Det har varit en del turbulens kring Umåker den senaste tiden. Men nu har banan hittat en ny chef. Det blir från tv välkända Kajsa Gustafsson som tar över.

Det har stormat kring Umåker ett tag. Nyligen slutade exempelvis både marknadschefen och konferensansvarig sina poster.

Men nu meddelas att man gjort klart med en ny travbanechef på den västerbottniska banan. Det är 29-åriga Kajsa Gustafsson som tar över rodret.

Kajsa är ett välkänt ansikte från TV4:as sändningar och som intervjuare på travbanor, inte minst Åby. Under sin studenttid i just Umeå stiftade hon bekantskap med Umåker där hon också arbetade som speaker.

– Det blir väl en av mina första utmaningar; att få alla att dra åt samma håll och skapa framtidstro. För mig känns det viktigaste att göra en nystart, säger hon till Travronden i dag.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fabrice Souloy: ”Jag tror han är ännu bättre i år”

Fabrice Souloy: ”Jag tror han är ännu bättre i år”

Årsdebuten är avklarad. Trots att Commander Crowe diskades för orent trav är Fabrice Souloy mycket optimistisk inför säsongen. Och det blir satsning mot de nordiska storloppen i vår.

I lördags gjorde Commander Crowe comeback. I sin första start som tioåring inkom han som femma i mål men diskades för orent trav. Något som tränaren Fabrice Souloy inte tar särskilt hårt på.

– Hästen var bra; lugn och helt perfekt. Jag förstår inte varför de diskade honom men ibland har han en speciell aktion och det är inte alltid så lätt att förstå hur bedömningarna görs här i Frankrike, säger Souloy i en intervju med norska Trav og Galopp-Nytt.

Fjolårets resultat för den forne svenske derbyettan är väl dokumenterat. Commander Crowe gick fram som en furie och gjorde rent hus i de flesta av årets storlopp. 11,5 miljoner svenska kronor travades in. Med tanken på det känns det svårt att tro att ”Commandern” ska kunna vara lika bra i år – men Souloy tror att han kan vara ännu bättre.

– Jag tror kanske att han kan vara ännu bättre i år; i fjol var han ibland lite stressad men nu är han så avslappnad. Han har mycket tung träning bakom sig i vinter och jag tror han kommer vara väldigt bra även den här säsongen.

Efter att årsdebuten klarades av i lördags siktar man nu mot två lopp i Holland närmast för Commander Crowe. Det första troligen den 21 mars. Därefter är det matchning mot idel nordiska storlopp. Planen är Olympiatravet, Oslo Grand Prix – och Elitloppet. Tre lopp som samtliga resulterade i seger förra året.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bazire och Duvaldestin vinterns vinnare
Nästa nyhet
Bazire och Duvaldestin vinterns vinnare

Bazire och Duvaldestin vinterns vinnare

Det franska vintermeetinget avslutades i den gångna helgen. Och säsongen ska sammanfattas med statistik. Som vanligt blev Jean-Michel Bazire mest vinnande kusk.

Efter lördagens tävlingar på Vincennes kunde det franska vintermeetinget avslutas för den här gången. Och den franska tidningen Paris-Turf har plockat fram statistiken för de framgångsrikaste tvåbenta under meetinget.

Då det gäller kuskar slutade det som det ”brukar”; Jean-Michel Bazire vann mest lopp och var också den kusk som körde in mest pengar. För ”Bazze” blev det 71 segrar på 340 starter och 2,5 miljoner euro inkört. Franck Nivard tvåa: 37 segrar på 249 starter (2,4 miljoner euro), Matthieu Abrivard trea med 31 segrar på 335 starter (2 miljoner euro).

På tränarsidan var det Thierry Duvaldestin som kröntes till kung. Det med stor hjälp från stallets superstar Ready Cash. 2 173 180 euro blev resultatet (31 segrar på 129 starter).

Därefter kom Franck Leblanc med 2 097 770 euro och trean Philippe Moulin (Ecurie Victoria Dreams) med 2 065 940 euro. Här återfinns ju bland andra Prix d’Amerique-vinnaren Royal Dream.

Bäst montéryttare: Eric Raffin med 28 segrar på 174 starter.

Framgångsrikaste uppfödare: Jean Philippe Dubois vars uppfödningar travade in 1 803 370 euro.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Axevalla
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Axevalla

Tisdag: V4-tips till Axevalla

Omgången:
Som vanligt mycket Åke Svanstedt på Axevalla, men hur står det egentligen till med stallformen? Med tanke på stallformen för dagen hos Svanstedt tycker jag han är överspelad den här tisdagen, vilket gör att spelvärdet på lunchen känns högt. Jag spikar dessutom emot en av lunchens största favoriter.

Spelvärda spiken:
8 Quite Windy (V4-4)

Dubbelspiken:
11 Super Ferrari (V4-3)

V4-förslag:
V4-1: 2,7,11 (6-10)
V4-2: 1,2,3,6,9,10 (4-7)
V4-3: 2,4,6,11 (12-3)
V4-4: 8 Quite Windy (12-5)
3x6x4x1 (x5) = 720 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
LD-1: 2 Gabriella Palema
LD-2: 11 Super Ferrari
1 rad x 300 kronor.

Spelförslag 2:
LD-1: 1,3,6,9,10
LD-2: 11 Super Ferrari
5 rader x 100 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V4-1:
Tre streck räcker.

RANKING: A: 11-7-2 B: 6-10-1 C: 9-4-8-12

Spetsanalysen:
6 Mazzolo och 8 Gassman´s Evert om ledningen, men ingen lär vara intresserad av att svara spets när någon av de bättre hästarna ställer frågan. Punkari kör offensivt och övertar tidigt med 7 Valmy?

Loppanalysen:
11 Virgo Karsk har gjort det väldigt bra så här långt och det ska bli spännande att följa honom framöver, den här ser ut att kunna bli riktigt bra. I debuten för tre starter sedan bröt han ut och galopperade i sista sväng och hade troligen gått mot seger annars, i de två starter som han gjort efter det har han övertygat i två raka. Näst senast var han överlägsen från ledningen via 17,5 sista rundan och senast var han återigen fin från tät, den gången efter 15,5 sista varvet. Med tanke på vad han visat hittills och intrycket hos honom, blir han återigen svårslagen. Den här gången kommer han dock få göra jobbet bakifrån, och som jättefavorit och med två intressanta motbud i loppet väljer jag att gardera honom.

7 Valmy är en häst jag gillar och som jag läser loppet ska han tidigt kunna placera sig i ledningen, om Punkari är vaken, och väl i den positionen måste favoriten vara bra för att plocka ned honom. Autostart är ett klart plus för Valmy som kan vara lite strulig i volten, Punkari är också känd för att vara offensiv och jag räknar kallt med att han laddar framåt direkt från start. Valmy är en fin häst under utveckling som imponerat på mig så här långt, han var lite opolerad i inledningen av karriären men kommer mer och mer för varje start och ser allt bättre ut. I ledningen ska han tåla ett hårt och ganska tufft tempo hela vägen och jag tycker det ser tilltalande ut.

Virgo Karsk och Valmy höjer sig normalt över dom övriga i V4-inledningen, men jag väljer att strecka även 2 Antagonista som inte alls är så tokig om han sköter sig och idag kommer han att tävla barfota runt om för första gången. Barfotabalansen har slagit väl ut i jobb inför den här starten och streckprocenten på V4-spelet är kittlande.

V4-2:
Långt uppehåll för favoriten.

RANKING: A: 2 B: 10-9-6-1-3 C: 4-7-8-5-11-12

Spetsanalysen:
3 Unbelievable L.G. spetsar initialt, men lär knappast svara 2 Gabriella Palema som tidigt lär placeras i ledningen.

Loppanalysen:
2 Gabriella Palema återkommer efter långt uppehåll och det ska bli spännande att se henne, stoet gjorde det bra under fjolåret med två segrar på fem försök och hon svarade för några riktigt bra prestationer mot rätt tufft motstånd. Den här gången är förutsättningarna för hennes del optimala då hon är startsnabb och ingen konkurrent lär bråka med henne från start, vägen mot ledningen ska ligga öppen. Väl i ledningen mot lämpligt motstånd och med positiva träningsrapporter från stallet ska det normalt vara bra segerchans direkt, men hon har trots allt inte startat på fem månader och garderingen känns därför given. Normalt leder hon dock loppet från start till mål då det låter uppåt från stallet och med tanke på visat kapacitet ifjol, därför spelar jag mest med henne på LD.

På V4-spelet väljer jag dock att gardera med fem hästar, och jag spelar också en mindre slant med dessa fem på Dubbeltipset då oddset och streckprocenten bakom favoriten är högt och kittlande. En duo som är tidiga är 9 Fridhems Flamma och 10 Ylva Palema. Den här duon har likt favoriten inte startat på ett bra tag inför det här loppet, men bägge har fin grundkapacitet och rapporteras träna bra. Fridhems Flamma är mycket grundtränad inför den här uppgiften och Ylva Palema har varit fin i ett banjobb efter 1.20/2100 meter.

Streck också för skrällarna 1 Bonaire, 3 Unbelievable L.G. samt 6 Piraya Hästak. Bonaire ska kunna få ett fint smyglopp härifrån och visade prov på fin form senast via ett starkt upplopp, Unbelievable L.G. är startsnabb och lär spetsa och sedan släppa till favoriten, vinner inte så ofta men lite väl låga streckprocent och kan skrälla med perfekt resa. Piraya Hästak gick starkt efter startgalopp näst senast och förlorade troligen segern på att hon krokade ihop med en tröttnande konkurrent 600 kvar senast. Har till skillnad från de värsta konkurrenterna formen på topp.

V4-3:
Kommer flyga lågt till slut.

RANKING: A: 11 B: 4-6-2-12-3 C: 7-5-10-9-1

Spetsanalysen:
2 Thrillseeker missar knappast ledningen.

Loppanalysen:
11 Super Ferrari tycker jag känns väldigt intressant i det här loppet, som överraskande lite streckad är också spelvärdet högt på honom och jag väljer därför att lämna honom ensam på Dubbeltipset. Det här handlar om en kapabel travare i grund och botten som kan flytta på sig rejält till slut, han gynnas därför duktigt av Axevallas långa upplopp och jag är helt inne på att det trots bakspår kan lösa sig perfekt för honom under vägen.

Med Thrillseeker i ledningen lär både Lasse Punkari bakom Finn Knight samt Åke Svanstedt bakom 6 Argos se till att tempot hålls uppe, det tror jag kommer gynna spurtstarka Super Ferrari som är uppåt för dagen. Han sköt till bra efter sen lucka senast och känns enligt tränare Forsberg fräschare och finare än på väldigt länge i jobb. Intressant.

Inställningen och moralen på Super Ferrari är dock sviktande och jag nöjer mig därför att endast lämna honom ensam på Dubbeltipset, även om jag ett tag var inne på att singla honom även på V4-spelet. Jag streckar spetsfavoriten 2 Thrillseeker som trots uppehåll lär leda loppet länge och som är riktigt bra de dagar det stämmer fullt ut för honom. 4 Finn Knight har tidigare gått väldigt starkt med Lasse Punkari i jollen och Anna Forssells travare har utvecklats på slutet, tidigare var han beroende av att få sitt lopp men nu tål han att göra en del själv under vägen. Favoriten 6 Argos tycker jag känns mycket svårbedömd, han har inte alls fått till det i regi Åke Svanstedt så här långt och även om grundkapaciteten hos honom är hög vill jag se honom leverera en stark insats innan jag köper honom som streckfavorit. Känns bara som en av flera här.

Jag nöjer mig med fyra streck i den här avdelningen, men har bra känsla för tipsettan och spiken på Dubbeltipset, Super Ferrari.

V4-4:
Fin häst på väg uppåt.

RANKING: A: 8 B: 12-5-4 C: 3-9-2-13-10-11-6-1-7

Spetsanalysen:
1 Starmaid står ensam på start och spetsar initialt, mitt tipps bygger dock helt och hållet på att Oskar Florhed tillsammans med 8 Quite Windy tidigt kör sig till ledningen från sitt springspår på tillägg.

Loppanalysen:
12 Atilla Boko har gjort allting rätt vid fyra raka segrar på slutet och det känns givetvis tufft att gå emot honom i tipset, framför allt då han är under utveckling och bara blir bättre och bättre. Trots fyra raka segrar har jag dock svårt att ta till mig honom då jag tycker att han är mest trög och tråkig under vägen och då jag har en annan idé i loppet som jag känner mer för, låter jag spelvärdet tala.

Jag tycker uppgiften ser passande ut för 8 Quite Windy och jag väljer att lämna honom ensam i V4-avslutningen, det här är en häst som jag alltid haft ett gott öga till och dagens förutsättningar kunde knappast varit bättre. Från sitt springspår på tillägg räknar jag med att han tidigt placeras i ledningen då körsven Oskar Florhed låter påställd och väl i den positionen tycker jag det ska vara bra chans att det håller hela vägen. Det här handlar om en fin häst som bara blir bättre och bättre och jag är övertygad om att han har en hel del att hämta framöver. Han är fortfarande lite grön och inte riktigt där ännu, enligt rapporter tränar han dock starkt inför den här starten och löper han upp till det jag vet att han kan blir han en svår nöt att knäcka. Jag tycker det skiljer alldeles för mycket streckprocent mellan Atilla Boko och Quite Windy då jag håller den sistnämnde som en bättre häst i grunden och då jag dessutom läser tidig ledning, måste jag ta ställning.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Axevalla: "Han gör det mesta rätt"
Nästa nyhet
V4 Axevalla: ”Han gör det mesta rätt”

V4 Axevalla: ”Han gör det mesta rätt”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han gör det mesta rätt för tillfället och sätter nosen först på linjen även det ibland inte ser ut så i loppen. Man blir konfunderad när man ser honom i hans tröga stil men jag kan inte klaga alltför mycket. Bakspår på tillägg även för honom är ju inte optimalt men på det han visat måste jag ändå fortsätta tro på hans kapacitet. Barfota fram är tanken men kanske blir det en mindre ändring bak då han gått med broddskor, säger Ulf Stenströmer om Atilla Boko i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Axevalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

2 Antagonista – Han är väldigt knepig den här hästen och väldigt svår från start, det gäller i första hand att han sköter sig och att han kommer iväg. Skulle han sköta sig från start är jag optimistisk, jag tycker jag har en bra häst för klassen och idag ska vi prova barfota runt om för första gången och det känns spännande då det slagit väl ut i jobb, säger Fredrik Söderberg.

4 Kingstein L. Romsås – Han gör det jämnt och säkert mest varje gång och är en nyttig sort utan att för den delen räcka hela vägen. Sist blev det ett aningen för tufft lopp men nu har vi fint utgångsläge och han kan vara ett bud bland de tre främsta. Skor runt om, säger Jan Björkqvist.

6 Mazzolo – Han har rätt bra form. Senast strulade det med öronkappan och han blev lite tjurig och stannade till. Han var jättepigg i senaste jobbet och motståndet såg lite billigare ut. Han kan vara med bland de tre. Han har dåliga hovar och springer med lättmetallskor runt om. Han får rycktussar nu och blir nog piggare från start, säger Olle Elfstrand.

7 Valmy – Hästen är duktig och lite för bra för att vanligt lunchlopp egentligen även om det säkert lär vara någon bra emot även idag. Nu siktar vi på att plocka bort brodden på hono men det blir skor runt om. Han räknas tidigt, säger Lasse Punkari.

Lopp 2, V4-2

3 Unbelivable L.G. – Hon har haft problem med sina gaffelband och jag är orolig att banan blir skitig idag och det passar nog inte så bra. Hon ska smygas och ledningen för att släppa vore bra. Hon känns fin och det kan bli barfota runt om idag. Åtminstone barfota fram, säger Elisabeth Sandin.

4 Lady Lane Fame – Hon har inte startat på ett tag inför det här loppet och jag ligger lågt. Hon känns fin på alla sett och vis i träningen men behöver lopp i kroppen innan hon är som bäst och det är en slant som gäller för hennes del idag. Inga ändringar, säger Gert Henriksson.

6 Piraya Hästak – Hon gick bra senast som fyra och jag var nöjd med henne, hon krokade ihop med en tröttnande konkurrent 600 kvar och det var segern som rök där som det kändes. Hon ställdes mot någon bra konkurrent idag men hon är rätt hygglig själv och bland dom tre främsta räknar jag med att vara. Det är min bästa möjlighet på lunchen idag, säger Kim Eriksson.

9 Fridhems Flamma – Hon har varit borta länge för en skada. Ett 25-jobb i provlopp är det snabbaste hon fått och det löste hon bra. Hon såg fin ut i rakbanejobb i lördags och hon har fått mycket grundträning men känslan är att det saknas tempo så här direkt. Det blir skor runt om, säger Lotta Ousbäck.

10 Ylva Palema – Hon återkommer efter en liten paus och vi har ändrat hennes träningsupplägg rätt mycket. Det har blivit galopp träning och första gången hon sprang bakom sulky var för tio dagar sedan. Hon kändes fin då och det här är en duglig häst som har en del ogjort på tävlingsbanan. Det kommer säkert fattas en hel del i henne men på sin fina grundkapacitet kommer hon säkert ändå vara med där framme och hugga. Barfota fram, säger Ulf Stenströmer.

Lopp 3, V4-3

3 Borgunda Palema – Hon har gjort två positiva insatser på sistone och gångerna innan det hade hon faktiskt en hel del otur. Sist var det tufft emot och det gick dessutom inte att ta så mycket men jag var väldigt nöjd med henne prestation. Nu har vi fint utgångsläge och även om det blir svårt att vinna så kan hon vara en platskandidat. Skor runt om, säger Katarina Aurell.

4 Finn Knight – Han har höjt sig flera snäpp och jag måste vara nöjd med placeringarna då jag kört honom. Etta, etta samt tvåa bakom Västerbo Highflyer. Senast höll han farten bra och det är en häst som är mycket okomplicerad. Tidigare var han bäst med smygresa men han är som sagt var mycket tuffare nu och taktiken får jag bestämma då starten går. Skor runt om och han räknas tidigt, säger Lasse Punkari.

1 Super Ferrari – Han känns väldigt fräsch och fin för dagen och formen är det inga fel på för dagen, som det känns är han riktigt på tårna för dagen och det är bara att hoppas att han levererar. Han har gott kunnande i sig och kan duga till seger i ett sådant här lopp om han löper på topp, däremot är han väldigt sviktande i sin inställning och man vet aldrig riktigt vart man har honom. Inga ändringar och jag både tror och hoppas på en bra insats, med tanke på hur han känns för dagen, säger Carolina Forsberg.

12 Choko Coco – Hon var duktig senast vid seger och känns fortsatt väldigt fin i träningen efter det loppet, formen är på topp. Den här gången blev dock utgångsläget tråkigt och härifrån är vi nöjda om hon grejar en hygglig slant. Hon är stark och rejäl så vi får hoppas på tempo under vägen, då knäpper hon säkert ett gäng till slut. Inga ändringar, säger Lena Sjöberg.

Lopp 4, V4-4

2 Stepping Pontiac – Han var inte som bäst senast och jag var inte alls nöjd med honom den gången, förhoppningsvis har han med det loppet i kroppen gått framåt till den här starten men med tanke på insatsen senast ligger jag lågt. Inga ändringar och kan han svara för en förbättrad insats kontra senast och greja en hygglig slant så är jag nöjd med det, säger Anders I Jonsson.

4 Sugar Ville – Han hamnade långt bak senast och kunde inte ta så mycket i spåren. Jag tycker att han är ursäktad för den placeringen och jag är nöjd med hans insatser i övrigt. Vi testade ryckhhuva för första gången då men fick väl egentligen inte utnyttja den till fullo och vi kör med samma igen. Utgångsläget är bra och jag tycker han känns som en av dem som ska kunna göra upp om det. Skor runt om, säger Jan Björkqvist.

8 Quite Windy – Han trivdes inte på den hårda banan senast och var därför inte som bäst, hästen tog dock det loppet på ett bra sett och han känns väldigt bra i träningen inför den här starten. Han är fortfarande lite grön den här hästen, men det finns mycket i honom och han kommer bli bra med tiden. Utgångsläget idag gör det spännande, Oskar får sikta på tidig ledning och sedan får han köra där så länge det håller. Jag har respekt för Stenströmers häst men känner mig inte slagen på förhand med tanke på att jag vet vad min häst kan. Inga ändringar, säger Maria Törnqvist.

9 Walam – Hon sprang visserligen en rätt bra tid senast, men hon var segare än vanligt den dagen och inte som bäst. Jag räknar dock med att hon är bättre idag då hon var brunstig senast och det kommer hon inte att vara idag. Hon har varit fin i jobb efter senast och med lite klaff under vägen kan vi säkert vara med och slåss om en hygglig slant, då hon kan spurta bra till slut med rätt resa. Skor runt om samt öppet huvudlag som vanligt, säger Jannike Almsgård.

10 Swema – Hon gjorde en positiv insats senast som femma och trots dåliga ryggar gick hon bra till slut. Hon känns normal efter det men bakspår på tillägg gynnar henne inte alls. Vi får hitta ner till sargen och smyga med till pengar. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

12 Atilla Boko – Han gör det mesta rätt för tillfället och sätter nosen först på linjen även det ibland inte ser ut så i loppen. Man blir konfunderad när man ser honom i hans tröga stil men jag kan inte klaga alltför mycket. Bakspår på tillägg även för honom är ju inte optimalt men på det han visat måste jag ändå fortsätta tro på hans kapacitet. Barfota fram är tanken men kanske blir det en mindre ändring bak då han gått med broddskor, säger Ulf Stenströmer.

13 Simb Rhonda – Hon har många att runda och det är ingen häst som kan vräker sig på i spåren med. Hon var rätt duktig senast och allt är bra. Eventuell skitig bana hämmar henne inte och skorna får sitta på, säger Elisabeth Sandin.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ready Cash tackar nej till Elitloppet

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson