Nu är det definitivt. Sebastien Guaratos stjärna Rêve de Beylev har fått ett wild card till Olympiatravet på Åby.

Precis som franska Paris-Turf avslöjade i går och som travnet.se rapporterade om är Rêve de Beylev klar för Olympiatravet. I dag meddelar Åbytravet att den franske sjuåringen tilldelats ett av wild carden.

– En bra fransman som är ganska osynad av den svenska travpubliken, han kommer att krydda Olympiatravets final och fransmännen åker med segerambitioner. I transporten åker även montéspecialisten Prince de Montfort med som vann Montéeliten på 1.10,5/1609 auto Elitloppshelgen 2011. Han kommer att starta i Olympiatravsmontén säger sportchef Ken Karlsson i ett pressmeddelande.

Rêve de Beylevs främsta merit i år är tredjeplatsen i Grand Criterium de Vitesse i Cagnes-sur-Mer där han travade 1.10,1a över den engelska milen. Hästen som också deltagit i årets Prix de Paris står med drygt sex miljoner kronor på kontot och tränas av succétränaren Sebastien Guarato som ju också har Rapide Lebel och Roxane Griff i stallet. Kusk på Rêve de Beylev i Olympiatravet blir Dominik Locqueneux.

 Rêve de Beylev till Olympiatravet?

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tips och analys till V4 Örebro!

Tips och analys till V4 Örebro!

Omgången:

Mycket spelintressant omgång den här torsdagen på min hemmabana Örebrotravet. Omgångens bästa singelstreck tycker jag utan tvekan är 3 Firestorm Viking (V4-2) som jag är svag för, det bör tidigt bli ledningen och sedan ska det vara spel mot ett mål. Jag väljer att gå på en rak Lunch Dubbel då jag jagat 10 Simsala (V4-3) en längre tid och idag tänker jag ta betalt. Jag spelar flerkupong på V4 då jag tycker loppen håller ojämn klass och man behöver inte speciellt mycket streck i de olika avdelningarna Det är annars bra väder i Örebro och har så också varit de senaste dagarna, bra förutsättningar och fint banunderlag. Valfri balans är inget problem.

Bästa spiken:

3 Firestorm Viking (V4-2) har startat mycket på Örebro och jag har sätt honom live flera gånger, det handlar om en riktigt fin modell som jag har fastnat för och den här uppgiften ser väldigt lämplig ut. Senast blev han störd i första sväng och galopperade, upphämtningen var dock av klass och han står perfekt inne i loppet den här gången. Körsven Jorma Kontio är väl medveten om hästens problem från start och lär ta det piano, när hästen sedan travat in sig är det bara att gasa mot ledningen och sedan har jag väldigt svårt att se honom förlora.

Bästa låset:

3 Rapide le Tour (V4-1) och 4 Belmont Boko (V4-1) är ett starkt lås att inleda V4-omgången med. Rapide le Tour imponerade stort senast vid seger och det är en mycket fin häst, Sandra Svensson öser lovord kring honom. Är han lika bra som vid debutseger senast är det givetvis bra segerchans igen. Belmont Boko är dock ett intressant motbud som jag inte vill lämna utanför, han såg mycket fartfylld ut senast i debuten på svensk mark och skulle han sköta sig blir han inte lätt att rå på från spets.

V4-förslag:

V4-1: 3,4 (111)
V4-2: 3 Firestorm Viking (10-13)
V4-3: 3,6,7,9,10 (11-12)
V4-4: 1,8,10,14 (9-7)

2x1x5x4 (x5) = 400 kronor.

Lunch Dubbel

Spelförslag:

LD-1: 3 Firestorm Viking

LD-2: 10 Simsala

1 rad x 500 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman


V4-1:

Starkt lås inleder omgången:

4 Belmont Boko tycker jag känns intressant och jag ger honom tipset. Senast i Sverigedebuten blev det galopp en bit in i loppet och det handlar om en väldigt speciell häst. Han såg dock väldigt fartfylld ut och skulle han sköta sig är jag helt inne på att han blir svår att rå på från spets. Kaj Widell som körsven känns helt rätt på den här typ av häst och jag hoppas han får till det, då blir det åka av.

3 Rapide le Tour öser körsven Sandra Svensson lovord kring och det förstår jag, hästen var mycket fin senast vid seger i debuten på Gävle då han vann i överlägsen stil med 1.13 sista 700. Är han i närheten av insatsen senast är det givetvis bra segerchans igen, däremot får jag känslan av att han är mer stark än snabb och kort distans är nog ingen fördel för honom.

11 Treviere är en fin häst som kommer till start med två raka segrar, senast vann han lätt från ledningen med 1.14 sista 700. Bakspår är dock ett klart minus för honom då han är väldigt speciell bakom hästar och han har inte råd, från bakspår på Örebro, att tappa mark från start.

Ranking: A: 4-3 B: 11-1-9-10 C: 8-7-6-5-2

V4-2:

Firestorm Viking, omgångens singelstreck.

3 Firestorm Viking har jag sätt live vid ett par gånger på Örebro tidigare och det är en häst jag fastnat för, det handlar om helt rätt modell och jag har svårt att se honom förlora det här loppet. Senast blev han störd till galopp in i första sväng, upphämtningen var dock av klass och jag hade 1.14 sista varvet och enligt körsven Jorma Kontio var det hästens hittills bästa lopp i karriären. Vid seger på Örebro för tre starter sedan fick han utstå tryck från spets, trots det gled han undan enkelt med 1.14 sista 800 och det finns för klassen väldigt bra fart och styrka i honom. Kontio är väl medveten om att han är lite trevande från start, han behöver dock inte hetsa upp sig den här gången utan det räcker att han tar det piano för att sedan gasa mot ledningen. Mycket svårslagen.

10 Honey Bear avslutade vasst senast som fyra på Solvalla och stoet blir bättre och bättre, framför allt lugnare och lugnare vilket varit hennes problem tidigare. Hon kommer säkert göra ett bra lopp igen och leverera en bra avslutning, väljer man att inte lita på favoriten är hon ett givet motbud.

13 New el In avslutade bra efter invändig resa senast med 14,5 sista rundan och Jakobssons travare visade prov på fortsatt fin form. Hon gör alltid sitt i loppen och går alltid hela vägen in.

Ranking: A: 3 B: 10-13-14-1-15-6-12-9 C: 4-11-7-8

V4-3:

Jag har jagat Simsala, nu tar jag betalt!

10 Simsala har jag jagat en längre tid, mot betydligt tuffare motstånd än detta, och den här gången tänker jag ta betalt. Jag litar inte fullt ut på körsven Per Nordlund från bakspår, får han dock bara till det i jollen och kör i tid bör det vara mycket god segerchans. Torbjörn Janssons travare har haft mycket stolpe ut i de senaste starterna, senast avslutade han dock vasst till slut och visade i varje fall att formen sitter där. Jag tycker att han i det här sällskapet är huvudet högre och jag har bra feeling för honom.

7 Borga Baron är van tufft motstånd och har fått lopp i kroppen efter uppehåll, i årsdebuten gjorde han det bra som tvåa i monté och han lär vara vassare med det loppet i kroppen. Han kan öppna snabbt från start och är, trots spår en bit ut bakom startbilens vingar, min spetsfavorit i loppet. Från ledningen blir han att räkna med.

6 Viking Briljant har gjort det bra en längre period och han kommer att sitta där, med lite klaff under vägen kan det mycket väl bli idag. Han är bättre än vad resultatraden visar och han är dessutom van tufft motstånd. Han kan öppna snabbt från start och bör kunna få rygg på min spetsfavorit Borga Baron.

3 Babsans Ferrari har startat sporadiskt på slutet och formen är något svårbedömd, valacken är annars betydligt bättre än vad resultatraden visar och från vettigt utgångsläge bör han hamna bra på det direkt från start och i och med det få ett bra lopp. Han har en vass avslutning att tillåg och sitter formen där duger han gott.

9 Spot Over är en skräll värd att passa, stoet har inte alls fått till de i de senaste starterna men farten finns där och utgångsläget behöver inte vara helt fel. Hon kan få perfekt smyglopp härifrån.

Ranking: A: 10 B: 7-6-3-9-11-12-1-4 C: 8-2-5

V4-4:

Noir de Cherie kliver normalt runt detta sällskap!

14 Nor de Cherie är en häst som det är väldigt svårt att inte gilla och Magnus Lillieborg sto är stark, rejäl och tuff och hon blir givetvis trots dubbla tillägg svår att stå emot för sina konkurrenter i det här loppet. Hon har varit tjock i ett ben efter senast och det är givetvis aldrig optimalt, rapporterna från stallet går dock i dur och den här gången ska hon dessutom tävla barfota bak vilket är en klar fördel för henne. Strular det inte allt för mycket för henne under vägen kliver hon runt detta gäng.

1 Karisma Broline är en outsider som är värd en varning, stoet gick bra senast på Solvalla och står helt rätt inne i det här loppet. Körsven Alexander Nilsson ska kunna bjuda henne på en bra resa längs sargen den här gången och med lucka till slut är hon inte chanslös.

10 Ninepoints Avalon avslutade bra senast i skymundan och verkar vara på gång igen. Det finns bra fart i Jörgen Westholms travare och Tony Wallin upp i sulkyn känns intressant. Ska inte nonchaleras.

8 Jansas Elize har inte alls fått till de i de senaste starterna, Johan Berglöfs travare är dock enligt rapporter klart på gång igen och vid sunda vätskor duger hon bra i detta gäng. Hon är stark och tuff och har hon hittat tillbaka till toppformen igen blir hon intressant att se i det här sällskapet. Berglöf är inte rädd för att vara offensiv.

Ranking: A: 14 B: 1-10-8-9-7-15-12 C: 2-13-6-3-4

 

INTERVJUER:

Lopp 1 Nr 3 RAPIDE LE TOUR
– Han var fin senast och det är en mycket fin häst. Vi har en del infektioner på hästarna men inte där han står och allt verkar bra. Skor runt om igen. Det är bildebut och vi får testa före tävlingarna. Allt kan hända i trav men jag skulle inte ödsla på strecken i den här avdelningen, säger Peter Viklund.

Lopp 1 Nr 4 BELMONT BOKO
– Det är en mycket fartfylld men även mycket komplicerad häst som vi lagt ner mycket tid på. Han har fått flera banjobb men han är knepig och vi hoppas Kaj klarar livhanken. Med bakspår hade vi inte startat men nu kan det bära iväg mot ledningen eller om det blir en skentur. Sköter han sig så blir det nog vinst och det är spets som gäller. Vi värmer honom inte på banan. Det blir skor runt om, säger Susanne Richter.

Lopp 1 Nr 7 FANTASY SISU
– Hon gör debut för mig i det här loppet och jag ligger lågt med henne, jag ser det här loppet som ett test. Hon var jättedålig och hade infektion i den sista starten hon gjorde innan hon kom till mig, sedan har jag tränat på som vanligt efter det att hon blev frisk och hon känns väldigt fin. Jag har kört ett par provlopp med henne där jag i sista sväng har suttit med massor av krafter kvar, när jag ska köra ifrån de övriga stannar hon dock till lite och därför vill jag se hur hon fungerar i lopp. Utgångsläget blev dessutom tråkigt och det var några bra emot. Skor runt om säger Peter Walltin.

Lopp 1 Nr 11 TREVIERE
– Hon har gjort det bra i två raka segrar och hon är bra den här hästen, däremot är bakspår ett klart minus för henne då hon är väldigt speciell. Hon är inget att lita på och hon är svår den första biten, speciellt bakom hästar. Sköter hon sig ska hon vara med bland de tre främsta och vid gardering är hon given på lappen. Inga ändringar och hon tränar som hon ska efter senast, säger Håkan Eriksson.

Lopp 2 Nr 3 FIRESTORM VIKING
– Han svarade för sitt bästa lopp hittills i karriären senast efter galopp och jag var mycket nöjd med honom, det handlar om en fin häst det här. Han är inte helt enkel då han fortfarande är lite orutinerad och en viss galopprisk finns, kliver han dock bara iväg felfri bör det vara bra segerchans. Senast blev han störd i första sväng, därav galoppen, säger Jorma Kontio.

Lopp 2 Nr 4 RITA MERCI U
– Hon har fin kapacitet men hon har varit sjuk i sina senaste starter. Hon har tränat bra och nyligen körde vi 1.18,4/1600 meter i jobb hemma och det var ett bra jobb då vår bana inte är så snabb. Det blir skor runt om, säger Toni Ylitalo.

Lopp 2 Nr 6 KING CLASSIC
– Han gör skapliga insatser varje gång men borde kanske ha vunnit senast får att få riktigt godkänt. Vi har ett intressant läge och han kan öppna rappt från start. Han borde kunna hamna bra på det och är åtminstone inte borta från platsstriden. Skor runt om, säger Morgan Ivarsson.

Lopp 2 Nr 7 CULLINAN DIAMOND
– Hon känns fin på alla sätt men får inte alls till det i loppen. Hon stannar med halvvarvet kvar och jag vet inte alls varför. Vi får starta på och sett till hennes insatser på sistone känns hon svårbedömd den här gången. Hon måste visa mer. Barfota bak, säger Kent P Gustavsson.

Lopp 2 Nr 10 HONEY BEAR
– Hon svarade för ett jättebra lopp senast och jag var mycket nöjd med henne, det känns faktiskt som att hon blir bättre och bättre för varje lopp. Andraspår i den bakre volten passar oss bra, hon sitter bra till i ett andraspår direkt och håller hon sig bara lugn ska hon kunna öppna betydligt snabbare än vad hon hittills visat. Hon får smyga med i ryggar och sedan gå till slut och håller hon sig lugn under vägen ska hon duga bra i ett sådant här gäng, peppar peppar så verkar det som att hon blir lugnare för varje lopp. Barfota fram, säger Louise Granstedt.

Lopp 2 Nr 13 NEW EL IN
– Hon har gått rätt bra på slutet och jag är nöjd med hur hon känns för dagen. Formen är fin men läget gör det hela chansartat och vi smyger med i det längsta. Skulle det klaffa är hon inte sämre än att hon kan hugga en bra peng. Barfota fram, säger Magnus Jakobsson.

Lopp 2 Nr 14 CARUSO SUND
– Han var duktig senast och allt är bra med honom i jobben. Det blir dock svårt att kunna rå på favoriten i loppet. Skor runt om igen, säger Peter Viklund.

Lopp 3 Nr  1 MISS BLACK BEAUTY
– Hon gör debut för mig i det här loppet och jag väljer att ligga lågt, jag ser det här loppet som ett test för henne. Hon känns väldigt fin i de jobb hon gått hittills hos mig, däremot är hon lite seg och jag räknar därför med att hon behöver några lopp i kroppen innan hon är på topp. Hon kan dessutom inte öppna speciellt snabbt från start och jag gissar att vi blir över från innerspår. Barfota fram, säger Håkan Eriksson.

Lopp 3 Nr 4 AZALEE
– Han gjorde det bra senast som fyra, jag körde lite klantigt med honom 700 kvar då jag tryckte upp tempot lite för mycket men han lever på sin styrka och jag tyckte det hade gått lite väl sakta. Efter det loppet har jag kört ett 1.25-jobb med honom och han känns fin, han har haft en del problem på slutet men det känns som att vi börjar hitta rätt med honom igen. Däremot tror jag inte att han kommer bli samma häst som han varit tidigare och jag tror inte att han är något för spelarna idag. Kan vi få med oss en hygglig slant hem är jag nöjd med det. Barfota fram, säger Peter Walltin.

Lopp 3 Nr 6 VIKING BRILJANT
– Han gör det godkänt varje gång och har dessutom mött ganska tuffa hästar på sistone. Formen är det absolut inga fel på och nu står han fint inne i loppet. Läget blev inte optimalt men vi får ladda framåt och se vart vi hamnar. I ett sådant här lopp bör han ha vinstchans. Skor runt om, säger Kent P Gustavsson.

Lopp 3 Nr 7 BORGA BARON
– Han gjorde det bra senast som tvåa i monté efter uppehåll och med det loppet i kroppen ska han gå framåt till den här uppgiften, jag tycker han känns pigg och fin hemma i jobb. Jag har väl bästa hästen i det här sällskapet och då han är ruskigt snabb den första biten kommer jag att prova framåt. Kommer vi bara vettigt till och inte blir hängande räknar jag med att vi är med och gör upp om segern. Barfota runt om, säger Camilla Strandäng.

Lopp 3 Nr 10 SIMSALA
– Han fick ett omöjligt lopp senast men spurtade jättebra till slut och frågan är on han varit bättre. Travet har väl aldrig flytit perfekt för honom men jag är riktigt nöjd med hur han agerar för dagen. Nu behöver vi lite tur från bakspår men han möter väl inte lika tufft motstånd som han har gjort. Med minsta klaff tror jag att han kan vinna. Skor runt om, säger Torbjörn Jansson.

Lopp 3 Nr 12 BALLY´S SMASH
– Han tränar fint men har inte startat på ett tag samtidigt som läget är dåligt då han trivs bäst när han får vara med där framme. Det här blir svårt och vi ser det mer som en genomkörare. Får vi pengar med oss hem är det bra. Barfota runt om, säger Magnus Jakobsson.

Lopp 4 Nr 1 KARISMA BROLINE
– Hon svarade för ett bra lopp senast som trea på Solvalla och hon håller fin form för dagen, det finns efter senast ingenting att anmärka på. Jag har stor respekt för Noir de Cherie, från perfekt utgångsläge ska vi dock kunna få ett passande lopp och en outsider tycker jag att hon är. Skor runt om som vanligt, hon tävlade inte barfota runt om senast som det står i programmet, säger Alexander Nilsson.

Lopp 4 Nr 7 KAPRIFOL C.D.
– Hon var med i samma 1.18,4/1600-metersjobb som Rita Merci nyligen och hade samma tid som henne. Det är en bra tidsnotering på vår bana och hon tränar fint. Hon tävlar barfota runt om och jag räknar med en bra insats, säger Toni Ylitalo.

Lopp 4 Nr 8 JANSAS ELIZE

-Hon har varit seg i ett par starter men nu tycker jag att hon börjar hitta formen igen, hon känns uppåt hemma i träningen och jag är nöjd med henne inför den här starten. Hon är faktiskt rätt bra för klassen och stämmer det bara någorlunda för henne under vägen räknar jag med att hon är med och slåss om det. Barfota runt om och hon kan betydligt bättre än vad hon visat i de senaste starterna, säger Johan Berglöf.

Lopp 4 Nr 9 LINDSEY TROT
– Hon har hittat tillbaka till toppformen igen efter att hon varit något sämre i ett par starter och jag tycker att hon känns väldigt fin för dagen. Hon kan öppna snabbt från start så Calle lär nog prova framåt direkt och sedan ska hon duga bra. Jag har dock stor respekt för Noir de Cherie och det är väl andraplatsen bakom henne som vi slåss om. Barfota fram och greppskor bak, jag har testat henne barfota runt om men jag tycker inte att hon fungerar lika bra med den balansen. Hon är som bäst då hon får grepp bak, säger Lars Friberg.

Lopp 4 Nr 14  NOIR DE CHERIE
– Hon fick en reaktion efter senaste starten och hon blev tjock i ett ben, hon skulle egentligen startat på Solvalla i ett V86-lopp men eftersom hon blev konstigt tjock i ett ben ville jag ge henne lite mer tid mellan starterna och jag valde därför att plocka ut henne här istället. Hon har tränat på fint inför den här starten och vi är väldigt nöjda med hur hon känns. Det handlar om en jättebra travare det här och även om jag inte tycker att det är något skitlopp så bör hon ses med bra segerchans. Kaj kör nog 1300 kvar och sedan går hon alltid hela vägen in. Idag kommer hon att tävla barfota bak, det var ett par starter sedan hon gjorde det och hon är mycket bättre med den balansen, säger Magnus Lillieborg.

Lopp 15 Nr 15 LADY´S PHOTO
– var godkänd på Färjestad och håller väl fin form för dagen men att det är blir tufft att runda alla. Hon är inte så tokig men vi behöver all tur i världen för att kunna dyka upp där framme. Barfota runt om, säger Magnus Jakobsson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Månprinsen AM gör comeback
Nästa nyhet
Månprinsen AM gör comeback

Månprinsen AM gör comeback

Fjolårets vinnare av Svenskt Kallblodsderby, Månprinsen A.M. gör på måndag intressant årsdebut på Skelleftetravet.

Den nu femårige Svall Ivar-sonen Månprinsen A.M. kan vara Sveriges nästa stora kallblodsikon. I fjol tog han en stor triumf då han med sin tränare Gunnar Melander segrade i det svenska Kallblodsderbyt efter en kamp mot Tekno Jerken. I det slagna fältet fanns då den norska Derbyvinnaren Wik Stjernen.

Vid Skellefteås lunchtrav på Annandag Påsk återkommer Månprinsen A.M. och gör här sin första start som äldre. Femåringen har inte startat sedan just Derbysegern i början av augusti.

– Det är ju en riktigt fin häst, en av de bättre jag haft och fin både exteriört och mentalt. Men jag kommer inte att starta honom mot de allra bästa i år utan satsa mer på alla femåringslopp som finns. Framåt augusti finns bland annat ett lopp i Norge med en halv miljon i förstapris som kanske kan bli lämpligt, säger Gunnar Melander till kanal75.

Startlistan ser ut så här:

2140 meter

1 Nordglöd – Jan Norberg

2 Gräft Berra – Sören Östman

3 Sigge P. – John Östman

4 Landsom Faksen – Peter Wikström

5 Idenors Peter – Krister Söderholm

2160

6 Tyri Svarten – Akseli Lahtinen

7 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander

8 Moe Njord – Per Gustafsson

9 Rubin – Micael Melander

10 Eldprins – Susanne H Osterling

11 Rapp Elden – Leif Eriksson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
7 x Åke Svanstedt!
Nästa nyhet
7 x Åke Svanstedt!

7 x Åke Svanstedt!

Åke Svanstedt är landets mest framgångsrika travtränare i dag. Något som manifesterades ordentligt på Axevalla under tisdagskvällen. Åke vann hela sju lopp – i rad!

Med vårens ankomst har Åke Svanstedt fått riktig snurr på stallet igen och tisdagskvällen på hemmabanan Axevalla är en kväll som han sent kommer glömma. Svanstedt noterades för sju raka segrar med inledning i kvällens första lopp. Det är en prestation som ingen annan kusk tidigare mäktat med i Sverige.

Åke inledde med Unieme (3,58) som han ”lånade” av Magnus Jakobsson. Resterande sex vinnare kom emellertid från det egna stallet. I tur och ordning segrade sedan: Pretty Woman (2,68), Ne Me Quitte Pas (6,11), Jocke (2,34), Stigaxelsixten (1,36), Com Valle (7,18) och KLM Prelong (2,68).

– Det är nästan osannolikt att man lyckas vinna sju lopp i rad. Det är oerhört svårt och man måste ha bra hästar för att lyckas. Sedan gäller det att inte ha otur i något av loppen. Allt måste verkligen stämma och det är inte ofta det gör det i sju lopp i rad.  Det är klart att det här är ett roligt och svårslaget rekord. Det är väldigt svårt att vinna sex lopp en dag och jag trodde nog aldrig att jag skulle slå det rekordet. Men det var ju kul att det lyckades och det här är något man lär komma ihåg för alltid, säger Svanstedt om sin fantastiska bravad på sin hemsida.

Tidigare har Tommy Zackrisson och Björn Goop också vunnit sju lopp under samma tävlingsomgång men Åke Svanstedt är nu den ende som tagit de sju segrarna i rad. Totalt har Åke Svanstedt vunnit 47 av 200 körda lopp så här långt i år.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Brioni och Fascination till Halmstad
Nästa nyhet
Brioni och Fascination till Halmstad

Brioni och Fascination till Halmstad

Påskens trav får en grandios avslutning i Halmstad på måndag. Bland startlistorna finner vi Brioni och en årsdebuterande Fascination.

Fin sport vankas på Halmstad, Annandag Påsk. I ett treåringslopp med 80 000 kronor till vinnaren hittar vi en av landets mest spännande treåringar till start. Det är vinnaren av Svensk Uppfödningslöpning, Fascination som gör comeback.

Det av Lars I Nilsson tränade stoet vann sex av sina sju lopp i fjol och gör här första starten sedan början av december, Johnny Takter sitter som vanligt i sulkyn.

I Yngve Larssons Memorial får vi som tidigare påannonserat återse Brioni i full aktion. Joakim Lövgrens Olympiatravs- och Elitloppsvinnare återkommer efter att senast startat i slutet av januari. Motstånd saknas dock inte i kampen om 100 000 kronor, bland kombattanterna finner vi Yield Boko, Micro Mesh och Korvet Klintholm.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Pollenallergi stoppade Joke Face

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson