Nu är det officiellt vilka som är de fyra nominerade till att bli Årets Häst 2012.

Under onsdagskvällen släpptes namnen på de fyra nominerade till Årets Häst 2012. Det är SHK, Svenska Hästsportjournalisters Klubb, som utsett kandidaterna:

Chelsea Boko
Fascination
Friction
Sebastian K.

Vilken häst som föräras titeln bestäms i en omröstning där både svenska folket och SHK:s medlemmar röstar. Prisutdelningen sker på Hästgalan den 11 januari. De nominerade inom övriga kategorier kommer presenteras inom kort.

Värt att poängtera är att reglerna för Årets Häst ändrades för några år sedan vilket gör att endast hästar tränade av svensklicensierade tränare kan nomineras, något som förklarar varför exempelvis inte Commander Crowe är det.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Axevalla

Torsdag: V4-tips till Axevalla

Omgången:
Småtrevlig lunchomgång på Axevalla den här torsdagen, med en stark spik i ryggen i form av 10 Aroma Grim (V4-2) samt två på tok för stora favoriter i form av 4 Global Mazerine (V4-1) och 6 Hermes Laday (V4-3) är spelvärdet högt. Trots mycket snö de senaste dagarna är banan i Skara enligt rapporter bra och den ska tillåta valfri balans, även om det krävs en del hov för barfota bak.

Bästa spiken:
10 Aroma Grim (V4-2)

Dom troliga:
10 Primas (V4-3)
13 Staro Freehold (V4-4)

Dom roliga:
2 Valiant Will (V4-1)
2 Didrik Superba (V4-3)

Överstreckad:
6 Hermes Laday (V4-3)

V4-förslag:
V4-1: 1,2,4,6 (10-5)
V4-2: 10 Aroma Grim (3-7)
V4-3: 2,4,6,8,10,11 (5-9)
V4-4: 3,4,7,13,14 (15-8)
4x1x6x5 (x3) = 720 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
LD-1: 10 Aroma Grim
LD-2: 10 Primas
1 rad x 500 kronor.

Spelförslag 2:
LD-1: 10 Aroma Grim
LD-2: 2 Didrik Superba, 4 Pay Back Chip
2 rader x 200 kronor.

Spelförslag 3:
LD-1: 10 Aroma Grim
LD-2: 8 Gigant Crown, 11 Disengagement
2 rader x 50 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V4-1:
Global Mazerine vinner normalt, men…

Spetsanalysen:
1 Olympic Pine kan öppna bra och ska ses med god chans att försvara innerspåret.

Loppanalysen:
4 Global Mazerine står normalt för klassen i det här gänget och det är givetvis bra segerchans för Åke Svanstedts travare, han blir dock alldeles för stor favorit och det ligger bra spelvärde i att försöka fälla honom. Han har styrka som ingen av konkurrenterna i det här sällskapet kan stå emot, däremot är han inte helt enkel och galopp ligger alltid nära till hands när det gäller den här travaren. Som jättefavorit känns det därför rätt att gardera honom och spela på galopp.

Bakom Global Mazerine finns det tre intressanta motbud, som är högaktuella om favoriten gör bort sig eller har en sämre dag. Främst tänker jag på 2 Valiant Will som gör det bra varje gång och som alltid går hela vägen in i mål. Banan på Axevalla ska enligt rapporter vara bra, med tanke på all snö som kommit de senaste dagarna är den dock säkerligen lite tung och det lär gynna Valiant Will duktigt som är stark och tuff.

Streck också för spetsfavoriten 1 Olympic Pine som leder loppet länge, samt för 6 Calvados Crane som är uppfräschad efter senast och som duger bra i ett sådant här lopp då han löper på topp.

RANKING: A: 4 B: 2-1-6 C: 10-5-7-8

V4-2:
Svanstedt kliver runt dom.

Spetsanalysen:
3 Dancing Pride kan öppna bra och har fint utgångsläge, given spetsfavorit.

Loppanalysen:
Det är mycket bra stallrapporter på favoriten 10 Aroma Grim och då det finns frågetecken för flera av de värsta konkurrenterna väljer jag att ta ställning för Åke Svanstedts travare, jag är helt inne på att det fyraåriga stoet kliver runt dom under slutrundan. Hon har fått två lopp i kroppen efter uppehåll och bör bara bli bättre och bättre, enligt stallet känns hon dessutom kraftigt uppåt i jobb inför den här starten och man tror på seger. Aroma Grim är en rätt fin travare som har en del att hämta och motståndet idag är lämpligt. Starkt singelstreck.

Spetsfavoriten 3 Dancing Pride är värst emot, Veijo Heiskanens travare har dock varit struken för feber efter senaste starten och i stallet är man lite tveksamma till formen. Det handlar om en rätt fin treåring som kommer att leda loppet länge, med tanke på att formen dock knappast lär vara på topp efter uppehåll har jag svårt att se honom stå emot Aroma Grim till slut.

RANKING: A: 10 B: 3-7-11 C: 8-5-9-4-1-2-6-12

V4-3:
Intressant info på favoriten.

Spetsanalysen:
Stefan Persson låter påställd bakom 2 Didrik Superba och jag tror han håller ut de övriga, även om 4 Pay Back Chip och 5 Harris Street Hall kan öppna snabbt och lär testas.

Loppanalysen:
Favoriten 6 Hermes Laday var duktig vid seger näst senast från utvändigt ledaren, senast hängde han dock mest bara med från köposition och tränare Åke Svanstedt baissar dessutom träningsrundorna inför den här starten. Svanstedt tycker inte att Hermes Laday har känts som bäst i de senaste jobbet inför denna uppgift och på den informationen och på senaste insatsen är han given att gå emot. Jag står över favoriten på Dubbeltipset.

Betydligt mer intressant tycker jag 10 Primas känns, som det dessutom låter väldigt bra på inför den här starten. Det här är en dansk gäst som kommer till start med full form och med ett gott rykte, senast på Charlottenlund tog han tidigt hand om ledningen för att sedan vinna enkelt. Han kom till Axevalla under onsdagen och har enligt rapporter övernattat bra och jag tycker han ska ses med bra segerchans i det här gänget, trots bakspår över kort distans. Det handlar om en mycket kapabel travare för klassen som man siktar på V75 med och i det här sällskapet blir han tung att stå emot. Given förstahäst.

Bakspår och att Primas kan vara lite känslig för banunderlag gör dock att jag garderar ytterligare, främst med 2 Didrik Superba som är min spetsfavorit i loppet och det låter påställt från tränare Stefan Persson. Persson tänker ladda för ledningen och sedan köra i den positionen, får han bestämma tempot någorlunda mitt i loppet kan han bli svårfångad. Den femåriga valacken står bra inne i loppet.

Streck också för 4 Pay Back Chip som är startsnabb och kan hitta ner i rygg på ledande Didrik Superba, samt för 8 Gigant Crown som vann i bra stil senast som det dessutom låter bra på från stallhåll, samt för jätteskrällen 11 Disengagement. Disengagement är ett långskott men han såg fin ut senast som fastlåst och var överlägsen vid seger gången före det i billigt gäng så formen är i varje fall på topp och som helt bortglömd ligger det bra spelvärde i honom. Man kan alltid hoppas…

RANKING: A: 10 B: 2-6-4-8-11 C: 5-9-1-3

V4-4:
Perssons häst är rejäl.

Spetsanalyen:
Ingen startraket på startvolten och Svanstedt bör ha god chans att tidigt placera Blues Goals i ledningen.

Loppanalysen:
Favoriten 4 Blues Goals ska ses med bra chans på tidig ledning och väl i den positionen ska stoet givetvis ses med vettig segerchans, det här är dock en travare som jag inte direkt tagit till mig och även om hon avslutade vasst som tvåa näst senast känns det inte som någon stjärna. I ledningen kan Svanstedt givetvis ”fuska” bort loppet men som favorit är hon given att gå emot.

Betydligt mer tror jag på 13 Staro Freehold som jag tycker är en mycket fin travare, Stefan Perssons hingst var fin vid seger senast och avslutade även piggt gången innan det i comebacken. Han har fått två nyttiga lopp i kroppen efter uppehåll och då han gått i mål med krafter kvar i bägge starterna bör han dessutom bara bli bättre och bättre. Det här är en häst som jag håller som riktigt bra för klassen och trots utgångsläget ska det vara vettig chans att han kliver runt det här sällskapet. Det är en häst som tål de flesta upplägg och han är given tipsetta i loppet.

Utgångsläget för Staro Freehold kan dock ställa till det, jag garderar därför ytterligare. På startvolten kan 3 Kayman Boy vara en skräll då han inte är så tokig och han är framför allt betydligt bättre än raden, kan få rätt smyglopp härifrån. Streck också för 7 Eloise och 14 B.O.Ris. Eloise är snabb från start och ska med lite tur kunna hamna vettigt på det, trots chansartat utgångsläge. Eloise har sedan form och kapacitet för att vinna. B.O.Ris avslutade 12,5 sista 400 vid seger senast och kan få rätt lopp i draget på Staro Freehold under slutrundan, ska passas.

RANKING: A: 13 B: 4-14-3-7-15-8 C: 6-5-12-9-10-2-1

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Axevalla: "En av de som borde kunna göra upp"
Nästa nyhet
V4 Axevalla: ”En av de som borde kunna göra upp”

V4 Axevalla: ”En av de som borde kunna göra upp”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han var inte som bäst senast men det hade sina förklaringar då det visade sig att han hade en halsinfektion. Vi har behandlat honom och han jobbar fullt normalt. Spåret är bra och vi siktar mot täten. Därifrån är han en av dem som borde kunna göra upp om det. Barfota runt om, säger Ulf Stenströmer om Pay Back Chip i V4-3.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Åby. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

2 Valiant Will – Han trivdes inte på banan senast i Axevalla samtidigt som Håkan inte fick ned det norska huvudlaget till slut vilket gör att man kan glömma den senaste insatsen. Han känns annars fortsatt fin här hemma i jobb och han håller bra form för dagen. Svanstedt har en bra häst men vi har förhoppningar om att han är med och slåss bland dom tre främsta. Inga ändringar, säger Gith Pettersson.

5 Saint Ann – Hon svarade för ett oerhört bra lopp på Solvalla som fyra för tre starter sedan, då visade hon väldigt fin form. Efter det åkte vi ner med henne till Halmstad då jag tyckte att det loppet passade henne bra, tyvärr passade hon inte alls på banan den dagen och det blev alldeles för tufft för henne och hon fick en svacka efter det loppet. Nu är det dags igen och hästen känns fin på alla sätt och vis i träningen, däremot vet jag inte om hon behöver loppet i kroppen eller inte och jag ligger lågt. Hon är gynnad av tempo men det här loppet ser inte direkt ut att gå speciellt fort och jag tror hon får svårt att blanda sig i striden. Barfota fram och hon jagar en så bra slant som möjligt, säger Hans Karlsson.

6 Calvados Yankee – Han har haft en halsinfektion och i samma veva fräschade jag upp honom. Nu har han tränat rätt bra med 1.20/1600 meter som snabbast och han bör prestera fint. Han har dock lurat mig en del i år. Han fungerar inte så bra barfota och vi kör med skor runt om samt trekvartsstängt huvudlag igen, säger Conny Andersson.

7 Poppout – Han är väldigt speciell den här hästen, han ska helt enkelt bara gå på innerspår fram till 100 meter kvar och går man ut med honom tidigare så lägger han ned totalt. Jag kommer säga åt Stefan att smyga, och smyga och sedan hoppas att han spurtar förbi några till slut. Han känns som han ska göra hemma i träningen men det är inget för spelarna och precis som Saint Ann är det en så bra slant som möjligt som gäller. Skor runt om idag, säger Hans Karlsson.

Lopp 2, V4-2

2 Selma Will – Hon blev rejält sjuk i somras då hon åkte på nässelfeber och tappade all päls och hon har varit svår att få igång efter det, därför väljer vi att ligga lågt med henne. Vi är nöjda bara hon visar att hon är på rätt väg och det är ingenting för spelarna. Inga ändringar, säger Gith Pettersson.

3 Dancing Pride – Han har varit lite förkyld men tränar nu ok igen. Han är lite trög av sig och det kan saknas något men det är en bra löphäst. Trea-fyra kan vi nog vara och vi siktar på barfota runt om, säger Veijo Heiskanen.

5 Rositta Simoni – Hon har varit bra hela hösten och blev lite störd senast. Hon brukar nästan aldrig galoppera ändå men nu blev det så vilket var synd. Jag tycker att hon känns normal i jobben men jag vill höja ett varningens finger att stallets hästar inte varit bra på sistone vilket kan bero på ett höbyte. Är hon bara i normalt slag kan hon säkert vara med där framme. Hon är kvick ut men ska inte köras i ledningen men i dennes rygg vore fint att sitta. Tillåter banan så kör vi barfota runt om, säger Jimmi Ehlers.

7 Drabant Cape – Han var duktig senast vid seger, efter det har han dock varit sjuk och han fick vila ett tag. Nu är det dock dags igen och jag tycker hästen tränar fint så jag räknar med en bra insats. Barfota fram samt helstängt huvudlag och platschans tycker jag att det är, säger Stefan Persson.

8 My Space – Han har varit duktig på sistone och det känns verkligen som att formen sitter där. Det enda som drar ner chanserna denna gång är utgångsläget och vi känns mycket utlämnade. Dessutom möter han några dugliga hästar så jag tror det blir svårt att vinna. Inga ändringar, säger Lars Erixon.

9 Julia Kulling – Hon har varit bra nu ett tag men svek väl lite i sitt senaste framträdande. Dock visade det sig att hon var förkyld och nu är hon återigen på bättringsvägen. Jag vet inte riktigt vart hon står ändå och vi kommer köra snällt idag. Vi liftar med inne vid sargen och sen får man se vad det räcker till. Barfota runt om, säger Leif Thidell.

11 Super Chance – Allt verkar bra med henne men hon är lite lynnig och nog bäst med tätkänning så det blir tufft från detta läge. Det var även bra hästar emot för att vara ett lunchlopp. Hon får smyga med. Banan ska vara fin idag och vi siktar på barfota runt om, säger Jan O Jacobsson.

Lopp 3, V4-3

2 Didrik Superba – Han gör det bra varje gång den här hästen och jag tycker han håller fin form för dagen, idag är jag dessutom inne på att prova honom i ledningen då jag tycker att han står bra inne i loppet. Barfota runt om samt helstängt huvudlag och han kan leda loppet länge, säger Stefan Persson.

4 Pay Back Chip – Han var inte som bäst senast men det hade sina förklaringar då det visade sig att han hade en halsinfektion. Vi har behandlat honom och han jobbar fullt normalt. Spåret är bra och vi siktar mot täten. Därifrån är han en av dem som borde kunna göra upp om det. Barfota runt om, säger Ulf Stenströmer.

5 Harris Street Hall – Jag är nöjd med hästen men det är tufft för en treåring att möta äldre hästar. Det är möjligt att vi kör barfota fram men han är inte direkt sämre med skorna på. Han är mycket startsnabb, säger Olavi Niemi.

8 Gigant Crown – Hon var duktig senast vid seger och allting är också fortsatt väl med henne efter det loppet, hon håller fin form för dagen. Hon har på slutet blivit överraskande startsnabb och därför har jag förhoppningar om att hon trots utgångsläget ska hamna vettigt på det. Senast var hon uppanmäld men vann ändå och jag tycker inte det ser värre ut idag så löser det sig någorlunda för henne under vägen ska hon ses med vettig segerchans. Det är en häst som är gynnad om det blir tufft tempo hela vägen så vi hoppas på det. Hon kommer idag att lättas från järnskor till aluminiumskor runt om, säger Jari Vuorio.

9 Way Fill E.R. – Han gör det bra men här är det egentligen fel distans för honom och vi får hopas på rejält tempo så han kommer in i matchen. Jag har ingen direkt segerkänsla. Vi får se hur banan är men vi siktar på barfota runt om, säger Niclas Stenquist.

10 Primas – Han kom till Axevalla igår och hästen har övernattat bra, han har ätit och druckit som han ska och han ser även fin ut i hagen här på morgonen. Det handlar om en väldigt bra häst för klassen och jag håller den här hästen högt, jag har sagt tidigare att det inte finns någon idé att han startar i Danmark med 15.000 kronor i förstapris när han kan starta på V75 i Sverige, och det står jag fast vid. Det är en häst som är beroende av bra bana, han är känslig där och blir inte banan bra är han sårbar. Temperaturen här i Axevalla är dock bra några timmar kvar till start och jag räknar med att banpersonalen får till banan, det brukar dom få. Blir bara banan bra måste jag vara optimistisk, trav är trav men det handlar som sagt om en väldigt fin häst. Han har i de senaste starterna i Danmark gjort det väldigt bra och han kommer till start med fin form, senast lade sig konkurrenterna på rygg direkt då de har respekt för honom och han vann enkelt, säger Jens Laursen.

Lopp 4, V4-4

2 Icetops Magnum – Han har gjort det bra på slutet och håller fin form för dagen, så långt är allting väl med honom. Han är dock väldigt strulig av sig och jag har inga större segerförhoppningar idag, faktiskt. Han kommer tvingas tävla med skor runt om idag vilket är ett minus och grejar vi en hygglig slant är jag nöjd med det, säger Carl Johan Jepson.

6 My Paparazzi – Han gjorde det bra senast som trea och håller fin form för dagen, idag ställs han dock mot några konkurrenter som är lite för bra och jag har inga större segerförhoppningar. Kan han greja en plats kommer jag vara mycket nöjd med det. Inga ändringar, säger Åke Barkmark.

7 Eloise – Han gjorde det bra senast som trea och håller fin form för dagen, idag ställs han dock mot några konkurrenter som är lite för bra och jag har inga större segerförhoppningar. Kan han greja en plats kommer jag vara mycket nöjd med det. Inga ändringar, säger Åke Barkmark.

8 Spark Rick – Han gjorde ett bra lopp senast trots en tung inledning och jag tycker att hästen håller fin form för dagen. Voltstart är inte det bästa för honom, då han är lite het och bökig, så galopprisken är väl 50/50. Travar han bara iväg för vi ladda framåt och han får väl ses med platschans. Inga ändringar, säger Lars Erixon.

12 Gaio Crown – Hon har lite känningar i ryggen till och från och även om det verkar hyggligt för dagen så är det inte perfekt. Det är ingen katastrof och inget man ser från sidan men man kännder det som kusk. Jag tror det blir tufft och det blir skor runt om, säger Niclas Stenquist.

13 Staro Freehold – Han har gjort två bra lopp efter uppehåll och gått i mål med krafter kvar i bägge dom starterna, han känns också bättre och bättre hela tiden så jag håller det här som min bästa segerchans under lunchen. Barfota runt om samt helstängt huvudlag som vanligt, säger Stefan Persson.

14 B.O. Ris – Han har gjort det bra men nu är läget lite tufft. Han brukar dock klara av det och han hör hemma i den här klassen. Han är rejäl men jag har inte full koll på motståndet. Han var lite väl vass senast och det är möjligt att det blir ett skarpare bett. I övrigt inga ändringar. Skor runt om, säger Per Berg Thomsen.

15 Little Bo Peet – Hon känns pigg och fin för dagen och håller bra form, däremot är utgångsläget alldeles för tråkigt för att vi ska kunna tro på seger. Idag får hon smyga med i ryggar in i det längsta och då är hon speedig till slut. Skor runt om som senast och kan hon vara bland dom tre-fyra främsta från det här utgångsläget kommer jag vara nöjd, säger Bo Hellkvist.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
1300-metersbana på Jägersro - snart verklighet?
Nästa nyhet
1300-metersbana på Jägersro – snart verklighet?

1300-metersbana på Jägersro – snart verklighet?

En 1300 meter lång travbana på Jägersro. Det kan bli verklighet inom en ganska så snart framtid. Det kan dessutom lösa det utdragna bråket om Skånebanan.

Ett förslag framtaget av Jägersros förre ordförande Claes Lundell lämnades till Skånska Travsällskapets styrelse under tisdagskvällen. Ett förslag som om det blir verklighet sannolikt kommer betyda att de långvariga stridigheterna på banan är över, skriver Sydsvenskan.

Planen är en 1300 meter lång travbana, innanför den befintliga galoppbanan, med ett upplopp på 360 meter – något som kan vara klart redan till sommaren.

–  Det är väl de stora fördelarna. Nackdelen är att vi kommer att ha kvar samma kurvradie, säger Lundell till Sydsvenskan.

Förslaget är förankrat hos Jägersrotränarna och Lutfi Kolgjini har aktivt ställt sig bakom det. Enligt Sydsvenskan har vd Lars-Åke Mårtensson, i uppdrag från styrelsen, kontaktat anläggningschefen Lars Nordblad för en analys av en eventuell ombyggnation.

Om Travsällskapets medlemmar godkänner förslaget återstår att det bara att komma överrens med Skånska Fältrittklubben och Svensk Galopp.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Topplopp på Vincennes
Nästa nyhet
Topplopp på Vincennes

Topplopp på Vincennes

Det bjuds åter stor sport på Vincennes denna lördag. Rapide Lebel ska åter visa upp sig i monté och ett härligt femåringslopp med flera PdA-kandidater står på schemat.

Det är Prix Doynel de Saint-Quentin och Prix Paul Buquet som är huvudnumren vid lördagens Vincennes-tävlingar. Båda är Grupp 2-löpningar ingående i Trotting Masters samt har båda 60 000 euro till vinnaren.

I de senare av lopp får vi åter se Rapide Lebel tävla för sadel. Debuten i monté blev ju som bekant högst lyckosam. Denna gång möter han bland annat årets Prix de Cornulier-vinnare Quif de Villeneuve.

2850 meter

1 Le Cannibale – Matthieu Abrivard
2 Robert Keeper – Anthony Barrier
3 Riglorieux du Bois –  Alexandre Abrivard
4 Picsou de Villabon – Alexandre Dessarte
5 Rodrigo Jet – Jonathan Carré
6 Risque Tout – Julien Raffestin
7 Quif de Villeneuve – Yoann Lebouregois
8 Rapide Lebel – Eric Raffin

I Prix Doynel de Saint-Quentin är det femåringarna som strider. Återkommer gör danskfödde succén Partout Simoni som nu får tufft motstånd i form av segerstaplaren Tchao de Loiron och på 25 meters tillägg den tuffa trion Texas Charm, The Best Madrik och Timoko.

2850 meter

1 Nashville Dancer – Matthieu Abrivard
2 Tison Madrik – Eric Raffin
3 Triode de Fellier – Anthony Barrier
4 Amour d’Occagnes – Christophe Martens
5 Tintin d’Ecouves – Franck Ouvrie
6 Trinité de Valse – Franck Nivard
7Tag Wood – Pierre Levesque
8 Tchao de Loiron – Jean-Michel Bazire
9 Partout Simoni – Dominik Locqueneux
2875
10 Texas Charm – Julien Dubois
11 The Best Madrik – Jean-Etienne Dubois
12 Timoko – Richard Westerink

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Hur många titlar tar Ulf Ohlsson?

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson