Månprinsen A.M. hade inga problem att ta hem Svenskt Mästerskap för kallblod på Bergsåker – på nytt svenskt rekord. Äntligen har Gunnar Melander landets bästa häst i stallet igen.

Kallblods-SM var en av höjdpunkterna på V75 när lördagens omgång avgjordes på Bergsåker.

Sexårige Svall Ivar-sonen Månprinsen A.M. motsvarade favoritförväntningarna trots det tuffa motståndet och tog hem SM-bucklan för första gången.

För Gunnar Melander var det den första segern i SM som kusk sedan 1986 då han vann loppet för andra året i följd med Lapp Nils. Där utöver har han vunnit ytterligare tre gånger som tränare till Stellbarr, körd av sonen Micael Melander (1990-1991 och 1994).

– Jag har längtat efter att få ha en häst som duger i de här sammanhangen, det är det här som är glädje. Jag tog det saftey i dag då jag förstod att jag skulle få överta ledningen. När jag tjoade på hästen i sista sväng så kände jag att jag hade hur mycket som helst kvar. Det här känns som en häst som barfota kan gå en bra bit under 1.20 över 1600 meter, myste Gunnar Melander i vinnarcirkeln.

Det blev också ganska odramatiskt. Faksen J:r var snabbast från start och spetsade för Jan Ove Olsen. Melander tog det lugnt från början, gick på i tredjespår och fick överta täten med 1900 meter kvar.

Väl i front anförde Månprinsen A.M. i jämn fart. Över upploppet provade Faksen J:r att utmana från vinnarhålet men Månprinsen A.M. var stenhård, svarade ut och gick ifrån till vattentät seger.

Vinnartiden på 1.23,3a över 2640 meter var en slipning av Järvsöfaks svenska rekord från 2007 med en halv sekund.

Förstapriset i dag var en kvarts miljon kronor.

Faksen J:r tvåa i mål och bronsmedaljen till Lomar. Hallsta Lotus travade i tredje utvändigt, kom bra fram på sista bortre men kunde aldrig blanda sig i den allvarliga segerstriden och slutade fyra.

***

V75-1) Bronsdivisionen inledde och såg en rejäl segrare i form av Västerbo Highflyer körd av formstarke tränaren Daniel Redén. Denne gick i dödens på Pink Elephant, lade press på ledaren över sista bortre, fick greppet in över upploppet och höll ifrån ända hem. 1.13,6 över 2140 meter var segertiden.

V75-2) Dramatik i lägsta klassen då favoriten Charlie Trotter direkt gick ifrån med många längder och såg ut som en solklar vinnare då hästen gick över i galopp strax före ingången av sista sväng. Quick Change fick då ledningen och fick med sig Yours Sincerely och Robert Bergh i ryggen. Denne malde ner Quick Change till knapp seger sista biten. Charlie Trotter reparerade galoppen och spurtade in som femma.

V75-4) En jublande glad Peter Eriksson sträckte pisken mot skyn vid målgång i Klass 1. Det sedan han kunnat konstatera att hans Acriter från dödens (1350 kvar) tagit ner ledande favoriten Kaiser Broline och dessutom hållit undan för de avslutande spurtarna. Segertiden 1.12,9a över 2140 gick inte av för hackor för 24-oddsaren.

V75-5) Lika glad var Helena Johansson som tog hem lärlingsloppet, Lars Lindbergs Minne med den av Henrik Svensson tränade Ginala. Segermelodin var ledningen från start till mål i bra tempo och ett ryck genom sista sväng. Ginala vann mycket säkert.

V75-6) Robert Bergh hade fyra hästar till start i Silverdivisionen och vann såklart själv med Ed You som stod för en ruskig avslutning. Med 500 meter kvar attackerade valacken från kön i fjärde spår, forsade fram genom sista sväng och fick greppet mitt på upploppet. 1.12,7a över 2140 meter var vinnartiden för den av bröderna Sedin ägde sexåringen.

Rätt V75-rad:

4 Västerbo Highflyer – Daniel Redén 5,09
4 Yours Sincerly – Robert Bergh 29,48
7 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander 1,89
12 Acriter – Peter Eriksson 24,75
1 Ginala – Helena Johansson 5,27
11 Ed You – Robert Bergh 4,70
9 Panne de Moteur – Örjan Kihlström 6,74

7 rätt: 7 248 030 kr (3 system)
6 rätt: 10 925 kr
5 rätt: 674 kr

Läs även: Panne de Moteur – som skjuten ur en kanon!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Panne de Moteur – som skjuten ur en kanon!

Panne de Moteur – som skjuten ur en kanon!

Panne de Moteur – igen! Stefan Hultmans femårige stjärna noterades för en ny storseger när han plockade hem Sundsvall Open Trot efter en oförglömlig avslutning.

Panne de Moteur var lite av den ”evige tvåan” under sin fyraåringssäsong. Men nu ett år senare verkar det lossnat helt för Credit Winner-hingsten.

Efter segern i Jubileumspokalen senast slog han till igen i Sundsvall Open Trot och har på sina två senaste starter alltså travat in två miljoner kronor till ägarna Travkompaniet.

Dagens seger togs efter en rykande avslutning av absolut bästa sort.

– Jag säger bara Örjan Kihlström – han är helt överlägsen!, utbrast en mycket rörd tränare Stefan Hultman i segerintervjun.

Panne de Moteur som hade bakspår placerades av sin kusk Örjan Kihlström som trea på innespår. Till ledningen blixtrade Sebastian K. och Åke Svanstedt.

Formula One fick plats att kliva ner i rygg på ledaren och en laddad Raja Mirchi kom efter 500 meter fram som första häst i andraspår.

Halvvarvet passerades efter 09,5 och med 1400 meter kvar tog hemmafavoriten och Elitloppsettan Nahar sats via tredjespår. Men där blev Robert Berghs superstjärna också kvar; Raja Mirchi var het i dödens och ville absolut inte släppa ner Nahar som fick lufsa på i tredjespår i det stenhårda tempot – första varvet gick efter 10,6.

Först mitt på sista bortre långsidan kunde Nahar ta sig ner i andra utvändigt men då var loppet i princip över för favoriten. I stället var det Björn Goop som nu kom snabbt forcerande bakom Save The Quick.

Den franska Sto-EM-vinnaren gled fram utvändigt om tätduon genom sista sväng och ur kurvan hade även Raja Mirchi sålt slut på krafterna. Ledande Sebastian K. vägrade emellertid att sträcka vapen och svarade ut Save The Quicks press.

Men en bit in på upploppet hittade Kihlström luckan med Panne de Moteur, som drogs rakt ut från tredje inner ut i fjärdespår – och levererade en blixtrande kortspeed som helt slog knock på tappre Sebastian K.

Panne de Moteur fick greppet kort före mål men vann ändå säkert. Vinnartiden gick verkligen inte av för hackor: 1.10,9a över full distans 2140 meter. En notering som alltså bara är två tiondelar från Beanie M.M:s världsrekord. Tiden är en förbättring av löpningsrekordet med sju tiondelar.

Förstapriset i Sundsvall Open Trot var en miljon kronor.

Örjan Kihlström tog här sin tredje seger i SOT (Infant du Bossis 2004 och Giant Diablo 2006). Hultman har tidigare vunnit loppet med Triton Sund 2008, då körde Jörgen Sjunnesson.

– Vi fick ett väldigt fint lopp med bra och hårt tempo hela vägen och så hade vi den där lilla turen som behövs, vi fick luckan och han är väldigt kvick i benen den här hästen. Det är en genomtrevlig häst på alla sätt och vis och det är naturligtvis jättekul att han fått vinna två sådana här stora lopp på raken, sa Örjan Kihlström i vinnarcirkeln.

Andraplatsen till Sebastian K. som onekligen var mycket stor i sitt nederlag. Det samma gäller för trean Save The Quick som åter visade sin enorma kapacitet. Båda noterades för 1.11,o. Formula One fick fritt sent och var inte långt efter topptrion.

Monster Drive spurtade gott till femteplatsen lite i skymundan. Nahar tröttnade till slut och blev oplacerad.

Läs även: V75: SM-guld till Månprinsen och Melander

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vindsnabb Drillbit Ås på 1.10,1
Nästa nyhet
Vindsnabb Drillbit Ås på 1.10,1

Vindsnabb Drillbit Ås på 1.10,1

1.10,1 – det var segertiden som Drillbit Ås dundrade till med vid Bergsåkers tävlingar under fredagskvällen. Det är en tangering av det svenska rekordet.

Det bjöds på verklig fartfest i Sundsvall under fredagskvällen. Fjolårets Stochampionats-vinnare Drillbit Ås var allra snabbast. Hon vann på 1.10,1a över 1640 meter.

Erik Adielsson skötte tömmarna bakom det av Svante Båth tränade femåriga stoet som satte iväg i stenhårt tempo i ledningen direkt från början.

Den taktiken höll också hela vägen. Drillbit Ås vann och tog hem förstapriset på 100 000 kronor.

Vinnartiden på 1.10,1 var en förbättring av det personliga rekordet med 1,5 sekund, en förbättring av Bergsåkers banrekord alla kategorier med sex tiondelar – och en tangering av det svenska rekordet för ston. Digital Darling noterades för samma tid tidigare i år.

David Sisu slutade tvåa i loppet på 10,3 och Traveling Man trea på 10,4.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Bergsåker
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Bergsåker

Fredag: V64-tips till Bergsåker

Omgången:
En fantastisk helg väntar i Sundsvall då Sundsvall Open Trot står på schemat under morgondagen, men redan idag är det tävlingar på Sundsvallovalen och då väderrapporten är lovande med knappt 20 grader varmt och sol kan vi se fram emot en fin tävlingskväll.

Värt att ta med sig från Bergsåker är att upploppet är långt och de flesta hästarna får alltid chansen, men mina singelstreck som jag grävt fram i omgången ska använda sig av segermelodi spets och slut och jag känner mig trygg med dessa två då dom känns starka.

Bästa spiken:
2 Royal Apanage (V64-1)

Kompletterande spiken:
1 David Sisu (V64-5)

Bästa speldragen:
5 Windess (V64-2)
12 Beau Mec (V64-6)

V64-intervjuen:

2 Royal Apanage (V64-1)
Han var bara seg senast på V75, men hade blivit åtgärdad och stått över 14 dagar inför den starten så jag hoppas han gått framåt med den starten och blivit piggare till detta. Han känns bra i träningen, och med dessa förutsättningar får Ohlsson gasa från start. Han har tagit sina segrar från ledningen, och är obesegrad i den positionen. Vi hade lite funderingar på V75, men jag förstod att Diederik Meilink skulle komma med Charlie Trotter och den vill vi inte möta. Skor runt om samt helstängt huvudlag som vanligt, sedan blir det första gången med jänkarvagn. Jag tror på honom, säger Lars Wikström.

V64-förslag:
V64-1: 2 Royal Apanage (5-10)
V64-2: 1,3,5,9,10 (4-11)
V64-3: 3,5,10,12,13,14,15 (7-11)
V64-4: 3,5,6,8,11,14 (15-9)
V64-5: 1 David Sisu (8-3)
V64-6: 2,5,6,7,9,11,12 (8-10)
1 x 5 x 7 x 6 x 1 x 7 = 1470 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag:
DD-1: 1 David Sisu
DD-2: 11,12
2 rader x 400 kronor.

Spelförslag 2:
DD-1: 1 David Sisu
DD-2: 2,5,6,9
4 rader x 50 kronor.

V64-1:

Ranking: A: 2. B: 5-10-4-1-11-6. C: 7-8-9-12.

Spetsanalysen:
2 Royal Apanage kan öppna kvickt och tipset bygger helt och hållet på att han tidigt placeras i ledningen.

Loppanalysen:
2 Royal Apanage var sämre på V75 senast, han sprang bara och sladdade i kön och kom aldrig in i matchen den gången. Trots den svaga insatsen senast väljer jag dock att lämna honom ensam på kupongen, något som jag normalt inte brukar göra. Jag tycker dock att det finns förklaringar till den sämre insatsen senast, och förutsättningarna för honom den här gången är tilltalande.

Royal Apanage hade inför senast stått över 14 dagar då han blivit åtgärdad, dessutom har han tidigare visat att han inte är samma häst bakifrån som i ledningen. Den här gången bör han tidigt hitta spets från tilltalande utgångsläge då han är kvick den första biten, väl i den positionen är han obesegrad och det tror jag också att han är efter kvällens start. Royal Apanage ska ikväll testas i jänkarvagn för första gången, vilket känns mycket spännande. Spik.

V64-2:

Ranking: A: 10-5. B: 1-3-9-4-11. C: 12-7-2-6-8.

Spetsanalysen:
1 Adam´s Eve kan öppna kvickt och har tilltalande utgångsläge, jag har dock ändå svårt att se henne svara 5 Windess som kan öppna väldigt snabbt och jag håller henne som klar spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
10 Sandra Volo har fått två lopp i kroppen efter uppehåll och bör närma sig toppformen på allvar, hon har också svarat för två rejäla insatser då hon avslutat vasst bägge gångerna och då chefen Åke Svanstedt själv hoppar upp i jollen den här gången ska det normalt vara bra segerchans. Hon är bästa hästen i sällskapet enligt mig och vinner vid minsta klaff, men som jättefavorit och från bakspår vill jag inte spika henne. Jag gör ett försök att fälla, då värdet bakom henne är högt.

Jag vill framför allt varna rejält för löjligt felstreckade 5 Windess, stoet är väldigt kvick den första biten och min spetsfavorit i loppet och från den positionen blir jag inte ett dugg överraskad om hon rinner undan. Hon är inte så tokig Windess, och ska ikväll testas i jänkarvagn för första gången. Spännande.

Jag streckar också 1 Adam´s Eve som är startsnabb och garanterad en bra resa härifrån, grundkapabla 3 Unison Sund som känns intressant med Adielsson i vagnen, samt 9 Chicago Jenny som trots att hon fick ge sig över upploppet senast höll bra och utgångsläget för hennes del behöver inte vara helt fel. Hon är kvick i benen, och kommer avsluta vasst.

V64-3:

Ranking: A: 15-3-5. B: 14-13-12-10. C: 7-11-4-1-6-9-2.

Spetsanalysen:
1 Järvsö Lilo och 2 Björn Pelle om ledningen, men det troliga är att Örjan Kihlström är offensiv per omgående med 3 Storm Odd och då ska vägen mot tidig ledning ligga öppen. Storm Odd har på svensk mark tidigare visat att han kan öppna rätt skapligt, och Kihlström bör vara påläst nog att ingen av hästarna på startvolten duger.

Loppanalysen:
15 Hulte Magnus har gjort allting rätt vid segrarna på slutet och det är svårt att inte gilla den här travaren, han tål de flesta upplägg och imponerade stort vid seger på V75 senast. Löser det sig någorlunda för honom under vägen är jag övertygad om att han blir svårslagen igen, men förutsättningarna gör ändå att jag garderar. Han står 20 meter sämre till den här gången, och 80 meter tillägg är ingen enkel match även om Hulte Magnus är den typ som kan klara av det.

Jag vill varna för duon 3 Storm Odd och 5 Bro Viking som står 40 meter före Hulte Magnus, strular det någorlunda för favoriten under vägen kan det bli för långt fram. Storm Odd läser jag tidig ledning på, och Örjan Kihlström upp i jollen känns intressant.

Jag väljer också att strecka vidare, 14 B.W.Gulliver är stark och tuff och ska gynnas av aktuell distans, han är också van tuff konkurrens och är given. Stallkamraten till B.W.Gulliver 13 Farmbaron behöver lite hjälp under vägen, men är väldigt snabb med rätt lopp och han ska inte nonchaleras. Nonchaleras ska heller inte duon 12 Ulvås Brasse som får Svanstedt upp i jollen, samt 10 Nordvanja som är stark och tuff och bättre än vad resultatraden visar, göra.

Totalt streckar jag sju hästar i det här kallblodsloppet, och hoppas på strul för favoriten.

V64-4:

Ranking: 3-11-8. B: 5-6-14-15-9. C: 7-10-13-1-2-4.

Spetsanalysen:
3 Darling kan öppna kvickt och är spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
Något överraskande blir 15 Jessica Kemp favorit i loppet, jag förstår egentligen inte på vad hon blir så tufft streckad och då detta är en favorit jag tänker jobba bort väljer jag att stå över henne helt den här gången. Visst har Jessica Kemp kunnande för att vinna ett sådant här typ av lopp, men hon känns inte speciellt het och mer som en av flera. Överstreckad.

Det finns betydligt bättre speldrag i loppet och ett av dom är spetsfavoriten 3 Darling, får denne bestämma någorlunda mitt i loppet blir hon inte lätt att plocka ned och jag väljer att ge henne tipset. 11 Trottningen ska också hon räknas tidigt, hon var duktig vid seger i enklare sällskap senast och med tanke på den paus hon haft inför den starten lär hon vara ytterligare förbättrad till detta. Trottningen har tidigare visat bra styrka, som ska räcka långt i detta sällskap. Den här duon får tillsammans med 8 M.T.Gogogirl bilda A-grupp, och i ett relativt öppet lopp känns den A-gruppen stark. M.T.Gogogirl har fått lopp i kroppen efter långt uppehåll och rapporteras klart uppåt i jobb, utgångsläget behöver heller inte vara helt fel för henne om det klaffar någorlunda under vägen.

Jag väljer också att strecka 5 Simb Pitted Prune, 6 Criminal Minds och 14 Myrna Minkoff. Simb Pitted Prune är inte helt enkel, men har fart nog för att segerstrida i ett lopp som detta om hon sköter sig och jag gillar dessutom körsven Sandra Eriksson. Criminal Minds riskerar att hamna på vingel från sitt springspår då hon bara kan öppna hyggligt, men hon körs av duktiga Oskar J Andersson och duger vid minsta klaff. Myrna Minkoff är ett lyxstreck, men hon är inte så tokig de dagar det stämmer för henne under vägen och rapporterna på henne från stallet är goda.

V64-5:

Ranking: A: 1. B: 8-3-12-11-6-5-7. C: 2-10-9.

Spetsanalysen:
Tipset bygger helt och hållet på att 1 David Sisu är snabb nog från start för att försvara sitt innerspår.

Loppanalysen:
Jag väljer att ta ställning för 1 David Sisu och lämnar honom ensam på rubbet, jag gör det av den enkla anledningen att jag tror att han är startsnabb nog för att försvara sitt innerspår och väl i ledningen bör det vara dags för honom. Jag tycker David Sisu har sett fin ut i skymundan i tuffa sällskap en längre period, och dagens förutsättningar var det länge sedan han hade. Han kan öppna väldigt kvickt från start och även om det finns flera snabba konkurrenter utvändigt om honom, har jag efter loppkoll fått bra feeling för att David Sisu blir svår att plocka en längd på och i tätposition tycker jag att han är hästen att slå.

Jag har alltid haft ett gott öga till David Sisu och jag tycker inte han fått den kredit som han förtjänar, han gör som sagt alltid bra lopp och står lite på tur för seger. Lyckas bara Ohlsson försvara innerspåret med honom, kommer konkurrenterna få åka och då hoppas jag han får visa att han den här säsongen tagit ytterligare kliv i sin utveckling.

8 Traveling Man är givetvis en tuff konkurrent, men från det här utgångsläget tror jag inte att han är snabb nog att ta en längd på David Sisu och då tror jag också att han får svårt att besegra honom.

V64-6:

Ranking: A: 11-12. B: 7-2-6-9-5. C: 8-10-4-3-1.

Spetsanalysen:
2 Toronto Love laddas mot ledningen och leder länge.

Loppanalysen:
11 New Line har fått lopp i kroppen efter uppehåll och ska vara uppåt i form, då förutsättningarna för hans del dessutom är optimala då han är stark och tuff tycker jag att han är en motiverad favorit. Jag gillade New Line redan i regi Thomas Uhrberg, men tycker att han blivit ett snäpp vassare i regi Åke Svanstedt och löper han som han gjort hos Åke så här långt, är det givetvis vettig segerchans.

Det känns dock helt rätt att dubbla både A-gruppen samt liret på Dubbeltipset med grundkapabla 12 Beau Mec som gör en mycket intressant debut i regi Robert Bergh, rapporterna på honom är dessutom vassa inför den här starten. Beau Mec vann Derbyt som fyraåring och det ska bli intressant att se vad Robert Bergh kan göra med den här travaren, som lever på sin styrka. Löper han upp till de rapporter som är kring honom, kan det mycket väl vara så enkelt att han bara vinner över en för honom idealisk distans redan nu.

New Line och Beau Mec är normalt huvudet högre än sina konkurrenter och jag spelar med dessa på Dubbeltipset, men jag har råd att gardera vidare på V64-lappen och tänker jaga skräll. Jag gillar att sitta med fler hästar i avslutningsloppen, då det allt som oftast rensar bättre än normalt på skräll där.

2 Toronto Love får normalt tufft att stå pall hela vägen, men har toppform och kommer att leda länge. 7 Ariel Boko är mycket streckad, men det med all rätt också då stoet är rejäl. Trion 6 Flibustier, 9 Chilly Willy och 5 Such a Feeling är samtliga långskott, men alla tre gynnas av aktuell distans och har grundkapaciteten för att göra sig gällande om New Line och Beau Mec sviker.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

GILLA TRAVNET.SE PÅ FACEBOOK!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Pato mot Perfect Toll på Åby
Nästa nyhet
Pato mot Perfect Toll på Åby

Pato mot Perfect Toll på Åby

Det är dags för Pato igen. Fjolårets Derbyetta kliver ut i ett stayerlopp på Åby kommande torsdag – och möter Perfect Toll.

Nästan exakt ett år efter den stora triumfen i Derbyt 2012 startar Pato på nytt. Femåringen, som senast tog årets första seger i ett lopp på Jägersro, dyker nu upp i ett stayerlopp på Åby på torsdag. Som vanligt är det Peter Ingves som styr.

Bland motståndet i loppet med 60 000 kronor i förstapris märker vi Åke Svanstedt segerstaplare från i fjol, Perfect Toll som här gör andra framträdandet för året.

Nämnda lopp är för övrigt inte den enda godbiten på Mölndalsovalen på torsdag. Både Quick Pay-pokalen för de treåriga stona och Count’s Pride –pokalen för de jämnåriga hingstarna och valackerna (båda med 150 000 kronor till vinnaren) kan visa upp fina startlistor med hästar som till exempel Rosemary Gar, Denim Boko, Boys Going In och Djali Boko.

Startlistan till stayerloppet ser ut så här:

3140 meter

1 Tag Laday – Kenneth Haugstad
2 Why Sly – Per Oleg Midtfjeld
3 Oberdan Tab – Girolamo Cracchiolo
4 Yvory Queen – Håkan K Persson
5 M.T. Fortune Winner – Johnny Takter
6 Vip Star – Mikael J Andersson
7 Kipling Face – Thomas Uhrberg
8 Quemos – Carlos Söderström
3160 meter
9 Trade East – Erik Adielsson
3180 meter
10 Perfect Toll – Åke Svanstedt
11 Pato – Peter Ingves

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Yarrah Boko mot Unionstravet

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson