Det kommer dröja lång tid innan Rapide Lebel kan återvända till tävlingsbanan. En spricka i ett hovben är konstaterat.

Rapide Lebel gjorde en lysande montédebut och skulle fortsätta i samma anda i lördagens Prix Paul Buquet var tanken. Men olyckan var framme. Topptravaren slutade trea men markerade kraftig hälta efter målgång.

Det har konstaterats att valacken drabbats av en spricka i hovbenet på höger fram. Efter att ha vistats på veterinärkliniken på Grosbois de senaste dagarna styr hästen under dagen (torsdag) kosan mot Normandie för konvalescens. En vila som kommer vara minst tre månader.

– Jag hoppas att han kan komma tillbaka, men det kommer i så fall inte ske på lång tid, säger tränaren Sebastien Guarato till Paris-Turf.

Läs även: Rapide Lebel skadad – fraktur befaras 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Bourbonnais: Ready Cash är tillbaka

Bourbonnais: Ready Cash är tillbaka

Ready Cashs uppdrag: att vinna Prix d’Amerique för tredje året i följd. På lördag börjar allvaret för den franske favoriten. På agendan står Prix du Bourbonnais.

Det är tid för det andra av ”B-loppen” inför den stundande stora clashen i Prix d’Amerique. Och med i startlistan finns den store favoriten Ready Cash.

Thierry Duvaldestins superstjärna som ju har segrat i PdA de två senaste åren gör här sin första start sedan i början av september, då han hemförde Prix d’Eté.

Ready Cash står emellertid med 25 meters tillägg på grunddistansen. Något som i och för sig inte bekom honom i fjol då han segrade i just Bourbonnais. På tillägg hittar vi även Save The Quick och Main Wise As.

Av startstående hästar finner vi Lutfi Kolgjinis Juggle Face som ska köras av Pierre Vercruysse. Här finns också mycket intressante Prix de France-vinnaren Royal Dream som senast var lugnt körd som trea i det första ”B-loppet”, Prix de Bretagne. Tänkbara segerkandidater är även Bazires Quoumba de Guez (tvåa i Bretagne) och Prix de Cornulier-ettan Quif de Villeneuve.

Det är 60 000 euro som utgör förstapriset i lördagens lopp som ser ut så här:

2850 meter

1 Marimari – Guillaume Poree
2 Saba du Vivier – Alexandre Abrivard
3 Juggle Face – Pierre Vercruysse
4 Leben RL – Jos Verbeeck
5 Qwerty – Pierre Levesque
6 Surabaya Jiel – Matthieu Abrivard
7 Crys Dream – Louis Badron
8 Royal Dream – Jean Philippe Dubois
9 Rêve de Beylev – Eric Raffin
10 Quoumba de Guez – Jean-Michel Bazire
11 Quif de Villeneuve – Dominik Locqueneux
2875 meter
12 Save The Quick – Thierry Roussel
13 Main Wise As – Sebastien Ernault
14 Ready Cash – Franck Nivard

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Valley Ivan runt om i Big Noon-pokalen
Nästa nyhet
Valley Ivan runt om i Big Noon-pokalen

Valley Ivan runt om i Big Noon-pokalen

Det blev en treåring som hemförde Big Noon-pokalen som avgjordes på ett snöigt Solvalla. Valley Ivan ledde runt om för Erik Adielsson.

Erik Adielsson fick hoppa upp som kusk i stället för Johnny Takter bakom den av Frode Hamre tränade Valley Ivan – och han spelade sina kort rätt.

Chocolatier-treåringen var nedstruken till innerspåret och utnyttjade den fördelen genom att hålla upp ledningen. Halvvarvet gick efter 14,5 men ökades till 13,6 när de första tusen meterna avverkats.

Loppets favorit var Panne de Moteur, som i kraft av ett år äldre belagts med tjugo meters tillägg. Örjan Kihlström hade placerat hästen en bit ned som trea i andraspår men hade nu börjat äta in försprånget och tågade på i tredjespår med knappt 500 meter kvar.

Dt gick snabbt för Panne de Moteur. Men Valley Ivan hade tydligen mer att ge framme i front. In över upploppet sträckte den USA-födde norrmannen på sig och Panne de Moteur kunde aldrig på allvar hota Valley Ivan som sprintade ifrån till en enkel seger till slut. Förstapriset på en kvarts miljon kronor vanns efter noteringen 1.13,8 över 1640 meter.

Panne de Moteur klockades till 13,3/1660 medan tredjepriset gick till Young Angus Kemp och Pekka Korpi.

Hur gick det förresten i championstriden? Jo, Kihlström knep tre segrar under kvällen. Adielsson två och Kontio en. Jorma har därmed nio segrar upp på Örjan som ligger tvåa.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Halmstad
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Halmstad

Torsdag: V4-tips till Halmstad

Omgången:
Spelmässigt en intressant lunchomgång denna torsdag i Halmstad, jag tycker mig ha bra grepp på omgången och väljer därför att spela flerkupong. Enligt de rapporter som nått mig på förmiddagen ska banan i Halmstad vara bra och bjuda valfri balans.

Bästa spiken:
14 Staro Fighter (V4-4)

Kompletterande spiken:
12 Wynona (V4-2)

Dubbeldraget:
2 Mateka K. (V4-3)

V4-förslag:
V4-1: 3,4,6,15 (13-5)
V4-2: 12 Wynona (8-2)
V4-3: 1,2,3,9,12 (11-4)
V4-4: 12 Staro Fighter (9-12)
4x1x5x1 (x15) = 600 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag:
LD-1: 12 Wynona
LD-2: 2 Mateka K., 9 Picabo Elin, 12 Indeed Southwind
3 rader x 250 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V4-1:
Charmör Band förbättrad senast.

Spetsanalysen:
1 Icing on A Cake är snabb iväg och bör ta hand om ledningen, körsven Håkan K Persson lär dock inte vara speciellt intresserad av att köra i front och räkna med att Sofie Svedin vill åt täten med 3 Longtimenoseen.

Loppanalysen:
Stefan Persson har bra snurr på stallet för dagen och på hemmabanan Halmstad inleder han V4-spelet med en favorit i form av 6 Charmör Band, som senast var klart förbättrad vid seger. Den fyraåriga valacken har alltid haft bra kapacitet för klassen, däremot har han haft problem att hålla ihop aktionen fullt ut. Senast vid seger stämde det dock mycket bra för honom och han visade sig då överlägsen. Fungerar han lika bra som senast blir han svårstoppad, jag vill dock gärna se honom fungera lika bra som senast fler gånger innan jag litar på honom fullt ut och han har dessutom varit sjuk efter senast, vilket givetvis är ett litet frågetecken.

Jag väljer att gardera favoriten och jag gör det främst med 3 Longtimenoseen som jag är helt inne på leder det här loppet länge, Sofie Svedins sto har gjort det bra så här långt och lär bara bli bättre och bättre. Svedin tror på en låg 1.17-tid från ledningen idag och det räcker långt.

Streck också för 4 Diablo Brodde och 15 Scoccos Fleury, Diablo Brodde blandar och ger en del i sina prestationer och avslutade bara godkänt från tredje par utvändigt senast, samt var dålig i starten före det. Kapaciteten finns dock i den fyraåriga valacken och jag gillade bland annat intrycket på honom för tre starter sedan då han höll farten starkt som tvåa från utvändigt ledaren bakom Jocke Lövgrens Grumetti. Scoccos Fleury galopperade 800 meter från mål senast men kom tillbaka starkt efter det och Fredrik Perssons travare har visat prov på fina fartresurser. Utgångsläget den här gången är iskallt, stämmer det dock någorlunda för honom under vägen kommer han komma in i matchen.

RANKING: A: 6-3-4-15 B: 13-5-14-1 C: 11-7-2-8-9-12-10

V4-2:
Wynona står för klassen.

Spetsanalysen:
8 Right Dream K. gynnas av de invändiga strykningarna, stoet är mycket startsnabb och min spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
Peter Untersteiners 12 Wynona är den här gången inte ute över sin önskedistans, samtidigt som utgångsläget inte blev det bästa. Trots korta häcken och tuffa förutsättningar tvekar jag dock inte det minsta när jag tar ställning för henne och lämnar henne ensam på kupongen, jag är nämligen övertygad om att hon kliver runt det här sällskapet under slutrundan. Untersteiners sto har varit ute i betydligt tuffare sällskap än detta på slutet och gjort det bra varje gång, hon levererar gång på gång starka avslutningar. Den här gången gynnas hon dessutom av strykningarna i loppet och jag skulle bli väldigt överraskad om någon konkurrent lyckades stå emot hennes starka avslutning.

Bland motbuden i loppet hittar jag inte speciellt mycket, min spetsfavorit 8 Right Dream K. är inte så tokig och är den som jag ser som värst emot. 2 Ich Will har bra fart i sig men lär bli över från start och får då jobbigt att stå emot Wynona.

RANKING: A 12 B: 8-2 C: 4-6-9-5-3

V4-3:
Positiva träningsrapporter.

Spetsanalysen:
Ingen startraket med i loppet och vettig chans att favoriten 3 Zipper Rich tidigt placeras i ledningen.

Loppanalysen:
Ytterligare en favorit från hemmaproffset Stefan Persson, den här gången handlar det om 3 Zipper Rich. Zipper Rich har inför det här loppet inte startat på ett tag och han har blivit kastrerad under uppehållet, enligt tränare Persson jobbar han starkt inför den här starten och man tror på en bra insats direkt. Grundkapaciteten i favoriten är hög och trots uppehåll är han given på lappen, det ska bli intressant att se honom som valack. Det saknas dock inte motstånd och som favorit är spelvärdet i honom lågt, jag väljer därför att stå över honom på Dubbeltipset. Zipper Rich är på inget sätt en stjärna som bara går ut och vinner på beställning.

En som jag tycker känns jätteintressant i det här loppet är 2 Mateka K. som det låter väldigt positivt på från stallet inför den här starten, tränare Preben Kjaersgaard hyllar hur stoet känns i jobb och streckmässigt är hon kittlande. I grund och botten är den här travaren inte så tokig och från fint utgångsläge ska hon kunna få ett fint lopp, då kan hon absolut överraska, framför allt med tanke på de positiva träningsrapporterna som är kring henne.

Streck också för 1 Chris Eagle som han en rutinerad kusk för sammanhangen och som bör få ett passande smyglopp härifrån, 9 Picabo Elin som är som vassast då hon får smyga med och spara speeden och jag gillar det här stoet, samt för 12 Indeed Southwind som på sin dåliga insats senast blir bortglömd denna gång, kapaciteten finns dock i honom och jag gillar kusken skarpt.

RANKING: A: 2-3-9 B: 1-12-11-4 C: 7-10-5-6

V4-4:
Härligt intryck senast.

Spetsanalysen:
4 Anguilla River är kvickast den första biten och bör fronta.

Loppanalysen:
Jag väljer att ta ställning för favoriten 14 Staro Fighter som imponerade stort på mig senast vid seger på Åby, visst löste det sig bra för den fyraåriga hingsten under vägen senast men intrycket upploppet ned var dock av bästa märke och det här är en häst som alltid visat gott kunnande. I de två första starterna hos Stefan Persson fick han inte alls till det och galopperade omotiverat, senast testade dock Persson helstängt huvudlag på honom och det gav önskad effekt. Det blir helstängt huvudlag på även denna gång och trots tuffa förutsättningar med bakspår på tillägg är jag helt övertygad om att han kliver runt det här sällskapet, det är en häst som har mycket kvar att hämta och jag tycker att han är huvudet högre än sina konkurrenter i detta sällskap.

Bland motbuden vill jag nämna 9 Stensro Macho och 12 Rydens Guzzi som är närmast vid gardering, Stensro Macho går bra varje gång och visar toppform för dagen, Rydens Guzzi har tränare Jocke Lövgren varit positiv kring en längre period.

RANKING: A: 14 B: 9-12-5-11-6-8-4-1 C: 2-7-15-3-11-13

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Min bästa chans i dag"
Nästa nyhet
V4 Halmstad: ”Min bästa chans i dag”

V4 Halmstad: ”Min bästa chans i dag”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han galopperade omotiverat i de två första starterna för mig men skötte sig äntligen senast och vann enkelt. Inför senast hade jag ändrat en del i utrustningen på honom, bland annat satte jag på honom ett helstängt huvudlag och det slog väl ut. Han kommer att tävla med helstängt huvudlag även den här gången då det fungerade så pass fint senast och jag tycker det är min bästa segerchans på V4-spelet idag. Barfota runt om bara banan tillåter, tvingas han tävla med skor runt om ska det dock inte vara några problem för honom, säger Stefan Persson om Staro Fighter i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Åby. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

3 Longtimenoseen – Hon har gjort det bra så här långt och jag har varit nöjd med henne, däremot är hon fortfarande väldigt orutinerad och det är ingenting att lita på. Sköter hon sig bör hon kunna leda det här loppet länge och jag tror hon kan springa 1.17-tid över aktuell distans. Inga ändringar, säger Sofie Svedin.

4 Diablo Brodde – Han gjorde comeback efter paus senast och gick fullt godkänt via en helt okej avslutning. Han borde vara bättre nu och den här hästen ska man inte räkna bort trots att han ibland agerar ojämnt. Vi kör med skor runt om och han ska streckas, säger Ronny Palm.

6 Charmör Ban d- Han var duktig senast vid seger och jag var nöjd med honom den gången, jag tyckte att han höll ihop aktionen väldigt bra i slutdelen av loppet för det är det som varit hästens problem tidigare. Han har överkapacitet för klassen och ska räknas, men han har varit sjuk efter senast och även om jag inte tror att han tappat något på det och känns fin i träningen är det aldrig optimalt. Inga ändringar, säger Stefan Persson.

7 Premiere F.H. – Hon känns som hon ska göra i jobb för dagen och hon gör det hyggligt varje gång, allting är väl med henne. I det här loppet är det dock en matlapp som gäller för hennes del och jag tycker inte hon känns aktuell för spelarna. Inga ändringar, säger Preben Kjaersgaard.

13 Lovely Buv – Hon hoppade senast med en hyfsad placering på gaffeln och var duktig gången innan. Då fick hon också ett fint lopp och jag bedömer att formen är god. Nu har vi taskigt spår och härifrån behöver vi tur. Barfota runt om, säger Dan Widegren.

14 Babycaniholdyou – Hon svarade för ett väldigt bra lopp som trea näst senast och den gången var jag väldigt nöjd med henne, senast blev hon alldeles för laddad och slog ihop direkt från start. Hon har efter senaste starten varit struken på grund av halsinfektion, precis som de flesta av mina hästar och jag har haft mycket skit i stallet. Hon ser bra ut för dagen och känns också väldigt bra så allting är väl med henne så långt, däremot är hon inte vässad på något sätt så det känns som hon behöver något lopp i kroppen innan hon är på topp. Normalt hade jag haft förhoppningar på henne i ett sådant här lopp, nu är jag dock bara nöjd hon får ett nyttigt lopp i kroppen. Inga ändringar, det ska gå att tävla barfota runt om, säger Tommy Karlstedt.

15 Scoccos Fleury – Han var positiv senast och verkar fin efteråt. Allt är bra i jobb. Läget är dock besvärligt och han är inte helt lätt bakom hästar. Han spänner sig. Kommer vi igenom hyggligt så ska han ses med chans. Banan på Halmstad brukar vara fin och det är barfota fram som gäller, säger Fredrik Persson.

Lopp 2, V4-2

1 Mastermind Martha – Hon är lite upp och ner i prestationerna men hon verkar uppåt. Hon hade lite munsår inför en tilltänkt start och fick stanna hemma då men hon var fin i måndagens jobb. Vi behöver nig greppskor bak på grund av banan men vi siktar på barfota fram. Jag kanske ändrar till ett helstängt huvudlag nu för första gången på länge. Tanken är att få henne rappare från start. Hon kan slå ihop och det blir knappast någon spets. Kapacitetsmässigt duger hon rätt bra, säger Christian Cracchiolo.

2 Ich Will – Hon känns fin på alla sätt och hamna bakom ett antal galopperande hästar senast. Vi glömmer den starten och tar nya tag nu och utgångsläget kan jag inte klaga på. Dock kan hon inte öppna något nämnvärt men med lite klaff på vägen kan hon vara bland de tre främsta. Barfota fram, säger Dan Widegren.

6 M.T. Etna – Hon är tillbaka nu efter en halsoperation och det ska bli spännande att se vad hon kan direkt. Vi har kört henne på banan och där blev det en repa som avslutades via 16/1000. Formen bör vara skaplig utan att vara som bäst men eftersom det gäller halsen så vet man ju inte hur den fungerar förrän hon pressas en aning. Den här gången ligger jag lågt och vi kör barfota bak om banan tillåter, säger Kenneth Björkman.

7 Runabout – Hon har jättefin form viket hon visat vid två fina spurter i de senaste loppen. Nu har vi dock dåligt utgångsläge men taktiken lämnar jag helt och hållet upp till Kenneth. Vi är utlämnade men med minsta klaff är hon väl inte avsågad. Helt barfota runt om men det kan bli så att vi tvingas tävla med bakskor, säger Svend Dyhrberg.

8 Right Dream K. – Hon gynnas av de aktuella strykningarna i loppet och jag kommer att prova framåt från start då hon kan öppna snabbt och min känsla säger att vi hamnar bra på det. Hon gör första starten för mig och det är givetvis lite svårbedömt, det handlar dock om en fin häst som känts väldigt bra i träningen inför den här starten. Hon kommer att tävla med samma balans som tidigare, säger Flemming Larsen.

12 Wynona – Hon har fin form och jag är nöjd med henne men läget är inte så bra och distansen är inte heller hennes bästa. Helst kör vi henne barfota runt om. Banan var fin i går onsdag men det kan svänga fort dessa dagar, säger Peter Untersteiner.

Lopp 3, V4-3

1 Chris Eagle – Hon avslutade rätt bra ute i spåren senast och allt verkar bra. Hon kan vara lite knackig från start men kusken är rutinerad. Hon kan greja en rätt bra placering. Det är dåligt väder men banan här brukar vara fin och vi siktar på barfota bak, säger Riccardo Bianchi i stallet.

2 Mateka K. – Hon känns faktiskt jättefin i jobb inför den här starten och är klart uppåt, löper hon upp till det även i lopp ska hon från fint utgångsläge räknas tidigt. Inga ändringar, säger Preben Kjaersgaard.

3 Zipper Rich – Han har inte startat på ett tag inför det här loppet och har blivit kastrerad under uppehållet. Det är givetvis ett frågetecken kring formen då han inte startat på ett tag, hästen känns dock fin i träningen och på sin grundkapacitet tycker jag att han ska räknas. Skor runt om idag och det ska fungera fint, säger Stefan Persson.

6 Maryjette – Hon känns som hon ska göra för dagen och så långt är allting väl med henne, däremot visar hon inget extra i lopp och det är en slant som gäller för hennes del. Inga ändringar och det är inget för spelarna, säger Tommy Karlstedt.

9 Picabo Elin – Hon har bra form för dagen och om det klaffar med positionerna så kan hon vara ett bud. Det är svårt att säga vilken av mina två V4-hästar som har bäst chans. Det blir säkert barfota fram på henne idag, säger Fredrik Persson.

11 Tärnan – Hon har ingen toppform och är dessutom rätt så tråkig bakom andra hästar. Jag ligger med andra ord rätt lågt om chanserna. Vi kör barfota runt om, säger Marcus Savin.

12 Indeed Southwind – Han var bedrövligt dålig senast utan att jag egentligen har någon vettig förklaring. Han var fin gången innan på Jägersro och det kan ha varit så att han inte fick fäste på Åbys bana. Nu har vi iskallt läge och härifrån måste jag ligga lågt. Barfota runt om, säger Dick Robertsson.

Lopp 4, V4-4

2 Ekets Gentleman – Vi testade honom barfota senast och han fick steg som en myra. Nu blir det skorna på. Han känns fin och kan en del men han uppträder sämre då det vankas tävling. Han räknas felfri, säger Calle Göransson.

3 Ulla – Hon har inte alls fungerat på sistone men har också varit sjuk. Senast fick hon dessutom ett omöjligt lopp och jag är högst osäker på vart hon står för dagen. Startmomentet denna gång är också ett frågetecken och jag ligger lågt. Barfota fram, säger Håkan K Persson.

5 Supreme Bore – Han fick inte rätta fästet senast men i övrigt var jag nöjd med hästen. Han känns mycket fin i jobben och ska räknas. Vi kör honom barfota bak, säger Marcus Savin.

7 F.N. Piraten – Hade han haft full form hade jag haft förhoppningar på honom i ett sådant här lopp, det är en häst som har kapacitet i sig för att vinna ett sådant här lopp. Han har dock som de flesta hästar i mitt stall haft problem med halsinfektion och då han inte är vässad i några jobb inför den här starten känns det bäst att ligga lite lågt. Inga ändringar, säger Tommy Karlstedt.

8 Zatopek Boshoeve – Han gör det bra men tyvärr är det dåligt med segrandet. Allt verkar som det ska och han tävlar med skor runt om, säger Peter Untersteiner.

10 Photocall F.H. – Hon känns helt ok och formen är rätt så skaplig på henne. Tyvärr får hon inte riktigt till det då det är lopp men det kanske lossnar. Vi siktar på barfota bak, säger Peter Untersteiner.

14 Staro Fighter – Han galopperade omotiverat i de två första starterna för mig men skötte sig äntligen senast och vann enkelt. Inför senast hade jag ändrat en del i utrustningen på honom, bland annat satte jag på honom ett helstängt huvudlag och det slog väl ut. Han kommer att tävla med helstängt huvudlag även den här gången då det fungerade så pass fint senast och jag tycker det är min bästa segerchans på V4-spelet idag. Barfota runt om bara banan tillåter, tvingas han tävla med skor runt om ska det dock inte vara några problem för honom, säger Stefan Persson.

15 Keep Neo – Han blev tempotorsk senast från andra ytter men avslutade bra och har fin form. Nu har vi minst sagt uselt läge och det finns en anledning till att jag tidigare undvikit voltstartslopp. Jag tror inte det är någon galopprisk men jag själv kan nog ställa till det och dessutom fick vi fjärdespår. Kommer vi bara iväg ordentligt kan det bli en offensiv styrning och helt borta är han inte men vi behöver massvis med tur. Barfota fram, säger Jörgen S Wallin.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Caballion har opererats

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson