Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

- Han är betydligt bättre än raden antyder och bakom favoriten är han nästa häst i ranken enligt min bedömning. För tre starter sedan var han sjuk och näst senast satt han fast. Senast var han ursäktad av punktering. Spåret bör vi greja och det blir skor runt om, säger Calle Jepson om Diezel Rand i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Färjestad. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

2 Miglöda – Hon har inte startat på länge och har haft en del småstrul. Vi har behandlat henne i omgångar och sedan tränat henne lugnt. Det finns fart i henne och jag tycker inte att hon är så osäker som raden ger sken av. Nu kan hon nog behöva loppet men jag tror ändå på en fin insats. Skor runt om, säger Ida Eriksson.

4 Pärlviva – Vi tror inte så mycket på henne idag. Vi har i och för sig en suverän kusk som får snurr på henne men hon har varit skadad och är inte vässad då det varit dåliga träningsförhållanden. Hon känns dock pigg och fin. Vi hoppas på en hygglig slant. Skor runt om, säger Eva Andersson i stallet.

5 Bolpojken – Han var riktigt bra senast vid segern och det här är en kapabel häst. Han är dock inte helt lätt att köra och tävlar en hel del mot sig själv. Felfri duger han såklart igen men det är som sagt lite upp till honom. Inga ändringar, säger Morgan Ivarsson.

6 Köla Olympia – Hon är en bättre häst än Pärlviva och kan öppn rätt så bra. Viljan är dock dålig på henne till slut. Vi kör henne med skor runt om, säger Eva Andersson i stallet.

7 Nebbenes Jahn – Han är mycket snabb men snudd på istadig ibland. Allt verkar som det ska jobben och det är ett givet segerbud men jag vill absolut inte köra honom i ledningen. Han behöver ha häst runt omkring sig från sexhundra till trehundra kvar och jag får försöka att stänga in mig så gott det går. Jag är inne på att prova nytt huvudlag och det kan bli första med norskt nu. Jag har stall inne på banan pch de har saltat banan som verkar fin. Jag är inne på barfota fram eller till och med barfota runt om, säger Calle Jepson.

8 Astagreta – Hon är lite nervig av sig men det har blivit klart bättre nu på slutet. Hon har nog bäst chans av våra tre i loppet. Hon är bäst barfota fram men det lär vara isigt på stallbacken och så och vi kör nog med skor runt om. Hon verkar fin, säger Eva Andersson i stallet.

Lopp 2, V4-2

1 Identico Corner – Det är en kapabel häst och allt verkar väl med honom. Spåret är bra dessutom och felfri bör det vara ett tidigt bud.Det kan finnas lite galopprisk på honom. I dag blir det ingen skolöst på Färjestad så det blir skor runt om, säger Erik Berglöf.

3 S.J.’s Survivor – Han gör nu comeback efter lång frånvaro och har gått 1.22 snabbast inför detta. Han känns fina på alla sätt men kan nog behöva loppet i kroppen. Motståndet var inte det blodigaste men han kan få svårt att räcka ända fram direkt. Barfota bak vore optimalt, säger Magnus Jakobsson.

9 Shamrock Best – Han gjorde väl ett hyfsat lopp senast och känns fullt normal i jobben efter det. Loppet såg dock rätt så bra ut samtidigt som vi har bakspår och vi får försöka smyga med till pengar. Skor runt om, säger Petter Karlsson.

Lopp 3, V4-3

2 Noa Star – Hon har gjort fina insatser en längre tid och jag är fullt nöjd med henne. I de två senaste loppen har hon inte varit långt från seger och en fullträff borde komma snart. Spåret är bra och skulle det klaffa är hon med där framme. Skor runt om, säger Anders Elehn.

4 Carry A Torch – Hon har varit hos mig sedan 12 december och det känns som en fin travare på alla sätt. Hon har sprungit fina tider i USA och borde vara aningen hårdare än de övriga. Vi har inte kört några riktigt snabba farter med henne men det totala intrycket är att hon verkar lite het av sig. Utgångsläget är bra och även om jag inte kan sticka ut hakan alltför mycket så här i första starten för mig så tror jag på chans. Vi har tränat henne med skor och hakar vilket funkat fint, säger Åke Lindblom.

5 Baffy Blou – Hon har löpt bra och börjar släppa till alt bättre. Formen är fin och hon ses som ett givet bud även här. Jag tycker med tanke på förutsättningarna att hon har bäst chans av våra i omgången. Det lär bli hårt underlag på Färjestad idag och skor runt om, säger Anton Sverre i stallet.

6 Quantanamera – Hon gör det bra varje gång och hon går bra till slut. Klaffar det med positionerna så hon hittar ner i vettigt läge så ska hon räknas även här. Det blir skor runt om, säger Erik Berglöf.

7 Soda – Hon höll bra senast trots en alldeles för tuff löpning och jag var nöjd med insatsen. Hon känns fortsatt formstark i träningen men är väl lite bortlottad denna gång. Dessutom är hon inte lika bra när hon tvingas tävla med broddar och jag ser henne främsta som ett bud bland de tre främsta. Inga ändringar, säger Mikael J Andersson.

9 Saint Louise – Hon satt fast med gott om krafter kvar senast och känns riktigt uppåt för dagen. Vi tror på henne idag men hon ska smygas och kommer defintivt köras i andraspår för att inte sitta fast. Med rätt lopp tror jag att hon kan bli farlig. Inga ändringar, säger Petter Karlsson.

Lopp 4, V4-1

1 Mystic Chip – Han kan vara lite stressad av sig och vi hoppas att det inte blir några omstarter. Distansen kan vara i längsta laget men det finns hyfsad kapacitet i honom. Mest troligt blir det skor runt om, säger Anton Sverre i stallet.

4 Diezel Rand – Han är betydligt bättre än raden antyder och bakom favoriten är han nästa häst i ranken enligt min bedömning. För tre starter sedan var han sjuk och näst senast satt han fast. Senast var han ursäktad av punktering. Spåret bör vi greja och det blir skor runt om, säger Calle Jepson.

7 From All Over – Hon var bra vid segern senast men fick också en fin löpning och sedan löste allt sig till vår fördel. Hon jobbar på som vanligt efter det och känns lika bra inför denna start. Jag tycker att hon är säkrare på benen än vad man tror och både springspår och distansen ser jag som mer fördelar än nackdelar. Hon kan inte göra alltför mycket själv i loppen och vi söker efter en bra rygg att gå i. Helt borta behöver hon inte vara och vi kör med samma balans som senast, säger Stig Sjögren.

9 Bella Chip – Hon får smyga med och försöka tjäna en hygglig slant. Jag har inga större förväntningar på henne än så. Vi kör med skor runt om, säger Erik Berglöf.

13 Joulin Song – Hon blev trött seanst men det var inte så konstigt eftersom hon fick lägga ett antal speeder på vägen. Vi glömmer och går vidare men har samma strulläge igen och risken fär vingel finns. Hon tränar starkt och på sin kapacitet kan hon nog vara med där framme om det löser sig på vägen. Inga ändringar, säger Mikael J Andersson.

15 You Talking To Me – Han satt fast näst senast och svarade för ett rejält sutvarv vid segern senast. Han vann på bra sätt utan att det var en massa sparat. Nu är läget mycket tufft med bakspår på tillägg och det är inte så lätt att kliva runt alla till seger. Mest troligt skor runt om, säger Anton Sverre i stallet.