Stenhårt i mål men Ready Cash höll undan. Den stora Prix d’Amerique-favoriten segrade i Prix de Bourgogne på Vincennes. Men de nordiska hoppen floppade.

Ett förstklassigt startfält testade formen på Vincennes inför Prix d’Amerique om en månad. Och efter en riktigt spännande upplösning fick favoriten Ready Cash nosen först och noterades för sin tredje raka seger i Prix de Bourgogne.

De nordiska deltagarna, Raja Mirchi och Yarrah Boko, hade emellertid ingen lycka med sig i loppet. Yarrah felade bort sig kort efter start och även Raja Mirchi diskvalificerades en bit in i loppet.

Annars var det Ready Cash som var snabbast från början från sitt innerspår och höll upp ledningen. Efter en bit kom Main Wise As fram och lade press på ledaren och fick överta. Franck Nivard lyfte dock ut Ready Cash direkt i andraspår och fick sedan pressa sig till ledningen ånyo. Tempot var hårt uppdrivet; första 600 efter 07,2 medan de första 1100 meterna avverkades efter 08,5.

In mot sista kurvan skickade Richard Westerink ut Timoko i tredjespår, det efter att ha dittills fått en fin resa som trea i andraspår. Timoko gick riktigt starkt genom svängen och när upploppet nalkades var det jämn strid. Men bakom lurade också Royal Dream som travat som trea på innerspår, men nu fick fritt mellan hästar. I andra ytter fanns även Roxane Griff som provade attack ur sista sväng.

Ready Cash svarade helhjärtat ut Timoko men fick nu ta sig an Royal Dream som avslutade mycket kvickt. När mållinjen skars var de båda helt jämsides men efter en liten granskning av målfotot konstaterades att favoriten hållit undan men minst tänkbara marginal.

Både Ready Cash och Royal Dream noterades för 1.10,8a över 2100 meter. Segraren belönades med 60 000 euro. Trean Timoko stod också han för en femstjärnig insats och klockades till en tiondel långsammare tid. Stor eloge också till fyran i mål, Tiego d’Etang som avslutade mycket starkt långt ut i banan och gick i mål på 1.11 blankt.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: V64-tips Boden

Söndag: V64-tips Boden

Jackpotomgång på Boden idag med riktigt vintriga förutsättningar och i alla fall tre svårlösta V64-avdelningar. Och jag gissar att över 90% av spelarna spikar en av Mats Buchts två vinsterspecialister i omgången. Antingen i V64-inledningen Livi Destini som har en mycket lämplig uppgift på papperet idag. Normalt sett en toppchans men jag är något konfunderad över lite statistik, Ulf Ohlsson har kört hästen åtta gånger och som bäst har det blivit några femteplatser. Tillfälligheter? Kanske…

Mats Bucht har även isbanespecialisten Västerbo World till start. Efter insatsen i Guld senast, och nio år till trots, verkar hästen gå mot ännu en kanonfin vintersäsong. Det lär dock allt närmare start bli allt mer tugg om travhästarnas ”Posa” Serenius och jag misstänker att spelvärdet till slut blir ganska lågt. Västerbo World får dock hjälpa till bilda dagens lås…

Utgångarna; En-rolig-och-en-trolig;
Avd 1 nr 10 Livi Destiny möter ett gäng som han normalt sett bara slår men med ett par frågetecken och som jättefavorit nöjer jag mig med att spela utgång på hästen.
Avd 6 nr 1 Digital Element har helintressanta förutsättningar idag med innerspår över sprint. Kan leda hela vägen om inte utvändige Romeo Kähö häxar i början.

Låset:
11 Kung Töll och 15 Västerbo World bildar ett starkt lås i V64-4.

V64-systemet – kupong 1:
10 Livi Destiny (res 1-3)
3,5,8,12,13 (res 1-11)
3,4,9,13 (res 8-7)
11,15 (res 1-10)
7,8,10 (res 11-4)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (res 11-1)
1200 rader/kronor – bara för sex rätt  

V64-systemet – kupong 2:
1,2,3,4,5,7,8,12 (res 10-6)
3,5,8,12,13 (res 1-11)
3,4,9,13 (res 8-7)
11,15 (res 1-10)
7,8,10 (res 11-4)
1 Digital Element (res 10-4)
960 rader/kronor – bara för sex rätt  

Dagens Dubbel-förslag:
7,8,10 / 1  – 200 kr
7,8,10 / 4 – 100 kr
11 / 1,4 – 50 kr
Totalt 1000 kr

Spelredaktör: Per-Arne Corell   


V64-1

A: 10  B: 1-3-7-12-2-8-5-4  C: 6

Spetsanalys:
Tror Vancouver Hornline är snabbast bakom bilen men gissar att den inte ska köras i spets över full distans. Hästarna från de 3 innersta spåren kan också öppna bra men Asterix Tooma ska nog inte heller köras i ledningen så med två eventuella hjälpryttare så säger jag att; spetsfavorit efter en bit = Fantom Rols. Där reservanalysen är att Callela Benefit lyckas försvara innerspåret och sedan körs i spets.

Loppanalys:
10 Livi Destiny stortrivs på vintern och är här ute mot helt rätt gäng, ett motstånd som hästen normalt bara lägger på rygg. Men det finns ett par frågetecken, efter tre raka segrar och mycket övertygande dödensseger näst senast tyckte jag att Livi Destiny var något sämre senast. Livi Destiny höll bra som trea då från dödens igen men som sagt, känslan är att han ändå var något sämre än innan. Normalt borde det också vara snarast ett plus med Ulf Ohlsson i sulkyn idag men faktum är att statistiken skrämmer. Ohlsson har kört hästen vid åtta tillfällen och som bäst har det blivit några femteplatser. Visst, svårvärderad statistik men ändå; det gnager lite i bakhuvet. Bra vinstchans trots de två frågetecknen.
Bakom favoriten är det bara ta fram tombolan. Lägger dock 1 Callela Benefit som tvåa på sitt fina läge där det kan bli helt serverat med lite flyt. Tredje starten i regi Salmela här.
Bra läge har också norske gästen 3 Fantom Rols som senast fullföljde fullt godkänd i ett stayerlopp på norska V75. Smygkördes då men senaste Leangen-segern är från spets och den kan mycket väl bli front denna gång och då leder Good As Gold-sonen länge.
7 Love Above har form för seger men vinner inte så ofta.


V64-2

A:  12-3-5-8-13 B: 1-11-2-10-7  C: 6-14-4

Spetsanalys:
Svårt med låg klass och flera finska ekipage men Jason Blend spetsade näst senast i Finland från bricka 4 bakom bilen och öppnade senast bra från åttondespår till utvändigt ledaren strax efter start. Jason Blend är dock en trist typ och troligen släpper man ifrån sig taktpinnen även om man skulle nå fronten inledningsvis. Sono Spiacenter har spetsat bakom bilen förut och säkert gör också Janne Norberg vad han kan för att hålla upp innerspåret med Sunset Rally.

Loppanalys:
Tipsettan har tveksam skalle och är dessutom mycket knepig med nästan 50% galopper. Trots beskrivningen får 12 The Last Yankee tipsnicken i detta skabbalopp. Senast kan det ha varit segern som rök för The Last Yankee när hon tvingades till en sidledsförflyttning under anfall in på upploppet. Inte säkert dock att The Last Yankee tar i sista biten dock men i detta gäng kan det mycket väl räcka ändå. Dock även ganska stor galopprisk.
3 Hit That provades med första rycktussar i finska V75 senast och hästen gjorde det bra som tvåa efter att ha suttit i tredje utvändigt och följt anfall 700 kvar. Har spetsat bakom bilen förut i Finland men ska enligt uppgift inte laddas nu. En insats som senast räcker långt här. Rycktussar igen och ett tidigt bud.
5 Give Me A Beat återkom efter lite vila senast och utmanade ledande Staro´s Fortune hela vägen från dödens via 13 sista 400. Staro´s Fortune ståtar nu med tre raka så ingen skam få stryk av den. Lopp i kroppen nu också och det kan gå vägen här.
8 Galasin vek sig helt från spets senast men hästen ska smygas för att komma till sin rätt. Öppnar bra och det kan lösa sig trots åttondespåret. Står bra inne i loppet och vinstduglig med klaff.
13 Amaro K.S. är absolut ingen stjärna men hade innan galoppen senast i alla fall provat i klass II-försök två gånger. Hästen står rätt inne här och har Ulf Ohlsson i sulkyn, kan gå. Isbana = lillnegativt enligt stallet.
1 Sunset Rally vann ett billigt P21-lopp som första i ny regi näst senast följt av galopp 750 kvar senast. Segern sa inte mycket men ändå; hästen har ett bra läge och kan vara lite förbättrad i ny regi samtidigt som loppet håller dålig klass.
11 Cambria Hanover har hygglig styrka och inte helt borta.
2 Sono Spiacenter har inte rosat marknaden men kan öppna ganska bra och återkommer efter 7,5 månaders vila.


V64-3

A: 4-13-9-3  B: 8-7-11-12-6-10 C: 14-2-15-1    

Spetsanalys:
Santa Anna, Africa Backwoods och Holm Nina öppnar alla bra och jag vet inte vem som är snabbast iväg. Given To You är också rask ut men tror inte Love You-dottern ska köras i spets då psyket känns sådär och hon gav upp helt i den positionen senast.

Loppanalys:
Ett uselt lopp. Det låter ganska bra på 4 Africa Backwoods efter vila och man är inne på ett offensivt upplägg. Om spets kan det mycket väl hålla hela vägen i dåligt gäng.
13 Breezy Boko har en ganska passande uppgift här och Ulf Ohlsson i sulkyn. Kan gå.
9 Hilda Bishop är osäker men har fart för att ta första segern snart. Spotlite Lobell-dottern sprang ut 200 kvar för Petter Lundberg för tre starter sedan annars kan det blivit seger då. Därefter två galopper men godkänt tillbaka i skymundan senast.
3 Santa Anna har inte vunnit på 33 starter men efter lite vila låter det ganska uppåt. Kan öppna bra och kanske kan skrälla?
8 Given To You kan öppna bra och har fart för vinst, detta på plussidan. Psyket känns dock sådär på hästen och läget är dåligt.
7 Holm Nina öppnar bra och återkommer efter 3 månader vila. Svårbedömd men har inte rosat marknaden förut.


V64-4

A: 15-11  B:  1-10-14-3-2-6-9-7  C:  12-8-5-4

Spetsanalys:
Midnight Passion öppnar bra från innerspåret för Ulf Ohlsson och är spetsfavorit. Springspårens Take Off Sound samt Julias Secret försöker lugga Ohlsson på taktpinnen.

Loppanalys:
Vinterälskaren och isbanespecialisten 15 Västerbo World verkar av insatsen i Guld senast, nio år till trots, gå mot ännu en kanonfin vintersäsong. Formen verkar kraftigt på G och Västerbo World kommer säkert svara för ett mycket bra lopp idag då det vankas rätt förutsättningar. Det lär dock allt närmare start bli allt mer tugg om travhästarnas ”Posa” Serenius och jag misstänker att spelvärdet till slut blir ganska lågt.
11 KungTöll tyckte stallet var redo för V75 i början av månaden men pga transporthinder nådde man inte fram till Bergsåker den gången. Hästen är en riktig tuffing och kanske avancerar Krister Söderholm framåt tidigt och då kan det bli mycket långt fram för Västerbo World.
Känns som en vettig chans av någon av ovanstående duo levererar och tar hem Hästägarekannan men nämnas kan ändå att;
* 1 Midnight Passion debuterade med seger i ny regi senast, dock var det ett billigt P21-lopp.
* Känslan är att 10 Helge Palema inte har den där rätta formen för dagen även om kapacitet för vinst finns.
* 14 S.J.´s Photocopy räckte inte i norrlandsdebuten senast och denna gång är Roger Nilsson inne på att köra på chans.
* 3 Bronx Sisu kommer till start med två raka – dock är bägge segrarna tagna i monté.


V64-5

A: 7-8-10-11  B: 4-3-12-2 C: 9-5-1

Spetsanalys:
Urban Myth och Spinellie är bägge raska iväg men efter två raka spetssegrar är jag inne på att Ove A bara kommer att köra till han når spetsen igen med Heritage Classic.

Loppanalys:
Enligt spetsanalysen så är jag inne på att Ove A kör till sig spetsen med 7 Heritage Classic efter en bit och det ger tipset. Fyraåringen gav upp enkelt i spets ett par gånger tidigare i år men verkar ha mognat och var senast riktigt rejäl vid seger på vinterbana. Chans till tredje raka.
8 Made for Home är riktigt kapabel och slog favoriten Brisco Boko regelrätt i början av april. Dåligt läge men blir livsfarlig med minsta klaff. Körs kanske offensivt direkt här?
10 Brisco Boko är också riktigt bra vilket siffrorna sex segrar på åtta starter skvallrar om. Har fått ett lopp i kroppen nu och dyker garanterat upp i striden igen.
11 Parimutuel tror jag kanske är bäst med tätkänning men hästen funkade riktigt bra på vinterbana senast och tränare Månsson låter mycket nöjd med sin häst.
En stark kvartett ovan som borde innehålla vinnaren.
Noteras kan också att 4 Urban Myth ser ut att stå riktigt bra inne i loppet men dras som fyraårig amerikaimport här med tvångsprissumma. Samt att 3 Sinful Hanover samt 12 Oak Di Girifalko bägge är svårbedömda efter lite frånvaro.


V64-6

A: 1  B:  10-4-7-3-9-6-5-2-8-11

Spetsanalys:
Instant Karma öppnar ganska bra men jag tror att spetsstriden står mellan de två innersta spåren. Romeo Kähö är kanske allra snabbast men jag tror och hoppas ändå att Digital Element med spåret innanför kan hålla upp ledningen.

Loppanalys:
Ett mycket öppet lopp. 1 Digital Element är en av Tarzan-hästarna som hittat upp till norrland och Roger Nilsson. Hästen var på gång ifjol i nya norrlandsregin då man åkte för att prova en V75-start på Halmstad. Digital Element var sjuk den gången och resten av säsongen blev också spolierad. I år har Digital Element byggts upp i monté där alla sex årssegrarna tagits. Näst senast var det dock dags för en ny V75-start och efter en kort startgalopp fastnade Digital Element med krafter kvar. Sämre senast men lång distans då och det tror jag passade dåligt. Idag är förutsättningarna hyperintressanta och Roger Nilsson gör säkert ett allvarligt försök leda hela vägen. Hoppas bara inte att startsnabbe Romeo Kähö tar sig förbi första biten eller körs allt för hårt för spetsen.
10 Waltter H. var riktigt rejäl i finska V75 senast men det blev också bra kört för hästen då med 14,5 första rundan och andra par utvändigt. Sämre distans här men Walter H. kan runda allt med tempo på tillställningen.
4 Instant Karma tappade allt i en dåligt rygg senast men kom tillbaka bra. Rätt distans idag, öppnar ganska bra och kan vinna med klaff.
7 Cinamon Boy fick inte chansen senast och Krister Söderholm var mycket nöjd med hur hästen kändes.
3 Beauty Princess stortrivs på vintern men kan inte öppna något från start vilken förmodligen ger köläge direkt.
9 Anthony Web har kapacitet för seger men behöver troligen loppet i kroppen nu efter lång frånvaro.
6 Piriac är segervan och återkommer nu i ny regi efter en dryg månads frånvaro.
5 Livi Delicious kan en del men har kanske inte den där 100-procentiga inställningen sista biten.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Spring Erom i Guld - Kontio champion
Nästa nyhet
V75: Spring Erom i Guld – Kontio champion

V75: Spring Erom i Guld – Kontio champion

V75-finaler på Solvalla knöt ihop V75-säcken för 2012. Spring Erom tog hem en halv miljon i Guldfinalen – och Jorma Kontio kunde koras till champion på Solvalla för första gången.

Duellen om kuskchampionatet mellan Jorma Kontio och Örjan Kihlström var en av snackisarna för tävlingarna. Jorma Kontio höll också den ledning han haft så länge; Kontio vann två lopp medan Kihlström tog en pinne under den avslutande dagen. Jorma Kontio kan därför krönas till champion på Solvalla för första gången.

Den sportsliga höjdpunkten under lördagen var Guldfinalen, Frances Bulwarks lopp där en halv miljon kronor skulle delas ut till vinnaren. Och det blev Spring Erom. Erik Adielsson styrde Håkan Olofsson-kämpen framåt tidigt och fick överta ledningen från Strong Boy D.E. efter 600 meter.

Det var också Joakim Lövgren-travaren som skulle bli den som utmanade till slut. Men luckan kom för sent för Strong Boy D.E., han sköt till sylvasst sista biten men Spring Erom räddades av den annalkande mållinjen och höll undan på 1.13,7a över 2140 meter. Saston fick också han fritt för sent, men avslutade rappt i spåren som fyra.

– Jag trodde kanske inte att vi skulle komma till ledningen så enkelt som vi gjorde, men allt klaffade. Fast hade det varit femtio meter längre så hade vi nog kanske förlorat, kommenterade Adielsson seger.

***

Stoeliten, Baroness Karsk lopp, inledde och här tog Dont Wear P.J’s hand om ledningen och såg ut att gå mot segern. Men över upploppet kom Canaka B.F. och Jorma Kontio stormande i vida spår och spurten bet så bra att Timo Nurmos-träningen hann fram till seger.

***

Klass 2 utgjorde V75-2 och Thomas Uhrberg spetsade med Mr Big. Det höll också hela vägen hem i mål. Favoriten Claes Boko, som kommit ut andra utvändigt på slutvarvet, gav dock ledaren en ordentlig match över upploppet men Mr Big höll undan med knappast möjliga marginal.

***

Klass 1 avgjordes efter en spännande upploppsstrid. El Mago Pellini övertog ledningen tidigt, fick Digital Ink utvändigt om sig och den senare fick grepp om ledaren över upploppet. Men utifrån kom Johnny Takter med Bo Westergårds King Creole E.P. efter att ha attackerat i trejdespår 600 meter kvar. King Creole E.P. hann precis fram förbi en tapper Digital Ink.

***

I Diamantstoets final (V75-5) kunde Per Lennartsson överta spets tidigt med Famous Dream och därefter kunde ingen rubba fyraåringen. Famous Dream drog i väg med några längder genom sista kurvan och höll sedan undan med enkelhet.

***

Dagens rejälaste insats stod Beckman för i Silverfinalen och valacken är fortfarande obesegrad i sju starter hos Åke Svanstedt. Beckman styrdes fram i dödens på ledande So Here I Am, lade press direkt och de båda lämnade övriga fältet med ett par längder. In i sista sväng hade emellertid Beckman redan fått övertaget och femåringen försvann bara ifrån till slut i överlägsen stil.

***

Bronsfinalen avslutade och det blev seger för Robert Berghs Udo’s Oiler, i dag körd av Björn Goop. Udo’s Oiler placerades som femma i andraspår, gick med i anfall in på sista bortre och vreds på för fullt in mot upploppet – och höll undan till säker seger, återigen i rejäl stil.

Rätt V75-rad

5 Canaka B.F. – Jorma Kontio 10,32
4 Mr Big – Thomas Uhrberg 3,29
2 Spring Erom – Erik Adielsson 2,99
8 King Creole EP – Johnny Takter 13,12
1 Famous Dream – Per Lennartsson 5,69
10 Beckman – Åke Svanstedt 1,69
10 Udo’s Oiler – Björn Goop 5,71

7 rätt: 115 287 kr (400,2 system)
6 rätt: 687 kr
5 rätt: 54 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Enkelt då Maharajah vann fjärde raka
Nästa nyhet
Enkelt då Maharajah vann fjärde raka

Enkelt då Maharajah vann fjärde raka

Fjärde raka ett faktum. Det blev återigen en komfortabel seger för Maharajah. Det närmar sig Prix d’Amerique med stormsteg.

Bergsåker var skådeplatsen för Maharajahs fjärde framträdande inför det stundande äventyret i Paris. Det var också skådeplatsen för hästen fjärde raka seger. Stefan Hultmans ögonsten såg klanderfri ut tillsammans med sin ständige följeslagare Örjan Kihlström.

– Jag tog det lugnt i början och sedan fick han knalla på i lagom tempo. Vi ökade på tempot lite i sista sväng och allt kändes bara bra. Allt verkar gå åt rätt håll och just nu har jag inget att klaga på, sammanfattade kusken i vinnarcirkeln.

Örjan gav Maharajah en lugn start och inledde i de bakre regionerna. Där framme körde Robert Bergh sin Staro Cold Carat till ledningen vid halvvarvspasseringen men samtidigt började PdA-hoppet att avancera framåt. Och Maharajah släpptes välvilligt till ledningen med cirka 1200 meter kvar.

Första 500 travades efter 11,5 medan varvet hade sänkts till 15,5 och med dunderfavoriten i ledningen var sedan all dramatik över. Genom sista sväng växlade Maharajah upp lite och skaffade sig ett par längder – en ledning som han med lätthet också höll hela vägen in i mål. Efter en avslutande halvkilometer nedåt av 1.12 gick stjärnan i mål på 1.14,1a över 2140 meter. Staro Cold Carat tvåa (14,5) och Simb Robitaille trea (14,6).

– Han är fin hästen och kusken är säker. Han ruskade lite på huvudet några gånger i dag men varför vet jag inte. Han går med öppet huvudlag och brodd i skorna och det är såklart inte optimalt. Men jag tycker det faktiskt ser riktigt bra ut så här långt i år. Hästen trivs otroligt bra där nere på Vincennes och min uppgift är bara att se till att hålla honom i form till den starten, sa Stefan Hultman.

Maharajah tjänade 40 000 kronor på denna sin fjärde raka viktoria. Enligt planen väntar nu ytterligare en start, preliminärt på Solvalla den 13 januari, innan det bär iväg mot Frankrike och en tredje start i Prix d’Amerique.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Untersteiner åter champion på Halmstad
Nästa nyhet
Untersteiner åter champion på Halmstad

Untersteiner åter champion på Halmstad

Champion på Halmstadtravet: Peter Untersteiner. Under banans sista tävlingsdag för året avgjordes kuskchampionatet.

Även i Halmstad var det strid på kniven då kuskchampionatet skulle avgöras under fredagen. Peter Untersteiner och Johnny Takter stod inför lunchtävlingarna på 29 segrar vardera. Men den regerande mästaren avgjorde.

Det blev två segrar för Peter under dagen; med Max Bob och Sensational Ida. Det medan Takter körde ”blankt”. Således stannade det på 31-29 till Untersteiner som därmed noterades för sitt sjätte championat på hemmabanan.

Tidigare har han åstadkommit samma bedrift 1999, 2006-2007 och de två senaste åren, 2010-2011.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tim Tetrick årets kusk i USA

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson