Vincennes vintermeeting börjar närma sig slutet för den här säsongen. Men det kan komma avslutas med en verkligt härlig tillställning. Anmälda till lördagens Prix de l’Union Europeenne är både Commander Crowe och Sanity.

Prix de Paris gick i mål i går och vi är inne på den sista veckan av Vincennes vintermeeting. Men lördagens tävlingar på Parisbanan kommer bjuda på ett riktigt vasst lopp. Prix de l’Union Europeenne (som Rapide Lebel vunnit de två senaste åren) har 80 000 euro till vinnaren och ser ut att kunna få till ett högkvalitativt startfält.

Fjolårets dominant i storloppen, Commander Crowe, har sedan tidigare deklarerat att det här loppet ska utgöra stjärnans årsdebut. Den Fabrice Souloy-tränade tioåringen finns också med bland de anmälda.

Det gör även Malin Löfgrens Sanity som i förra veckan stod för en verkligt mersmakande comeback och spurtade in som trea i ett lopp på Vincennes.

Bland de under måndagen totalt 26 preliminäranmälda hästarna till lördagens lopp finns även Prix de Paris-deltagarna Tiego d’Etang (tvåa) och Roxana de Barbary (fyra), samt Main Wise As, Rêve de Beylev, Unique Quick och Up And Quick. Den definitiva startlistan blir klar senare i veckan.

Läs även: Commander Crowe snart redo

Läs även: Strålande årsdebut för Sanity