De första inbjudningarna till Oslo Grand Prix delades ut i helgen. De topplacerade från lördagens storlopp i Sverige och Frankrike kommer förhoppningsvis till Norge om tre veckor.

Fyra inbjudningar till Oslo Grand Prix som körs på Bjerke den 12 maj och lockar med 1,5 miljon norska kronor till vinnaren.

Det var ettan och tvåan från både Olympiatravet och franska Prix de l’Atlantique som erbjöds platserna.

Således har Maharajah och Roxana de Barbray, respektive Timoko och Triode de Fellière var sin plats i det norska storloppet till förfogande.

För Timokos del har det tydligt deklarerats att man har för avsikt att starta i OGP innan Elitloppet väntar. Vad det gäller Triode de Fellière väntas ett definitivt besked i veckan. Det lär även gälla ettan och tvåan från Olympiatravet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fina femåringar gästar Umåker

Fina femåringar gästar Umåker

V75-paraden drar vidare till Umåker denna lördag. På programmet står godbitar som Guldbjörken och Berth Johanssons Memorial.

150 000 kronor utgör förstaprisen i såväl Guldbjörken som femåringsloppet Berth Johanssons Memorial då Umåker travar sin stora dag på lördag.

I Gulddivisionsförsöket får vi se forne Elitloppsvinnaren Iceland prova för fjärde gången för i år. Bland motståndarna kan nämnas Up Date Hoss som var fin i årsdebuten, One Too Many, Rakas och Francais du Gull som ju ”nästan” kom till final i Olympiatravet.

Riktigt intressant blir det att se Panne de Moteur i Berth Johanssons Memorial. Stefan Hultmans femåring glänste ju rejält i senaste starten på Färjestad och har Elitloppet i tankarna.

Här möter han bland andra norske Derbyvinnaren Juliano Rags, Kash’s Cantab och On Track Piraten.

Starlistorna till de båda loppen ser ut så här:

Guldbjörken, 2140 auto

1 Rakas – Per Lennartsson
2 Japser Lane – Jennifer Tillman
3 Haraldinho – Ulf Ohlsson
4 One Too Many – Örjan Kihlström
5 Up Date Hoss – Erik Adielsson
6 Francais du Gull – Erik Lindegren
7 Västerbo World – Per Linderoth
8 Oracle – Stefan Melander
9 Real de Rabut – Robert Bergh
10 Iceland – Johnny Takter
11 Youpie – John Östman
12 Trustworthy Ås – Henrik Svensson

Bert Johanssons Memorial, 2140 auto

1 Ninepoints Charlie – Jörgen Westholm
2 Nelle Käck – Mattias Djuse
3 On Track Piraten – Daniel Olsson
4 Juliano Rags – Noralf Braekken
5 Cao Dai – Bo Eklöf
6 David Sisu – Johnny Takter
7 Kash’s Cantab – Erik Adielsson
8 Panne de Moteur – Örjan Kihlström
9 Labero Broline – Ulf Ohlsson

GILLA travnet.se på Facebook!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Rättvik
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Rättvik

Måndag: V4-tips till Rättvik

Omgången:
Intressant lunchomgång i Rättvik där väderrapporten säger knappt tio grader varmt och sol, vilket ska innebära en fin bana som erbjuder valfri balans. Med ett starkt singelstreck som normalt bara vinner och ett speldrag som är löjligt felstreckad, känns omgången kittlande.

Bästa spiken:
1 Filofax N.O. (V4-2)

Bästa speldraget:
12 Karma (V4-3)

V4-förslag:
V4-1: 1,2,4,5,9 (6-3)
V4-2: 1 Filofax N.O. (6-5)
V4-3: 1,2,5,7,9,11,12 (10-8)
V4-4: 2,3,6,10 (12-4)
5x1x7x4 (x3) = 840 kronor.

Dubbeltipset:
LD-1: 1 Filofax N.O.
LD-2: 9 Lord Mirabelle, 12 Karma
2 rader x 400 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V4-1:
För stor favorit.

RANKING: A: 1-5 B: 2-9-4 C: 6-3-7-11

Spetsanalysen:
1 Scarlet Darban kommer att utrustas med helstängt huvudlag idag och då hon kan öppna snabbt från start är hon given spetsfavorit från sitt innerspår.

Loppanalysen:
Favoriten 5 O.F.V.Princess har gjort det bra i två raka segrar och har formen på topp, den här gången luktar det dock positionen utvändigt ledaren lång väg för hennes del och då tycker jag hon känns sårbar. Hon kan givetvis på visad form vinna igen, men aktionen till slut senast var tveksam och som jättefavorit är garderingen därför given.

Jag väljer att ge en annan tipset i loppet, det handlar om min spetsfavorit 1 Scarlet Darban som den här gången kommer att utrustas med helstängt huvudlag och från ledningen över kort distans tycker jag hon känns spännande. Tränare Leif Witasp låter påtagligt nöjd med henne i jobb för dagen och hon ställs mot lämpligt motstånd. Hästen att slå från tät.

Scarlet Darban kan dock vara lite blöt till slut och är normalt bäst med en ryggresa, med tanke på det och med tanke på att favoriten högst troligtvis tvingas till ett tufft lopp väljer jag att gardera vidare. 2 Shemeansbidness gör årsdebut och är givetvis svårbedömd, hon är dessutom inte helt enkel och måste i första hand sköta sig. Sköter hon sig är hon dock fartfylld och duger då gott i ett lopp som detta. 4 Arby´s Amie tyckte jag var positiv i årsdebuten senast och med det loppet i kroppen lär hon knappast vara sämre idag, spännande på strecken. Spännande på strecken är också  9 Edistress som ska tävla barfota runt om för första gången och väljer Siirtonen rygg på Scarlet Darban kan löpningen bli perfekt.

V4-2:
Ska bara vinna detta.

RANKING: A: 1 B: 6-5-3-7-11 C: 8-2-4-10

Spetsanalysen:
1 Filofax N.O. kan öppna snabbt och ska inte missa ledningen från sitt innerspår.

Loppanalysen:
1 Filofax N.O. är normalt för bra för lunchlopp och även om han inte varit som bäst i de senaste starterna väljer jag att lämna honom ensam på kupongen, ett sådant här lopp ska han normalt bara vinna och jag räknar kallt med att tränare och körsven Jan-Olov Persson fixar biffen.

Filofax N.O. är normalt van att ställas mot betydligt tuffare motstånd än vad han gör den här gången, han lär dessutom inte missa ledningen från sitt perfekta utgångsläge med innerspår bakom startbilens vingar då han är kvick från start och vem ska i ärlighetens namn slå honom från spets i det här sällskapet? Det känns som att han tävlar mot sig själv, löper han upp till sitt kunnande läger han inte den här uppgiften. Han svek senast då han galopperade i ledningen dryga halvvarvet från mål, i stallet låter man dock fortsatt nöjda med honom och räkna med att J-O P vill sätta dit honom.

V4-3:
Intressanta skrällbud.

RANKING: A: 12-11-9 B: 2-1-7-5 C: 10-8-6-3

Spetsanalysen:
1 Pittypat Hanover och 2 J.L.´s Buv om ledningen, jag håller den sistnämnde som knapp spetsfavorit.

Loppanalysen:
Favoriten 11 Atomic Rapida var jättefin senast vid seger på Solvalla då han efter en resa i tredje par utvändigt enkelt klev förbi till slut och det var en positiv insats. Med tanke på insatsen från Witasps travare senast och att motståndet är lämpligt den här gången ska det givetvis vara vettig segerchans igen, men som favorit är spelvärdet med honom lågt och jag står därför över på Dubbeltipset. Det finns intressanta motbud, och utgångsläget blev också dåligt för favoriten.

Jag väljer faktiskt att ge en annan tipset i loppet, en som jag tycker är löjligt felstreckad och det är bara att tacka och ta emot. Jag tycker faktiskt att 12 Karma normalt ska ses med bra segerchans i ett sådant här lopp och stämmer det bara någorlunda för henne under vägen blir hon svår att stå emot, kan körsven Fredrik B Larsson hitta rygg på favoriten under slutrundan får de övriga hålla i sig. Det har varit mycket skrik och hets på Karma i de senaste starterna i tuffa sällskap på Solvalla, hon har dock inte fått till det. Trots att Karma inte har fått till det tycker jag dock hon sätt fin ut i skymundan, i stallet låter man dessutom fortsatt helnöjda med henne och idag blir det dessutom norskt huvudlag för första gången. I skrivande stund streckad på 4%, det är löjligt.

Jag väljer att spela med Karma på Dubbeltipset idag då jag har bra känsla för henne, men jag väljer att dubbla med 9 Lord Mirabelle som vi även får bra betalt på. Det här är en bra häst i grund och botten som hittills inte fått till det i Witasps regi, till den här starten ska man dock ändra en hel del i balansen på honom och slår det väl ut är han kapabel nog för att skrälla. Jag gillar den här hästen sedan gammalt.

Jag skrällspelar alltså med Karma och Lord Mirabelle på Dubbeltipset, men garderar ganska friskt på V4-spelet. Det kommer bli tuff körning i det här loppet vilket jag tror gynnar mina idéer, men spetsfavoriten 2 J.L.´s Buv med lopp i kroppen efter uppehåll får inte nonchaleras och heller inte grundkapable 1 Pittypat Hanover som lär få ett fint lopp härifrån och från stallet låter man nöjda. Från stall Walmann rapporterar man full gas hela vägen med 7 Scarlet Tabac och även om hon svikit på slutet får hon inte nonchaleras, full gas hela vägen kan vara rätt melodi för henne för i grunden är hon inte så tokig. Streck också för 5 Kricken C.D. som är i bra slag för dagen och som bör sitta där när som helst, behöver visserligen lite hjälp på vägen men med troligtvis tufft tempo hela vägen kan det passa honom perfekt.

V4-4:
Witasp leder länge.

RANKING: A: 3-6-10-2 B: 12-4-11-7-14 C: 1-8-15-9-5

Spetsanalysen:
3 Chad Boko kan öppna kvickt och bör tidigt hitta ledningen.

Loppanalysen:
Jag väljer att ge tipset i loppet till spetsfavoriten 3 Chad Boko som med lopp i kroppen efter uppehåll ska vara mogen seger. Han kan öppna snabbt från start och bör tidigt hitta ledningen, tränare Leif Witasp låter sedan klart nöjd med honom och menar att årsdebuten senast fört fram honom rejält. Leder länge.

Bakom Witasps travare väljer jag dock att strecka en trio och med fyra ekipage på lappen känner jag mig trygg, jag skulle bli överraskad om någon annan än dessa fyra gjorde upp om segern. 6 Västbero Pumpkin svek senast men fick ingen luft den gången, idag ska hon tävla med en pullburk och slår det väl ut duger hon mycket gott i detta gäng. 10 B.B.S.Pelleshan håller tränare Claes Eskilsson högt, hingsten övertygade också vid segrarna och ställer inte utgångsläget till det för honom duger han långt. 2 Amaretto Scoop ställs mot tuffare motstånd den här gången, men jag läser rygg ledaren på honom och med lucka till slut kan han mycket väl vinna då jag gillade intrycket på honom vid seger senast samt i debuten gången innan det.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Rättvik: "Det ser lite enklare ut nu"
Nästa nyhet
V4 Rättvik: ”Det ser lite enklare ut nu”

V4 Rättvik: ”Det ser lite enklare ut nu”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Jag blev lite besviken på honom senast då det blev galopp men samtidigt kom det häst fort ute i banan och det blev nog lite för häftigt för honom. Jag trodde en del på honom inför senast och får göra det igen då det snarast ser lite enklare ut nu och läget och distansen är bra. Allt är väl med honom efter senast och det blir åter skor runt om, säger Jan-Olov Persson om Filofax N.O. i V4-2.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Rättvik. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1 , V4-1

1 Scarlet Darban – Hon galopperade senast utan att jag vet varför. Det kan ha berott på barfotakörningen även om det fungerat bra i jobb. Nu kör vi med skorna på och dessutom får hon skygglappar på. Hon kan öppna rätt bra och räknas från spets. Hon tränar bra, säger Leif Witasp.

5 O.F.V. Princess – Hon var väldigt fin senast vid seger och hon gjorde det bra även gången innan det, hon känns pigg och fin för dagen och håller fin form. Samma balans och utrustning som i de senaste starterna och hon måste återigen räknas tidigt, säger Fredrik B Larsson.

6 Lucky Light – Hon löpte rätt bra i skymundan senast och är bättre än vad raden ger sken av. Det kan vara en platschans med klaff och mest troligt blir det inga ändringar, säger Leif Witasp.

9 Editress – Hon var konstigt svag senast men i jobben efteråt finns det inget som tyder på något fel. Det här är i grund och botten en fin travare som kommer göra fina insatser framöver och jag räknar med att hon kan hävda sig här. Bakspår är dock inte optimalt och vi smyger med. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången, säger Björn Röcklinger.

Lopp 2, V4-2

1 Filofax N.O. – Jag blev lite besviken på honom senast då det blev galopp men samtidigt kom det häst fort ute i banan och det blev nog lite för häftigt för honom. Jag trodde en del på honom inför senast och får göra det igen då det snarast ser lite enklare ut nu och läget och distansen är bra. Allt är väl med honom efter senast och det blir åter skor runt om, säger Jan-Olov Persson.

5 Gärdsjö Viking – Han kändes riktigt laddad senast men det blev galopp och sedan gick det nästan inte få honom lugn. Han gick faktiskt bra som diskad och var ju också väldigt duktig gången innan vid seger. Formen är så pass bra som den kan vara men tyvärr är framspår bakom bilen det allra sämsta tänkbara. Det här är nog den enda häst man önskar bakspår med och vi får nog ta det här loppet som lite preparé för V75 om nån vecka. Skulle han trava iväg kan han absolut göra upp om det då motståndet såg överkomligt ut. Skor runt om, säger Per Lisell.

Lopp 3, V4-3

1 Pittypat Hanover – Hon har inte startat på länge men har tränat på ordentligt nästan hela tiden. Vi har kört henne 1.25 full väg med 1.12 sista 300 som snabbast inne på banan och jag tror hon kommer i fint slag. Spåret är perfekt då hon är kvick första biten och distansen är nen fördel. Förutsättningarna är perfekta men jag tycker det är svårt att sia om hur långt det räcker. Barfota bak, säger Susanne Richter.

2 J.L.’s Buv – Han gjorde det bra i årsdebuten men man kan väl säga att jag missbedömde Björns häst som jag släppte till. Det blev helt fel när den kallnade men jag var klart nöjd med hur hästens kändes. Nu är det läge att vara offensivare och både startspår och distans passar fint. Motståndet är heller inte lika tufft som han mötte i höstas och kommer vi till täten nu så testar jag där. Jag tycker det här ser ut som en vinstchans och vi kör barfota runt om, säger Hans G Eriksson.

5 Kricken C.D. – Han har lottats till skapligt utgångsläge och håller fin form, jag tycker att han är en av dom som ska räknas i det här loppet. Det blev ett tufft lopp men hästen är bra själv också. Inga ändringar, säger Hans R Strömberg.

6 Evelina Xing – Hon får starta på här på hemmaplan och jaga en hygglig slant. Att vinna blir nog alltför tufft. Inga ändringar är planerade på henne, säger Leif Witasp.

7 Scarlet Tabac – Hon har haft svårt att hitta formen i år och inte riktigt slagit ut, i de senaste starterna tycker jag dock att hon gått rätt hyggligt i skymundan och hon känns lite på gång. Åker man till Rättvik för ett lunchlopp finns det inte så mycket att välja på, det är full gas som gäller direkt från start och sedan får vi se hur långt det räcker. Inga ändringar, säger Roger Walmann.

8 Crown Imperial – Han löper nog som allra bäst i monté för dagen och vi har inga segerförhoppningar här. En hygglig slant och vi är nöjda. Inga ändringar, säger Leif Witasp.

9 Lord Mirabelle – Jag har ändrat en del i balansen inför denna start så får vi se om han fungerar. Han känns fin i jobben och läget kan vara intressant. Han kan vara värd en varning i detta lopp, säger Leif Witasp.

11 Atomic Rapida – Han är bra i ordning och känns bra. Läget passar däremot illa så det försämrar chanserna kraftigt. Inga ändringar på honom, säger Leif Witasp.

12 Karma – Hon känns väldigt fin och formstark hemma i träningen men har inte alls fått till det i lopp hittills, senast blev hon ömfotad och det var dessutom ett tufft lopp. Utgångsläget den här gången gör givetvis att jag måste ligga lågt, men jag är som sagt klart nöjd med hur hon känns för dagen och jag väntar mig en bra insats från hennes sida. Skor runt om med tanke på att hon blev ömfotad senast, sedan kommer vi testa norskt huvudlag för första gången på henne, säger Fredrik B Larsson.

Lopp 4, V4-4

2 Amaretto Scoop – Han har både varit duktig och visat förnuftighet i karriärens två starter och det här är en häst som jag höga tankar om. Nu fick vi stryka honom senast då han hade en böld på halsen och han fick ta igen sig och blev dessutom vaccinerad. Han känns fin i jobben och har travat iväg fint från både spår två och fyra tidigare. Nu möter han äldre hästar med mer rutin men jag tror på en fin insats. Skor runt om, säger Fredrik Pedersen.

3 Chad Boko – Han är travsäker och kan öppna rätt bra. Han känns allt bättre och det är mer spänst i honom nu. Han ska ses med chans och det blir barfota fram, säger Leif Witasp.

6 Västerbo Pumpkin – Hon gjorde oss besvikna senast men hon låg på en hel del under vägen och troligtvis fick hon ingen luft, därför kommer hon att tävla med en pullburk idag och slår det väl ut är vi positiva. Hon har visserligen lottats till chansartat utgångsläge men hon tillhör en av de bättre hästarna i loppet och känns väldigt fin och formstark för dagen. Inga ändringar i balans eller utrustning i övrigt, säger Torbjörn Engdahl.

7 Nobel Launcher – Han hängde med bra som trea på Solvalla senast och även om han aldrig var segeraktuell så var jag klart nöjd med prestationen. Det var ett klart fall framåt jämfört med tidigare och jag tror att han kommer vinna lopp snart igen. Från det här läget måste vi dock ha lite tur men skulle det klaffa är han säkert med där framme. Barfota fram, säger John Byström.

10 B.B.S. Pelleshan – Han har visserligen lottats till tråkigt utgångsläge men jag tycker det ska vara vettig segerchans ändå, det handlar om en fin häst det här som jag håller ganska högt. Han kommer att lättas ganska rejält fram till den här starten och jag ser positivt på uppgiften. Inga ändringar i övrigt, säger Claes Eskilsson.

12 Castor di Quattro – Han kan bättre än visat och Kajsa har fått bra snurr på honom tidigare. Jag räknar med en vettig insats och det bör vara platschans. Inga ändringar är planerade, säger Leif Witasp.

14 Young Farmer – Han var rejält senast vid segern men så löste det sig också perfekt. Vi satt rygg ledaren i högt tempo och i slutsvängen kunde vi bara gå ut och överta. Han känns fin efter det och nu kommer vi ändra från öppet till stängt huvudlag för att få honom aningen rappare. Vi behöver tur från det här läget men löser det sig bara någorlunda kan han sluta långt framme. Skor runt om, säger Stefan Arvidsson.

15 Sixten Blixten – Han får försöka greja en hyggligt bra placering från detta utgångsläge. Då får vi vara nöjda med resultatet. Det blir inga ändringar utan åter barfota fram, säger Leif Witasp.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sebastian K och Maharajah inbjudna till Elitloppet
Nästa nyhet
Sebastian K och Maharajah inbjudna till Elitloppet

Sebastian K och Maharajah inbjudna till Elitloppet

Två nya inbjudningar till Elitloppet delades ut under söndagen. Åke Svanstedt tackade ja med Sebastian K. Stefan Hultman avvaktar ännu svar med Maharajah.

Lördagens Olympiatravet gav omedelbar respons. Ettan och trean i loppet bjöds under söndagen in till Elitloppet.

Maharajah stod för en uppvisning av sällan skådat slag och fick nästan omedelbart en inbjudan till Elitloppet om fem veckor. Tränaren Stefan Hultman har emellertid ännu inte svarat på inbjudan och hästen är således inte klar för loppet, men då Elitloppsgeneralen Tore Fyrand intervjuades i Vinnare V64 under söndagen såg han optimistiskt på saken.

Nästa lopp för Maharajah lär bli Oslo Grand Prix som körs 12 maj. Åtminstone är det Hultmans uttalade mål för närvarande. Först därefter kommer sannolikt ett besked om Elitloppets vara eller inte vara för Maharajah.

Även Sebastian K. blev under söndagen inviterad till Elitloppet och Åke Svanstedt har svarat ja. Fjolårets vinnare av UET Trotting Masters-finalen fullföljer alltså planen att starta på Solvalla sista söndagen i maj.

Sebastian K. slutade som bekant trea i Olympiatravet i lördags, det efter ett tufft lopp i dödens.

– Jag tycker att hästen gick bra trots att han ”bara” blev trea. Men att bli trea i ett så här stort lopp är en bra placering. Så jag är nöjd med honom. Men Maharajah ser bättre ut än någonsin, säger Svanstedt på sin hemsida.

Var Sebastian K. startar nästa gång är inte bestämt men enligt hemsidan är Oslo Grand Prix, även för honom, ett ”tänkbart” alternativ.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Commander Crowe mot Brad i Finlandia-Ajo

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson