Karriären för topptravaren Rapide Lebel kan vara över. Hästen har ännu inte startat i år och nu sätts en eventuell comeback på framtiden.

Den nu åttaårige franske valacken Rapide Lebel har tjusat den europeiska travpubliken ett flertal gånger och slutade bland annat som knappt slagen tvåa i Elitloppets final 2011.

Men efter att ha på imponerande vis vunnit sin debut i monté i vintras, skadades hästen i sin andra montéstart i december i fjol. Det konstaterades ett hovbensbrott.

Rapide Lebel har sedan början av december inte startat men i våras började det diskuteras om stjärnan inte var redo för en comeback på tävlingsbanan. Men så blir det nu inte.

I en intervju med franska Paris-Turf säger en av hästens ägare att comebacken nu är skjuten på framtiden, på obestämd tid och att man befarar att karriären kan vara helt över för den karismatiske valacken.

Rapide Lebel har noterats för rekordtiden 1.09,4 och har till dags dato travat in cirka 15,7 miljoner kronor.

Läs även: Rapide Lebel på väg tillbaka

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Henrik och Fredrik B delar på sig

Henrik och Fredrik B delar på sig

Travtränarbröderna Henrik och Fredrik B Larsson har de senaste åren samarbetat i samma tränarrörelse. Numera arbetar de var för sig.

Sedan 2011 har de båda bröderna och travtränarna Henrik och Fredrik B Larsson haft gemensam rörelse. Det med yngre brodern Henrik som den ansvarige tränaren.

Men under söndagen låter de meddela via sin hemsida att man numera fortsätter i varsin regi.

– Det är som bekant inte alltid enkelt för två bröder med starka viljor att samarbeta. Därför har vi i fullt samförstånd enats om att fortsätta i varsin regi, skriver man på larssonstable.se.

Därmed är Fredrik B alltså åter med som egen tränare. För närvarande ryms emellertid bara en häst på hans träningslista: Caballion – som tävlar i Axevallalöpning nu på lördag.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Arvika
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Arvika

Måndag: V64-tips till Arvika

V64 Arvika, 15 juli – Arvikatravet bjuder in till måndagskvällens V64-tävlingar och med det en ganska så angenäm omgång som på förhand inte känns som helt svårfunnen.

Jag tycker mig ha funnit två högst stabila spikar och peppar på rätt friskt i övriga avdelningar i hopp att slå in några kantbollar.

Det kanske kan tyckas som onödig information men Björn Goop är tveklöst kvällens nyckelkusk och den som vill vara säker på att sätta sexan plockar med Sveriges mestvinnande kusk i samtliga lopp.

Väderprognosen pekar mot fint sommarväder, uppehåll och uppåt 22 grader i västra Värmland.

Spikarna:

Lightning Lohr (V64-4) och Global Investment (V64-6)

V64 – Systemförslag:

V64-1) 1,2,5,7,8,9,10 (3-4)
V64-2) 2,3,7,8,9 (4-1)
V64-3) 1,2,5,8 (9-3)
V64-4) 2 Lightning Lohr (9-3)
V64-5) 1,2,3,4,5,6,12 (11-10)
V65-6) 1 Global Investment (2-7)

7x5x4x1x7x1 = 980 rader, 980 kr (spel för 6 rätt)

Dubbeln – Förslag:

1,2,5 – 1 Global Investment

3 rader x 300 kr = 900 kr

LOPPANALYSER:

V64-1

Ranking: A: 7. B: 2-5-1-9-10-8. C: 3-4-6.

Spetsanalysen: Både Pershing Boy och Astor Sund har visat hygglig startsnabbhet och någon av dem, särskilt den förstnämnde, kan vara intresserad att svara upp men det troligaste scenariot är ändå att Goober sänds framåt direkt och får överta taktpinnen.

Loppanalysen: 7 Goober återkom efter en paus senast på Arvika och hade då närmast identiska förutsättningar som i dag. Då var hästen snabb ut och Goop tog ett tidigt initiativ och kunde enkelt överta ledningen. Efter det var Goober ohotad och vann på ett fint vis. Med det loppet i kroppen kan man som vanligt anta att hästen knappast är sämre till denna gång och hittar Viking Kronos-sonen bara en bra position (sannolikt spets då) så torde han bli svårslagen här.

2 Pershing Boy känns som det första motbudet. Han har kommit igång bra i år och står på tur för en fullträff. Senast gick han i rygg på ledande jättetalangen Val d’Amour, kunde inte haka på denne till slut men försvarade sig starkt till andrapriset bakom och antydde toppform. Spåret här är perfekt och oavsett om ”Ludde” svara upp eller väljer vinnarhålet är det här en allvarlig motkandidat.

5 Johanna Roc har kapacitet i mängder. Hon inledde karriären starkt och det är värt att poängtera att hon slutade på en meriterande fjärdeplats i Oaks i fjol. Då hon gjorde årsdebut i april agerade hon dock helt under pari och utgick felfri. Nu har han skiftat tränare till Erik Berglöf och även om hon, särkilt med uppehållet i åtanke, är en smula svårbedömd här måste hon ses med utmanarchans sett till sitt kunnande.

1 Gosab Blues gick starkt i fjol och vid den näst senast starten höll han på bra sätt från ledningen. Från ett trevligt innerspår kan det lösa sig perfekt och han får ses som ett alternativ för de som jagar de riktigt stora slantarna.

V64-2

Ranking: A: 2-9-7-8-3. B: 4-1-5-6.

Spetsanalysen: Svårt att bena ut hur loppet kommer köras men trion Tindra Faks, Hasse och Nordli Spik har alla visat att de kan öppna. I kraft av det bästa spåret har Hasse ett litet försprång i spetsstriden.

Loppanalysen: Ett trevligt och lite klurigt kallblodslopp där flera har chansen. Jag väljer till sist 2 Tindra Faks som förstaval då hon står tjugo meter bättre till än exempelvis Rinde Turbo jämfört med då dessa båda möttes senast. Tindra Faks har visat fin form på sistone; näst senast avgjorde hon lätt till seger efter fin spurt och senast också god avslutning som trea bakom Rinde Turbo. Här står hon mycket bra till i loppet och försprånget från början kan fälla avgörandet.

9 Rinde Turbo var riktigt rejäl näst senast då han vann från dödens på Årjäng. Formen tycks fortsatt mycket god och han känns som den troligaste favoriten i loppet.

7 Bottem Faks har ingen kul rad med tre raka ”nollor” i årets tre starter. Det kan dock vara en högst missvisande rad då vi vet att han gick väldigt starkt vid den här tiden i fjol och vann ett par segrar. Nu har Bottem Faks ett lopp i kroppen och kan vara avsevärt förbättrad till denna start och begåvas dessutom med Björn Goop i vagnen.

8 Yr Gubben har ingen seger på femton starter i år men han har varit där framme och slitit vid flera tillfällen. Han avslutade riktigt snabbt senast som tvåa och det här är helt rätt sort. Kan spurta ner allt med minsta klaff på loppet.

3 Hasse har inte vunnit på länge men är inte sämre än någon annan här. Hästen kommer också med två raka andraplatser, senast på Momarken noterades han för nytt rekord. Kan han dessutom sno åt sig ledningen här kan det bära hela vägen.

V64-3

Ranking: A: 5-1-8-2. B: 9-3-7-4. C: 6.

Spetsanalysen: Cherry Ås är förvisso snabb ut men att nå till piken från åttondespåret känns långsökt. Kagemusha kan öppna snabbt och femtespåret är perfekt på Arvika och jag tror tipsettan spetsar.

Loppanalysen: 5 Kagemusha är nog bästa hästen i fältet och han har gjort flera fina prestationer på sistone, bland annat näst senast då han var solklar tvåa bakom en överlägsen vinnare. Senast var han dock inte till sin fördel och hästen var heller inte helt kurant i loppet. Det gör honom möjligen lite svårbedömd till denna start men loppet ser normalt perfekt ut för honom och jag baserar tipset på att jag tror att det blir ledningen direkt här.

1 Explosive Zon har ingen seger hittills på sina fem starter men är med där framme och hugger hela tiden. Det är en klart stabil sort och den senaste insatsen var riktigt fin då han spurtade visslande snabbt och var mycket nära i mål. Tiden 15,4 över full distans borde räcka långt i det här sällskapet och innerspåret är sällan dåligt.

8 Cherry Ås fick lämna banan på grund av två omstarter senast och fick inget lopp i kroppen men gissningsvis var hon väl förberedd inför det. Det är en häst som har kapacitet som duger högre än det här sammanhanget och då hon kan öppna kvickt kan det bli ett fint slagläge här. Givet streck på kupongen.

2 Diamond of’Em var riktigt bra som tvåa när hon gästade Solvalla senast och har absolut kunnandet för att segerstrida här. Problemet är att hon varit struken sedan dess och det är tveksamt om hon redan är i lika fin form som tidigare visat. Kapacitet och läge gör dock att hon måste räknas med vinstchans.

V64-4

Ranking: A: 2. B: 9-3-1-10-4. C: 5-6-11-7-8.

Spetsanalysen: Lightning Lohr är riktigt snabb från början (har öppnat i 10-fart tidigare) och ska inte bomma ledningen från bricka två bakom bilen.

Loppanalysen: 2 Lightning Lohr ser ut att ha en hel perfekt uppgift här. Det är en fin sort som var mycket fin näst senast då hon tog täten och vann enkelt trots rätt friskt fart loppet igenom. Senast galopperade hon vid ingången av sista sväng men hade då alla krafter kvar i vinnarhålet. Lightning Loor är mycket rask från start och det ska mycket till att lugga henne på täten här och väl i den positionen måste det här vara en toppchans.

9 Liza Broline är också en klart bra variant för det här sällskapet. Hon har visat fin stil på sistone och vann på bra sätt näst senast på Åmål. Gången efter hade hon oflyt när hon fick en galopperade Lightning Lohr framför sig. Niondespåret här behöver inte vara dåligt då hon har rygg på just nämnda tipsetta.

3 Miss Edel var rejäl senast då hon vann just på Arvika. Då kom hon fram i dödens från bakspår, övertog ledningen och höll sedan ifrån sig all uppvaktning mycket enkelt. Spåret här är såklart fördelaktigt och vid en fin resa kan hon mycket väl utmana favoriten om hon är lika fin som senast.

V65-5

Ranking: A: 3-2. B: 5-1-12-6-4. C: 11-10-9-7-8.

Spetsanalysen: Trion Mylady, You Talking To Me och Eiron Tooma har alla visat sig startsnabba och samtliga lär nog laddas då bilen lämnar fältet. Med kraft av det inre spåret tror jag Mylady håller upp men det är inte alls otroligt att man väljer att släppa här och då ligger You Talking To Me bäst till hands.

Loppanalysen: 3 You Talking To Me känns som den givna förstahästen här och femåringen har gått riktigt fint i sina senaste starter. På Åmål hade han skaffat sig segergreppet men blev utkontrad sista biten. Senast på Fornaboda höll han klart bra i ett rikstotolopp mot betydligt tyngre motstånd än denna gång. You Talking To Me är rapp från start och det är ingen långsökt gissning att han laddas för fullt från början här. Från ledningen går han nog inte att slå men även om det blir dödens bör segerchansen vara god.

För att jaga de högre utdelningar och ett högre odds på dubbel-spelet väljer jag emellertid att gardera på V64 och spela emot på Dubbeln. Då känns följande kandidater som hetast:

2 Mylady känns som den som kan sätta käppar i hjulet för tipsettan. Hon hade en strålande säsong i fjol och vann bland annat sex lopp. I år har hon inte alls levt upp till de resultaten men formen kanske inte är så dålig som raden ger sken av. Hästen har dessutom varit ute i rätt så tuffa gäng på sistone och kvällens uppgift känns väldigt intressant. Mylady är pilsnabb från början och jag tror hon håller täten – om man vill. Oavsett om ”Calle” Lindblom väljer att köra i ledningen eller lämnar över taktpinnen ör hon lurigaste motståndaren till You Talking To Me.

5 Eiron Tooma är ytterligare ett bud, särskilt om tidigare två nämnda kanske jagar ledningen lite för mycket. Eiron Tooma själv visade för övrigt prov på startsnabbhet senast på Arvika då han imponerade vid segern. Ett fint slagläge skaffar han sig här och över upploppet går ingen säker.

V65-6

Ranking: A: 1. B: 2-7-10-6-5-3. C: 9-8-4.

Spetsanalysen: Princess Wine är riktigt snabb ut och kan mycket väl överflygla Global Investment från början. Men samtidigt besitter den sistnämnde också resurser att öppna bra och jag tror ändå att Goop ger bort ledningen väldigt dyrt här.

Loppanlaysen: 1 Global Investment är tveklöst huvudet högre än konkurrenterna här och måste bli svårslagen oavsett. I sina tre senaste starter har han hållit fullt godkänt från dödens i ett Sweden Cup-försök som vann av Mikkeli-vinnaren Owen’s Club, avslutat bra och varit nära vinnaren O’Grady i Algot Scotts Minne och nu senast varit stark som tvåa i ett lopp i norska Kongsvinger.

Dagens motstånd är av betydligt lättare karaktär och Global Investment kan öppna mycket bra vilket han visat tidigare. Jag tror att han har goda möjligheter att hålla upp spets här och även om han blir överflyglad tror jag att Goop är skicklig nog att direkt hitta ut i en utvändig position och därifrån dirigera loppet. Global Investment måste ha en toppchans att vinna detta.

2 Princess Wine är det enda riktigt heta motbudet och det baseras i första hand på att hon är väldigt snabb från början och kan blåsa till fronten här. Det rör sig såklart också om en klart stabil travare som var fin som trea i ett V75-lopp senast. Därefter har hon dock varit struken och det har gått några veckor sedan senaste starten.

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fint startfält i Axevallalöpning
Nästa nyhet
Fint startfält i Axevallalöpning

Fint startfält i Axevallalöpning

Det Skaraslätten som står i rampljuset i trav-Sverige till helgen med Axevallas trippeltrav. Lördagens V75-tävlingar bjuder dessutom på ett riktigt fint startfält i Gulddivisionen.

150 000 kronor är förstapriset i lördagens Gulddivision, tillika klassikern Axevallalöpning. Och loppet har lockat ett riktigt vasst startfält till sig.

Hemmahoppet Noras Bean finns med exempelvis, från ett prima andraspår. Innanför sig har han Åke Svanstedts Beckman och utanför Caballion. Från fjärdespåret hittar vi Kriterie- och Derbyvinnaren Pato som fortfarande jagar årets första seger här i den fjärde starten.

Med i racet finner vi även I Saw You och vem annars om inte Harry Haythrow.

Startlistan ser ut så här:

2640 auto

1 Beckman – Åke Svanstedt
2 Noras Bean – Stefan Söderkvist
3 Caballion – Erik Adielsson
4 Pato – Peter Ingves
5 I Saw You – Åke Lindblom
6 Clear Sign – Anders Svanstedt
7 Scouby Djob – Jorma Kontio
8 Stay The Night – Robert Bergh
9 Harry Haythrow – Peter Untersteiner
10 Spring Erom – Björn Goop
11 Iceland – Örjan Kihlström
12 On Track Piraten – Hans R Strömberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Skellefteå
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Skellefteå

Måndag: V4-tips till Skellefteå

Omgången:
Drygt 15 grader i Skellefteå, men risk för regn kan ställa till problem med banan. Tidigt på förmiddagen är banan i fint skick, men värt att kolla upp balansinformationen innan inlämning. Värt att tänka på i Skellefteå är att banan har open stretch till slut, det vill säga ett extra spår invändigt på upploppet.

Spelmässigt ser omgången intressant ut, ställer inte banan till det känns spikförslaget 8 Global Office (V4-4) uträknad och klar.

Bästa spiken:
8 Global Office (V4-4)

Dubbelspiken:
1 Cross Section (V4-3)

V4-förslag:
V4-1: 9,11,12 (3-4)
V4-2: 1,5,10 (9-11)
V4-3: 1,6,9,10 (3-8 )
V4-4: 8 Global Office (13-1)
3 x 3 x 4 x 1 (x10) = 720 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag:
LD-1: 1,10
LD-2: 1 Cross Section
2 rader x 300 kronor.

V4-1:

RANKING: A: 9-11-12 B: 3-4-5-8-1 C: 10-6-7-2

Spetsanalysen:
3 Guli Pirat och 4 Prins Tabac om ledningen, där jag tror att den sistnämnda är den som är kvickast den första biten. 9 Sarpfoss lär vara den av de tuffare hästarna på tillägg som är tidigast framme för att ställa frågan, och då lär Jens Eriksson bakom Prins Tabac knappast bråka.

Loppanalysen:
9 Sarpfoss blir favorit i V4-inledningen och med tanke på insatsen senast är det motiverat, han var nämligen mycket fin vid seger senast och gör han om den insatsen idag blir han trots tuffare motstånd svårslagen. Körsven Ove A Lindqvist lär säkerligen vara offensiv tämligen omgående från start, då ska det vara bra chans på tidig ledning.

Det ser lovande ut för Sarpfoss och då jag verkligen gillade intrycket på honom senast kan det vara ett spikförslag, men jag väljer att strecka även 11 Tyri Svarten och högkapabla 12 Snygg. Tyri Svarten var även han duktig vid seger senast, men springspår på tillägg är knappast optimalt för honom då han inte kan öppna speciellt snabbt och det finns risk att han hamnar bland dom sista här. Tyri Svarten är dock stark och tuff och kan ta dom via ett starkt slutvarv. Snygg står illa till, men får trots det inte nonchaleras. Han såg fin ut som trea senast i comeback efter långt uppehåll och lär knappast vara sämre med det loppet i kroppen, det handlar dessutom om en högkapabel travare för klassen och jag har alltid haft ett gott öga till Snygg. Tränare Stig Jarle Röste meddelar ett snällt upplägg även idag och då kan det bli för långt fram, men intressant att se honom vid minsta klaff.

Dessa tre bör göra upp om segern i V4-inledningen, och jag skulle bli överraskad om jag ”sprack” här.

V4-2:

RANKING: A: 5 B: 10-1-9-11-7 C: 3-6-4-8-2

Spetsanalysen:
5 Manstone´s Classic är väldigt kvick från start och tar normalt hand om ledningen.

Loppanalysen:
5 Manstone´s Classic gör en intressant debut i ny regi, den femåriga valacken vann under fjolåret två V75 lopp och han har en hel del att hämta i Norrland. Normalt är han huvudet högre än sina konkurrenter och leder det här loppet från start till mål, men jag tycker ändå det finns anledning att gardera honom idag. Det är trots allt en del nytt för honom, och han har inte startat sedan i början av juni. Enligt tränare Gabriella Laestander fanns det en del att göra med honom när han kom till henne, och han är på inget vis vässad inför detta. På sin grundkapacitet kan han givetvis vinna direkt, men som jättefavorit vill jag inte chansa att han bara går ut och vinner.

Jag väljer faktiskt att stå över favoriten på Dubbeltipset, där spelar jag istället med intressanta duon 1 Happy Bruises och 10 Zagros Boko. Happy Bruises är uppåt i form och har lottats till tilltalande utgångsläge, det låter bra på henne från stallet och med en smygresa och lucka till slut kan hon mycket väl skrälla. Zagros Boko är inte lika kapabel i grund och botten som stallkompisen Manstone´s Classic, men till skillnad från honom håller han toppform för dagen och det kan fälla avgörandet idag.

V4-3:

RANKING: A: 1 B: 9-6-10-3-8 C: 4-11-7-12-2-5

Spetsanalysen:
1 Cross Section kan vara lite spänd och stressad från start, därför lär knappast Roger Nilsson ladda vad som går med honom den första biten och han får därmed svårt att försvara sitt innerspår. Spetsstriden bör istället stå mellan 3 Narciss Knick och 7 Tapperlou där den sistnämnde är väldigt kvick vid laddning.

Loppanalysen:
1 Cross Section riskerar att bli över från sitt innerspår, trots detta väljer jag att ta ställning för honom på Dubbeltipset. Han har gjort det väldigt bra i två raka segrar och är dessutom på väg uppåt, löser det sig bara någorlunda för honom under vägen ska det vara vettig segerchans igen. Cross Section har också till skillnad från de värsta konkurrenterna formen på topp.

Innerspåret kan dock ställa till det för Cross Section och därför garderar jag på V4-spelet, grundkapabla 9 Magic Broline gör en intressant start och är inte hon allt för ringrostig efter uppehåll är det mycket möjligt att hon bara kliver runt det här gänget. Frågetecken för formen finns givetvis då hon varit ifrån efter senast och inte är vässad inför detta, men kapacitetmässigt är hon bäst i detta gäng och hon är van betydligt tuffare motstånd än vad hon ställs mot denna gång.

Jag streckar även två skrällar i form av 6 Pimi Label och 10 Höwings Raven Z. Pimi Label har fått otacksamma löpningar på slutet och inte riktigt fått till det, skulle han få en snällare resa idag finns kunnandet i honom. Höwings Raven Z. kan det vara för tidigt för, men detta handlar om en fin häst som idag gör debut i ny regi och jag är övertygad om att han har en hel del att hämta framöver.

V4-4:

RANKING: A: 8 B: 13-1-7-5-14-9-10 C: 6-12-3-2-11-4

Spetsanalysen:
1 Höwing Star inledningsvis, men jag både tror och hoppas att Micael Melander är tuff och bestämd bakom 8 Global Office från springspår på tillägg för då ska det vara bra chans att Global Office tidigt får överta ledningen från en överstreckad favorit.

Loppanalysen:
8 Global Office har hittills i karriären aldrig vunnit lopp, han har däremot varit tvåa vid åtta tillfällen och normalt är det ingen statistik man går igång på som spelare. Men… Jag har bra känsla för att det är dags för Global Office idag och jag väljer att lämna honom ensam på kupongen. Som jag läser loppet bör han tidigt placeras i ledningen, sedan ska det mycket till om karriärens första seger inte skulle komma.

Global Office tävlade senast barfota runt om samt med proppar för första gången, han svarade också för en klart plusbetonad insats och såg smidigare och bättre ut än vad han gjort tidigare. Med senaste loppet i kroppen bör han dessutom gå framåt till detta och Micael Melander upp i jollen ser jag som ett plus, även om det inte ska falla någon skugga över Robert Dunder. Micael Melander kan dock vara tuff och bestämd i jollen, något som kan fälla avgörandet idag. Global Office har lottats till springspår på tillägg och kan öppna bra, jag räknar kallt med att Melander är offensivt tämligen omgående från start för då läser jag tidig ledning på Global Office och då bör det mot lämpligt motstånd vara dags för seger.

1 Höwings Star blir favorit i loppet, något överraskande. Han var visserligen duktig vid seger näst senast, men ställs mot rätt tufft motstånd den här gången och med bara två hästar på startvolten lär de tuffare hästarna på tillägg vara ikapp honom tämligen omgående och då blir det tufft att stå pall hela vägen. Främsta motbud till mitt spikförslag hittar jag istället i 13 Rass Tanic som var positiv efter uppehåll senast och som kommer mer och mer för varje lopp.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Skellefteå: "Blir inte överraskad om seger"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson