Att i onsdagskrönikan påstå att tipsformen var stabil var ju inte så smart av mig för det visade sig bli en rejäl jinx och motgångar i de flesta loppen förutom för mina utgångshästar som båda vann. För obesegrade Coin Perdu inträffade det som kanske händer en gång på tio och han galopperade med segern klar på upploppet. Sedan trodde jag ju att Global Trust skulle besegra Disco Volante i en spännande duell, men där blev vi blåsta på konfekten när Jorma Kontio hellre körde preparé inför Derbyt än att tävla för bästa möjliga placering. Jag säger inget om att han tog upp i spetsstriden när vasse Disco Volante kom så pass fort långt ut i banan, men att han inte gick ut i andraspår när luckan fanns redan 400 kvar och sedan ut i 3-4-spår 300 kvar är snudd på obegripligt. Han är ju sämst tvåa den vägen och utmanar säkert Disco Volante om segern när denne bara mäktade med 16,5 sista 300 m för drivning. Trist för alla som hade spelat Global Trust, men säkert jättekul för delägare Nurmos som fick en obrukad häst i mål inför Derbykvalen 14 dagar senare.

Nåja, för V86-spelets del kunde det kvitta eftersom det blev en riktig tråkomgång med flera betrodda vinnare som jag ändå inte var särskilt sugen på och det blev också jackpot på sexorna som ATG nu håller på ända till den 30/8 då nästa V86-omgång körs. Jag lider ju lite med de som garderade Coin Perdu, tog med Free To Party, men ändå ”bara” fick knappa 16.ooo kronor för besväret.

En fråga som väcktes under tävlingarna är däremot hur Solvalla egentligen har lyckats med sin omtalade och påkostade banomläggning? Ett stort problem med den gamla banan var ju att den inte tålde något regn alls och det skulle bli mycket bättre efter omläggningen. Efter en kortare regnskur i onsdags var det dock rejäl lervälling precis som tidigare och får man inte ordning på det blir det en jobbig höst/vinter igen för de aktiva.

Den här helgen är det dags för V75Åby igen och tramset med heatlopp inom V75-spelet ser vi förhoppningsvis för sista gången nu då Åby Stora Pris verkar stå inför en makeover. Det är givetvis oseriöst att spela på ett lopp där samtliga hästar gör en start efter att man lämnat in och det ska bli skönt att slippa framöver. Den här gången kommer vi dock inte undan, men lite spännande blir det däremot att se ett par fräsch tillskott i eliten och inte samma gamla guldgäng som vanligt. Att Robert Bergh fick med gamle hedershästen Nahar i loppet säger väl dock en del om hur svårt det var för Åby att hitta intressanta deltagare.

I övrigt är det V75-finaler som gäller och för min del är svårighetsgraden enorm. Dels gissningsleken i Åby Storas heat B, men det är också ovanligt få ”chanslösa” hästar med i fälten. De riktigt starka segerchanserna lyser också med sin frånvaro och i kombination med svårigheterna att läsa hur loppen blir körda just på Åby med sitt open stretch så är det inte särskilt lätt att tippa.

Att fyraårige Muscle Hustle är omgångens klart mest spelade häst i sitt första möte med den äldre eliten säger nog en hel del om hur trassligt det är att hitta spikar och jag chansar i det loppet och spikar emot då spelvärdet känns klart högre på en annan häst. Det blir alltså ingen vinstgaranti den här veckan heller på mitt spelförslag, men jag gör ett tappert försök och ni får rygga på egen risk.

Analys Åby V75-1:

Ranking: A: 6-4-1-7. B: 8-3. B/C: 5-2. C: -.

Spetsanalysen: Volstead är snabb och laddas max med helstängt huvudlag, men jag tror att det blir tufft att hålla ut B.B.S.Sugarlight som ska maxas i utrustningen för att komma till tät. Han kom inte förbi Volstead på Bjerke, men känslan är att han kan göra det nu och då skulle det förvåna om man släpper till Midnight Hour eller Muscle Hustle sedan.

Loppanalysen:

Första heatet av Åby Stora Pris och 1 Volstead är klar favorit från innerspår och de flesta räknar med att han ska leda runt om. Jag är dock inte helt säker på att han håller upp ledningen från innern vilket kan vara knepigt just på Åby och även om det finns open stretch sedan så känns han sårbar om det inte blir spets. Visst, Volstead vann från dödens på 1.10 blankt senast, men han slog Magic Tonight och Francais du Gull och det är nog bättre glöd i motståndarna den här gången. Innan det har han ju visat lite tveksam form och jag är inte helt övertygad om att han är helt på topp. Garderas.

Jag ger tipsettan till 6 Canari Match även om det är svårt att räkna ut var han hamnar från start. Även oklart fortfarande exakt hur bra han är, men jag tror att han är tillräckligt bra för att slå dessa hästar om det stämmer under vägen och det kan ju mycket väl bli passande tuff körning från start mellan ett par konkurrenter.

4 B.B.S.Sugarlight är knapp spetsfavorit för mig och kostar det inte för mycket att komma dit kan han hålla hela vägen. Oklart vem som vill offra sin häst utvändigt ledaren med tanke på att det är ett heat till (om Volstead chansar på rygg ledaren) och får Untersteiner trolla bort 500 meter av loppet så blir han svårfångad även om han nog inte är riktigt lika vass som tidigare.

7 Whitehouse Express kommer säkert att köras snällt i det här loppet eftersom han har en bättre uppgift i det andra heatet, men skulle det lösa sig med ett rygglopp i hårt tempo så blir han nog ändå giftig på speed till slut.

Jag chansar bort 8 Muscle Hustle här trots att jag har blivit imponerad av hur han har sett ut på slutet. Från spår åtta borde han ändå hamna för illa till för att vinna om loppet inte blir väldigt konstigt kört.

3 Turno di Azurra har gjort det bra vid segrarna, men motståndet har varit enklare än detta och han är dålig från start och känns lite för seg för att hinna med nu. Dessutom kanske framskor på i detta heat som det låter.

5 Midnight Hour och 2 Nahar tror jag helt enkelt inte räcker till. Fyra streck totalt.

Analys Åby V75-2:

Ranking: A: 6-9. B: 2-5-1-7-8. B/C: 10-11-3-4-12. C: -.

Spetsanalysen: Mister Zaxis är snabbast och har bra spetschans, men är rätt enkel och borde släppa över full distans när det finns open stretch. Tillman brukar dock överskatta sina hästars förmåga och jag blir inte chockad om hon kör i ledningen. Släpper hon bör det bli Scorpion Kiss till tät. Han har öppnat bra på slutet och invändigt är det inte särskilt många som öppnar snabbt.

Loppanalysen:

En ganska klen final i lägsta klassen och kommer
6 Scorpion Kiss till spets utan att öppningen blir för tuff så ska han ha bra chans att hålla undan. Sexåringen har höjt sig rejält barfota bak på slutet och efter att ha suttit fast i i V75 näst senast så blev det en rätt säker seger från ledningen senast. Motståndet är inte särskilt mycket tuffare den här gången och kommer han till spets handlar det nog helt enkelt om hur fort det sedan kommer att gå under vägen. Att det är open stretch gynnar nog inte Scorpion Kiss, men å andra sidan är det mest troligt Mister Zaxis som sitter i rygg och jag är inte säker på att denne är bra nog att speeda förbi till slut.

Favorit är 9 Lukas Zaz som långspurtade starkt till V75-seger senast där Scorpion Kiss satt fast i rygg ledaren. Bakspår passar nog den här hästen bra och får han hjälp med att Mister Zaxis svarar ledningen så stiger hans vinstmöjligheter rejält. Han har rygg på en häst som kan dra fram honom bra på slutvarvet och även om han aldrig har vunnit från bakspår med bilstart så har han gjort bra lopp varje gång. Håller Nurmos stallform dessutom i sig så kan han runda allt.

Jag gör en utgångsgrupp med dessa två hästar och streckar sedan alla bakom.

2 J.H.Mannerheim var fin när han spurtvann ett sprinterlopp näst senast, men sämre senast då han fick ett tungt lopp och gick med vanlig sulky. Nu blir det jänkarvagn som vid segern och han har läge för ett bra lopp i andraspår.

5 Qamaro C.D. trodde jag på senast, men blev inte jätteimponerad trots segern och det var mer att han höll farten starkt när ledaren stannade än att han avslutade vasst. Ändå bra med två segrar efter kastrering och han har ju bra styrka om den andra kör för fort under vägen. Tidig vid gardering.

1 Mister Zaxis är en rätt enkel häst med fin form. Senast fick han rygg på Lukas Zaz under slutvarvet, men var chanslös att gå förbi över upploppet. Nu slipper han i alla fall gå i spåren och från rygg ledaren kanske det kan bli vinst om Tillman inte lägger för mycket krut på att svara ledningen. Tänkbar, men väl hårt spelad känns det som.

7 Panther Face är inte så tokig och går rätt bra varje gång, men han är mer stark än snabb och kräver att tempot i täten blir högt eftersom han inte öppnar så snabbt själv. Farlig om det skulle klaffa perfekt och väldigt lite spelad.

8 Shorthanded Jag har inte fått till det på slutet, men visade bra fart för klassen innan det och med lite tur från ett svårt spår är inte heller han chanslös.

10 Maison Plage var nära V75-seger för tre starter sedan, men det är nog ingen tillfällighet att han bara har vunnit 1 av 33 lopp i karriären. Formnålen pekar dock i topp och då kan man ändå plocka med honom till en procent.

Jag streckar alltså alla bakom mina utgångshästar och tycker att formstarke 4 Hush Teemer var tapper tvåa bakom Scorpion Kiss senast, men risken är nog att han är lite för ospeedig för att vinna på Åby där smygkörda hästar alltid får chansen.

Analys Åby V75-3:

Ranking: A: 5-3-4. B: 1-6-9. B/C: 2-8-7. C: -.

Spetsanalysen: Officer C.D. är snabbast och spetsfavorit även om det nog är drygt att ta en längd på stallkompisen Re Doc sida vid sida. Tror dock att Kim Eriksson löser det om han inte får läge och väljer att krypa ner bakom Re Doc direkt. Lär dock inte köras där utan snällt släppa till Re Doc vilket också är rimligt. Galopperar Re Doc igen så får nog Bravo Navarone överta täten.

Loppanalysen:

En silverfinal med bara nio anmälda är märkligt, men loppet är inte så mycket enklare för det. Förra veckan spikade jag
3 Re Doc som galopperade från start, men sedan gick starkt som trea och visade fin form och jag trodde nog att han skulle bli favorit igen. Första tanken var därför att ta omtag på honom som tredjehandsfavorit, men det låter som att det blir vanlig sulky i stället för jänkarvagn och nog är det viss galopprisk igen. Felfri håller han troligen ut Bravo Navarone och får överta täten av stallkompisen Officer C.D. och då blir Re Dock svårslagen, men jag litar inte på det mest troliga scenariot utan går emot.

Om Re Doc galopperar eller inte är lika startsnabb med vanlig sulky så borde det bli 5 Bravo Navarone till tät efter en bit. Han har gjort bra lopp varje gång på slutet, men haft lite svårt att avgöra sista biten. Bättre distans den här gången och mycket spännande med jänkarvagn och norskt huvudlag den här gången. Adrian lär vara offensiv med tanke på det och är inte Re Doc kvar i loppet borde han få överta av Officer C.D. och sedan bli svårslagen.

Lite om och men även kring det scenariot dock och jag helgarderar även det här loppet. Det skulle ju också kunna bli ett tufft förstavarv när Bergh, Kim Eriksson och Adrian är med i spetsstriden…

Jag håller också upp 4 Officer C.D. i A-gruppen eftersom det borde bli rygg ledaren och spurtutrymme på open stretch till slut. För fyra starter sedan utmanade han Whitehouse Express när han gick med norskt huvudlag och han var även tvåa bakom honom med samma utrustning i starten efter. Efter det har han gått med öppet huvudlag och då kan det nog ge bra effekt när det norska åker på nu igen.

1 Zenit Brick har formen på topp och har ett mycket starkt slutvarv att ta till. Härifrån blir det dock som bäst tredje par invändigt och att då hinna fram på open stretch tror jag inte att han är tillräcklig speedig för. Kan vinna igen om det löser sig bättre än så, men väl hårt spelad med tanke på troligt scenario.

6 Aron Palema är en tuffing som höll mycket bra som tvåa bakom Bottnas Commandeur senast. Nu blir det dessutom jänkarvagn som han inte hade då, men gått bra med tidigare. Farlig om han slipper dödens denna gång.

9 Cab Hornline var läcker vid spetssegern senast, men är nog allra bäst i den positionen också. Inte lika het från bakspår, men inte heller utan chans om de kör tufft i täten.

2 King City såg bra ut med lite sparat mot bra hästar senast, men han är bäst över kort distans och har bara en seger på femton försök över medel i Sverige. Kan ändå få loppet från det här läget och Kihlström lär i alla fall köra lite på chans och spara speeden till upploppet.

8 Nakoda Goj ser ruskigt formstark ut för dagen och kan nog skrälla med maxklaff och 7 Furious Francis avslutade förbättrat senast.

Analys Åby V75-4:

Ranking: A: 3-6-2-4. B: 12-5-10. B/C: 11-9. C: 7-1-8.

Spetsanalysen: Havbergs Knight tar sig förbi de invändiga hästarna, men inte säkert att han kan hålla ut Sobel Conway om denne laddas max och håller sig i trav. Jag sätter knapp spetsfavorit på Sobel Coway då Fredde Larsson säkert kan tänka sig rygg ledaren också.

Loppanalysen:

En rätt jämn final, men fyra bra hästar har fått perfekta utgångslägen och då tror jag att någon av dessa vinner. Tipsettan till 3 Havbergs Knight som har varit ett spikförslag för mig under veckan för jag var imponerad av honom som tvåa bakom Muscle Hustle senast och även när han speedade ner R.K.King vid segern i Åmål. Nu bör det bli spets eller rygg ledaren och troligen barfota runt om som han inte gick senast och stämmer det scenariot så måste det vara bra chans. Det tar dock emot att spika Fredde B på V75 och speciellt på Åby där loppen körs lite speciellt. Tipsetta fick räcka och gardering med ett par starka motbud.

6 Sobel Conway galopperade från start i kval till Sprintermästaren senast, men var mycket vass vid spetsseger i V75 före det. Untersteiner har siktat hit efter missen senast och fyraåringen brukar gå bra efter kortare uppehåll. Dessutom barfota runt om den här gången och kommer han till spets är det vettig segerchans.

2 Antonia Trot från Nurmos formstall är också given på systemet. Han slog ju Sobel Conway från dödens på Solvalla i maj, men då över lång distans. Han var rejäl vid V75-segern näst senast också, men rätt stort slagen av Havbergs Knight senast. En tuff öppning mellan de tidigare nämnda skulle gynna Antonio Trot som inte är så snabb från start och har ett perfekt läge i andraspår direkt.

Fjärde strecket till grundkapable 4 R.K.King som jag trodde en del på senast, men då fördröjdes starten med 30 minuter vilket inte gynnar den här nervöse hästen som då la bort alla krafter före loppet. Hemmaplan nu är ett jätteplus och jag tror att han matchar de bästa här om han tävlar på topp. Han kan också öppna rätt snabbt och vara med långt framme direkt.

12 Bålsta Palema är inte så mycket sämre än de jag tar med, men han är en utpräglad spetshäst som borde få svårt att runda allt från spår tolv. Första gången med helstängt huvudlag kanske kan få honom piggare i ryggar, men det blir ändå svårt att hinna fram till seger gissar jag och han får nöja sig med reservrutan.

Analys Åby V75-5:

Ranking: A: 2. B: 1-3. B/C: 8-5-6. C: 4-7.

Spetsanalysen: Muscle Hustle har visat sig mycket startsnabb även med norskt huvudlag och jag tror att han spetsar från innerspåret. Utmanas främst av Midnight Hour och B.B.S.Sugarlight.

Loppanalysen:

Heat B av Åby Stora Pris och omvända startspår jämfört med heat A. 1 Muscle Hustle har visat härliga fartresurser sedan han började sköta sig och här har han ett perfekt läge för att ta hand om ledningen där han trivs fint. Ändå tufft att han som fyraåring ska vara omgångens mest spelade häst mot tufft motstånd och spelvärdet är lågt till dryga 50 procent.

Jag tror att det här heatet står mellan de tre innersta spåren och gissar att 2 Whitehouse Express får rygg på Muscle Hustle och därmed ett perfekt lopp. Sexåringen har ju varit enormt fin på slutet och verkligen visat utveckling och att Örjan väljer honom före fine Canari Match är också intressant.

Whitehouse Express har klarat av två heat samma dag på bra sätt vid två tidigare tillfällen, bland annat i Sprintermästaren 2015 då han var tvåa bakom Nuncio i försöket och femma i finalen.

I det här loppet är det ju egentligen meningslöst att analysera löpningsförlopp och insatser innan man har sett det försa heatet och att helgardera vore kanske det mest vettiga, men då kan jag lika bra chansa och spika Whitehouse Express som jag tror får loppet i rygg ledaren och som är tre gånger mindre spelad än favoriten. Gissar att de har ungefär likvärdiga chanser om loppet blir kört som jag tror.

3 Canari Match gillar jag också och han är också för lita spelad med tanke på läget i det här heatet. Gissningen är också att han klarar två heat utan problem och garderar man loppet ska han med direkt. Ingen större feeling för övriga i det här heatet, men det kan som sagt ändras efter det första heatet…

Analys Åby V75-6:

Ranking: A: 6. B: 5-11-2-3-10-8. B/C: 7-4. C: 9-1.

Spetsanalysen: El Mago Pellini och Spitcam Jubb bör göra upp om täten. Den senare är nog lite snabbare på en bra dag, men han är ojämn både från start och till slut och svår att räkna på. Med helstängt huvudlag som Broberg pratar om nu så är han dock min spetsfavorit.

Loppanalysen:

Guldhästarna gör upp över tre dryga varv och ett ganska öppet och spelvänligt lopp. Jag chansar dock lite även här och spikar formstarke 6 Reckless som bara måste ta första årssegern snart. Han avslutade starkt som fyra där Readly Express vann näst senast och senast gick han återigen starkt över upploppet som tvåa bakom Trot Kronos i Sommartravets final.

Ny kusk nu kan vara både plus och minus och eftersom han inte är särskilt startsnabb så hamnar han alltid en bit bak i fälten, men över tre varv finns ju tid att ta igen förlorad mark och faktum är att Reckless har mycket stark statistik över just tre varv. På åtta försök i Sverige har han bara varit sämre än trea en gång och det var i Harper Hanovers lopp förra året då han var sjua där Bird Parker vann.

Det kan nog bli ganska tuff körning från start här och sedan har Bergh två starka hästar med i fältet också så högt tempo finns det chans till och det skulle vara mycket gynnsamt för Reckless. En spik lite i brist på bättre ändå, men jag tror att han är med i striden och då kan han mycket väl vinna också.

Just 5 Spitcam Jubb tror jag kan överraska annars om han har en av sina bättre dagar. Efter två mindre bra insatser kan det vara läge för det och han gillar spets och lång distans. Kul skräll och given vid gardering.

2 Alfas Da Vinci var svag senast och visade tydligt att han inte klarar att göra särskilt mycket jobb själv längre. Nu slipper han massa tillägg för första gången på ett tag och lyckas Lövgren ge honom ett rygglopp till 300 kvar så kan han vinna detta, men väl hårt spelad med tanke på att han är så löpningsberoende.

11 Spring Erom duger såklart också bra mot dessa hästar, men även han behöver nog ett snällt lopp över den här distansen numera och från spår elva är han utelämnad till övriga.

Ett tänkbart skrällbud är urstarke 11 Udo’s Oiler som Bergh körde för sent med över fyra varv senast. Formen ser fin ut och lite vässning i utrustning väntar den här gången låter det som. Stallkompisen 8 Montdore gillar också den dryga distansen och första jänkarvagn på honom kanske kan ge effekt?

Analys Åby V75-7:

Ranking: A. 7-9-8. B: 4-10-6-1-2-11. B/C: 3-5-12. C: -.

Spetsanalysen: Brothers In Am är mycket snabb ut, men borde nog släppa den här gången efter att ha fått tuff press i spets senast. Broadway Appolo kan överta, men även han fick ett tufft lopp senast och det var bara en vecka sedan. Kanske också kan tänka sig att släppa om öppningen blir tuff? Inte omöjligt att Stepping Spaceboy kan öppna snabbt och överta med helstängt huvudlag, men favoritscenariot är nog ändå att Broadway Appolo körs i spets.

Loppanalysen:

Ett vidöppet lopp avslutar omgången och även här helgarderar jag bakom en utgångsgrupp. 8 Nobel Amok är klar favorit från ett svårt startspår trots en blek insats i Rättvik förra helgen. Bergh låter dock inte orolig och menar att han har koll på läget och att hästen ska vara mycket vassare nu. Så kan det vara och är han som vid segrarna innan har han chans även med ett tungt lopp och får plats i A-gruppen, men det är inget jag vill chansa för hårt på när han är favorit och för mig är han ingen spik då det kan bli rejäl vingel och vida spår från start.

Jag har en fräck tipsetta här i duktige fyraåringen
7 Stepping Spaceboy som jag nog hade kunnat spika med ett bättre startspår och rejäl spetschans. Han var toppfin vid spetssegern senast och avslutade sylvasst som tvåa bakom Iago Zon näst senast. Nu ska det kanske bli helstängt huvudlag vilket låter intressant och han bör i alla fall hålla ut Nobel Amok och kunna vara före den fram mot täten. Skulle Stepping Spaceboy få överta täten blir han svårslagen, men troligen får Söderkvist lösa loppet på annat sätt. Till fyra procent är han ett riktigt roligt bud i alla fall.

Oväntat lite spelad är också min tredje utgångshäst 9 Linus Boy som gick ett starkt slutvarv till V75-seger senast. Han är tuff och lär gå bra till slut igen om tempot i täten blir högt och han pallar att gå ett ganska tufft slutvarv själv.

4 Broadway Appolo är hårt spelad och kan givetvis vinna, men han fick ett tufft lopp i dödens i lördags och lite frågetecken för täta starter nu känns det som. Känslan är också att hästen är allra bäst över kort distans när motståndet är så här pass tufft. Kan vinna, men bara en av många för mig.

10 Nobel Southwind vann enkelt från ledningen senast och brukar gå bra även bakifrån. Tänkbar vinnare trots bakspåret och var ju duktig tvåa bakom Nobel Amok näst senast.

Snabbe 6 Iago Zon är också han bäst över kort distans, men med rätt smyglopp har han nog fart för att vinna även över medeldistans. Lövgren låter dock inte helt säker på att formen sitter där på samma sätt som tidigare och hästen körs nog på chans.

1 Mellby Demon har visat bra form på slutet och sköter han sig från start så har han läge för att få ett perfekt smyglopp på innern hela vägen.

Ruskigt öppet lopp tycker jag och att fine och formstarke
12 Rosso Pomodoro rankas sist (mest på grund av läget) säger en hel del. Helgardering på en lapp.

Singelstrecken:

2 Whitehouse Express (V75-5) ser ut att vara under kraftig utveckling och i det här heatet luktar det rygg ledaren på favoriten lång väg. Tror att han blir svår att stå emot sista biten i så fall och att Örjan väljer honom före Canari Match känns starkt. Chansspikas i ett lopp där förutsättningarna kan vara helt förändrade efter första heatet.

6 Reckless (V75-6) har formen helt på topp och älskar den långa distansen. Tror att han spurtar till seger med hyfsad klaff under vägen.

Utgångshästarna:

6 Scorpion Kiss (V75-2) har tänt till rejält på slutet och bör få överta täten efter en bit. Bra chans sedan i en rätt svag final, men blir tempot högt spurtar nog 9 Lukas Zaz ner alla till slut.

7 Stepping Spaceboy (V75-7) gillar jag skarpt och med spetsgaranti hade jag spikat direkt. Nu kan det bli vingel, men det finns lillchans på spets eller i alla fall en bra position i den främre träffen och då blir han farlig. Favoriten 8 Nobel Amok ska vara mycket bättre nu än senast enligt Bergh och han streckas i utgången också liksom starke avslutaren
9 Linus Boy.

Prisvärda hästar:

4 Officer C.D. (V75-3) har formen på topp och ska nu gå med norskt huvudlag igen. Bör få rygg ledaren i alla lägen och blir nog farlig på ”stretchen” då.

4 R.K.King (V75-4) kan mycket, men blir tappad efter en svag insats senast. Då missgynnades han rejält av en fördröjd start och hemmaplan nu är jätteplus.

Överspelade:

3 Turno di Azurra (V75-1) har gjort det bra vid segrarna, men möter tuffare hästar här och är nog lite för seg för att hinna med den här gången.

1 Zenit Brick (V75-3) har härlig form, men blir över från start och jag tror inte att han är tillräckligt snabb på speed för att vinna från tredje par invändigt.

4 Broadway Appolo (V75-7) tror jag är bäst över kort distans och han fick dessutom ett mycket tufft lopp så sent som i lördags.

V75-systemet: (Skrivs på två kuponger, minst en A-häst måste vinna för chans på sju rätt).

1,4,6,7 (res 8,3)
A: 6,9. B: 1,2,3,4,5,7,8,10,11,12. (res 6,9)
1,2,3,4,5,6,7,8,9 (res 5,3)
2,3,4,6 (res 12,5)
2 Whitehouse Express (res 1,3)
6 Reckless (res 5,11)
A: 7,8,9. B: 1,2,3,4,5,6,10,11,12. (res 7,9)

Kupong 1: 4 x 10 x 9 x 4 x 1 x 1 x 3 = 4320 rader
Kupong 2: 4 x 2 x 9 x 4 x 1 x 1 x 12 = 3456 rader

Totalt: 7776 rader = 3888 kronor.

DD-spelet:

6 – 7,9 x 350 kr = 700 kr
6 – 1,11,12 x 100 kr = 300 kr

Totalt: 1000 kr.

/Berglund