Det ostoppbara stoet Bee A Magician blev utsedd till Årets häst i Nordamerika. Det då Dan Patch Awards hölls på Dover Downs. Jimmy Takter-tränade hästar tog flera priser.

Nordamerikas motsvarighet till Hästgalan, Dan Patch Awards avhölls under söndagen. Galan var förlagd till travbanan Dover Downs i Delaware.

Årets Häst utsågs det treåriga superstoet Bee A Magician till. Hästen, som tränas av ”Nifty” Norman, gick genom hela treåringssäsongen som obesegrad. Bee A Magician gjorde 17 starter och vann samtliga, däribland Hambletonian Oaks.

Hon erhöll titeln överlägset då hon fick 94 av de amerikanska journalisternas röster. Tvåan var passgångaren Foiled Again som fick 19 röster. Det här är första gången sedan 1996 som ett treårigt sto utses till Årets häst, då var det Hambo-vinnaren Continentalvictory som prisades.

Jimmy Takter-tränade hästar tog hem två priser. Båda i klasserna för tvååriga travare: Father Patrick och Shake It Cerry. Även Jonas Czernyson belönades då hans träning Maven vann priset som årets äldre travarsto.

Här är alla pristagarna:

Årets häst: Bee A Magician
Årets tvååriga hingst: Father Patrick
Årets tvååriga sto: Shake It Cerry
Årets tvååriga hingst (passgång): He’s Watching
Årets tvååriga sto (passgång): Precocious Beauty
Årets treåriga hingst: Royalty For Life
Årets treåriga sto: Bee A Magician
Årets treåriga hingst (passgång): Captaintreacherous
Årets treåriga sto (passgång): I Luv The Nitlife
Årets äldre hingst: Market Share
Årets äldre sto: Maven
Årets passgångare: Captaintreacherous
Årets äldre hingst (passgång): Foiled Again
Årets äldre sto (passgång): Anndrovete

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Sanity mot ”Piraten” i franskt topplopp

Sanity mot ”Piraten” i franskt topplopp

Det ser ut att kunna bli en ”svenskdrabbning” i Paris igen. Till lördagens Prix de l’Union Européenne är både Sanity och On Track Piraten anmälda.

Prix de Paris gick i mål på söndagen och den sista veckan av Vincennes vintermeeting har påbörjats. Det avslutas på lördag med riktigt fina Prix de l’Union Européenne.

Grupp 2-loppet som ingår i Trotting Masters-serien körs över 3000 meter och har 72 000 euro i förstapris.

Det är något som har lockat en skara riktigt vassa hästar som spekulanter. Däribland två svenskar. Sanity var i fjol tvåa i det här loppet (bakom Quinoa du Gers) och är ute efter en revansch i år. Sanity har inte startat sedan mitten av januari då han vann Prix de Brest just på Vincennes.

Mot sig på lördag lär Sanity troligen få On Track Piraten. Den svenske mästaren slutade tvåa på Vincennes i veckan och provar nu alltså vingarna på nytt.

Borttagen ur loppet när anmälningarna gjordes på måndagsmorgonen var Beckman, Global Manhattan, Juggle Face liksom Prix de Paris-vinnaren Up And Quick.

Kvarstår ännu så länge gör Uhlan du Val, Prix de France-tvåan Universe de Pan, Roxana de Barbray och Triode de Fellière, för att nämna några.

Den definitiva startlistan till loppet blir klar under onsdagen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Örebro
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Örebro

Måndag: V64-tips till Örebro

Omgången: Jackpot på Örebro ikväll och en såklart spelmässigt intressant med flera stora favoriter att försöka fälla. Daniel Redén ser ut att spela huvudrollen men ett par fina chanser och det är också från hans stall som mitt singelstreck i omgången kommer, 6 Confectionier i V64-3.

Spiken: 6 Confectionier (V64-3)

Skrällen: 6 Goldomaster (V64-5)

V64-förslaget (spel för sex rätt)
V64-1: 4,7,9 (res 3-5)
V64-2: 2,5,8,10,13 (res 3-15)
V64-3: 6 Confectionier (res 10-11)
V64-4: 2,4,5,7,10 (res 9-6)
V64-5: 2,3,4,5,6,7,12 (res 8-9)
V64-6: 3,6,8,10 (res 2-5)

3x5x1x5x7x4 = 2100 rader/kronor

Dubbelförslaget
6 – 6 x 700

700 kronor

 

V64-1

RANKING A: 4-9-7 B: -3-5-11-8-6 C: 10-1-2

Spetsanalys:
Kanske 3 Solöns Rangel i första skedet men 4 Dionne Sisu övertar tidigt.

Loppanalys:
Sprinterlopp inleder streckspelet och trio höjer sig över mängden. 4 Dionne Sisu mötte bland annat Beatasine senast på V75 och efter en alldeles för hård inledningen tröttnade hon i slutsvängen. Det var hennes andra start för året och det känns som hon börjar närma sig fjolårsformen då hon stångades mot de allra bästa. Från det här spåret missar hon knappast ledningen och därifrån ska hon slås. Dessutom Jorma upp!

9 Quiteanotherstory årsdebuterade direkt på rikstoton men det blev galopp tidigt. Varenne-dottern hade ett fint fjolår med fyra segrar och visade då både prov på styrka och snabbhet. Givet motbud.

7 Naughty Me Hanover hade ett fint fjolår med fyra triumfer varav flertalet togs på ett mersmakande sätt. Stoet är av den rejäla sorten och även om både spår och distans inte är några plus har hon en given plats på systemet.

3 Solöns Rangel gör sällan ett dåligt lopp men vinner sällan heller. Stoet har fin form, och ett vettigt läge och kan vara den som sitter i rygg på ledande Dionne Sisu. Därifrån är hon åtminstone med och gör upp om pallplatserna.

 

V64-2

RANKING A: 2-5-13 B: 10-8-1-3-15-7-4 C: 12-14-6-11

Spetsanalys:
1 Anders Gigant kan öppna bra men utmanas per omgående av 2 La Belle Danseur. Fördel Pedersen.

Loppanalys:
Lågklassigt lopp över medeldistans som öppnat upp sig något i och med strykningen av 9 Twin’s Vici Lime.

2 Le Belle Danseur galopperade senast men har gjort ett par fina lopp från ledningen innan det. Segern har dock uteblivit men någon gång framöver kommer det hålla hela vägen och det är inte omöjligt att det blir nu.

5 First Farming orkade inte riktigt hela vägen från utvändigt ledaren senast men blev fast med en hel del sparat på Solvalla innan det. Vid segern förra året gav sjuåringen ett bra intryck från ledningen och han ska räknas.

13 Pomona U.S. är även hon given på systemet. Stoet glimtade till bitvis i fjol och har intressanta förutsättningar med springspår på tillägg och Jorma bakom spakarna. Kan gå!

10 Southgirl har två fina prestationer innanför västen och måste räknas tidigt. Vid segern var hon rejäl och senast från ledningen kommer hon undan med godkänt betyg.

8 Amiral Francais var bra vid segern på Färjestad och intrycket han gav då gör honom till ett självskrivet garderingsstreck nu.

1 Anders Gigant spetsade i båda av fjolårets och ena gången räckte det till seger. Valacken återkommer nu efter tävlingsfrånvaro och kanske körs snällt denna gång.

 

V64-3

RANKING A: 6 B: 10-11-1-3-9-13-14 C: 5-7-4-8

Spetsanalys:
6 Confectionier har springspår men är bara hygglig ut och kanske inte kan ta sig förbi Kali direkt. Tror dock att Johan Untersteiner löser detta efter ett par hundra meter.

Loppanalys:
Lopp för fyraåringar och här stöter vi på ett par som kanske kommer slåss i årgångsloppen. 6 Confectionier var bra som tvåa i årsdebuten vilket följdes upp med seger senast på Gävle. Hingsten avgjorde åkande över upploppet tillsammans med Bo Landgren och förutsättningarna nu ser klart plusbetonade ut. Lill-Unta upp i jollen och från springspår ligger vägen öppen mot tidig ledning. Hästen testades med rycktussar för första gången senast och det såg att ge fin effekt. Det här är en häst man tror mycket på stallet och eventuellt rycker man också skorna idag. Spikas!

10 Mellby Brunello var inte alls bra som megafavorit 21/12 men fick en välbehövlig pust och verkar nu vara på gång igen. Det är inte helt lätt att runda det här gänget men valacken kommer säkert fälla många under slutrundan.

11 Mactheman visade fin uppfattning förra året och kommer tjäna bra pengar även denna säsong. Tillägg nu gör dock inte årsdebuten enklare och Magnus Jakobssons travare kan behöva loppet i kroppen.

 

V64-4

RANKING A: 10 B: 7-2-4-5-9-6-1 C: 8-3-12-13

Spetsanalys:
2 Västerbo Guerrier vill nog mest till fronten av de tre ekipagen på startvolten och får tipset.

Loppanalys:
Styrkeprov med 3140 meter som grunddistans och det ser ut som 10 Falcon Håleryd är klassen i gänget. Senaste körde sig Fredrik Persson till ledningen på första varvet och hade sedan inga problem att hålla undan för namnkunnige Elliott Hall. Motståndet ser dessutom inte tuffare ut den här gången och med en liknande insats som senast blir han naturligtvis svårslagen. Min magkänsla är ändå att den här hästen inte bara går ut och vinner ett sådant här lopp och jag garderar.

När 7 Net fungerar som han ska kan han absolut utmana min tipsetta och de två senaste starterna har varit positiva. På Solvalla tuggade han ner Global Mazerine över upploppet efter en tursam lucka in på upploppet vilket följdes upp med en fullt godkänd insats Eskilstuna. Löser det sig bara, från innerspåret på tillägg, för den starke Jag Du Bellouet-sonen blir han att räkna med.

2 Västerbo Guerrier dök helt plötsligt bara upp på linjen senast efter att ha sladdat i kön mestadels av loppet. Det var hästens andra raka seger och försprånget till de tuffa konkurrenterna på tillägg kan behövas nu när motståndet håller högre klass.

4 Castor Di Quattro räckte inte till senast på Solvalla men gjorde ett bra lopp hemma på Romme gången innan det. Med rätt rygglopp behöver han inte vara helt golvad.

Även 5 Pampero åker med på lappen kan också avsluta och gick en bra långsida senast. Med smygare in i det längsta kan det bli Anders Svanstedt som drar längsta strået.

 

V64-5

RANKING A: 2-3-6 B: 4-5-12-7-8-9 C: 11-10-1

Spetsanalys:
Ett par startsnabba bakom bilen i detta gäng där det känns som att 2 Noir De Cherie kan få svårt att svara både en laddande 3 Burning Line Gral samt 5 Aloe Vera första biten. Den sistnämnda lär inte köras där och racet står mellan Anders Svanstedt och Björn Goop att vara först framme för att överta.

Loppanalys:
2 Noir De Cherie erhåller många stjärnor för sin senaste insats då hon stretade emot väldigt bra från ledningen. Utgångsläget är perfekt och Björn Goop vänsterslägga kanske kan göra att stoet spårar hela vägen denna gång? Jag är inte helt säker att hon frontar men skulle man göra det är mycket vunnet även om hon flertalet gånger visat att hon tål att göra det själv.

Första motbudet kommer direkt utvändigt om henne i form av 3 Burning Line Gral. Hingsten tävlade bra förra året men fick ofta tuffa upplägg och ska köras snällt i sin årsdebut enligt Svanstedt Jr. Nu är Pearsall Hanover-sonen så pass bra att han kan duga ändå om det skulle klaffa på vägen.

6 Goldomaster har visat form länge nu och i höstas kändes han som en tänkbar outsider varje gång. Han har dessutom nött på i tuffa gäng och känns aningen bortglömd nu.

Speediga duon 4 Food Money och 5 Aloe Vera streckas också bakom favoritduon. Båda ska köras på väntan och kan spurta ner sina konkurrenter om tillfället skulle ges.

12 Notre Crown räds inte motståndet men har ett utgångsläge som utelämnar ekipaget. Hästen blev påkörd senast, så därav galoppen, men med någorlunda klaff på grejerna är han säkert med när det drar ihop sig.

7 Sandro Mustang är ett riktigt långskott som jag dock väljer att betala för ändå när jag ändå redan streckat sex hästar. Tioåringens två senaste insatser har haft stora inslag av gamla takter och Calle Lindblom upp är ett plus.

 

V64-6

RANKING A: 6 B: 3-8-10-2-5-7-11 C: 1-9

Spetsanalys:
2 Nelle Käck kan öppna bra och jag tror att Mattias Djuse kan svara 3 Future Love men kanske inte 5 Lord Mirabelle om den laddas.

Loppanalys:
6 Pascal Zet är stor favorit i avslutningen och måste givetvis räknas tidigt sett till både dagsform och kapacitet. Sjuåringen segrade i årsdebuten trots att han inte var alltför tungt jobbad och borde ha gått framåt med den genomköraren avklarad. Det smäller högt bakom honom denna gång och jag streckar ytterligare en trio.

3 Future Love har vetig form, fint utgångsläge och Jorma Kontio i jollen. Fartmässigt duger hästen i sällskapet och bakom Pascal Zet känns Love You-sonen tidig.

8 Indro Love har spurtat bra varje gång på slutet utan att ha fått skära mållinjen som etta. Snart kommer ettan i raden trilla dit och det är inte omöjligt att det blir nu.

10 Bankers Garcon hade stått på tur länge när segern äntligen kom senast. Valacken är en slitstark typ som tål att gå en bit i spåren och alltid håller farten till mål.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Raja Mirchi gör årsdebut - i Gulddivisionen
Nästa nyhet
Raja Mirchi gör årsdebut – i Gulddivisionen

Raja Mirchi gör årsdebut – i Gulddivisionen

När Kalmartravet kör lördagens V75-omgång gör Raja Mirchi spännande årsdebut i Gulddivisionen. Bland motståndet finns svenska mästarinnan Dileva Käll.

V75-karusellen når sydöstra Sverige och Kalmartravet denna helg och som vanligt är det Gulddivisionen som är den sportsliga höjdaren på förhand.

Här förgylls loppet av Lutfi Kolgjini och Raja Mirchi som här väljer att göra årets första start. Den nästan åttafaldiga miljonären segrade i ett långlopp på Halmstad i början av december och annonserades då vara aktuell för Prix d’Amérique. Men de planerna ställdes sedan in men nu är den sjuårige stjärnan redo.

Mot sig i loppet får han bland annat Dileva Käll. Hästen som för sin tränare Daniel Redén hemförde Sto-SM i höstas. Sedan dess har hon inte startat varför den här årsdebuten blir stoets första framträdande på över fyra månader.

Så här ser startlistan ut:

2140 auto

1 Hard Livin – Johan Untersteiner
2 Manhattan Sassy – Fredrik Persson
3 Zapdos Håjt – Thomas Jonsson
4 Capello Bob – Kenneth Haugstad
5 Braås Palema – Thomas Dalborg
6 Bob Hope – Jorma Kontio
7 Raja Mirchi – Lutfi Kolgjini
8 B.W.L. Champion – Johnny Takter
9 Pactole de l’Iton – Ulf Ohlsson
10 Livi Barcelona – Kim Eriksson
11 Dileva Käll – Daniel Redén

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Umåker: "Jag bör ha bästa hästen"
Nästa nyhet
V4 Umåker: ”Jag bör ha bästa hästen”

V4 Umåker: ”Jag bör ha bästa hästen”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Hon har haft en gaffelbandsskada men nu är hon rejält förberedd. Kvalet är det snabbaste och hon är inte vässad i några farter men hon är så pass bra och hon ska duga fint ändå. Hon var lugn och fin i kvalet och allt verkar bra. Jag vet inte hur hon kan öppna men jag tror inte hon är jättesnabb. Isbana fungerar bra och det blir öppet huvudlag. Jag bör ha bästa hästen rent kapacitetsmässigt, säger Robert Dunder om Ava The Diva (V4-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Umåker. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Påljava – Hon gör väl inget större väsen av sig nu för tiden och möter dessutom ganska tuffa hästar. Vi har ett intressant utgångsläge men ni smyger med och pengar vore en framgång. Inga ändringar, säger Mats Nilsson.

4 Björli Svarten – Han är bra i grunden men jag har inte fått till någon vässning på honom inför denna start och hag har inte lyckats helt med hästens vinterträning. Han kan vinna på kapacitet men det är inte säkert eftersom det kan saknas lite tempo. Isbana bör fungera fint, säger Jan Norberg.

6 Faksbest – Han var mycket duktig vid segern senast och känns bra i lugna jobb efter det. Det är tuffare motstånd nu men stämmer det bara med positionerna på vägen kan hon nog sluta långt framme. Inga ändringar, säger Mats Nilsson.

9 Klack Odin – Det verkar ok med honom men får bakspår kan det bli kämpigt. Loppet ser öppet ut och båda våra kan vara tänkbara garderingsstreck. Han tränas på isen och bör klara underlaget bra, säger Jan Ove Olsen.

11 Faks Nils – Formen verkar ok men läget är inte så bra och det är inte lätt att kliva runt fält. Han har likvärdig med vår andra häst i loppet och ett streck bland flera. Isbana är inga problem, säger Jan Ove Olsen.

Lopp 2, V4-2

2 Noblige Degato – Hon gör ofta sitt i loppen och håller vettig form för dagen. Vi fick ett fint utgångsläge men det ska liksom alltid klaffa max för att hon ska kunna vinna. Vi får smyga med och hoppas på bästa tänkbara lopp. Inga ändringar, säger Stefan Johansson.

4 Made of Honor Ås – Han har nu fått två lopp i kroppen efter tävlingsuppehåll och jag har varit nöjd med vad han gjort hittills. Det börjar kännas som att han kommer närmare den standard som jag tror att han besitter och även om vinterbalans inte är det bästa för honom verkar det funka fint. Vi fick fördelaktigt startspår med honom också och han visade startsnabbhet när vi hade framspår på Boden. Jag tror faktiskt lite på honom inför detta och vi ändrar inget, säger Stefan Johansson.

5 Rite on Pepsi – Han var duktig vid seger senast, överraskande bra efter uppehåll och han bör vara ännu bättre till den här starten. Sista rundan gick snabbt senast och aktuell distans den här gången ser jag som en fördel. Jag kommer att ladda för ledningen och når jag den positionen tycker jag han ska räknas tidigt, han kan nog bli farlig om spets. Skor runt om som senast, däremot ändrar vi från öppet till norskt huvudlag, säger Jörgen Berglund.

8 Dark Lane – Han gör det bra varje gång och han håller fin form för dagen, han känns bra. Utgångsläget den här gången är dock iskallt, vi behöver tur härifrån och jag ligger lågt. Inga ändringar, säger Antero Heinonen.

10 Magic Broline – Hon var gjorde en bra prestation senast efter att inte ha startat på ett tag och det känns som att hon tagit det loppet på rätt sätt. Det här är en duglig häst som ska ses mes chans trots utgångsläget. Inga ändringar, säger Mats Bucht.

Lopp 3, V4-3

3 Ava the Diva – Hon har haft en gaffelbandsskada men nu är hon rejält förberedd. Kvalet är det snabbaste och hon är inte vässad i några farter men hon är så pass bra och hon ska duga fint ändå. Hon var lugn och fin i kvalet och allt verkar bra. Jag vet inte hur hon kan öppna men jag tror inte hon är jättesnabb. Isbana fungerar bra och det blir öppet huvudlag. Jag bör ha bästa hästen rent kapacitetsmässigt, säger Robert Dunder.

4 Blaze Runner – Han har varit borta länge från tävlingsbanan men har jobbat fint och ett varv på 1.17 är det snabbast vi kört med honom inför detta. Vi får se vart han står för dagen i och med denna start men han kommer inte vara på topp. Skor runt om med broddar, säger Christian Månsson.

6 Uncle Brodde – Han slog inte på sig något senast som han gjort ibland och det var positivt. Jag bevakade lite runt sista kurvan och litade på min hästs styrka över upploppet. Jag är inne på att sätta på ett halvstängt huvudlag nu för att få honom bli rappare från start då jag trodde han skulle öppna bättre senast. Han verkar fin efteråt. Jag såg trean kvala senast och den såg lugn och fin ut men vi ska ge den en match, säger Ricky Eklund.

7 Hunters Elit – Han har uppträtt lite nervigt och knepigt då det blivit tävlingsdags. Nu står vi illa till och jag får rikta in mig på en hygglig slant med honom, säger Janne Norberg.

Lopp 4, V4-4

1 Staro’s Fortune – Han har gjort stabila insatser på slutet och känns fortsatt fin i jobben hemma. Vi fick ett intressant utgångsläge och han är åtminstone skapligt snabb ut. Vi ändrar inget och klaffar det bara bör han sluta långt framme, säger Mats Bucht.

2 Jailhouse Diablo – Han var helt ok i ett provlopp nyligen men det kan nog behövas lopp i kroppen och vi ligger lite lågt så här direkt. Läget är bra men ettan är riktigt snabb iväg, säger Toni Ylitalo.

3 Come As You Are – Han var duktig vid seger näst senast när jag körde honom, han visade fin inställning och det var en fin häst. Han är stark men lite trög, men ska i varje fall ses med platschans i det här loppet. Han är medel från start, och jag tror inte vi kan köra om ledningen, säger John Östman.

6 Donie Duo – Han är rätt bra i grunden den här, men han hittar inte alls formen och jag kör snällt med honom och hoppas han visar bättring. Han har fått två lopp i kroppen och bör vara uppåt, men han måste visa det innan jag kan tro på honom och jag ligger lågt. Skor runt om som vanligt, däremot ändrar vi nog från öppet till hel eller halvstängt huvudlag för att få honom att tända till, säger Antero Heinonen.

7 Tambur – Det verkar bra med hästen men han har fått gå lite för långa speeder på slutet. Han kan öppna bra och kan kanske hamna bättre till nu för att sedan duga fint. Inga ändringar, säger Thule Jonsson.

8 Northern Spy – Han galopperade senast men känns fin på alla sätt och jobbar normalt. Det här är en häst som duger i sällskapet men utgångsläget kräver ju att det klaffar på vägen. Jag bedömer att båda mina hästar i loppet har liknande chans. Inga ändringar, säger Mats Bucht.

9 Call On Me – Han verkar i fin form och vi har rygg på vettiga hästar så läget behöver inte vara fel. Det kan varan en dark horse i detta lopp. Inga ändringar, säger Thule Jonsson.

10 Keep Well – Han hade halsinfektion senast så det svaga insatsen var ursäktad den gången. Han fick stå över en del vilket kan göra att han behöver loppet den här gången men under normala förutsättningar hade jag nog varit optimistisk. Inga ändringar, säger Stefan Johansson.

12 Reveur Sand – Han gjorde det bra i sin comeback efter vila senast och vi var klart nöjda med insatsen. Han borde vara snäppet bättre nu och i den här omgivningen kan han hävda sig bra. Det krävs dock att det stämmer med positionerna på vägen men han tål också att göra det själv. Inga ändringar, säger Åsa Näsman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kallblod i Paris - Doktor Jaros slog till igen

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson