Beckman är mäktig att skåda på Vincennes. På söndagen kom den svenskfödde stjärnans femte raka seger. Caballion stod för en positiv insats som tvåa.

Beckman är en av Frankrikes hetaste hästar för närvarande. I regi Fabrice Souloy gör valacken rent hus. Så även i söndagens fina Prix de Lille där sjuåringen imponerade stort då han tog femte raka.

Svenskarna höll sig väl framme i loppet. You Bet Hornline och Robert Bergh snabbstartade och gick till ledningen. Bergh höll farten väl uppe och passerade första 600 på 07,9.

Beckman, körd av Franck Nivard, hade bakspår bakom bilen men tågade fram genom tredjespår tidigt och med 1200 meter kvar hade han rört sig fram till de främsta paren och gavs, temporärt, en rygg i form av Récit Jéloca.

Men genom sista sväng blev det åter full gas för Beckman, fortsatt i tredjespår, och hästen pressade stenhårt på You Bet Hornline som nu fick ge sig samtidigt som Beckman bara stack undan.

Jos Verbeeck hade gett Caballion en fin resa, först i vinnarhålet, sedan andra utvändigt och därefter rygg på Beckman i tredjespår. Nu tog fuxen upp jakten på sin landsman.

Men även om Caballion avslutade mycket positivt var han chanslös att närma sig Beckman som på lätta hovar brisade undan till en ny, mycket övertygande seger. Det på strålande segertiden 1.11,6a över 2100 meter.  Segern var värd 47 250 euro.

Caballion tvåa på 12,0 och tjänad 26 250 euro. Un Amour d’Haufor avslutade mycket snabbt till tredjepriset.

You Bet Hornline höll fullt godkänt i det tuffa tempot och kom i mål som sexa på 12,4 (2100 euro).

Favoritspelade Talicia Bella galopperade bort sina chanser i ett tidigt skede.

***

Genrepet inför montésportens största kraftmätning Prix de Cornulier om två veckor, reds tidigare under dagen på Vincennes. Det då Prix du Calvados avgjordes.

Här blev det en enkel favoritseger för sexåriga Ulysse som hade kontroll över loppet mest hela vägen.

Det var 21-årige Thomas Levesque som red Ulysse, som står på Mike Lenders träningslista. Ekipaget tog tidigt hand om täten och höll sedan tempot lugnt, första 1350 avverkades på 14,6.

Genom sista sväng attackerades det i spåren, allra bäst gick Vagabound Mag som gick fort en bit, men ledande Ulysse hade gott om krafter kvar och stack samtidigt ifrån.

Ulysse bröt ut några spår över upploppet vilket gav ryggens Rapide du Digeon fritt fram bakom men ledaren var ohotad och vann mycket enkelt och blir såklart ett intressant namn då det smäller om två veckor.

Förstapriset var 67 500 euro och vinnartiden fastställdes till 1.14,1 över 2850 meter.

Rapide du Digeon klar tvåa, medan Utoky höll stilen fullt godkänd som trea.

Fjolårets Prix de Cornulier-vinnare Singalo visade emellertid ingen direkt toppform. Hästen provades i tredjespår men föll tillbaka och galopperade som slagen över upploppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Gävle

Söndag: V64-tips till Gävle

Omgången: Årets första tävlingsdag på Gävle och jag inleder med spik direkt efter att ha tagit ställning i spetsstriden mellan Calvados Crane och Aloe Vera.

Spiken:
Avd 1 nr 7 Aloe Vera tror jag tar en längd på Calvados Crane från start och stämmer det är mycket vunnet för Aloe. Calvados Crane är i nuläget klar favorit på insats-fördelningen och därmed är spelvärdet högt på min spetsfavorit. Jag hoppas på spets och slut även om Aloe Vera går lika bra bakifrån.

En-av-tre-utgångarna:
Avd 2 nr 2 Bubbly som kommer med toppform och nr 11 Chiguellinne som kan sänka allt om det blir tempo på loppet.
Avd 3 nr 5 Exciter som jag tror är loppet bästa häst i ett mycket dåligt gäng.
Avd 6 nr 4 Minikat Rivner som i ett dåligt gäng är loppets formhäst även om det är ? för distansen.

V64-förslaget, en-av-tre A-hästar:
7 Aloe Vera (res 6-1)
A: 2,11 B: 3,6,7,10 (res 8-5)
A: 5 B: 2,3,4,7,9,10 (res 1-11)
2,3,4,5,8,10,11 (res 7-1)
4,5,10 (res 9-7)
A: 4 B: 6,11,12 (res 9-7)

Kup 1: 1 x 2 x 7 x 7 x 3 x 4 = 1176 rader/kr
Kup 2: 1 x 4 x 6 x 7 x 3 x 1 = 504 rader/kr
Kup 3: 1 x 4 x 1 x 7 x 3 x 4 = 336 rader/kr
Totalt 2016 kr [bara för sex rätt]
 
Dagens Dubbel-förslag:
4,5 / 4  300 kr
4,5 / 11,12  100 kr
Totalt 1000 kr

V64-1:
RANKING A: 7-6 B: 1-4-3-5-8

Spetsanalys:
Skrällarna Sandro Mustang och Loveletter är snabba iväg men jag räknar med att någon ur favoritduon sitter i spets framme vid första tidsnoteringen. Favoritspelade Calvados Crane är en riktig spetsälskare som kommer laddas vad det går men det var länge sedan åttaåringen visade den där riktiga formen och jag tycker även att det visat sig lite från start att det inte är det där riktiga bettet. Jag är ganska säker på Aloe Vera är rappare första biten än Calvados dock är frågan om stoet tar en längd på invändige Calvados sida vid sida och om Pedersen trycker av för fullt från start. Aloe Vera var med i en 07,5-öppning på Solvalla i augusti då hon dock var chanslös ta en längd på mycket startsnabbe Recation. I juni från bricka 5 blåste bara Aloe Vera förbi en sån som Dont Wear PJS första biten och jag tror att det är bra chans till samma visa nu. Helstängt på Aloe Vera vid de två ovan beskrivna loppen och det ska bli samma idag. Återstår då taktik då Aloe Vera oftast brukar smygas men det vore konstigt om inte Fredrik Pedersen laddar idag då han i spets försämrar chansen rejält för absolut största hotet. Dessutom laddar han inte är det stor risk för att det blir ett rent taktiklopp eller att han får göra grovjobbet utvändigt ledaren alternativt bli tempotorsk i kön.     

Loppanalys:
Jag tror att 7 Aloe Vera har en 70-75% chans nå spets vid laddning och det avgör tipset då stoet i så fall också på köpet rejält försämrar chanserna för spetsälskaren/hotet 6 Calvados Crane. Aloe Vera har mestadels matchats och gjort det riktigt bra i tuffa stolopp under hösten. Senast var dock nioåringen bara dålig men dels blev det helt fel kört för Aloe Vera som blev över i spåren detta samtidigt som hästen inte var riktigt jobbad. Tre av fyra senaste vinsterna är tagna över sprint och från spets tror jag på toppchans även om Aloe Vera går lika bra bakifrån.
6 Calvados Crane jagar favoritpositionen spets och skulle åttaåringen nå taktpinnen så är det en hygglig vinstchans men bakifrån minskar chansen rejält. Jag uppskattar spetschansen till runt 25% och då det var länge sedan Calvados Crane visade någon riktig form känns hästen lite överspelad som favorit. Calvados blev fast i ett silverförsök senast men loppet höll verkligen ingen V75-klass där B.B.S.Mandarino lyckades stånka undan från spets utan att vara bra.
Jag tror att vinnaren finns i nämnda duo, men visst Aloe Vera var dålig sist och Calvados är inte heller vad han var förut så osvuret är kanske bäst.


V64-2:

RANKING A: 2-11 B: 3-6-10-7 C: 8-5-1-12-9

Spetsanalys:
Lingbo Helen är snabbast iväg och jag tror att det är stor chans man väljer att köra stoet i spets idag.

Loppanalys:
2 Bubbly har gjort det bra barfota i de två senaste starterna och tränare Lars-Åke Söderholm räknar med att köra på samma balans idag. Hästen har ett passande läge och får tipset.
11 Chiquellinne gick starkt som två bakom Grandseigneur för tre starter sedan och spurtade även bra som trea på Solvalla gången efter. Stoet står perfekt inne på pengarna och med tempo på loppet lär det bita bra på slutrundan. Alla tre segrarna är tagna från spets men jag tror att det mest är en tillfällighet.
3 Lingbo Helen är loppets trolige spetshäst och fyraårsmärren fastnade i ett V75-lopp senast. Dock bara en seger (då från spets) och känslan är att stoet inte är någon tiger sista biten. Kan dock mycket väl leda hela vägen i detta gäng.   
6 Twigs Unigue vann från ledningen näst senast och skulle hästen bli släppt till ledningen här en hygglig vinstchans men ett troligare scenario och är hästen får dödens och är rökt istället.
10 What A Supergirl blev dragen sist 550 kvar senast och jag tycker Varenne-dottern får fullt godkänt för avslutningen sedan. Alla tre segrarna dock från spets och bakspåret idag drar ner chansen.
7 Olzons Luring visade 13,3 sista rundan senast och är inte så tokig. Lite skrällchans.  

V64-3:
RANKING A: 5 B: 9-2-3-4-7-10 C: 1-11

Spetsanalys:
Svårbedömt. Pillow Byrds, Persos Bojje, Snack Launcher samt Sunfields Peak är normalt startsnabbaste hästarna varav Pillow Byrds tror jag är nöjd med ett invändigt smyglopp. Jorma Kontio är en mästare få snurr på hästarna bakom bilen och med kniven på strupen blir min knappa spetsfavorit därmed Persos Bojje som också kommer att gå med helstängt idag.

Loppanalys:
Oj – vilket skabbalopp. 5 Exciter gjorde det i alla fall bra vid segern näst senast och jag tror att Lönn-hästen ihop med Peter M Andersson har en hygglig chans till en ny viktoria i ett mycket mediokert gäng.
9 Lönshults Felix har tagit två spetssegrar, står nu med bakspår och lite dåligt inne på pengarna och mycket svår sätta in i loppet. Fick en ganska tuff inledningen i comebacken näst senast för att ta en enkel men ganska billig seger senast.
Bakom nämnda duo känns det som lite vad som helst kan hända men spetsbuden 2 Persos Bojje samt 3 Snack Launcher är nog tidiga även om det inte är några stjärnor.
4 Glen Moray ska troligen provas barfota runt om för första gången men hästen står fel inne på pengarna.

V64-4:
RANKING A: 2-5 B: 11-3-4-8-10-7-1 C: 6-13-9-12

Spetsanalys:
Bara tre på startvolten varav jag inte tror att innerspårets Eldvi bråkar för att behålla en eventuell spets. Återstår favoriten Järvsö Elviz och Tintin Viking där jag håller Tintin Viking som min knappa spetsfavorit.

Loppanalys:
Jag rankar lite efter insatsenprocenten men inte helt omöjligt det kan dyka upp någon skräll i detta kallislopp. Tipset till 2 Järvsö Elviz som gjort det mycket bra i regi Olle Ahlsén och vunnit fyra av de fem senaste starterna. En hygglig vinstchans igen.
5 Stora Värmland kommer med toppform och gjorde det riktigt bra på V75 senast. En stark häst som felfri troligtvis körs offensivt. Förste utmanare till favoriten.
11 Lex Lotus är nog bästa hästen men har inte startat på 1.5 år pga gaffelbandsskador. Borde vara svårt att gå ut och vinna direkt men jag törs inte såga hästen ändå då grundkapaciteten är så pass hög.
Skrälldugliga är framför allt 3 Tintin Viking, 4 Fakselin, 7 Faks Nils, 8 Gran Odin samt 10 Olsbo Niclas.

V64-5:
RANKING A: 5-4 B: 10-9-7-12 C: 6-1-2-3-8-11

Spetsanalys:
H.R.On Line samt framför allt Zlatan Liss är snabb bakom bilen men jag tror ingen ur denna duo kommer att köras i spets. Den i detta lopp mycket viktiga taktpinnen efter 500 körda tror jag istället kommer att innehas av Acriter eller My Ovi men fördel Acriter i kraft av lägena.

Loppanalys:
5 My Ovi har lite spetschans samtidigt som Leif Witasp låter riktigt påställd/uppåt. Om spets skulle nås mycket svårslagen men kan vinna även bakifrån.
4 Acriter var ruggigt i ordning i somras då ha bland annat vann ett V75-lopp på 12,9 full distans trots bakspår. Hygglig spetschans och om en spets också en hygglig vinstchans även om inte toppform längre. Senast valde Peter Eriksson fel rygg 550 kvar men det var heller inget drag i hästen. Dock är Acriter bättre då med därframme hela vägen.  
10 Västerbo Europe återkommer efter lite vila men vann lopp både i december och januari förra vintern och provas idag av Ulf Ohlsson.
9 Staro Fendi visade toppform i V75 i höstas och svarade för ett par kalasfina lopp, bland annat som trea trots galopp när han kvalade in till V75-finalen. Återkommer efter vila och troligen inte på topp samtidigt som jag tycker att hästen har lite trist inställning i slutstriderna.
7 Zlatan Lis är startsnabb och inte så tokig.
12 Free to Dance levererar jämna och bra insatser mest hela tiden men handikappas rejält av läget/spåret.    

V64-6:
RANKING A: 4-11-12-6-9 B: 7-8 C: 1-8-5-10

Spetsanalys:
Minikat Rivner, Ramona Halbak och Miss Elaza är spetskandidater men gissar att Daniel Olsson trots att han gärna kör i spets med det mesta kan tänkas släppa med Ramona Halbak. Återstår då Minikat Rivner och Miss Elaza som då kanske är spetsfavorit efter en bit med en eventuell hjälpryttare i Ramona Halbak. Miss Elaza planeras också att maxas med allt idag, jänkarvagn, barfota runt om, helstängt och där Linderoth låter påställd och gärna kör i spets.

Loppanalys:
Dålig klass och tipset till loppets formhäst 4 Minikat Rivner som öppnar bra och gjorde det bra vid seger i ett billigt V4-lopp senast. Även om loppet var billigt behöver inte hästen be om ursäkt då det blev en del spår i början och äntligen har nu åttaåringen fått ett vettigt utgångsläge. Dock är jag lite orolig för att distansen är i längsta laget, sju starter har gett en femteplats som bäst så här långt…
11 Ädel Blou är lite trög i loppet och därför är det jätteintressant med första Jorma Kontio. Här kör man bort poängen idag vid ett misslyckande och jag tror Ädel Blou dyker upp därframme med minsta klaff/tempo.
12 Dennis The Menace var med i öppning senast och höll starkt som tvåa bakom överlägsne Julio De Luxe. Bakom vinnaren var dock loppet väldigt tunt och banan var riktigt svårbemästrad den dagen. Kanske var det så att Dennis The Menace helt enkelt klarade banan bättre än de övriga eller så var det ett steg framåt…
6 Miss Elaza lär det bli ”surr” om idag med trolig jänkarvagn, helstängt och barfota runt om. Runt om gick hästen i årsdebuten ifjol då det dock inte gav någon extraväxel. Tredje starten i regi Linderoth idag men Miss Elaza har varit hos Per sedan i somras och han verkar gilla hästen. Dock har inte Miss Elaza rosat marknaden tidigare och alla segrarna är tagna på sprint och nu första på lång distans? Mycket svårbedömd och risk den blir lite överspelad på ren spekulation men ändringarna kan ju såklart också falla helt rätt ut.
9 Quito Bay kan en del även om det inte rör sig om någon stjärna. Helt rätt gäng dock och det kan gå.
Nämnas kan också att 8 Poc Ta Poc debuterar i ny regi även om jag inte tror att den räcker.

Spelredaktör: Per-Arne Corell

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Untersteiner trivdes på hemmaplan
Nästa nyhet
V75: Untersteiner trivdes på hemmaplan

V75: Untersteiner trivdes på hemmaplan

V75-cirkusen för 2014 inleddes på Halmstadtravet och de spelare som lyckades med den grannlaga uppgiften att pricka sju rätt, kan nog skänka en tacksamhetens tanke till far och son Untersteiner. Tillsammans vann de tre av V75-loppen.

Så här gick det i loppen:

V75-1) Styrkedemonstation direkt av omgångens mest streckade häst. Björn Goop hamnade i dödens med Bear Dancer. I täten körde The Divine Miss F. friskt (10,8/500 och 11,9/1000) men Bear Dancer höll stången i dödens, kopplade greppet in mot upploppet och gick ifrån till säker seger på klasshästens vis.

Det är Ulf Stenströmer som tränar fyraåringen som vann på härliga 1.12,1a över 1640.

V75-2) Minst lika imponerade vinnare i Klass 2 där Peter Untersteiner visade upp fyraåriga Staro Harlequin. Hästen sändes iväg i tredjespår 1300 kvar, fick svar av Jula In Focus som bytte ut dödens mot spets med varvet kvar.

Staro Harlequin fick därmed fortsätta utvändigt om ledaren, men det bekom inte talangen som satte gasen i botten in i sista sväng och enkelt stegade undan. Staro Harlequin glänste rejält på 1.16,0a över 2640.

V75-3) Norskt blev svaret i Gulddivisionen. Jörgen Sjunnesson iklädde sig rollen som skrällkusken när han lotsade in Frode Hamre-tränade I’m The Answer som fick ett perfekt lopp som fyra i andraspår medan Kash’s Cantab drog stenhårt i täten (08,7/500 och 11,0/1000).

In i sista sväng smög I’m The Answer med i ryggar, vreds på i fjärdespår över upploppet och kopplade enkelt greppet om Capello Bob som gått som första häst i andraspår hela vägen och höll starkt. 1.13,0a över 2140 meter var vinnartiden.

V75-4) En riktig smällkaramell i lärlingsloppet då Kennet Glaas satte dit Anders Svanstedt-tränade Unique Gowan – en häst som var både minst streckad och med högst odds (774 för 10) av alla i loppet.

Och Unique Gowan behöver inte skämmas för sig; stoet kom fram i dödens då favoriten Tore pressade sig förbi Ed Rapide till täten efter drygt 500 meter. Unique Gowan kopplade greppet om Tore på upploppet och höll undan knappt i en tät slutstrid. Vinnartiden blev 1.16,1a över 2640.

V75-5) Johan Untersteiner tog en säker seger i stoloppet med hjälp av Ville Nisonens Sterling Allstar.

Det genom att spetsa direkt, dämpa tempot och enkelt gå undan ur sista sväng. Pappa Peter utmanade från vinnarhålet med Deli Deli men Sterling Allstar hade full koll och vann på 1.15,8 över distansen 2140 meter.

V75-6) Nu dags för Peter Untersteiner igen. Skrällseger i Silver genom Nothing But Class som placerades som fyra i andraspår, gick med i anfallet på sista bortre och till full attack ur sista sväng.

Hela vägen i täten hade Johan kört med stallets andra häst M.T. Harmony men denna kunde inte värja sig sista biten då Nothing But Class avslutade som en flygmaskin. Segertiden skrevs till 1.12,2a över 1640.

V75-7) Hemmaseger även i Brons. Petri Puro har en riktigt kapabel travare i Västerboonthenews som övertygade på nytt för Peter Ingves.

Valacken spetsade direkt, fick On Hold utvändigt om sig efter första varvet, satte gasen i botten genom sista kurvan och kunde konstatera att segern togs mycket enkelt då On Hold galopperade som tvåa mitt på upploppet. Västerboonthenews klockades till vackra 1.12,5a över 2140.

Rätt V75-rad:

4 Bear Dancer – Björn Goop 1,67
7 Staro Harlequin – Peter Untersteiner 1,92
5 I’m The Answer – Jörgen Sjunnesson 17,11
11 Unique Gowan – Kennet Glaas 77,44
6 Stirling Allstar – Johan Untersteiner 3,84
11 Nothing But Class – Peter Untersteiner 20,16
5 Västerboonthenews – Peter Ingves 3,94

7 rätt: 664 833 kr (31,70 system)
6 rätt: 2343 kr
5 rätt: 95 kr

Omsättning: 76 743 647 kr

GILLA TRAVNET.SE PÅ FACEBOOK!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Pato har återvänt till Sverige
Nästa nyhet
Pato har återvänt till Sverige

Pato har återvänt till Sverige

Patos äventyr i Frankrike blev långt från vad man hoppats på. Nu är unghäststjärnan tillbaka i Sverige för genomgång.

Efter stora framgångar som unghäst vilka inkluderat segrar i både Kriteriet och Derbyt, hade Pato ett betydligt mer sparsmakat 2013.

Den nu sexårige stjärnan gjorde elva starter, vilket resulterade i en seger och blott 66 000 kronor inkört.

Sedan i september har Pato provat lyckan i Frankrike, det i tränarregi Anders Lindqvist, men hästen har inte alls lyckats på de franska banorna. Fem starter utan någon placering blev resultatet.

Nu har Pato återvänt till Sverige och Petri Puro igen.

– Han kom hem i förra veckan och är på bra humör. Enligt Anders hade han problem med lungorna så nu ska vi kolla upp hästen ordentligt och sedan besluta över hur framtiden blir. Om vi inte tävlar vidare i vinter så får han förmodligen prova på lite mer avel, säger skötaren Linda Allercrantz till kanal75.

Pato har genom sin karriär gjort totalt 23 starter, vunnit 10 av dem och travat in 4,2 miljoner kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Noras Bean snart redo - siktar mot Frankrike
Nästa nyhet
Noras Bean snart redo – siktar mot Frankrike

Noras Bean snart redo – siktar mot Frankrike

Frånvaron har varit lång för Noras Bean men nu är Axevallastjärnan snart tillbaka – och siktet är riktat mot Frankrike.

Den nu nioåriga Noras Bean hade en mellansäsong under 2013 och gjorde bara sex starter. Den senaste på Örebro i mitten av augusti.

Hästen har därefter inte setts till på banan då problem med en senskida hindrat hästen. Nu tränas Noras Bean för fullt sedan en tid och comebacken är nära förestående.

Till travronden.se säger Ulf Stenströmer att han har för avsikt att ladda Noras Bean mot en eller två starter i Gulddivisionen i januari. Dels på Åby den 18 januari och sedan, eventuellt även Jägersro den 1 februari.

Är formen därefter den rätta väntar en avstickare till Frankrike och Prix de France. Ett race som Noras Bean i fjol tog en meriterande fjärdeplats i.

– Prix de France är perfekta förutsättningar, 2100 meter med bil och Noras Bean trivs fantastiskt bra på Vincennes. Han har nu hunnit gå tre fulla jobb i min sandbana, och som den här vintern blivit är träningsförhållandena perfekta, säger Stenströmer till travronden.se och fortsätter:

– Men självklart åker vi till Frankrike bara om Noras Bean är tiptop i antingen guldloppet på Åby eller i det på Jägersro två veckor senare. Att åka till Paris och möta de bästa fransmännen i de största loppen utan att ha en häst i absolut toppform är inte lönt.

Prix de France avgörs den 9 februari och har ett förstapris på 180 000 euro.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bazire överansträngd - snart tillbaka

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson