samt Derbyt och Derbystoet 2016.

– Att ägarna har möjlighet att tjäna dubbla pengarna i våra största unghästlopp kan förhoppningsvis innebära att uppfödarna kan satsa ytterligare på att avla fram högkvalitativa och tidigt utvecklade topphästar, säger Christina Olsson som är avelschef vid Svensk Travsport på travsport.se.

Anmälningar lär fortsätta att komma in de närmaste veckorna. Anmälan går nämligen ut vid månadsskiftet. För att nästa nivå ska uppnås krävs lägst 450 anmälda hästar, då kommer även Breeders Crown för treåringarna, 2015, att räknas in i Premiechansningen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Boden
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Boden

Tisdag: V4-tips till Boden

Omgången:
Det är några grader kallt i Boden den här tisdagen, men det är sommarbana som gäller och banan ska tillåta valfri balans. Spelmässigt tycker jag det är en svår omgång, jag brukar alltid spela flerkupong på lunchen men spelar annorlunda idag då jag tror det kan sticka iväg i utdelning om man lyckas pricka alla rätt.

Bästa spiken:
5 Beachrider (V4-3)

Prisvärda skrällar:
8 Quo Vadis Lavec (V4-2)
5 Miss Li (V4-4)

V4-förslag:
V4-1: 2,7,8,9,10,12,13 (4-1)
V4-2: 2,3,4,5,7,8,9 (11-12)
V4-3: 5 Beachrider (10-15)
V4-4: 3,4,5,8,10,12,13 (2-1)
7 x 7 x 1 x 7 = 686 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag:
LD-1: 4,8,9
LD-2: 5 Beachrider
3 rader x 300 kronor.

Analys V4-1:

Ranking: A: 2. B: 8-9-13-12-7-10. C: 4-1-5-3-6.

Spetsanalysen:
1 Änga Månson står ensam på start och tar ledningen inledningsvis, men räkna med att Sandra Eriksson är offensiv med 2 Guli Viktor och sköter sig denne är det bra chans på tidig ledning för favoriten.

Loppanalysen:
Sandra Eriksson får chansen bakom 2 Guli Viktor och tillsammans blir ekipaget klara favoriter, faktiskt lunchens största. Guli Viktor har bra kunnande och står bra inne i loppet, och normalt ska det givetvis vara vettig segerchans för honom i ett lopp som detta. Men, som omgångens största favorit bara måste jag gardera honom. Det handlar trots allt om årsdebut, och han rapporteras dessutom vara lite väl ivrig hemma i jobb inför detta och det skulle inte vara första gången det slutade i galopp i årsdebut, då hästarna som oftast är lite mer laddade än vanligt.

Jag talade med körsven Sandra Eriksson tidigare idag som hade kört jobb med Guli Viktor för ett par veckor sedan, och hon lät nöjd och trodde på bra segerchans. Sköter sig Guli Viktor ser det också lovande ut då han tidigt bör få överta spets, men det finns som sagt en del frågetecken och garderingen är därför på sin plats.

Bakom Guli Viktor är loppet väldigt öppet och då kan egentligen vem som helst vinna, jag streckar dock endast sex hästar till och hoppas klara mig undan på det.

8 Troll Maia gör precis som Guli Viktor årsdebut och ett litet frågetecken för formen finns, dessutom har hon tränat på brodd hela vintern och det är alltid en omställning att komma ut på sommarbana. Men, det finns bra fart i den här tjejen och sköter hon sig är jag inte främmande för att hon segerstrider redan nu. Hon är lite speciell i sin aktion, men kunnandet finns där.

9 Sot Eld har till skillnad från de två tidigare nämnda kallbloden formen på topp, han har gjort flera fina insatser på rad på slutet och med rätt lopp kommer han avsluta starkt. Näst senast, just här i Boden, satt han en bit ned i kön med gick starkt till slut och en liknande insats här räcker långt.

Duon 13 Lome Tabac och 12 Odile Kiro står med bakspår på tillägg vilket givetvis aldrig är optimalt, det behövs inte mycket strul härifrån för att det ska bli för långt fram. Bägge är dock tidiga för mig, då dom visar bra dagsform samt är van tuffare konkurrens än detta. Stämmer det någorlunda under vägen blir dom tuffa att stå emot till slut.

Streck också för 7 Guripålle och 10 Min Borka, och sedan bör jag vara i hamn.

Analys V4-2:

Ranking: A: 8-4-9. B: 7-3-2-5-11-12. C: 10-6-1.

Spetsanalysen:
3 Inari och 4 Ochrana om spets, där jag håller den sistnämnde som spetsfavorit trots att han ska ta en längd sida vid sida. Körsven Sandra Eriksson bakom Inari är inne på ett rygglopp idag.

Loppanalysen:
I ett ganska öppet och jämnstreckat lopp provar jag med en fräck A-trio som jag också spelar med på Dubbeltipset, och tipset i loppet ger jag till 8 Quo Vadis Lavec som jag tycker är på tok för lite spelad i förhållande till segerchans. Visst, utgångsläget lämnar en del övrigt att önska, men löser det sig bara någorlunda för honom under vägen blir han tuff att stå emot här. Det handlar om en kapabel sort i grunden som är van tuff konkurrens, och senast gillade jag vad jag såg då han vann från utvändigt ledaren i sin debut i ny regi. Han kommer köras offensivt, och tål jobbet. Passas.

4 Ochrana ska testas barfota runt om idag för första gången på svensk mark, och då han är min spetsfavorit i loppet tycker jag att han ska räknas tidigt. Han blandar och ger en del i prestationerna, men löper han på topp duger han från ledningen över kort distans gott och barfotabalansen gör säkert sitt. Leder länge.

9 M.T.Gogogirl tycker jag gjort det bra varje gång i de senaste starterna och även hon är konstigt lite streckad, senast höll hon positivt efter tufft slutvarv och gången innan det vann hon säkert. Hon ska kunna få fint smyglopp härifrån och då spurtar hon starkt till slut.

7 Opera C.Viking var rejäl vid seger senast och tål jobbet, ramlar han ned i någorlunda vettig position från start duger han givetvis gott här. Men, spår lite väl långt ut bakom vingen med kvicka konkurrenter invändigt om honom luktar lite positionsstrul. Räknas dock ändå tidigt, men rankas ned då han ser ut att bli favorit i loppet.

3 Inari vann lätt från spets senast på tung bana och gjorde det på rejält vis, och han ska räknas tidigt även den här gången. Han kan säkert hålla ut Ochrana från start sida vid sida om han vill, men då Sandra Eriksson tidigare idag meddelade att han är vassare i ryggar tror jag hon nöjer sig med rygg på denne. Farlig med lucka.

2 Higher Power har väl inte visat något extra i de starter som han gjorde på svensk mark under fjolåret, men ska vara bättre nu och får dessutom Ove A Lindqvist upp i vagnen. Räknas. Räknas ska också 5 Bellman Rapida göra som alltid gör sitt i loppen och snart sitter han där.

V4-3:

Ranking: A: 5. B: 10-15-6-12-1-3-2. C: 9-13-11-8-7-4-14.

Spetsanalysen:
3 Kiss Lie Star

Loppanalysen:
5 Beachrider övertygade senast vid seger då han vann lätt från ledningen via 1.15 sista rundan i sin comeback, och med det loppet i kroppen lär han knappast vara sämre till den här starten. Utgångsläget denna gång är något chansartat, men då han är kvick från start räknar jag med att det löser sig per omgående och då måste det vara toppchans med tanke på insatsen senast. Jag tycker, i en rätt svår lunchomgång, att det är lunchens bästa vinstchans och jag spikar honom därmed. Han lär köras offensivt, och det är fortsatt bra rapporter på honom efter senast.

För dom som letar gardering är det främst stallkamraten till mitt singelstreck 10 Lars of North samt 15 Master Flea som gäller. Lars of North ska bli kul att se i sin debut i ny regi då han visat bra kunnande på Solvalla tidigare, och Master Flea är stark och ska tävla med rycktussar för första gången idag.

V4-4:

Ranking: A: 8-10-5. B: 3-13-12-4. C: 2-1-11-14-6-7-15-9.

Spetsanalysen:
3 Obelix M.

Loppanalysen:
Favoriten 10 Caesar de Veluwe har väldigt bra fart i benen och sköter han sig blir han tuff att stå emot, det här är en kille som jag lirat med framgång tidigare och jag gillar honom. Han är dock allt annat än enkel och har galopperat bort sig flera gånger tidigare, och även om han är stabilare nu är det som favorit ingenting jag vågar lita på. Spår fyra i volt är knappast optimalt för honom, och jag garderar.

Tipset i loppet väljer jag att ge till 8 Instant Karma, denne har gjort det bra varje gång i de senaste starterna och håller toppform för dagen. Han ska köras i ryggar idag och är nog ännu vassare då, och med någorlunda vettigt lopp blir han tuff att stå emot.

Jag väljer att ranka upp jätteskrällen 5 Miss Li i A-gruppen, det är nämligen väldigt bra rapporter på henne inför detta och det ska bli kul att se henne med Claes Sjöström upp. Miss Li har lite pengar på sig i förhållande till kapacitet, och kan absolut skrälla här.

3 Obelix M. har fått två lopp i kroppen i sin nya regi och blir allt bättre, och då han inte alls är så tokig i grunden den här kommer han att leda loppet länge. Han är kvick iväg från start och John Östman lär ha taktiken klar för sig. Han ska tävla med norskt huvudlag idag istället för helstängt som var fallet senast, då tränaren vill att han ska kunna se konkurrenterna.

13 Zusandy Hornline har lottats till vingelläge och har väl heller ingen toppform för dagen, hon ställs annars mot lämpligt motstånd och får inte nonchaleras. Duger bra om det löser sig någorlunda under vägen. 12 Beauty Princess är en kul skräll i loppet, hon återkommer efter långt uppehåll men har varit positiv i provlopp inför detta och har tidigare visat att hon kan avsluta bra med rätt hängresa.

Streck också för 4 Lazy Town Knight som ska tävla barfota runt om för första gången och det är alltid värt att ta på allvar.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Boden: "Ska vara med i striden felfri"
Nästa nyhet
V4 Boden: ”Ska vara med i striden felfri”

V4 Boden: ”Ska vara med i striden felfri”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Senaste veckorna har det varit lite svårt att träna som vi önskat men han har fått ett par lugna banjobb. Felfri ska han vara med i striden men han har varit extra ivrig i jobben på slutet och starten kan vara ett orosmoment. Möjligt att han har lite överksottsenergi och jag hoppas det inte är något fel på honom. Han borde kunna en 30-tid och han har blivit bättre från start. Ny kusk ska inte vara någn nackdel. Öppet huvudlag och fast huva med skor runt om, säger Sven-Olav Nilsson om Guli Viktor (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Boden. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 Guli Viktor – Senaste veckorna har det varit lite svårt att träna som vi önskat men han har fått ett par lugna banjobb. Felfri ska han vara med i striden men han har varit extra ivrig i jobben på slutet och starten kan vara ett orosmoment. Möjligt att han har lite överksottsenergi och jag hoppas det inte är något fel på honom. Han borde kunna en 30-tid och han har blivit bättre från start. Ny kusk ska inte vara någn nackdel. Öppet huvudlag och fast huva med skor runt om, säger Sven-Olav Nilsson.

7 Guripålle – Han har inte startat på länge inför detta och jag ligger lågt, det är ny kusk och han kommer behöva lopp i kroppen. Inga ändringar, säger Robert Lindberg.

8 Troll Maia – Hon har inte startat på ett tag inför detta, men känns pigg och fin för dagen och var även fin i ett provlopp för ett par veckor sedan. Hade det varit isbana hade jag trott på ganska vettig segerchans, nu är det dock sommarbana och då hon tränat på brodd hela vintern blir det en omställning. Hon är lite speciell och är alltid nära till galopp då hon är svår i sin aktion, men fungerar hon så är hon inte sämre än någon annan i loppet. Inga ändringar, säger Åsa Mäkitalo.

12 Odile Kiro – Hon har gjort det bra på slutet och håller fin form, jag är nöjd med henne för dagen och idag ställs hon mot lite enklare motstånd än vad som varit fallet på slutet. Jag ligger dock lågt ändå, bakspår på tillägg gör att vi kommer hamna sist och jag är dessutom väldigt orutinerad som kusk och jag är lite osäker på mig själv. Hon har fart och form för att vara med dom, men utgångsläget och att jag själv kör gör att jag är nöjd med en hygglig slant. Inga ändringar, säger Jerker Bjurman.

Lopp 2, V4-2

3 Inari – Han vann lätt senast från ledningen på en tung bana och han kändes rejäl, och med tanke på hur han kändes tycker jag att han ska räknas tidigt även idag. Han är hygglig från start, men ledningen är absolut inget måste då han faktiskt är ännu vassare i ryggar, säger Sandra Eriksson.

5 Bellman Rapida – Han går jämnt och bra varje gång och håller fin form, han gör alltid sitt i loppen. Han bör vara med bland dom tre-fyra främsta även den här gången, säger Krister Söderholm.

7 Opera C. Viking – Han gjorde det bra vid seger senast och han känns som vanligt efter det loppet, han är pigg och glad och ska bibehålla sin form. Utgångsläget den här gången blev lite väl långt ut bakom vingen, dessutom är det några kvicka invändigt om oss. Det måste lösa sig under vägen, löser det sig är han med dom. Inga ändringar, säger Ulf L Karlsson.

9 M.T. Gogogirl – Hon har varit bra nu i två raka starter och känns uppåt för dagen. Jag har inget att klaga på och utgångsläget anser jag är perfekt då hon kan få ett fint smyglopp. Distansen tror jag är ett plus och löser det sig på vägen slutar hon säkert långt framme. Skor runt om, säger Christian Månsson.

12 Usain Swing – Han har mycket fin form och distansen passar bra. Det var värre dock med utgångsläget och det behövs klaff. Han svarar säkert för en bra insats så få vi se hur långt det räcker. Skor runt om, säger Jens Eriksson.

Lopp 3, V4-3

2 Princess Sally – Vi var nöjda med henne i årsdebuten näst senast men senast blev det galopp utan att vi har någon bra förklaring. Kusken var nöjd med hur hon kändes såväl före som efter galoppen och hon är fin i jobben. Spåret ska vi greja och det ser ut som en platschans. Skor runt om och banan bör vara fin nu då det blivit något kallare igen, säger Jens Eriksson.

5 Beachrider – Han gick och vann direkt senast i årsdebuten och självfallet var jag nöjd med insatsen. Han hade varit fin i ett provlopp innan det men insatsen lite bättre än vad jag hade väntat. Jag tycker att han borde vara ännu bättre nu och med klaff är han med i striden. Skor runt om, säger Jaakko Alamäki.

9 The Unforgiven – Hon utvecklas undan för undan, men jag tror inte spår fem i volt är optimalt för henne och det är galopprisk. Sköter hon sig är hon säkert med dom, för hon blir som sagt allt bättre och hon känns fin. Inga ändringar, säger Hanna Olofsson.

10 Lars of North – Han gör första starten för mig och jag har inte riktigt hunnit skaffa mig nån uppfattning. Han får väl bedömas på gamla meriter men är van vid Solvallakonkurrensen och borde kunna hävda sig väl även här. Det känns i alla fall som en bra häst som inte alls behöver vara borta. Skor runt om, säger Jaakko Alamäki.

Lopp 4, V4-4

2 Digital River – Han gjorde det bra senast och var även godkänd i årsdebuten med tanke på att han aldrig brukar fungera på tung bana. Han känns fin i jobben och jag hoppas han trampar iväg felfritt. Det finns kapacitet i honom men han har stundtals problem med aktionen. Utan galopp tror jag det kan blir en hyfsad slant men det ska mycket till för seger. Inga ändringar, säger Roger Nilsson.

5 Miss Li – Hon var väldigt duktig näst senast som fyra då hon gick i mål med krafter kvar, senast blev dock allting helt fel för henne och den starten är bara att gömma. Hon känns väldigt fin i jobb inför den här starten, och då jag tycker att hon har för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet blir jag inte överraskad om hon skräller. Det är tufft emot, men det ska bli kul att se henne med Sjöström i jollen. Skor runt om samt öppet huvudlag som vanligt, säger Frida Simonsson.

6 Ripasso – Han tränar bra inför den här starten och har tränat bra i vinter, men han är alltid svårbedömd då han är ojämn i sina prestationer. Han kommer att tävla med skor runt om idag och jag hoppas i första hand på ett bra lopp, sedan rycker vi skorna till nästa gång, säger Hanna Olofsson.

8 Instant Karma – Han har gjort det bra varje gång i de senaste starterna och jag tycker det här ser ut som en lämplig uppgift åt honom, och jag måste tro på vettig segerchans. Jag vill köra honom i ryggar idag, då det känns som han bjuder till bättre då, säger Sandra Eriksson.

12 Beauty Princess – Hon har varit borta länge inför det här och behöver säkert lopp i kroppen innan hon är på topp, men hon var faktiskt väldigt fin i provlopp för två-tre veckor sedan och hon verkar fungera väldigt fint sedan vi ändrade en del i balansen på henne. Jag ligger lågt då hon varit borta så länge som hon varit, men hon är fräsch och fin och gör säkert en bra insats direkt. Skor runt om samt öppet huvudlag som vanligt, säger Frida Simonsson.

13 Zusandy Hornline – Hon har lottats till vingelläge den här gången då hon inte är så snabb ut, och även om hon ska vara en av dom som ses med vinstchans om det löser sig någorlunda under vägen känns det väl inte jättehett på förhand. Hon känns annars bra för dagen och jag hoppas hon håller formen. Inga ändringar, säger Krister Söderholm.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lugna gatan för Shaq is Back

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson