Jörgen Westholm har fått klart med ett riktigt toppförvärv till stallet. Det är det finländska stjärnstoet She Loves You F.I. som ansluter till Rommetränaren.

Ett mycket spännande nyförvärv anländer inom kort till Jörgen Westholms stall. Det handlar om det finländska sexåriga stoet She Loves You (e. Love You).

She Loves You visade sin kapacitet då hon vann Lady Snärts lopp på 1.10,4a över 1609 under Elitloppshelgen i fjol – då slog hon både Tamla Celeber och Nalda Nof.

I november var hon först i mål i fina Prix Marcel Laurant på Vincennes men diskades på grund av orent trav.

Då stoet nu snart lämnar det franska vintermeetinget gör hon det med destination Westholm.

– Det är jättespännande för oss att få in den här hästen i träning och jag är glad och positiv. Jag har sett henne tävla mycket, och hon har riktigt hög kapacitet och hon visade väldigt fint kunnande på Vincennes i vinter där hon blev diskad som etta i mål i Prix Marcel Laurent där hon gick 1.10,7 över 2100 meter med bilstart. Hon har anlänt till stallet på Grosbois och kommer vara där så länge vintern håller sig kvar i Sverige och sedan ska hon hem till vår gård i Sala. Vi vill känna på hästen innan vi sätter upp några mål men det är klart att man måste ha höga mål med en sådan här häst, säger Jörgen Westholm på sin hemsida.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Dumpad travhäst funnen i hage

Dumpad travhäst funnen i hage

I söndags upptäcktes en okänd vanvårdad häst i en hage i Skåne. Det har nu konstaterats att det handlar om en travhäst. Svensk Travsport kommenterar händelsen.

Flera medier, däribland Kvällsposten, har rapporterat om den häst som påträffades på söndagsmorgonen i en hage i skånska Linderöd, Kristianstads kommun.

Hästen misstänks ha dumpats i hagen under lördagens kväll och var i dålig kondition; hästen var mager, hade lång päls och långa hovar. Genom den så kallad frysmärkningen har det fastställts att det rör sig om en travhäst.

– Genom frysmärkningsnumret har vi hittat hästen i vårt register. Där finns även en ägare registrerad. Nu ska det redas ut om den registrerade ägaren verkligen hade hästen i sin ägo eller om den har bytt ägare utan att ägarskifte har anmälts, säger Svensk Travsports chefsveterinär Göran Åkerström på travsport.se.

Enligt Kvällsposten har ingen anmälan om stöld eller försvunnen travhäst som matchar den påträffade, inkommit till polisen.

Hästen är nu omhändertagen av polisen. Hur den hamnat i hagen och vem som lämnat den där, återstår nu att reda ut.

– Först måste vi veta vad som verkligen har hänt. Om det visar sig att misstankarna stämmer, så ska den som är skyldig stå till svars för det. Det är rättsväsendet som ser till att det sker, men om gärningsmannen är verksam inom travsporten har även vi möjlighet att via våra egna instanser utdöma påföljder. Jag vill inte gå händelserna i förväg och spekulera i vad eventuella påföljder skulle kunna vara. När det gäller hästen, så är det Länsstyrelsen som beslutar om det. Vi får hoppas att den här tråkiga händelsen får ett lyckligt slut, säger Åkerström.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V65-tips till Eskilstuna
Nästa nyhet
Tisdag: V65-tips till Eskilstuna

Tisdag: V65-tips till Eskilstuna

Omgången:
Tre V65-lopp den här tisdagen som bara innehåller fem respektive åtta hästar, men omgången känns ändå kittlande. Det är sportsligt bra klass på omgången och jag tycker också det finns ett par kalla favoriter och bortglömda drag som höjer spelvärdet. Banan håller en bit in på eftermiddagen bra, men det är risk för snö framåt kvällen och därför viktigt att kolla balansinformationen. Det finns ett par hästar i omgången som skulle vara missgynnade om dom tvingas tävla med skor, 6 Scoot to Score (V65-1) och mitt drag på Dubbeltipset 8 Avalon Spider (V65-5) känns som sådana. Jag både hoppas och tror dock, att banan ska tillåta barfotabalans.

Bästa spiken:
5 Stardust Amour (V65-4)

Kompletterande spiken:
3 Priceless Pellini (V65-6)

Dubbelspiken:
8 Avalon Spider (V65-5)

V65-förslag:
V65-1: 1,3,4,5,6 (6-5)
V65-2: 1,2,3,4,6,10,12 (8-7)
V65-3: 1,2,3,4,5,6,7,8 (7-4)
V64-4: 5 Stardust Amour (1-11)
V65-5: 1,2,3,7,8 (5-6)
V65-6: 3 Priceless Pellini (4-15)
5x7x8x1x5x1 = 1400 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag:
DD-1: 8 Avalon Spider
DD-2: 3 Priceless Pellini
1 rad x 800 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V65-1:
Normalt bra segerchans.

RANKING: A: 6 B: 5-3-1-4 C: –

Spetsanalysen:
6 Scoot to Score ska ses med bra chans på tidig ledning, han har visat sig vara kvick i benen och jag har svårt att se någon invändigt om honom kunna svara den första biten.

Loppanalysen:
6 Scoot to Score står tillsammans med tränare och körsven Per Lennartsson inför en passande uppgift, normalt ska det vara toppchans på segermelodi spets och slut. Det här handlar om en mycket fin fyraåring som är under utveckling och jag gillar honom. Jag trodde en hel del på honom på V75 senast på Solvalla i rätt tufft gäng, den gången var han dock blek då det inte bet någonting i spurten över upploppet och med tanke på den insatsen väljer jag att gardera honom.

Vid seger för tre starter sedan vann han lätt från ledningen med 16,5 sista rundan i bra stil, gången efter det avslutade han visslande upploppet ned och hann trots en hel del strul under vägen sånär fram till seger. Löper han lika bra ikväll som han gjorde för tre starter sedan och som näst senast, vinner han det här loppet från tät. Insatsen senast lämnar dock en del övrigt att önska. Han är dock till skillnad från många av sina konkurrenter i form och den aktuella distansen ska han inte ha några problem med. Ikväll blir det dessutom barfota runt om bara banan tillåter, vilket ska vara en fördel.

Bakom Scoot to Score är det bara fyra hästar kvar, jag väljer att ta samtliga på V65-lappen och stänger därmed igen butiken. Stefan Melander har en intressant duo i form av 3 Foot on the Gas och årsdebuterande 5 Pine Cool. Foot on the Gas har väl inte haft den utveckling som jag trodde att han skulle ha, då han i inledningen av sin karriär lovade väldigt mycket och jag trodde det skulle bli något alldeles extra. Han gör det dock bra varje gång och blixtrar emellanåt till och löper upp till sitt utseende. Pine Cool känns intressant, är det någon häst i det här sällskapet som är gynnad av den aktuella distansen så är det Pine Cool då han är stark och tuff och trots att det handlar om årsdebut ska det blir intressant att se honom. Det var en häst som stallet under fjolåret hade stora förväntningar på och även om han kanske inte löpte upp till dom fullt ut, svarade han emellanåt för vassa insatser och han ställdes under hela fjolåret mot dom bästa i kullen. Med Stefan Melanders årsdebutanter vet man aldrig riktigt vart man har dom, de flesta brukar behöva lopp i kroppen. På ren grundkapacitet måste han dock tas på fullaste allvar och att det handlar om bästa hästen i sällskapet, råder det inga tvivel om.

1 Västerbo Paymyday och 4 Main Danger streckas också, även om Main Danger känns som ett lyxstreck. Malmqvist Paymyday lär bli över från sitt innerspår, i ett litet fällt bör det dock lösa sig för honom under vägen och han är inte så tokig. Det handlar om årsdebut och det är mycket möjligt att han behöver lopp i kroppen innan han är på topp, i slutet av fjolåret visade han dock lite av sitt kunnande då han höll farten starkt som trea bakom Porthos Amok och Mellby Amiral på Solvalla efter en tung löpning och gången efter det gick han starkt upploppet ned som tvåa från köposition, även det på Solvalla. Main Danger räcker normalt inte till i detta gäng men är till skillnad från många av konkurrenterna i form och med maxklaff kan han skrälla.

V65-2:
Räkna med tuff inledning.

A: 4-6-1 B: 3-2-10-12 C: 8-7-5-9-11

Spetsanalysen:
Många startsnabba och räkna med tuff körning den första biten, min spetsfavorit efter startrusningen är 4 Yankee Stadium som man låter påställda med och han kan verkligen flytta på sig den första biten. Värst emot i spetsstriden är 6 Mucho Athletics men jag tror Bengt L Axelsson drar längsta strået i och med bättre utgångsläge.

Loppanalysen:
Räkna med tuff körning inledningsvis i det här loppet då det är många startsnabba, min spetsfavorit är ändå 4 Yankee Stadium som kan öppna väldigt kvickt den första biten och det låter också påställt från stallet. Kostar inte inledningen allt för mycket ska det vara bra chans att Yankee Stadium leder hela vägen. Han svarade för ett fint lopp senast i årsdebuten och bör med det loppet i kroppen gå framåt till den här starten, dessutom trivs han i spets.

6 Mucho Athletics kan öppna kvickt även han och lär utmana Yankee Stadium den första biten, jag tror dock inte att han är snabb nog för att ta en längd på denne. Det luktar därmed positionen utvändigt ledaren för Glenn Elo här, men ekipaget ska trots det räknas tidigt. Skulle han lyckas ta en längd på Yankee Stadium den första biten är det hästen att slå i loppet, men det kan gå även från utvändigt då jag håller honom som en bra häst för klassen.

1 Poisson platsar även han i A-gruppen, han har tidigare visat att han kan öppna bra från start men får ändå svårt att försvara sitt innerspår här. Han ska dock kunna få ett perfekt lopp vid sargen och med lucka till slut blir han giftig, han visade prov på väldigt fin form senast vid seger då han avgjorde lätt från köposition via 1.12 sista 600.

Streck också för 2 Big Ben, 3 Nora Savage samt bakspårets 10 Malva Girl och 12 Carpenter on Tor som bägge lär gynnas av den troligen tuffa inledningen på loppet. Big Ben blandar och ger en del, men kan mycket de dagar han loppet på topp och han visade bland annat på Solvalla som trea näst senast att det finns mycket i honom då han gick starkt efter galopp. Nora Savage är alltid hårt betrodd men vinner sällan, det känns dock som att hon kommer mer och mer för varje lopp och snart sitter hon där. Malva Girl och Carpenter on Tor missgynnas givetvis av bakspår över kort distans, men en tuff inledning på loppet är att vänta och det lär gynna dessa två som bägge har kunnande för att segerstrida. Carpenter on Tor återkommer efter längre uppehåll och rapporteras träna fint.

V65-3:
Berghs jättefavorit garderas.

RANKING: A: 7-4 B: 6-2-8-3-1-5 C: –

Spetsanalysen:
6 Valuable Sensation med Jorma Kontio och springspår, är min spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
Robert Bergh gästar Eskilstuna och blir tillsammans med 7 Geisha Sund jättefavorit, visst har stoet gjort det bra så här långt med två inledande segrar men jag tycker hon blir alldeles för stor favorit ikväll och garderingen är därför given. I debuten näst senast tappade Geisha Sund från start men visade sig vara överlägsen konkurrenterna och vann lätt efter attack 600 kvar, gången efter det ledde hon ett liknande lopp från start till mål med 1.17 sista rundan och det är en häst under rejält utveckling. Den här gången ställs hon dock mot sitt hittills tuffaste motstånd, hon ska resa dubbla sträckan kontra debuten i Gävle och hon lär dessutom tvingas till jobbet själv. Som megafavorit är det med tanke på dessa faktorer tjänstefel att spika.

4 Unique Julia tycker jag känns intressant, det här är ett rätt fint sto som jag gillat intrycket på så här långt och med Örjan Kihlström upp i jollen den här gången tycker jag hon känns spännande. I debuten för tre starter sedan vann hon lätt efter en vass avslutning, gången efter det hängde hon med bra i rätt tufft lopp på Solvalla som femma där Timo Nurmos mycket fine Ragata vann. Senast fick hon en invändig löpning och såg fin ut upploppet ned då hon aldrig fick chansen. Spår fyra i volt är knappast optimalt då hon är orutinerad och hon visade i debuten för tre starter sedan att hon inte är helt enkel, får dock Kihlström dock bara iväg henne felfri ska det bli kul att se henne och jag tror inte hon är ett dugg sämre än favoriten.

Bakom dessa två, som jag trots allt tycker höjer sig något över dom övriga på intryck hittills, väljer jag att stänga igen butiken. Det är orutinerade treåriga ston vi talar om och mycket kan hända, med endast åtta hästar med i loppet är det också ”billigt” att helgardera. 6 Valuable Sensation ser ut att vara under utveckling och då hon är min spetsfavorit i loppet känns hon tidig, hon kommer att leda loppet länge.

V65-4:
Bästa hästen vinner.

RANKING: A: 5 B: 1-11-7-14-12-15-6 C: 10-2-8-9-4

Spetsanalysen:
1 Ohsåfin Gwin är kvick den första biten och blir svår att ta en längd på, körsven Jennifer Tillman lär också prova i ledningen.

Loppanalysen:
5 Stardust Amour känner jag mycket för ikväll och jag väljer att lämna henne ensam på kupongen, stoet är under stadig utveckling och jag tycker att hon är bäst i det här gänget. Det luktar visserligen positionen utvändigt ledaren lång väg här, trots det är jag helt inne på att hon bara vinner.

Stardust Amour har hela tiden lovat väldigt mycket, men hon har inte riktigt varit färdig. I de senaste starterna tycker jag dock att hon sätt allt bättre ut och de senaste insatserna har varit positiva. Näst senast vann hon lätt från ledningen på Bergsåker i bra stil via 1.16 sista rundan och senast avslutade hon bra efter en invändig löpning. Sedan en tid tillbaka finns hon i Lennartssons stall inne på Sundbyholm, efter den flytten ser hon enligt stallet mycket bättre ut i kroppen och hon börjar hitta sig själv. Det är en häst man i stallet har stora förhoppningar på framöver och då motståndet den här gången känns lämpligt, har jag svårt att se henne förlora. Även om hon inte riktigt varit färdig ännu, tycker jag hon visat sådan fart och styrka att hon bör bli svår att stå emot. Framför allt då det börjar släppa för henne på allvar.

1 Ohsåfin Gwin har gjort två bra insatser efter uppehåll och är främsta motbud i loppet, från perfekt utgångsläge med innerspår bakom startbilens vingar är hon given spetsfavorit då hon kan öppna kvickt och i tät är det hästen för Lennartsson att slå. Näst senast hängde hon med bra från rygg på ledaren bakom Stina Martinet och senast såg hon fin ut som fastlåst med krafter kvar. Med två lopp i kroppen efter uppehåll och stigande form lär Tillman testa henne i ledningen och hon kommer att leda loppet länge, jag håller dock mitt singelstreck Stardust Amour som en klart bättre häst och räknar kallt med att hon plockar ned Åhsåfin Gwin till slut.

V65-5:
Bra betalt på Malmqvist.

RANKING: A: 8 B: 3-7-2-1-5 C: 6-4

Spetsanalysen:
Många startsnabba men 3 Dear Jackie blir svår att ta en längd på och över kort distans provar nog Hans-Owe Sundberg i tät.

Loppanalysen:
Ett rätt fint snabblopp där jag känner mycket för 8 Avalon Spider och då det är bra spelvärde i honom den här gången, samt att jag spelar med en favorit i den andra avdelningen på Dubbeltipset, väljer jag att gå på honom rakt ut. Tränare Roger Malmqvist låter mycket nöjd med honom inför den här starten och jag tycker att det är bästa hästen, om han löper upp till sitt kunnande.

Avalon Spider var ute i ett tufft V75-lopp senast i årsdebuten och kördes snällt, när väl luckan kom runt slutsvängen avslutade han bra upploppet ned och jag tyckte han såg fin ut. Med det loppet i kroppen ska formen vara uppåt och därför räknar jag med ett mer offensivt upplägg den här gången. Avalon Spider är svår och inte helt lätt att räkna på då han presterar ojämnt, de dagar han löper på topp tycker jag dock att han ska lägga det här motståndet på rygg och enligt tränare Malmqvist känns han också jättefin i jobb för dagen. I ett litet fält räknar jag med att Malmqvist är offensiv tämligen omgående från start då hästen kan öppna rätt hyggligt, samtidigt som han tål att göra jobbet på egen hand. Då flera av de värsta konkurrenterna också ska köras snällt, ska han kunna kontrollera loppet från utvändigt ledaren och visar han sig från sin bästa sida ska han vinna det här loppet, tycker jag.

Avalon Spider är dock som sagt svår och det är inte alls säkert att han löper upp till sitt kunnande, det har vi lärt oss vid det här laget. Han är också bäst barfota runt om och skulle banan kräva skor runt om ikväll är han missgynnad och jag väljer därför att gardera honom på V65-spelet. Tidig bakom honom är givetvis Daniel Redéns 3 Traveling Man som har formen på topp och senast var han riktigt bra då han vann säkert från utvändigt ledaren och det var en av de bättre prestationer jag sätt från hans sida. Han är väldigt effektiv i ledningen, men lär inte nå den positionen ikväll. Redéns travare visade dock senast att han kan vinna även om han inte springer i ledningen och han är given.

2 Dear Jackie är startsnabb och given spetsfavorit i loppet, även om hon brukar vara lite blöt till slut ska hon över kort distans inte nonchaleras från tät. Över korta häcken bör Sundberg testa i ledningen och får hon bestämma tempot någorlunda mitt i loppet kan hon rinna undan.

6 Ted Blågul avslutade vasst senast vid seger på Bergsåker och har gått starkt även innan det, Robert Berghs travare håller minst sagt toppform för dagen. Bergh siktar dock på V75 i påsk för Ted Blågul och därför kan vi räkna med ett passivt upplägg ikväll, med tanke på avslutning senast, toppformen och att det är ett litet fält ska han dock trots detta inte nonchaleras.

Streck också för 1 Pröjsarn som har ett hjärta och en inställning av guld, han kan knappast försvara innerspåret från start här men det kan vara nyttigt för honom med en invändig löpning då han allt som oftast får tunga lopp och med lucka till slut kan han spurta till seger. Han gör alltid sitt, och går alltid hela vägen hem.

5 Victory Hill årsdebuterar och lär behöva lopp i kroppen, 6 Ekets Patrik gör det bra mest hela tiden men är ingen riktig vinnartyp och bör få svårt att slå de bästa i loppet. Jag står över duon på V65-spelet.

V65-6:
Spets och slut.

RANKING: A: 3 B: 4-15-14-13-12-10-7-8 C: 2-5-11-9-6-1

Spetsanalysen:
Tipset bygger helt och hållet på att Kihlström håller ut 4 Marta Broline med 3 Priceless Pellini och i ett tidigt skede av loppet kör sig till ledningen.

Loppanalysen:
Rätt bra klass på V65-avslutningen där jag tror att ”spets” vinner, efter en hel del loppkoll är jag helt inne på att 3 Priceless Pellini är den som är kvickast den första biten och körsven Örjan Kihlström bör tidigt kunna placera henne i ledningen. Priceless Pellini och 4 Marta Broline är jämngoda från start, men jag räknar kallt med att Kihlström drar det längsta strået från start i och med bättre utgångsläge.

Priceless Pellini höll farten starkt senast som fyra från utvändigt ledaren i ganska tufft gäng, gången innan det blev hon alldeles för laddad och gjorde tidigt bort sig med galopp. För tre starter sedan vann hon dock lätt i bra stil från ledningen på Solvalla och jag tror på samma melodi ikväll. Hon hade i inledningen av sin karriären problem med aktionen, den ser dock allt bättre ut och det känns också som att hon skulle vara gynnad av att komma först då Kihlström kan köra i sitt eget tempo. Walmanns fyraåriga sto är under utveckling och jag har svårt att se henne lägga det här från ledningen, trots rätt tufft motstånd.

Främsta motbudet i loppet tycker jag Daniel Redéns 4 Marta Broline är som även hon kommer mer och mer för varje lopp. Senast höll hon farten bra som tvåa från ledningen på Solvalla och att hon inte kunde stå emot Frau Stahl över upploppet är inte mycket att säga om. Hon har visat sig stabil från start och också visat att hon kan öppna bra, skulle Björn Goop komma förbi Kihlström och Priceless Pellini från start är Marta Broline hästen att slå i loppet. Efter loppkoll får dock Marta Broline svårt att hitta ledningen ikväll, därför får hon nöja sig med att vara främsta motbudet. Hon kommer dock att sitta där när som helst.

På tillägg finns det ett gäng fina hästar, men normalt får dom svårt att plocka 20 meter tillägg på Priceless Pellini och Marta Broline. 14 Oki on Line och 15 Recation håller bägge toppform för dagen, men utgångsläget för bägge gör att dom känns bortlottade.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Commander Crowe struken i Holland
Nästa nyhet
Commander Crowe struken i Holland

Commander Crowe struken i Holland

Det blir ingen start för Commander Crowe i holländska Wolvega på torsdag. Superstjärnan har strukits på grund av tveksamma jobb.

Det har gått visst grus i maskineriet vid Commander Crowes säsongsupptakt. Då han gjorde årsdebut i Prix de l’Union Europeenne den 2 mars diskades han för vad som ansågs som orent trav.

Tanken var att han nu på torsdag skulle tävla igen, det i ett lopp på den holländska banan Wolvega. Men nu är Fabrice Souloy-stjärnan struken ur loppet med 3 000 euro i första pris.

Enligt tyska sajten trabtipp.de är anledningen till strykningen att Commander Crowe inte varit helt tillfredställande i de senaste träningsjobben.

Meningen är nu att den tjugosjufaldige miljonären ska göra ett nytt försök om två veckor, den 4 april, på samma bana. Därefter återstår tio dagar innan startlistan spikas till Olympiatravet – ett lopp vilket Commander Crowe är kvalificerad till i egenskap av titelförsvarare.

Läs även: Souloy: Jag tror han är ännu bättre i år

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Läcker O'Grady vann i Halmstad
Nästa nyhet
Läcker O’Grady vann i Halmstad

Läcker O’Grady vann i Halmstad

O’Grady nämns som en möjlig häst i Elitloppet i år. Under måndagskvällen togs kanske ett steg i den riktningen. Dansken vann på fint vis i Halmstad.

Sjuårige O’Grady gjorde andra starten för året och likaledes andra starten i regi Flemming Jensen. Det slutade i seger mot meriterat motstånd på Halmstadtravet.

O’Grady var med på noterna direkt från början och höll upp ledningen från innerspåret. Med årsdebuterande Sweden Cup-vinnaren Neo Holmsminde i dödens öppnades första 500 meterna efter 12,7 men hade förvandlats till måttliga i underkant 1.16 vid varvspasseringen.

Det fick Andre Bakker att sända iväg Strong Boy D.E. i tredjespår från tredje ytter över sista bortre. Men särskilt bra bet det aldrig för denne och då även Neo Holsminde gav slaget förlorat in mot upploppet stegade O’Grady bara undan på lätta fötter.

Segern som var värd 40 000 kronor togs på 1.13,8a över 1640 meter efter en avslutning kring 1.12 sista 500.

Lester tvåa från rygg ledaren efter sen lucka medan vinnarens stallkamrat Montgomery Hill spurtade bra som trea.

Närmast väntar sannolikt en start hemma i Ålborg om två veckor för O’Grady.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Gävle: "Jag tycker det är förstahästen"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson