Det närmar sig ny start för Sanity. Malin Löfgrens Elitloppskandidat är anmäld till ett större lopp på Vincennes i helgen.

Två starter på Vincennes som avklarats på mycket fint vis har det blivit för Sanity hittills under säsongen. På lördag verkar det bli ett tredje raka framträdande på Parisbanan.

Efter en tredjeplats i comebacken slutade Sanity senast tvåa i Prix de l’Union de Europeenne efter en sylvass avslutning. Därmed har fjolårets Elitloppshäst redan travat in nästan en halv miljon kronor i år.

Nu är Sanity anmäld till lördagens höjdpunkt på Vincennes: Prix du Bois de Vincennes. Ett lopp som för två år sedan vanns av Rapide Lebel, som kuriosa. Loppet som körs över 2700 meter med voltstart bjuder på 51 750 euro till vinnaren.

Bland de i nuläget anmälda hästarna kan nämnas Quinoa du Gers (som vunnit Sanitys båda lopp i år) Texas Charm, Olympiatravs-aktuella Roxana de Barbary, Prix du Luxembourg-vinnare Triode de Fellière, Rodrigo Jet och danske Partout Simoni. Bara för att nämna några.

Startlistan väntas bli definitiv under torsdagen.

Läs även: Sanity tvåa i Paris – spurtade strålande igen