Det verkar nu ändå som att det blir en tredje raka tur till Skandinavien för Arch Madness. Tränaren Trond Smedshammer menar nu att han siktar mot Oslo Grand Prix och Elitloppet med kanonen.

Den nu nioårige valacken Arch Madness har tjusat publiken både på Bjerke och Solvalla de två senaste åren.

Amerikanen var tvåa i Elitloppets final i fjol och vann ett av försöken till samma lopp 2011. Han noteras även för en seger och ett tredjepris i Oslo Grand Prix.

Att Arch Madness skull bli aktuell för de båda storloppen ett tredje år i följd har inte verkat troligt; det då tränaren Trond Smedshammer inte känt att han haft sin häst i tillräcklig form. Men nu har Smedshammer tänkt om och säger till norska tgn.no att han har för avsikt att göra resan över havet även i år.

– Jag har värderat Arch Madness insatser på nytt och kommit fram till att jag är mycket mer nöjd än vad jag var efter senaste starten. Hästarna han mött i sina lopp i USA i år har varit bättre än de var samma tid i fjol. Min häst är lika långt framme som han var i fjol och 2011 vid den här tiden. Då hävdade han sig bra i OGP och Elitloppet och jag har märkt att den europeiska eliten inte håller den högsta nivån för tillfället, säger Smedshammer.

Arch Madness startade senast på Meadowlands förra fredagen. Då noterade han 1.10 jämnt som fyra bakom vinnande Guccio som gick 09,6.

Planen nu är att Arch Madness ska göra ytterligare en start i USA, på Meadowlands om en vecka, den 3 maj. Därefter ska han flygas över till Norge där Oslo Grand Prix körs bara en dryg vecka senare.

Någon officiell inbjudan till Elitloppet har Arch Madness inte fått. Ännu.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Dubois gör comeback i sulkyn

Dubois gör comeback i sulkyn

En av Europas mest legendariska tränare gör comeback som kusk. 72-årige Jean-Pierre Dubois återkommer i tävlingssulkyn.

Fransk travsports nestor Jean-Pierre Dubois har inte kört travlopp i Frankrike sedan slutet av 2010.

Men efter slopandet av 70 år som övre åldersgräns för att köra travlopp kan Dubois nu göra comeback efter 2,5 års frånvaro i hemlandet.

Den sker också på måndag. Jean-Pierre, som fyller 73 år senare i år, sitter då upp bakom Amensito (e. Love You) i ett treåringslopp på banan Salon-de-Provence i södra Frankrike. Hästen tränas av Jean Baudron, kuskens barnbarn.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Classic Grand Cru till OGP
Nästa nyhet
Classic Grand Cru till OGP

Classic Grand Cru till OGP

Oslo Grand Prix börjar ta allt mer form. Nu är även fjolårets trea i Elitloppet inbjuden: danske Classic Grand Cru.

På söndag är det två veckor kvar till norsk travsports största happening för året, Oslo Grand Prix. Och startfältet börjar så sakta att ta form.

Under torsdagen fick Classic Grand Cru en inbjudan till superloppet på Bjerke. Det skriver danska Ekstra Bladet.

– Ja, han har blivit inbjuden och jag räknar också med att tacka ja, säger tränaren Steen Juul till tidningen.

Inviterade till OGP är sedan tidigare Timoko, Maharajah, Roxana de Barbray, Commander Crowe och Sebastian K. Dessutom tycks även Arch Madness var på gång mot en start i loppet.

Classic Grand Cru deltog i Oslo Grand Prix 2011 då han slutade trea. I fjol var dansken i stället med i Bjerke Cup, ur vilket han gick segrande. Nu planeras en start i ett långlopp på Lunden den 1 maj som genrep.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Viola och Vincennes - stjärnston på väg tillbaka
Nästa nyhet
Viola och Vincennes – stjärnston på väg tillbaka

Viola och Vincennes – stjärnston på väg tillbaka

Två av landets bästa ston är båda på god väg tillbaka efter skada. Snart kan vi få återse Viola Silas och Vincennes.

Den nu sjuåriga Viola Silas var kulldominant som unghäst och hade även som femåring en stark säsong då hon bland annat var Elitloppsaktuell.

I fjol hann Kalmarhästen bara med fyra starter. Precis innan starten i Sto-SM tog det stopp. Stjärnan hade drabbats av en spricka i hovbenet. Fast efter många om och men verkar nu Viola Silas återigen så smått vara på väg tillbaka mot tävling.

Veterinärundersökningen säger att nästan sjufaldiga miljonärskan kan börja träna igen.

– Sprickan har slutit sig. Nu får vi försöka komma igång med lite lättare träning 14 dagar, men sedan hoppas jag att vi kan börja träna på allvar igen, säger tränaren Fredrik Persson till kanal75 där han också meddelar att Viola förhoppningsvis är tillbaka till sensommaren.

Och i de kommande loppen för den svenska stoeliten kan hon kunna få konkurrens av Vincennes. Umåkersstoltheten är nämligen även hon på väg tillbaka efter skadeproblem.

Femåriga Vincennes avslutade fjolåret med att vinna Solvalla Grand Prix och en halv miljon kronor. Men som tidigt under detta år drog på sig hovbensfraktur. Något som man befarade skulle kunna spoliera hela säsongen.

Även Vincennes får nu efter den senaste undersökningen börja tränas igång igen.

– Det har dragit ihop sig förvånansvärt bra. Jämför man med bilderna för sex veckor sedan är det jättestor skillnad. Då såg man frakturen hela vägen, nu var det bara en liten spricka kvar längst upp. Veterinären tyckte att det var väldigt bra läkt på den tiden, säger tränaren Sören Lennartson till kanal75.

Lennartson när en förhoppning att hans juvel ska kunna komma tillbaka och vara med i ett riktigt stort lopp på Solvalla i augusti.

– På måndag ska vi köra intervaller, givetvis väldigt försiktigt. Den senaste månaden har hon skrittats två timmar varje dag. Givetvis tar det tid att komma tillbaka i tävlingskondition, men vi har hela tiden haft arbetsmålet att starta i Jubileumspokalen på Solvalla i augusti. Hur realistiskt det är vet jag inte, men vi fortsätter att drömma om det.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V4-tips till Åmål
Nästa nyhet
Fredag: V4-tips till Åmål

Fredag: V4-tips till Åmål

V4 Åmål 26 april – Åmålstravet slår upp portarna för året och gör det med att direkt köra en tävlingsdag i högervarv. En företeelse som nog är att se som mer ovant för publiken än för hästarna. Jag tror mig ha hittat en pålitlig spik direkt och väljer att chansspika en något mindre pålitlig som avslutning. Hur ”galet” det än låter.

Spiken: Fröyu Oda (V4-1)

Chansspiken: 7 Lunatic Face (V4-4)

Skrällen: 4 Mentor Ås (V4-2)

V4 – Systemförslag

V4-1) 3 Fröyu Oda (4-1)
V4-2) 3,4,5,8 (6-10)
V4-3) Alla 12 (5-1)
V4-4) 7 Lunatic Face (10-3)

48 rader x 10 = 960 kr

LD-förslag 1

5 Outstanding Night – 5 Mr Coron

1 komb x 400 kr = 400 kr

LD-förslag 2

5,8 – 1,3

4 komb x 100 kr = 400 kr

LD-förslag 3

3,4 – 1,5

4 komb x 50 kr = 200 kr

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Loppanalyser:

V4-1

Ranking: A: 3. B: 4-1-2-6-8. C: 7-5.

Spetsanalys: Turboson har visat sig relativt kvick från början och är den jag tror är mest sannolik att spetsa. Möjligen försöker Zeb Hegero att hålla upp från innern. Oavsett vilket är det troligt att det släpps till Fröyu Oda då den allvarliga frågan ställs.

Loppanalys: Det känns verkligen som om 3 Fröyu Oda är huvudet högre än sina konkurrenter i det här loppet. Det norska stoet ståtade med sex segrar på sina elva starter i fjol och är onekligen av det rätta virket. I juli gästade hon Rättvik, där kördes hon resolut fram tidigt, övertog ledningen och visade sig sedan smått överlägsen. Fröyu Oda var förvisso bara tvåa i årsdebuten på Klosterskogen härförleden men det var å andra sidan efter sju månaders frånvaro. Med det loppet i kroppen tror jag det blir snarlikt upplägg som på Rättvik i somras och hästen känns mycket svårslagen.

Det som känns som det värsta motbudet är 4 Turboson som hade en fin fjolårssäsong och nu med färsk seger på Bjerke i bagaget tycks på väg mot ny formtopp. Valacken förstärks nu med Björn Goop i sulkyn och det är troligt att det blir laddning direkt och därefter rygg på tipsettan.

Bevakas för den som vill fälla favoriten ska såklart även 1 Zeb Hegero som fått riktigt fin utdelning i år och redan knipit tre segrar. Den senaste kom på Sundbyholm då han kontrade ut från spets till delad seger.

Möjligen kan även 2 Komnes Järven strida om platserna bakom Fröyu Oda. Han har sett förbättrad ut på sistone och vann på rätt rejält sätt senast på Gävle och har nu ett perfekt läge bakom bilen.

V4-2

Ranking: A: 5-8. B: 4-3. C: 6-10-9-2-1-7.

Spetsanalys: Poppout är förvisso snabb ut och Outstanding Night lär laddas en bit men Mentor Ås är blixtrande rask bakom bilen och lär spetsa om kusken bara vill. Huruvida han släpper sedan är en annan fråga.

Loppanalys: Jag väljer att ge tipsnicken till 5 Outstanding Night som jag tycker har bäst förutsättningar här. Hästen var riktigt fin och rejäl då hon klev fram i dödens och vann på Mantorp i mitten av mars. Därefter har hästen fått nöja sig med två fjärdeplatsen men ingen större skugga ska fall över de insatserna. Senast gick hon i täten men fick ge sig över upploppet i en riktigt snabb öppning. Om min spetsfavorit Mentor Ås vill släppa lär Outstanding Night bli svårslagen men hon har samtidigt visat att hon kan göra det från dödens om så krävs också.

8 On Hold är utan direkt tvekan att se som loppets bästa häst. Sexåringen hade en toppsäsong i fjol och vi minns bland annat att han vann både försök och final i Klass 2 på V75 på ett sätt som lovade mycket för framtiden. Problematiken här ligger i att On Hold inte tävlat på sju månader och dessutom går ut från bricka åtta i ett sprinterlopp på Åmål. Bättre förutsättningar kan man ha i en årsdebut och vingel- och ringrostrisken gör att han ”bara” blir tvåa i rankingen.

Bakom finns två kul bud för de som vill hotta upp systemet något. 4 Mentor Ås är pilsnabb iväg och lär inte bomma ledningen här. Och nu när Stefan Söderkvist sköter tömföringen och kort distans står på agendan kan det bli en satsning på att hålla upp spets. Det skulle inte förvåna helt om Mentor Ås rann undan från täten i typisk Åmåls-manér.

3 Lady Lee är också värd ett streck för den som har råd. Hon matchades i tuffa gäng i slutet av förra året och skrällvann också ett försök i Diamantstoet. Nu har hon ett lopp innanför västen och från ett lämpligt läge här kan det räcka med klaff på tillställningen.

 

V4-3

Ranking: A: 5-1-3-4. B: 6-7-8-11-12-2. C: 10-9.

Spetsanalys: Ready To Rock, Annie Cash och Mr Coron har alla visat prov på startsnabbhet och lär säkert laddas mot den åtråvärda ledningen. Men då de två förstnämnda gör comeback i loppet är möjligen Mr Coron den mest enträgne att nå dit.

Loppanalys: Ett öppet lopp utan några riktigt säkra riktlinjer att gå efter; som vanligt är det devisen att strecka så mycket som plånboken tillåter som gäller. Tipset går emellertid till 5 Mr Coron som känns som det bästa budet. Tioåringen har visat finfin form i år och har plockat två segrar på norsk mark; allra senast en fin spetsviktoria på Momarken. Här laddas Mr Coron framåt igen och når han spets bör han bli svårslagen. Från andra positioner är han fortfarande en god vinstchans.

Förste motbudet utnämner jag 1 Ready To Rock till. En häst som börjar bli till åren men gick riktigt bra för några år sedan i regi Kari Lähdekorpi. De senaste åren har hästen startat endast sporadiskt och när han nu gör årsdebut är det mer än sju månader sedan vi senast såg till honom. Kvick från början är han dock och kapacitet att räcka i ett dylikt sällskap finns med garanti. Oavsett om kusken väljer ledningen eller vinnarhålet är han given på kupongerna här.

3 Annie Cash gör också årsdebut och därför lite klurig att bedöma. Men hon har, även hon, visat att hon kan öppna; på Åby i somras stack hon iväg till front och öppnade halvvarvet efter 10,5 innan hon släppte. Kommer hon väl föreberedd här kan det mycket väl bli seger direkt.

4 Energitj får också plats i a-gruppen. Det är ingen häst som ”vinner ihjäl sig” men gjorde det helt okej i ett förvisso enklare sällskap, då han vann från dödens på Färjestad i slutet av februari. Läget är fint och motståndet inte det tuffast och visar han sig från sin ljusaste sida kan det räcka långt.

V4-4

Ranking: A: 7. B: 10-3-2-5-11-9. C: 4-6-8-12.

Spetsanalys: Känslan är att Fourmatic tar hand om ledningen från tredjespåret. Och fortsätter i den positionen om Lunatic Face kommer bort.

Loppanalys: 7 Lunatic Face har mycket hög kapacitet inneboende för den här klassen. När han var ute på Åby i början av februari styrde han fram och övertog ledningen med varvet kvar och stegade undan direkt till en totalt överlägsen seger. Gången efter gästade han Solvalla, tappade väldigt mycket på tidig galopp men reparerade riktigt starkt som femma. Problemet är att femåringen är tämligen så stollig och har en ful ovana att galoppera titt som tätt. Men felfri tror jag han vinner det här och jag ”gamblar” med att det här är en galoppfri dag för Lunatic Face.

För den som inte vill spika en häst som galopperat i 15 av 22 starter…finns såklart motbud. 10 Yank Dreamcatcher har inlett starkt och vunnit tre av fem lopp i år. Senast var han ute på V75, spetsade men fick hård mangel och tröttnade, vilket är förståeligt. Även om han här inte kan utnyttja sin startsnabbhet bör han räknas tidigt på sitt kunnande.

3 Fourmatic är inte så dum. Han vann på Solvalla i februari efter att tidigt övertagit ledningen. Jag tror det blir satsning mot den positionen igen och därifrån måste det såklart vara goda möjligheter.

2 Motörhead avslutade förra året med två segrar i Norge och då årsdebuten är avklarad (förvisso startgalopp) är han redo att strida igen.

5 Kagemusha väntar ännu på första segern men den ser ut att kunna komma inom kort med den fina avslutningen senaste i åtanke.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Åmål. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

1 Zeb Hegero – Han var inte som bäst senast. Det är lite av lyxlirare och bäst med tätkänning och bäst i högervarv. Han försvarar sig bra i spets så därifrån blir han farlig. Han öppnar bra. Han tävlar med skor runt om igen, säger Mats Andersson.

2 Komnes Järven – Han var duktig vid segern senast och har tagit det loppet på ett bra sätt. Han tränar bra men jag tycker att han stöter på ganska tufft motstånd nu trots det lilla fältet. Utgångsläget är perfekt men han bör väl kunna komma till hur det än blir kört. När han väl håller sig på benen är han duktig och bland de tre främsta kan han sluta. Skor runt om, säger Susanne Österberg.

3 Fröyu Oda – Hon verkar fin för dagen. Hon tappade mycket på en incident senast och sedan avslutade hon starkt. Hon får det lugnt mellan loppen nu och allt är bra. Hon gillar högervarv och distansen passar. Senast var det barfota runt om men nu blir det nog skorna på. Det gör ingen större skillnad på henne. Körspö är ett plus och vi reser samma dag. Hon är inte så startsnabb men mer stark. Hon kan nog en 28-tid och det ska vara bra chans, säger Öystein Björnstad.

4 Turboson – Han har gått bra i de två senaste starterna som jag kört honom i Norge, näst senast galopperade han bakom startbilen men gick bra till slut och senast vann han kontrollerat. Jag har ingen jättekoll på vad han möter den här gången, men med tanke på hur han känts i de senaste starterna tycker jag han ska vara favorit om motståndet är som det brukar vara. Han går alltid hela vägen hem, säger Gunnar Austevoll.

Lopp 2, V4-2

3 Lady Lee – Hon gjorde årsdebut senast men det blev alldeles för tufft och det var sega ben till slut. Det var åtminstone en välbehövlig genomkörare men jag tror hon kommer behöva fler lopp för att hitta formen. Spåret är bra men vi smyger med och hoppas på turen. Barfota fram, säger Kerstin Hell.

4 Mentor Ås – Han gick väldigt bra i Åmål ifjol och jag hoppas han gör det även den här gången, jag tror inte att han vinner loppet då Goop har en bättre häst men med lite tur är han med bland dom tre främsta. Han tränas väldigt lite och går mest i hagen mellan starterna, allting är dock väl med hästen som ser ut att må bra för dagen och förhoppningsvis kan han hitta ned till plankan här och smyga med. Skor runt om, säger Karl Adolfsson.

5 Outstanding Night – Hon har gjort det helt okey i de senaste starterna och vi har varit nöjda med henne, det är svårt att ta någonting i Diamantloppen till slut när det går sakta mitt i loppet. Den här gången blev utgångsläget passande med framspår och vad jag förstår är det ledningen som gäller och sedan köra där så länge lampan lyser. Det kan bli tufft att stå emot hela vägen, men upploppet på Åmål är kort och visst kan det gå vägen. Barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn som hon tävlat med på slutet, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

6 Lover Roc – Han står lite på tur för seger då han haft lite otur i loppen på slutet. Han har suttit fast och fick gå för tidigt senast. Han tränar som han ska och det blir åter barfota runt om samt långsamhuvudlag, säger Bengt Holm.

Lopp 3, V4-3

1 Ready To Rock – Han håller bra form direkt som det känns och han har skött sig bra i lite lugnare provlopp. Läget passar fint och ledningen vore bra. Sedan får vi se hur långt det räcker. Han tävlar med skor runt om, säger Sven-Ove Svensson.

4 Energitj – Han har haft en svacka en längre tid men är klart på gång igen, senast blev han lite hindrad under vägen men gick bra till slut och hade också krafter kvar i mål enligt Mikkelborg. Han är inte valack bara för att, han är lite omotiverad och vill inte alla gånger. I programmet såg jag att han var rankad etta och det känns väl lite väl tufft, om man lägger honom trea-fyra i rankingen har man nog hamnat bättre på det. Barfota runt om som senast samt vid segern för fyra starter sedan, säger Ingemar Holm.

5 Mr Coron – Han vann lätt från ledningen senast och var fin. Han tränar bra efteråt och jag är mycket nöjd med honom. Han fungerar bra i ryggar men är som bäst i ledningen. Barfota fungerar inte på honom och det blir lättmetallskor igen. Ingen ändring av huvudlag, säger John U Karlsson.

6 Stardust Lady – Hon har gått ett tuffare provlopp inför den här starten och känns fin, trots att hon inte startat på ett tag väntar jag mig en bra insats. Det beror helt och hållet på vart vi hamnar från start, men hamnar vi i ett vettigt slagläge går hon alltid rejält till slut. Skor runt om, säger Daniel Karlsson.

7 Passion – Hon har varit ifrån ett par månader och är åtgärdad. Hon känns fin på alla sätt men formen är diffus och spår sju över kort distans på Åmål är ju omöjligt. Vi tar det här som ett lopp innanför västen. Skor runt om, säger John Ö Jensen.

8 Arabian Mystery – Han är som han är den här hästen, han galopperar bort sig titt som tätt och det är väl ungefär 50/50 på att han sköter sig. Sköter han sig ska han duga ganska långt i ett sådant här lopp då han känns pigg och fin för dagen, men det är kanske lite tufft att begära vinst från det här utgångsläget. Inga ändringar, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

Lopp 4, V4-4

2 Motörhead – Han hade tränat bra inför årsdebuten senast men blev lite för laddad och slog ihop och galopperade. Vi kommer ändra en del i balansen till den här starten och normalt är han travsäker. Formen ska vara god och jag tror han duger gott, säger Carl Johan Jepson.

3 Fourmatic – Han är inte så tokig den här hästen, men han är fortfarande orutinerad och har en del att lära. Åmål är alltid Åmål och man vet inte riktigt, det gäller att han kommer till från start och är med långt fram tämligen omgående och får ett fint lopp. Han är kapabel nog för att vinna om allt fungerar, men jag ser honom främst som en outsider. Inga ändringar, säger Stig Sjögren.

5 Kagemusha – Han är inte så tokig den här hästen utan är rätt hygglig faktiskt, nu vet ju inte jag hur han tacklar Åmål men klarar ha bara det tycker jag att han är en av dom som ska räknas. Han ser aldrig rolig ut innan loppen och dom klagar alltid på honom, men det är så han ser ut och han gör alltid sitt. Inga ändringar i balans eller utrustning och han ska med senaste loppet i kroppen gå framåt till den här starten, säger Erik Berglöf.

7 Lunatic Face – Han har inte full form men kapaciteten är mycket hög men det gäller också att han sköter sig. Han har mycket dåligt självförtroende och därav galopperna. Han är inte jättesnabb från start men distansen passar fint. Felfri ska han räknas. Vi ändrar kanske lite i skoningen men det är skor runt om, säger Jens Laursen.

9 Eloise – Hon gjorde det bra senast och jag var nöjd med henne, hon fick ett lite för tufft lopp men höll bra. Får hon en bra löpning idag är jag inte främmande för att hon kan vara med och slåss om det. Skor runt om, säger Conny H Andersson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Formula One är tillbaka - gör debut för Reijo

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson