En ny högintressant säsong för Sanity kan ta sin början i Frankrike. Den populära stjärntravaren förbereds för en ny storloppssejour.

Det blev en femteplats i finalen av UET Trotting Masters på Solvalla den sista september. Sedan dess har den nu sjuårige Sanity inte kunnat skådas på tävlingsbanorna. Men nu kan den femfaldige miljonären så smått vara på väg tillbaka.

Sedan i början av december har Sanity tillbringat tiden på Grosbois utanför Paris för att ladda upp för den kommande storloppssäsongen. Årets primära mål är att revanschera sig i Elitloppet. Men en tänkbar årsdebut kan komma att ske i Frankrike.

– Han har ett lopp på Vincennes i slutet på februari, men inget är bestämt, säger skötaren Moa Löfgren till kanal75.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Denna gången är Ready Cash helt på topp

Denna gången är Ready Cash helt på topp

Ska han bli den femte hästen i historien som bärgar tre raka segrar i Prix d’Amerique? Ready Cash bär en hel nations förväntningar på sina axlar när han äntrar Vincennes på söndag.

Vem som är den store förhandsfavoriten i söndagens Prix d’Amerique råder det få tvivel om. Efter att ha segrat i loppet två år i följd hoppas nu många att Ready Cash ska sälla sig till den exklusiva skaran som hemfört loppet tre gånger.

En bedrift som för övrigt bara fyra hästar tidigare mäktat med. Uranie 1926-1928, Roquepine 1966-1968, Bellino II 1975-1977 och såklart nyligen hädangångna Ourasi 1986-1988 (plus en fjärde seger 1990).

Kan då den nu åttaårige Indy de Vie-sonen Ready Cash bli den femte? Rapporterna från Frankrike går i alla fall minst sagt i dur. Maharajah och de övriga kommer att få en Ready Cash i absolut toppform att tampas mot – kanske en Ready Cash som är bättre än någonsin.

– Han ser bättre ut i år än han gjorde inför vinsterna 2011 och 2012, säger ägaren och tidigare tränaren Philippe Allaire i ett reportage på kanal75.

Den store hemmahjälten vann Prix du Bourbonnais enkelt men fick sedan en ordentlig genomkörare i Prix de Bourgogne dagen för Nyårsafton. För att ta sin tredje raka seger i det loppet fick Ready Cash plocka fram sitt yttersta, något som segertiden på 1.10,8a över 2100 meter vittnar om. Därefter har stjärnan inte setts till i tävlingssammanhang utan slipat formen på stränderna i Normandie.

Under måndagen gick Ready Cash ett par sista finslipande träningsjobb vilka bestod i åtta intervaller á 500 meter i 16-18-tempo.

– Jag vet att Thierry Duvaldestin var så nervös att han inte kunde sova inför det här jobbet. Men nu kan jag lova att han sover gott resten av veckan, säger Philippe Allaire.

Fyra dagar återstår. På söndag eftermiddag kan, om allt går i lås, Ready Cash anslutit sig till de verkligt stora i Prix d’Ameriques historia.

– Vi var länge inställda på att Ready Cash kanske skulle sluta tävla efter den andra segern i fjol. Men nu ångrar vi inte att vi fortsatt satsa och om jag ska jämföra så är han bättre i år än tidigare. Vid de tidigare segrarna har han faktiskt inte varit helt på topp, men det är han nu. Det senaste loppet blev tufft för honom, men han behövde det för att komma i form. Jag tycker det ser riktigt bra ut och han är hundraprocentig, säger Allaire till kanal75.

Gilla travnet.se på Facebook!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Onsdag: V4-tips till Boden
Nästa nyhet
Onsdag: V4-tips till Boden

Onsdag: V4-tips till Boden

En ganska öppen V4-omgång som Boden bjuder på idag. Den där givna spiken saknas och jag spelar ”en-av-två” på två hästar från innerspår. Dels i avd 2 nr 1 Digital River samt i avd 4 nr 1 Lira Launcher. Och det gäller lite samma förutsättningar för bägge, det är långt ifrån givet att spetsen nås men chansen finns kvar även bakifrån. Men skulle det bli front så stiger vinstchanserna rejält och jag hoppas att det löser sig för en av duon.

V4 – System 1:
5,6,8,9,10 (res 1-3)
2,3,4,5,6,8,10 (res 14-7)
2,3,5,9,11,12,15 (res 6-12)
1 Lira Launcher (res 10-13)
245 rader – 490 kronor

V4 – System 2:
5,6,8,9,10 (res 1-3)
1 Digital River (res 5-8 )
2,3,5,9,11,12,15 (res 6-12)
1,5,6,10,12,13,14 (res 3-9)
245 rader – 490 kronor

Lunchdubbelförslag:
1 – 3,5,9,11,12,15 / 100 kr
3,4,5 – 3 / 120 kr
Totalt 960 kronor

Spelredaktör: Per-Arne Corell


V4-1:

A: 10-6-8-9  B: 5-1-3-4-11-7  C: 2-12

Spetsanalys:
Perfect Woman har ett fint spetsläge med innerspår och bara tre hästar på startvolten. Det kan räcka för spets men jag tror inte Gidde Palema-dottern är speciellt startsnabb och håller Bar Felix som knapp spetsfavorit första biten. På 20-fållan står Digital Creation med offensive Ove A Lindqvist, kanske satsar Ove A framåt direkt i ett försök att tidigt komma till front? Eller kan Petter Lundberg också försöka ”kuppa sig” till spets tidigt med French Target som också står med 20 m tillägg?

Loppanalys:
Ett riktigt dåligt lopp, och även lurigt med dubbla tilläggsvolter över sprint.
10 Waitingonfriend finns det lite plus på. Hästen står fint inne på pengarna här, satt fast i senaste starten på Boden, samt vann även två lopp på just Boden i januari-ifjol. På minussidan; galopprisk från bricka 2 i volten, och sedan är det ibland riktigt svårt ta tillägg på 1640 meter. Tips ändå.
6 Digital Creation debuterade i ny norrlandsregi på Umeå förra veckan. Hästen hamnade då i en kall rygg in i sista sväng men var själv också bara stum över upploppet. Kanske har hästen vant sig lite mer vid norrlandsförhållanden till denna gång och jag är lite inne på att offensive Ove A har lillchans köra sig till spets tidigt trots tillägg. Chans.
8 French Target inledde karriären snyggt med två raka och kan en del i grunden. Hästen återkommer nu efter vila och det låter ganska bra från tränarhåll. Om en bra start kanske Petter Lundberg satsar framåt direkt?
Snabb i bena och passar bra på distansen gör 9 Lady Line som idag debuterar i ny regi. Halshäst och dagens kalla Boden-väder är därför på plussidan. Inte borta.
5 Flickas Honey svarade för en godkänd upphämtning senast efter galopp och är kanske på gång? From Above-dottern tog i alla fall två segrar ifjol, vilket ger lite respekt i detta ”skabbalopp”. Dock togs bägge fjolårssegrarna på barfota-balans, vilket såklart inte är aktuellt idag.

V4-2:
A: 1-5-4-3 B: 8-2-10-6-14-7-15  C: 9-13-11-12

Spetsanalys:
Digital River har ett perfekt läge här med innerspår på femhästarsvolt vilket ger klart spetsfavoritskap även om både Ronaldinho Bob och Pigtails också öppnar bra och försöker ta sig förbi.

Loppanalys:
1 Digital River återkom senast efter dryga 3,5 månaders frånvaro och galopperade 500 kvar som tredje häst efter en resa mestadels i andra par utvändigt. Digital River var i det läget slagen av tätduon men dagens gäng känns lite enklare. Detta ihop med en bra spetschans ger sammantaget en ganska hygglig vinstchans.
5 Pigtails vann fyra lopp ifjol, öppnar bra, gjorde det fullt godkänt senast och dyker säkert upp i striden här.
4 Cash´em debuterar i regi Hanna Olofsson. Femåringen tränar bra och har fart för vinst.
3 Ronaldinho Bob öppnar bra och har lite spetschans. Hästen gjorde det godkänt senast utan att vara på topp och kan vinna här.
8 Main Target står bra inne på pengarna och återkommer efter lite vila. Inte borta.
2 Hilda Nalan har kapacitet för vinst men efter lite frånvaro låter det som om Christian Månsson tror att stoet behöver det här loppet för att vara segermogen.
10 Addictive Tomson startgalopperade kort senast men svarade för en fullt godkänd upphämtning.
6 Inter Tilly är svårbedömd efter 3 månader frånvaro. Står dock bra inne i loppet och innerspåret på tillägg kan vara ett skrälläge med riktig klaff.

V4-3:
A: 3-9-2-11 B: 12-5-15-7-6-10-14-13 C: 8-4-1

Spetsanalys:
Stuzzicadenti spetsade från springspår i sin debut och från bricka tre nu kan det bära av mot spets direkt. Janne Norberg vill säkert också försöka blanda sig i spetsstriden med Accelerate men jag håller Stuzzicadenti som spetsfavorit med hänsyn till spåren.

Loppanalys:
Jag har 3 Stuzzicadenti som loppets spetsfavorit och det ger därmed tipset. Skulle spetsanalysen stämma så är Ove A duktig att hålla igång i de här lägena och Stuzzicadenti hästen att slå för övriga.
9 Global Olympic blev dragen sist 500 kvar näst senast för att sedan avsluta fint och tog senast en snygg spetsseger. Tidig.
Petter Lundberg var nöjd med 2 Pompano i debutsegern och tränaren tror hästen gått framåt med loppet i kroppen. Chans.
Christian Månsson låter uppåt på 11 Bicc´s Hightech som senast fick fritt sent från rygg ledaren.
12 Boko Won försökte utmana ledande Global Olympic senast men räckte inte riktigt på denne då men inte så mycket sämre.
5 Accelerate var chanslös mot Pompano senast men står denna gång 20 meter bättre till och har dessutom lite spetschans med startsnabbe Janne Norberg i sulkyn.
15 Buy The Lay är inte så tokig och står bra inne i loppet. Skrällduglig med klaff.
7 Guns N´Roses har fart för vinst men tränare Månsson är inne på att hästen behöver loppet efter lite frånvaro.

V4-4:
A: 1 B: 10-13-12-5-6-14-3-9-15-8-7  C: 2-4

Spetsanalys:
Västerbo Mission öppnar bra men ska enligt uppgift ha en smygresa denna gång då lång distans. Känns som ganska jämnt skägg i spetsstriden mellan Lira Launcher, De Leone Ås, Brisco Fernando samt Xflash Hornline.

Loppanalys:
1 Lira Launcher har lite chans att nå front och skulle det lyckas tror jag stoet har en bra vinstchans. Nu är dock – tyvärr – risken överhängande att man inte lyckas försvara innerspåret och bakifrån går chansen från bra till att – ”det kan gå ändå”. Ändå ett givet tips.
Bakom tipsettan känns det lite som lotto för mig då det finns lillminus på de flesta.
10 Emma Nips står bra inne i loppet, funkar bra på lång distans men återkommer efter lite vila och knappast toppform direkt som det låter.
13 Take Off Sound tog ner Kung Töll över upploppet senast, vilket var bra gjort. Nu har man dock ett annat lopp i februari också man siktar mot enligt intervju på Boden-travets hemsida.
12 Callela Benefit har definitivt fart för seger men det låter inget bra från stallhåll. Hästen är åtgärdad och man tror inte på någon riktig bra prestation idag. Räknas ändå.
Bra kapacitet har även 5 Brisco Fernando men även här räknar man med att det behövs något lopp i kroppen efter vila innan hästen ska vara på topp.
6 Xflash Hornline, 14 Nose By Nose samt 3 Västerbo Mission är skrälldugliga.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Boden: "Ska duga gott även här"
Nästa nyhet
V4 Boden: ”Ska duga gott även här”

V4 Boden: ”Ska duga gott även här”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han var duktig senast vid seger och jag var jättenöjd med honom, givetvis. Efter det loppet känns han fortsatt fin i träningen och han ska med debuten i kroppen senast gå framåt till den här starten. Det är en häst som är ganska lat och bekväm i träningen och där visar han inte speciellt mycket, däremot visade han i debuten senast att det är en tävlingshäst och gör han om insatsen från senast ska han duga gott även här, säger Petter Lundberg om Pompano i den tredje avdelningen.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bodentravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

5 Flickas Honey – Hon har faktiskt varit positivare på sistone trots att det inte syns i raden direkt. Jag tycker att hon var rent utsagt dålig innan det men det finns kapacitet i henne, Ändå kan jag inte sticka ut hakan allt för mycket och jag ligger lågt. Inga ändringar, säger Christian Månsson.

6 Digital Creation – Hon hade lite sparat senast och bör vara ännu vassare i form till denna start. Isbana verkar fungera bra på henne och hon ska ses med lite chans här då hon känns fin efter senast, säger Gabriella Laestander.

7 Seven Road – Han är mest en medhängare i loppen och visade inget annat än det senast heller. Normalt sett är han lite bättre nu med loppet i kroppen men jag tror ändå att han får svårt att räcka till. Vi är nöjda med en matlapp. Inga ändringar, säger Lars Marklund.

8 French Target – Han har inte startat på ett tag inför det här loppet och jag har inte kört några banjobb med honom inför detta, därför har jag ingen större koll på dagsformen. Det jag vet är att han är åtgärdad efter senast och sedan har han tränat på ganska bra, även om han inte ska vara testad i några snabbare farter. I grund och botten är hästen bra för klassen och på grundkapacitet ska han nog räcka en bit direkt, däremot lär han dock behöva något lopp i kroppen innan formen sitter där, säger Petter Lundberg.

9 Lady Line – Hon har varit ifrån ett tag men det här är en duglig häst i grund och botten. Hon har tränat på bra och vi körde henne i ett provlopp där hon var först i mål på 1.21 full väg. Hon har haft halsproblem så vintern är ingen nackdel för henne och jag tror även att hon ska fungera på banan. Det fanns två rätt bra hästar emot enligt mig och sen kan min vara ett bud. Skor runt om med broddar och öppet huvudlag, säger Jaakko Alamäki.

Lopp 2, V4-2

1 Digital River – Han åkte på en korsförlamning i höstas och det tog lite tid innan han kom tillbaka från det, inför comebacken senast hade han dock jobbat på bra och ganska mycket och jag tyckte han kändes fin i loppet och det var en tredjeplats som rök vid galoppen. Det finns ganska bra fart i den här hästen och han är inte så tokig, däremot vill jag se att han fungerar fullt ut innan jag kan tro på honom. Han är bättre än vad raden visar men idag är det felfritt som gäller, sedan får vi se. Inga ändringar och jag kör lite på säkerhet idag, säger Roger Nilsson.

2 Hilda Nalan – Hon återkommer eftger en paus men känns pigg i jobben och har gått 19/1600 som snabbast inför detta. Jag tror nog att hon behöver en genomkörare innanför västen men på sin grundkapacitet kan hon vara ett platsbud. Normal vinterbalans, säger Christian Månsson.

3 Ronaldinho Bob – Han hängde på en töm senast och är nu behandlad i en framkota. Han känns fräsch men sedan är det svårt att veta om han tappat lite rent tempomässigt. Distansen och isbanan fungerar bra och taktiken är upp till Per. Hästarna på tillägg ser tuffa ut en del. Nu får han en murphy på ena sidan, säger Roland Jakobsson.

7 Louise Winner – Hon gjorde ett bra lopp senast som tvåa och jag var klart nöjd med insatsen. Jag tyckte inte att hon var bra gången innan och låg därför lågt inför det loppet. Nu är hon lite uppanmäld och ska smygas in det längsta vilket såklart gör det svårare att räcka till. Jag kan sträcka mig till att hon kan duga till en plats bland de tre främsta men mer än så tror jag inte. Inga ändringar, säger Lars Marklund.

8 Main Target – Han har gjort det ganska hyggligt i de senaste starterna och suttit fast och haft en del otur, jag tycker han är bättre än vad raden visar. Den här gången står han dock 20 meter tillägg över kort distans och det blir tufft, han har heller inte startat på ett tag efter senast så grejar vi en hygglig slant är jag nöjd med det, säger Petter Lundberg.

10 Addictive Tomson – Hon har lottats till svårt utgångsläge den här gången samtidigt som hon är uppanmäld, dessa faktorer gör att vi ligger lågt. Jag tycker inte att hon är något för spelarna här och grejar hon en slant får vi vara nöjda, säger Antero Heinonen i Petri Salmelas stall.

11 Zummer Nice – Formen verkar ganska bra och är det en fin isbana så fungerar det ok. Vi får se hur det löser sig från start. Då man offrar speeden från början med honom brukar det vara sämre ställt till slut. Han kna öppna rätt bra och vi slipper springband, säger Leif Eriksson.

14 Amourus – Hon fick gå lite för tidigt senast och den starten är bara att glömma, hon ska helst spara speeden till 2-300 kvar och när hon fick gå så tidigt som 800 kvar senast så går det inte. Hon känns annars jättepigg och fin i träningen för dagen och formen är det inga fel på, utgångsläget den här gången blev dock helt iskallt och härifrån får hon smyga med så länge det går och sedan gå till slut. Inga ändringar och det är bara att hoppas på klaff, hon känns som sagt jättefin men det blir tufft härifrån, säger Jesper R Nilsson.

15 Sigge P.H. – Han har inte startar på grund av en virusinfektion men jobbar fint hemma. Nu drog vi dock ett riktigt dåligt läge och i nuvarande slag för han svårt att räcka till. Vi smyger md och hoppas att han spurt ger en mindre slant. Skor runt om med broddar och norskt huvudlag, säger Helmer Hedlund.

Lopp 3, V4-3

2 Pompano – Han var duktig senast vid seger och jag var jättenöjd med honom, givetvis. Efter det loppet känns han fortsatt fin i träningen och han ska med debuten i kroppen senast gå framåt till den här starten. Det är en häst som är ganska lat och bekväm i träningen och där visar han inte speciellt mycket, däremot visade han i debuten senast att det är en tävlingshäst och gör han om insatsen från senast ska han duga gott även här, säger Petter Lundberg.

5 Accelerate – Han har lottats till spår fem i volt och det är väl inte optimalt för honom, det är galopprisk härifrån. Samtidigt är det inte några hästar som kommer från springspår så jag både tror och hoppas att det ska gå vägen. Sköter sig hästen tycker jag att han är bra nog för att vara med och hugga om det i den främre träffen, fartmässigt duger han här. Han har haft lite problem med att ställa om sig till vinterbrodd men senast såg det ut som det är på väg åt rätt håll. Han känns väldigt fin i träningen, säger Carina Hezekielsson.

7 Guns N’Roses – Hon har varit ifrån ett tag men han jobbar 19/1600 på ett bra sätt. Det här är en rätt som fin häst som kommer tjäna pengar framöver men jag tror nog att han behöver loppet den här gången. Skor runt om med broddar, säger Christian Månsson.

9 Global Olympic – Han börjar äntligen fatta vad det går ut på och han kommer mer och mer för varje lopp, han har tagit lite tid på sig men de tre senaste starterna har verkligen varit proppen ur. Efter segerloppet senast hade han bara 80 i puls när han kom in efter loppet så det fanns krafter kvar. Jag tycker det är en häst som ska ha mer att hämta och jag tycker han är en av dom som ska räknas i det här loppet, han är dessutom startsnabb så trots snävt spår i volt ska han kunna hamna bra på det, säger Jesper R Nilsson.

11 Bicc’s Hightech – Han hade vunnit senast med tidigare lucka och har full form för dagen. Utgångsläget är spännande då han öppna hyfsat och vi laddar framåt direkt så får vi se vart han hamnar. Det här är min bästa chans i omgången och vi ändrar inget, säger Christian Månsson.

12 Boko Won – Han var duktig senast som tvåa, han var klart förbättrad den gången och han är lite på gång. Han har tidigare haft problem med att äta och han har alltid ätit dåligt, han börjar dock bli bättre även på den biten och med det hoppas jag även att resultaten börjar komma. Han känns uppåt för dagen och med lite klaff duger han i det här loppet, säger Petter Lundberg.

Lopp 4, V4-4

1 Lira Launcher – Hon galopperade på grund av en tappad sko senast och kusken var nöjd med hur hon kändes då, Tyvärr är hon inte direkt startsnabb så det blir nog ingen ledning men med få hästar på startvolten kanske kusken kan ta sig ut. Distansen fungerar bra och även isbana och hästen känns fin. Hon ses med chans, säger Anna Lindmark.

3 Västerbo Mission – Hon höll rätt bra senast. Isbana gillar hon men distansen är ingen fördel. Hon ska helst smygas över denna distans och hon är inte borta, säger Leif Eriksson.

10 Emma Nips – Hon har varit ifrån på grund av en virusinfektion men känns pigg i jobben nu för tiden. Det här är en rejäl häst som alltid håller farten och isbanan har hon gillat tidigare. Hon kanske inte är som bäst redan nu men jag tror ändå att hon kan duga en bit och är inte helt borta. Skor runt om med broddar och norskt huvudlag, säger Helmer Hedlund.

12 Callela Benefit – Hon var inte som bäst senast och hon är behandlad efter det loppet, nu känns hon bra i träningen igen men med tanke på insatsen senast känns det bäst att ligga lågt. Näst senast och för tre starter sedan var hon jättebra och normalt duger hon ganska långt i ett sådant här gäng, på insatsen senast och att hon är behandlad efter det loppet går det dock inte att tro allt för mycket på henne, säger Antero Heinonen i Petri Salmelas stall.

14 Nose By Nose – Formen på honom är bättre än vad raden ger sken av. Han klarar isbanan helt ok men det är ingen fördel för honom. Han får smyga med och greja en hyggligt bra placering, säger Gabriella Laestander.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Raja Mirchi aktuell för USA i sommar
Nästa nyhet
Raja Mirchi aktuell för USA i sommar

Raja Mirchi aktuell för USA i sommar

Raja Mirchi står inför sin karriärs hittills största utmaning på söndag. Men det kan bli fler stora internationella lopp för svensken. Till hösten planeras en resa över Atlanten.

Raja Mirchi är en av Sveriges hetaste hästar för närvarande och på söndag väntar som bekant lejonkulan i Paris och Prix d’Amerique. Fast det finns fler planer för sexåringen senare i år. En tripp över till Nordamerika är på tapeten.

Det är i nyhetsbrevet Harness Racing Update som Lutfi Kolgjini säger att Raja Mirchi är högaktuell för ett antal lopp på andra sidan av Atlanten på sensommaren och hösten. Allra främst nämns Breeders Crown, som i år körs på Pocono Downs den 19 oktober.

– Vi kommer över senare den här säsongen för att tävla i Breeders Crown. Vi vet ännu inte vilka lopp utöver det som han kan vara aktuell för, men vi vill verkligen visa upp hästen i Nordamerika. Hans stam är fantastisk och han är perfekt som avelshingst för den amerikanska marknaden, säger Lutfi Kolgjini.

Raja Mirchi har redan varit i USA och tävlat tidigare. Det som tvååring då han galopperade och blev utslagen i ett försök till Peter Haughton Memorial 2009. Om planen går i lås kommer hästen bege sig över havet i månadsskiftet juli, augusti.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Dansk kulltopp till Svanstedt

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson